μπορεις να χεζεις στον ταφο του ναι ρε...οπως και στον ταφο των :σταλιν,τροτσκι,μαο,και πολλων αλλων... ή οχι ? κατσε? αυτοι αγαπουσαν τον ανθρωπο και την ειρηνη...
You still don't fuckin get it, dude, ήδη το κάνεις αλλά τότε ξεχνάς ότι είναι προσβολή νεκρών. Άσε τις πανηλίθιες δικαιολογίες τύπου "είναι προσβολή νεκρού", δεν πείθεις κανένα. Έχεις καταντήσει γραφικός.
Και, δυστυχώς, λυπάμαι που το λέω, αλλά ο pancy κινδυνεύει να καταντήσει ακόμη πιο γραφικός. Όταν διαβάζω αυτό το "δεν το χω ψάξει ρε, απλά λέω", ή "δε με νοιάζει, προβληματίζομαι", ή "σοβαρά, δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω", γνωρίζω a priori ότι συνοδεύεται με μία θέση της Χρυσής Αυγής.
Κι αφού δε μπορείς να αποφύγεις την ηλιθιότητα που διέπει τις θέσεις της ΧΑ, ρε pancy, τουλάχιστον απόφυγε τον παλιμπαιδισμό και παραδέξου, επιτέλους, ότι "ναι, η θέση μου είναι αυτή της ΧΑ και δε θα προστατευτώ άλλω από το κέλυφος της άγνοιας-αλλά-ξέρεις-μήπως-έτσι-όμως-δεν-το-έχω-ψάξει". Don't be a stupid kid, be a stupid man.
Anyway, what gtaivπc said.
Α, μην τυχόν πειράξετε την άλλη σελίδα - σάτιρα για τη διατήρηση του ελληνισμού, γιατί εκεί δεν υπάρχουν δικαιολογίες περί προσβολής νεκρών, δυστυχώς - ελληναράδες πάντα θα υπάρχ..ετε.
Κορυφαία σχόλιαΑν ζουσαν οι Monty Python στην Ελλαδα θα τους ειχαν κρεμασει στο προαυλιο του αγιου δημητριου.
Afou h xrush augh ekane olo auto to samata, giati den fulakizoun kai ton kaiada pou vgenei photos me anapodous stavrous? Auto den einai vlasfimia???