Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 339050 times)

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #630 on: September 01, 2012, 06:37:30 PM »
auto to apo th mia xristianoi kai apo thn alloi misanthrwpoi poli mou aresei poli to diaskedazw.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #631 on: September 01, 2012, 07:27:53 PM »
ahahaha
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #632 on: September 01, 2012, 10:14:50 PM »
Pleon den iparxoun kommounistes,anarxikoi,aristeristes klp
To augo espase to fidi vghke,twra oi opoies diafores prepei na meinoun sthn akrh kai na enwthoume.Twra eimaste emeis kai autoi!
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #633 on: September 01, 2012, 10:47:14 PM »
Pleon den iparxoun kommounistes,anarxikoi,aristeristes klp
To augo espase to fidi vghke,twra oi opoies diafores prepei na meinoun sthn akrh kai na enwthoume.Twra eimaste emeis kai autoi!
oi malakes apo dw kai apenanti oi malakes?

btw exei fash pou to paizoun kai e8nikia oi xrysaugites kai 8eloun na diwxoun tous xenous,alla einai kai +ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ+ kai taxa pisteuoun sthn isothta olwn twn an8rwpwn,akolou8wntas pista to varate,khnugate,klotsate,skotwnete agapate allhlous...

+MAY THE FORCE BE WITH YOU+

out.

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #634 on: September 03, 2012, 02:17:43 PM »

Έχει υιοθετήσει πλήρως τον κυβερνητικό χαρακτήρα και αέρα, πάντως, ε.
all we 'll do ♫
every day

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #635 on: September 03, 2012, 02:51:33 PM »
Ωραιες πηγες,
Η υπόθεση του Ηλία Κασιδιάρη δεν... αφαιρέθηκε λόγω ασυλίας, όπως ψευδώς διέδιδαν στο διαδίκτυο κάποια υποκείμενα. Έχει ενδιαφέρον ότι στην ίδια κατάσταση δεν υπάρχει κανένα άλλο ελληνικό όνομα! Όπως επί λέξει αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο: "Εν όψει της επερχόμενης δίκης μου ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζεται στις 3 Σεπτεμβρίου επιθυμώ, όπως άλλωστε έχω και δημοσίως δηλώσει, την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας, καθ΄ ότι δεν προτίθεμαι να κάνω χρήση του δικαιώματος που μου παρέχει ο Νόμος."
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #636 on: September 03, 2012, 02:55:35 PM »
Ωραία, χρυσαύγουλο, τώρα διάβασε και το κείμενο της δεξιάς εικόνας και πες μου πού έχει πρόβλημα η πηγή. Στόκε.
all we 'll do ♫
every day

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #637 on: September 03, 2012, 03:01:08 PM »
H πηγη εχει προβλημα στο οτι δεν ισχυουν αυτα που λεει.Απλα.Στοκε.

μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #638 on: September 03, 2012, 03:06:05 PM »
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63706633

Y.Γ: Η λέξη χρυσαύγουλα μου προκαλεί αναγούλα γιατί μου θυμίζει το βουλευτή πλέον Π. Τατσόπουλο (επειδή τη χρησιμοποίησε σε δημοσίευση στο FB, αν δεν απατώμαι).

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #639 on: September 03, 2012, 03:22:28 PM »
Είναι σαν την "παραχώρηση" των βουλευτικών οχημάτων σε πολύτεκνες οικογένειες που υπόσχονταν οι Χρυσαυγίτες προεκλογικά, κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται από το νόμο και που φυσικά δεν έγινε ποτέ.

Τώρα, έκανε αίτηση για να ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ, ΣΤΟΚΕ, αλλά οι Χρυσαυγίτες γκρινιάζουν σαν πουτάνες χωρίς λόγο, λες και είπε κανένας ότι έκανε χρήση του δικαιώματός αυτού.

Η είδηση λέει ότι το όνομά του σβήστηκε από το Εφετείο, για τη σημερινή εκδίκαση, όπως και έγινε. Επίσης, αναφέρει το λόγο, ότι δηλαδή προστατεύεται από βουλευτική ασυλία, η οποία οφείλει να αρθεί προκειμένου να γίνει η εκδίκαση.

Το ότι στις 29 Αυγούστου κατέθεσε χαρτιά στην Εισαγγελία, έγινε μόνο για να βγαίνουν οι πανηλίθιοι, ανθέλληνες εθνικιστές που τον ψήφισαν και να λένε "μα ζήτησε να αρθεί η ασυλία".

Τώρα, αν το ethnos του dfk λέει έτσι και οι άλλοι λένε αλλιώς, ποσώς με ενδιαφέρει, πόσο μάλλον το τι θα πιστέψουν οι πανηλίθιοι.

Ωστόσο, την Τρίτη θα συζητηθεί στο δικαστικό συμβούλιο η άρση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί, αίτημα που έχει υποβάλλει ο ίδιος στο Συμβούλιο Εφετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση της εισαγγελέως είναι να μην αρθούν οι περιοριστικοί όροι.

