Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 338718 times)

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #480 on: June 15, 2012, 07:31:24 AM »
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος στους ΝΕΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ

hahah ekei sto 18:40 kai meta skata ta ekanes re akh
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #481 on: June 15, 2012, 01:48:03 PM »
Παρακολούθησες 1' 15'' Τσοχατζόπουλο ρε θηρίο?
To επόνενο επίπεδο έχει level boss τον Πολύδωρα
... but don't forget the Rizla.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #482 on: June 15, 2012, 05:22:22 PM »
Παρακολούθησες 1' 15'' Τσοχατζόπουλο ρε θηρίο?
To επόνενο επίπεδο έχει level boss τον Πολύδωρα

hahahahahha kai omws
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #483 on: June 15, 2012, 07:08:27 PM »
hitman με αφορμη το τοπικ των εκλογων αλλα επειδη δεν κολλουσε να σε ρωτησω εκει, μπορεις να μου απαντησεις (γιατι μαλλον αυτο απαντησες) γιατι να μην εχουν οι αλλοθρησκοι τους δικους τους τοπους λατρειας στη χωρα μας;

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #484 on: June 15, 2012, 07:13:44 PM »
Μιχαλολιάκος υπέρ Χούντας

edw sto teloc tou video leei tha pame na paroume to aivali kai thn mikra asia o proedros.Ti asxoleise twra me allothriskous.xD
Ingrid Bergman

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #485 on: June 15, 2012, 07:29:00 PM »
hitman με αφορμη το τοπικ των εκλογων αλλα επειδη δεν κολλουσε να σε ρωτησω εκει, μπορεις να μου απαντησεις (γιατι μαλλον αυτο απαντησες) γιατι να μην εχουν οι αλλοθρησκοι τους δικους τους τοπους λατρειας στη χωρα μας;
Σεβομαι τη διαφορετικη θρησκευτικη επιλογη,δηλαδη δν εχω προβλημα με την ανεξιθρησκεια.
Ομως επικροτω την αμεση απελαση των λαθρομεταναστων,που ειναι μουσουλμανοι ή ο,τι αλλο, αρα για ποιον λογο να υπαρχουν τοποι λατρειας αφου δν θα υπαρχουν τετοιοι κατοικοι στην Ελλαδα...Εκτος αν δημιουργηθει κοινοτητα Ελληνων μουσουλμανων ή βουδιστων με μεγαλο αριθμο μελων και φτιαξουν τοπο λατρειας.
Ακομη, πιστευω ειδικα ο μουσουλμανισμος θιγει τα εθνικα μας συμφεροντα οποτε να κ ενας δευτερος λογος.
Πιστευω να σε καλυψα,και να μην γινουν περαιτερω ερωτησεις γιατι το πιστευεις αυτο και γιατι αυτο και γιατι αυτο.
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #486 on: June 15, 2012, 07:33:10 PM »
ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ουρλιάζει και είναι εκτός εαυτού !

χοντρό     ς

Παντως εγω που ειμαι σταθερος ψηφοφορος του πασοκ,πιστευω οτι τον εθιξαν σε προσωπικο επιπεδο,τον οδηγησαν επιτηδες να βγει απο τα ρουχα του για να παγιδευτει,και τον προκαλεσαν χωρις αιδω οι αθλιοι! Σαν τον κασιδιαρη και αυτος! Τα θυματα...
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #487 on: June 15, 2012, 07:58:43 PM »
ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

pkchUU.

• DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #488 on: June 16, 2012, 02:31:53 AM »
Σεβομαι τη διαφορετικη θρησκευτικη επιλογη,δηλαδη δν εχω προβλημα με την ανεξιθρησκεια.
Ομως επικροτω την αμεση απελαση των λαθρομεταναστων,που ειναι μουσουλμανοι ή ο,τι αλλο, αρα για ποιον λογο να υπαρχουν τοποι λατρειας αφου δν θα υπαρχουν τετοιοι κατοικοι στην Ελλαδα...Εκτος αν δημιουργηθει κοινοτητα Ελληνων μουσουλμανων ή βουδιστων με μεγαλο αριθμο μελων και φτιαξουν τοπο λατρειας.
Ακομη, πιστευω ειδικα ο μουσουλμανισμος θιγει τα εθνικα μας συμφεροντα οποτε να κ ενας δευτερος λογος.
Πιστευω να σε καλυψα,και να μην γινουν περαιτερω ερωτησεις γιατι το πιστευεις αυτο και γιατι αυτο και γιατι αυτο.

Σόρρυ που φανηκε σαν ανακριση, απλως πρωτη φορα προσπαθω να συζητησω με ατομο τετοιων αποψεων.. Μου κινησε την περιεργεια η ερωτησε στο choose4greece για την δυνατοτητα των αλλοθρησκων να εχουν τα δικα τους ιερα και στο τι θα απαντούσε ενας Χίτης, μιας και το αφεντικο απ'ό,τι φαινεται πιστευει στους κεραυνους του Δια, ενω δεν εχω δει να παιρνει θεση οχι για μουσουλμανους αλλα για καθολικους, μαρτυρες του ιαχωβα κλπ.

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #489 on: June 16, 2012, 03:38:58 AM »
Σόρρυ που φανηκε σαν ανακριση, απλως πρωτη φορα προσπαθω να συζητησω με ατομο τετοιων αποψεων.. Μου κινησε την περιεργεια η ερωτησε στο choose4greece για την δυνατοτητα των αλλοθρησκων να εχουν τα δικα τους ιερα και στο τι θα απαντούσε ενας Χίτης, μιας και το αφεντικο απ'ό,τι φαινεται πιστευει στους κεραυνους του Δια, ενω δεν εχω δει να παιρνει θεση οχι για μουσουλμανους αλλα για καθολικους, μαρτυρες του ιαχωβα κλπ.
Εχει δηλωσει οτι ειναι Χριστιανος Ορθοδοξος.Αν δεν τον πιστευεις δικη σου επιλογη,κ δν νομιζω να συλλογιζεσαι τα βραδυα σε τι πιστευει ο Μιχαλολιακος.
Γιατι μωρε ολοι οι αλλοι εχουν παρει θεση για τους συγκεκριμενους;αν τον ρωτησουν θα απαντησει...αλλα δν νομιζω οτι εχει καποιο νοημα
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #490 on: June 16, 2012, 11:55:06 AM »
Σέβομαι τη διαφορετική θρησκευτική επιλογή, απλώς είμαι υπέρ της απέλασης όλων των αλλόθρησκων.

Call of Duty .gr
You read it here
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #491 on: June 16, 2012, 01:21:03 PM »
Με τους άθεους τι θα κάνετε;
sp.encc

pkchUU.

• DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #493 on: June 16, 2012, 01:34:41 PM »
Χριστιανός Ορθόδοξος?

πηγή

νταξ. παει κι αυτό, απλώς ήθελα να το διευκρινίσω.

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
« Reply #494 on: June 16, 2012, 05:38:09 PM »