Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 338822 times)

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #540 on: July 11, 2012, 02:15:12 AM »
Hitmanchris πριν μπολικο καιρο με αποκαλεσες στον pub "κωλοτουμπα" με το επιχειρημα οτι τα παιδια εδω στο forum μου αλλαξαν την γνωμη περι των τουρκων...Πως δεν μπορω να υπερασπιστω την γνωμη μου και γιαυτο την αλλαζω...People change you know..Η γενικη γνωμη μου δεν εχει αλλαξει..Τουλαχιστον ομως η σκεψη μου ειναι κριτικη και μπορω να αμφισβητω καποια πραγματα τα οποια ειχαν παραμεριστει...Now who's a human being and who's an animal?
Ναι people change,αλλα οχι σε 24ωρα μαν...Κριτικη εννοειται πως πρεπει να ειναι η σκεψη σου,το θεμα ειναι οτι η κριση για καποιο θεμα πηγαζει απο καπου...και αυτο το καπου δεν γινεται να αλλαζει με 2-3 λογια καποιου μεσω internet ffs(εκει παει το κωλοτουμπας)
Και εγω εχω κριτικη σκεψη και δικια μου σκοπια,αντιθετως ομως, το animal παει σε μενα ?πως? παλι αντιφασκεις...

οσο για το movie,πραγματι ειναι μια φανταστικη ταινια.
« Last Edit: July 11, 2012, 02:17:33 AM by Hitmanchris »
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #541 on: July 11, 2012, 02:30:35 AM »

Hitmanchris πριν μπολικο καιρο με αποκαλεσες στον pub "κωλοτουμπα" με το επιχειρημα οτι τα παιδια εδω στο forum μου αλλαξαν την γνωμη περι των τουρκων...Πως δεν μπορω να υπερασπιστω την γνωμη μου και γιαυτο την αλλαζω...People change you know..Η γενικη γνωμη μου δεν εχει αλλαξει..Τουλαχιστον ομως η σκεψη μου ειναι κριτικη και μπορω να αμφισβητω καποια πραγματα τα οποια ειχαν παραμεριστει...Now who's a human being and who's an animal?

το να αλλάξεις γνώμη για κάτι και να μην είσαι ξεροκέφαλος δεν είναι αδυναμία αλλά προσόν και σοφία. αλίμονο αν είχαμε από τα 17 μας σταθερές απόψεις μέχρι το τέλος.

@hitman όταν κάτι δεν το έχεις σκεφτεί βαθιά και το ακολουθάς σχεδόν τυφλά, τότε βέβαια είναι εύκολο να αλλάξεις γνώμη, και πολύ γρήγορα μάλιστα.
« Last Edit: July 11, 2012, 02:34:03 AM by gtαιvπc (reactor) »

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #542 on: July 11, 2012, 02:40:16 AM »
το να αλλάξεις γνώμη για κάτι και να μην είσαι ξεροκέφαλος δεν είναι αδυναμία αλλά προσόν και σοφία. αλίμονο αν είχαμε από τα 17 μας σταθερές απόψεις μέχρι το τέλος.
ναι σαφως! το θεμα ειναι ο χρονος που χρειαστηκε για να αλλαξει γνωμη και τι ελεγε  πριν αλλαξει γνωμη...
α και πες οτι αυριο του τυχαινει ενας που του λεει τα αντιθετα και αλλαζει παλι γνωμη...τοτε τι?θα το παει ετσι μεχρι τα 20 ?

hitman όταν κάτι δεν το έχεις σκεφτεί βαθιά και το ακολουθάς σχεδόν τυφλά, τότε βέβαια είναι εύκολο να αλλάξεις γνώμη, και πολύ γρήγορα μάλιστα.
μα γ αυτο το λογο "κριτικαρα" τον greeky.
« Last Edit: July 11, 2012, 02:44:02 AM by Hitmanchris »
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #543 on: July 11, 2012, 03:01:38 AM »
όταν αναγνωρίζεις εσύ ο ίδιος οτί αυτό που πιστεύεις δεν είναι δυνατόν να το υπερασπιστείς/δεν είναι υπερασπίσιμο, τότε σαφώς και θα αλλάξεις γνώμη.

προφανώς εάν δεν είσαι πραγματικός κάτοχος της άποψης και απλά βλέπεις επιφανειακά τα πράγματα θα αλλάζεις συνεχώς γνώμη. είναι αυτό ακριβώς που εκμεταλλεύονται αρκετές πολιτικές δυνάμεις.