Άρα, αν την Τρίτη θα συζητηθεί στο συμβούλιο η άρση και σήμερα γίνεται η αναβολή, μη μας πρήζετε τις μπάλες με "υποκείμενα" και "πηγές". Επίσης, με τις αναβολές που έχει δεχθεί η δίκη, νομίζω ότι νομικά δε χωράει άλλη "λόγω πολλών υποθέσεων", but that's just me.

Πολλή γκρίνια, ρε παιδιά. Πολλή γκρίνια. Και σκουπίσου λίγο στο στόμα, κάτι έχεις.

@dfk σόρρυ, Διονύση, θες να πεις ότι όποιες λέξεις επιλέγει να χρησιμοποιεί ο "ανθέλληνας αριστερός" Τατσόπουλος εν έτει 2012 (αλλά υπάρχουν εδώ και δεκαετίες) εμείς απαγορεύεται να τις χρησιμοποιούμε για να μη σου φέρνουν αναγούλα;

Επίσης, μπορείς να μου πεις για ποιο λόγο δε συμπαθείς τον συγγραφίσκο; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος; Ή έτσι;
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #640 on: September 03, 2012, 03:49:49 PM »
Άλεξ, κάνεις ένα post, που κατηγορεί ουσιαστικά τον εν λόγω βουλευτή ότι ενώ αρχικά ζήτησε άρση της βουλευτικής ασυλίας, τελικά έκανε χρήση της. Όπως φαίνεται ο κύριος αυτός έχει κάνει αίτηση άρσης και στη βουλή και στο Εφετείο. Συνεπώς που είναι το μεμπτό; Κάνεις ένα post για να μας αναφέρεις κάτι που δεν είναι μεμπτό;

Η ειδησεογραφία περί της αναβολής είναι καθαρά προπαγάνδα κατά τη γνώμη μου.

Το ότι κατέθεσε αίτηση για άρση της βουλευτικής ασυλίας, σημαίνει ότι, έστω και για επικοινωνιακούς λόγους, είναι έτοιμος να δικαστεί και όχι να κάνει χρήση της.

Προφανώς δεν απαγορεύεται να γράφεται (όχι με ε) οτιδήποτε εδώ, εγώ απλά ανέφερα ότι μου προκαλεί αναγούλα. Ίσως γιατί ο κύριος είναι ανθέλληνας αριστερός. Ίσως επειδή καλό θα ήταν, όταν κάποιος αυτοχαρακτηρίζεται προοδευτικός, η συμπεριφορά του να ακολουθεί και τον παραπάνω χαρακτηρισμό.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #641 on: September 03, 2012, 04:00:59 PM »

Ίσως γιατί ο κύριος είναι ανθέλληνας αριστερός.
ελα καποια στιγμη αυτη η αηδια πρεπει να σταματησει.. ακουσατε εναν χαρακτηρισμο και τον εχετε κανει καραμελα.

απο ποτε ο ορος ανθελληνας εγινε χαρακτιριστικο γνωρισμα ενος αριστερου? πειτε μου κ μενα να καταλαβω που ειμαι χαζος..

ελληναρες του κωλου
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #642 on: September 03, 2012, 04:02:43 PM »
Εγώ ποστάρω μία εικόνα η οποία δεν έχει τίποτα το μεμπτό. Η εικόνα υπονοεί ότι ο κύριος αυτός παίζει με τη δικαιοσύνη.

Αναβάλλει τρεις φορές δίκη του προεκλογικά και προ ασυλίας, στη συνέχεια αποφεύγει την ελληνική δικαιοσύνη και την αυτόφωρη διαδικασία ενόσω βουλευτής ασκώντας βία μπροστά στα μάτια όλων των Ελλήνων και βρίσκοντας καταφύγιο στα "φρούρια" της τρομοκρατικής του οργάνωσης, έπειτα βγαίνει στην τηλεόραση και καταδικάζει το ανεύθυνο και αναποτελεσματικό σύστημα της Δικαιοσύνης και, όταν έρχεται η ώρα της εκδίκασης της υπόθεσης που εκκρεμεί, αυτή αναβάλλεται και τα πρόβατα της οργάνωσης γκρινιάζουν σα μυξοπαρθένες γεροντοκόρες ότι έχει αιτηθεί την άρση της ασυλίας του, την οποία φυσικά αιτήθηκε... 4 μέρες νωρίτερα.

Και όλα αυτά, ενώ είναι προγραμματισμένη για αύριο η σύσκεψη του δικαστικού συμβουλίου περί άρσης ή μη, δηλαδή περί της δυνατότητάς του να εκδικασθεί ή μη, και η αναβολή της εκδίκασης πραγματοποιείται σήμερα.

