εσυ καμαρι μου με το υπεροχο και γνωστο βλεμμα,γιατι κατω απ'το avatar σου αλλαξες το Χ.Α σε Α.Χ?
Και θες να μου πεις εσυ τωρα οτι εισαι ψαγμενος κτλ κτλ.Το οτι τα ταγματα SS φαινοντουσαν εκεινη την εποχη το ιδιο "ωραια",το ιδιο "εθνικιστες" το ηξερες να φανταστω ε?Καναν οτι κανουν και σημερα οι πιθηκοι της Χ.Α...βοηθαν τον κοσμο,υποσχονται προστασια κτλ κτλ...Και μην ξεχναμε,ο κασιδιαρης ειναι πολυ μαγκας ε?Χτυπησε το κομμουνι ε?Εδωσε σφαλιαρα στο κατεστημενο ε?
Ο κοσμος που ψηφισε Χ.Α κατα μεγαλο ποσοστο ειναι γιδια,το οποιο εχω επιβεβαιωσει προσωπικα..Οποιον "χωριατη" και να ρωτησα γιατι ψηφισε Χ.Α ειχε να μου πει μονο για τους μεταναστες,και οτι ειναι εθνικιστης και πιπες.Απο ποτε η εννοια εθνικιστης εγινε στα ματια μας κατι τοσο πατριωτικο γαμω την πουτανα μου?Εχετε μπερδεψει τα δικα σας πιστευω,αν οντως εχετε καποια ιδεολογια,με πιστευω αλλωνων,διαφορετικα μεν,αλλα με καποιο σουπερ-ντουπερ τροπο τα κανετε ισα και ομοια...
Το οτι δηλαδη ξαναβγηκαν τα ιδια κομματα που βγαινουν εδω και δεκαετιες δεν σε πειραξε ε?Και φυσικα αναφερομαι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...Αλλα τι να κανεις,τετοιος λαος ειμαστε...Μας γαμαν,δεν κανουμε τιποτα,και οταν θελουμε κατι διαφορετικο,ξαναεπιστρεφουμε στο γαμησι..Ε τα θελει ο κωλος μας τελικα..