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #544 on: July 11, 2012, 04:35:35 AM »
http://elnewsgr.blogspot.gr/

δεν ηξερα αν επρεπε εδω η στο ΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗ
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #545 on: July 11, 2012, 12:12:03 PM »
ναι σαφως! το θεμα ειναι ο χρονος που χρειαστηκε για να αλλαξει γνωμη και τι ελεγε  πριν αλλαξει γνωμη...
α και πες οτι αυριο του τυχαινει ενας που του λεει τα αντιθετα και αλλαζει παλι γνωμη...τοτε τι?θα το παει ετσι μεχρι τα 20 ?
μα γ αυτο το λογο "κριτικαρα" τον greeky.

και σου ξαναλεω,η γνωμη μου δεν εχει αλλαξει,και αν αλλαξε ειναι σε πολυ μικρο βαθμο..Με εκανε ομως να σκεφτω τι παιχτηκε και τι παιζεται μεχρι σημερα ωστε εγω να εχω ενα μισος προς τους τουρκους...Ισως να ναι και η καυλα της εποχης οπως ειπε και ο μεξι,ισως σε λιγα χρονια που θα χω πιο σοβαρα προβληματα να μην το χω ουτε κατα νου...ΑΛΛΑ με τη συζητηση εδω μεσα,που κατα τη γνωμη μου,ειναι πολυ μεγαλυτερου επιπεδου σε σχεση με αυτη που θα κανεις σε καφετερια η σε καμια παραλια με φιλους η με κανα νιμου,μπορεσα να αντιληφθω καποια πραγματα που απλα στην αρχη δεν τα ειχα "προσεξει"...

Ps.Ετοιμαζεται πολεμος πολλων χωρων εναντια στην τουρκια η μου φαινεται?  ::)

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

pancy

• DV zombie
« Reply #546 on: July 11, 2012, 12:34:44 PM »
οτι τωρα εξελίσσεται ο 3ος παγκοσμιος πολεμος κανεις δεν το εχει αναφερει
οτι το ευρω και η ευρωπη εχει αποτυχει
οτι τα πραγματα ειναι πολυ ρευστα παγκοσμιως

ουπς ξεχασα
εμας μας νοιαζει η χα , γιατι το δηθεν αριστερο προοδευτικο κτλπ κομμα συνεργαστηκε να γινει κυβερνηση, γιατι δεν γιναν τριτες εκλογες μηπως καπιοι βγουν πρωτο κομμα να μας πανε για ανταρτικο.

επισης πως η χα πηρε τετοιο ποσοστο? γιναν ολοι ξαφνικα φασιστες?
και επισης πως ο συριζα απο 4% πηρε τετοιο ποσοστο!?
θα ταν καλυτερα αυτοι που απευθυνονται στους ψηφοφορους της χα , να αναρωτηθουν οι ιδιοι και να σκεφτουν τις μαλακιες που καναν για φτασουν καποιους  στο σημειο να ψηφισουν χα.
καλα γκρικι εισαι μπρικι και ασχετος οπως σου ειχα πει.
βαριεμαι να τα ξαναλεω αφου δεν εχει κανα νοημα.

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #547 on: July 11, 2012, 12:45:50 PM »
εσυ καμαρι μου με το υπεροχο και γνωστο βλεμμα,γιατι κατω απ'το avatar σου αλλαξες το Χ.Α σε Α.Χ?
Και θες να μου πεις εσυ τωρα οτι εισαι ψαγμενος κτλ κτλ.Το οτι τα ταγματα SS φαινοντουσαν εκεινη την εποχη το ιδιο "ωραια",το ιδιο "εθνικιστες" το ηξερες να φανταστω ε?Καναν οτι κανουν και σημερα οι πιθηκοι της Χ.Α...βοηθαν τον κοσμο,υποσχονται προστασια κτλ κτλ...Και μην ξεχναμε,ο κασιδιαρης ειναι πολυ μαγκας ε?Χτυπησε το κομμουνι ε?Εδωσε σφαλιαρα στο κατεστημενο ε?

Ο κοσμος που ψηφισε Χ.Α κατα μεγαλο ποσοστο ειναι γιδια,το οποιο εχω επιβεβαιωσει προσωπικα..Οποιον "χωριατη" και να ρωτησα γιατι ψηφισε Χ.Α ειχε να μου πει μονο για τους μεταναστες,και οτι ειναι εθνικιστης και πιπες.Απο ποτε η εννοια εθνικιστης εγινε στα ματια μας κατι τοσο πατριωτικο γαμω την πουτανα μου?Εχετε μπερδεψει τα δικα σας πιστευω,αν οντως εχετε καποια ιδεολογια,με πιστευω αλλωνων,διαφορετικα μεν,αλλα με καποιο σουπερ-ντουπερ τροπο τα κανετε ισα και ομοια...