Εάν εσύ δεν το βρίσκεις μεμπτό, αλλά κατά τ' άλλα φέρεσαι τόσο καιρό να ενοχλείσαι από την ελληνική πραγματικότητα που "τίποτα δε γίνεται σωστά", δε φταίω εγώ.

Εάν σου είναι εύκολο, μπορείς να μου αναφέρεις δύο - τρία παραδείγματα ανθελληνισμού για τον Πέτρο Τατσόπουλο; Και μετά, αν θες, μπορώ να σου αναφέρω εγώ παραδείγματα ανθελληνισμού του Ηλία Κασιδιάρη.
« Last Edit: September 03, 2012, 04:04:51 PM by stEWIE »
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #643 on: September 03, 2012, 05:32:37 PM »
ελα καποια στιγμη αυτη η αηδια πρεπει να σταματησει.. ακουσατε εναν χαρακτηρισμο και τον εχετε κανει καραμελα.

απο ποτε ο ορος ανθελληνας εγινε χαρακτιριστικο γνωρισμα ενος αριστερου? πειτε μου κ μενα να καταλαβω που ειμαι χαζος..

ελληναρες του κωλου

Ίσως θα έπρεπε να παρατηρήσεις ότι τη φράση δεν τη χρησιμοποίησα πρώτος εγώ. Έπειτα μπορείς να απαντήσεις κι εσύ στο θεωρητικό ερώτημα που έθεσα και στο stewie πριν από κάποιο καιρό: Αν σου χάριζαν όλο το δημόσιο χρέος, με την προϋπόθεση ότι όλοι οι λαθρομετανάστες θα γυρίσουν πίσω στις πατρίδες τους, θα δεχόσουν;

Εγώ ποστάρω μία εικόνα η οποία δεν έχει τίποτα το μεμπτό. Η εικόνα υπονοεί ότι ο κύριος αυτός παίζει με τη δικαιοσύνη.

Αναβάλλει τρεις φορές δίκη του προεκλογικά και προ ασυλίας, στη συνέχεια αποφεύγει την ελληνική δικαιοσύνη και την αυτόφωρη διαδικασία ενόσω βουλευτής ασκώντας βία μπροστά στα μάτια όλων των Ελλήνων και βρίσκοντας καταφύγιο στα "φρούρια" της τρομοκρατικής του οργάνωσης, έπειτα βγαίνει στην τηλεόραση και καταδικάζει το ανεύθυνο και αναποτελεσματικό σύστημα της Δικαιοσύνης και, όταν έρχεται η ώρα της εκδίκασης της υπόθεσης που εκκρεμεί, αυτή αναβάλλεται και τα πρόβατα της οργάνωσης γκρινιάζουν σα μυξοπαρθένες γεροντοκόρες ότι έχει αιτηθεί την άρση της ασυλίας του, την οποία φυσικά αιτήθηκε... 4 μέρες νωρίτερα.

Και όλα αυτά, ενώ είναι προγραμματισμένη για αύριο η σύσκεψη του δικαστικού συμβουλίου περί άρσης ή μη, δηλαδή περί της δυνατότητάς του να εκδικασθεί ή μη, και η αναβολή της εκδίκασης πραγματοποιείται σήμερα.

Εάν εσύ δεν το βρίσκεις μεμπτό, αλλά κατά τ' άλλα φέρεσαι τόσο καιρό να ενοχλείσαι από την ελληνική πραγματικότητα που "τίποτα δε γίνεται σωστά", δε φταίω εγώ.

Εάν σου είναι εύκολο, μπορείς να μου αναφέρεις δύο - τρία παραδείγματα ανθελληνισμού για τον Πέτρο Τατσόπουλο; Και μετά, αν θες, μπορώ να σου αναφέρω εγώ παραδείγματα ανθελληνισμού του Ηλία Κασιδιάρη.

Μεμπτή βλέπω σε αρκετά θέματα τη συμπεριφορά του Κασιδιάρη και της ΧΑ εν γένει, γιατί βλέπω τις μεμπτές πράξεις σε όλες τις πλευρές. Όμως το να αναφέρεται ότι "χρησιμοποιεί" τη βουλευτική του ασυλία, ενόσω έχει αιτηθεί άρση της, δεν ισχύει και είναι προπαγάνδα (=μεμπτή πράξη).

Όσο για τον Τατσόπουλο μου αρκεί το "1821" του ΣΚΑΙ και να φανταστείς ότι δεν πιστεύω ότι η ιστορία εξελίχτηκε όπως τη γράφουν τα Ελληνικά σχολικά βιβλία.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #644 on: September 03, 2012, 05:46:14 PM »
Ναι, ρε παιδί μου, αλλά τι έγινε με το "1821"; Εγώ δεν το έχω δει, αλλά ανάφερέ μου δυο - τρία παραδείγματα, να καταλάβουμε κι εμείς τι έχει συμβεί.
all we 'll do ♫
every day