Το οτι δηλαδη ξαναβγηκαν τα ιδια κομματα που βγαινουν εδω και δεκαετιες δεν σε πειραξε ε?Και φυσικα αναφερομαι σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...Αλλα τι να κανεις,τετοιος λαος ειμαστε...Μας γαμαν,δεν κανουμε τιποτα,και οταν θελουμε κατι διαφορετικο,ξαναεπιστρεφουμε στο γαμησι..Ε τα θελει ο κωλος μας τελικα..

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

pancy

• DV zombie
« Reply #548 on: July 11, 2012, 12:54:11 PM »
το προφιλ το αλλαζε ο ζβ ενεγουει.
σορρυ που καπιοι ελληνες δεν ειναι βολεμενοι απο πασοκ και νδ
σορρυ που δεν απαρτιζεται μονο απο γιατρους, δικηγορους  κ.α  που να μενουν σε πλουσιες γειτονιες κτλπ κτλπ
σορρυ που ενα μεγαλο ποσοστο των ελληνων που δεν ετυχε να παιρνει λεφτα με το τσουβαλι  και τα μισα να τα φοροδιαφευγει  να  γαμιεται πραγματικα να βγαλει το καθημερινο απαραιτητο για να ζησει η  οικογενεια του.
αυτα επειδη ακουγεται οτι ψηφιστηκε απο τετοια ατομα
ΝΑΙ στα @@ μου  στην τελικη  ας μην φταναν σε αυτο το σημειο τον λαο να μην τους ψηφισει.

pancy

• DV zombie
« Reply #549 on: July 11, 2012, 12:57:45 PM »
ωραια ολα αυτα αλλα αν δεν φας τα παλουκια του γαμημενου πλεον ''ελληνικου'' κρατους στον κωλο κυριολεκτικα
μπορεις να λες πολλα, για αυτο δεν εχει κανενα νοημα να συζηταω  με ατομα   που δεν ειναι σε καποια κατασταση.
τεσπα πολλα ειπα  8)
« Last Edit: July 11, 2012, 12:59:17 PM by pancy »

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #550 on: July 11, 2012, 12:59:48 PM »
εχω πολλους γνωστος για τους οποιους ντρεπομαι για λογαριασμο τους,οι οποιοι ψηφισαν ΝΔ η ΠΑΣΟΚ μονο και μονο γιατι αυτο ψηφιζουν εδω και πολλα χρονια,αυτο ψηφιζαν οι δικοι τους κτλ κτλ..Βεβαια η ηλικια τους ειναι 50+ αλλα και αυτοι μας γαμαν με τις πραξεις τους...Παλια μυαλα σου λεει...Δεν αλλαζουν αποψεις..Για μενα ειναι απλα ζωα...

Btw γιατι εβαλες τον παλουμπη στο avatar σου?Η μηπως ειναι ο chester? ;D

pancy

• DV zombie
« Reply #551 on: July 11, 2012, 01:02:41 PM »

ο τακριδας ειναι, το χει ριξει στη γυμναστικη για αυτο εχει χαθει

τρολολολ

πσ¨τακρ1 ψησου να δωσεις κανα σημαδι ζωης,ανυσηχω  :-*

sAVAZz

• DV zombie
« Reply #552 on: July 11, 2012, 01:05:58 PM »
pancy ka8e foras p grafeis sobaro post anatrixiazw....ela stamataaaaaa

Τρολλάροντας μια πανσέτα
« Last Edit: July 11, 2012, 01:09:11 PM by sAVAZz »

pancy

• DV zombie
« Reply #553 on: July 11, 2012, 01:13:04 PM »
που να εβλεπες και καποια αλλα που δεν εχουν βγει στη δημοσιοτητα

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #554 on: July 11, 2012, 02:29:44 PM »
ΝΑΖΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΜΕΡΟΣ Α΄ (1από4)

ωραιότατο ντοκυμαντέρ. και εκεί είχαν γαμηθεί στην πείνα, και εκεί ερχόταν 2ος παγκόσμιος, και εκεί ψήφισε σοφά ο λαός...