Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 339343 times)

tAKR1DAC★

• DV zombie
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #750 on: September 24, 2012, 09:11:14 PM »
ΘΑ ΚΑΗΤΑΙ CΤΗΝ ΚΟΛΑCH ANΤΙΧΡΙCTOI !

storm

• DV zombie
« Reply #751 on: September 24, 2012, 09:35:10 PM »
STEWIE DROPPING BOMBS

AGAIN[/size][/b]
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

pancy

• DV zombie
« Reply #752 on: September 24, 2012, 09:44:35 PM »
γιατι τον κραζουν τον Παΐσιο οι αριστεροι;
 εχει καποια σχεση με την εκκλησια και ξερω οτι ειναι αθεοι αλλα ρωταω γιατι βλεπω και φβ και γενικα στο ιντερνετ πολυ γελοια σκιτσα και γενικα σατιριζουν  το προσωπο του.

σοβαρα δεν εχω ασχοληθει και δεν ξερω.
φιλικα

storm

• DV zombie
« Reply #753 on: September 24, 2012, 09:46:25 PM »
το ξεσπασμα εναντιων του παισιου ξεκινησε μετα την φυλακιση του παστιτσιου
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #754 on: September 24, 2012, 09:58:38 PM »
STEWIE DROPPING BOMBS

AGAIN[/size][/b]
ματωσανε τα αυτια μας ρε απο την εκρηξη !
αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου. . .
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #755 on: September 24, 2012, 10:02:06 PM »
dfk ποια η γνωμη σου για τον παστιτσιο?
Τη σελίδα η αλήθεια είναι ότι δεν την έχω δει, μόνο διάσπαρτες εικόνες που κυκλοφόρησαν μετά το κλείσιμο. Προφανώς ένας σημαντικός αριθμός ατόμων προσβλήθηκαν από τα γραφόμενα, διότι θίγουν τα πιστεύω τους ή δεν ξέρω για ποιους άλλους λόγους. Εάν συνεπώς υπήρξαν καταγγελίες ή μηνύσεις, νομίζω το κλείσιμο της σελίδας προσωρινώς μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, όπως και η προσαγωγή του ιδιοκτήτη για ανάκριση, είναι λογικά.

Είμαι σίγουρος ότι την έννοια "ελευθερία λόγου" την εκλαμβάνω αρκετά διαφορετικά από πολλούς από εσάς. Εγώ για παράδειγμα θα είχα ξηλώσει πολλά post σε αυτό και άλλα νήματα, διότι τα θεωρώ προσβλητικά - κάθε άλλο προσφέρουν στο διάλογο. Καθένας βάζει αλλού τη γραμμή αυτή.

Αλλά δεν πιστεύω τόσο στη "σωστή" τοποθέτηση της γραμμής όσο στην ισονομία. Δηλαδή να διατηρείς ως εξουσία την ίδια γραμμή απέναντι σε όλους. Κάποιοι θα πουν ότι η ΕΛ.ΑΣ (εξουσία) δεν διατηρεί την ίδια γραμμή απέναντι σε όλους και πιθανότατα αληθεύει. Οι ίδιοι θα πρέπει να αναρωτηθούν τι θα έκαναν αν ήταν αυτοί εξουσία.

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #756 on: September 24, 2012, 10:07:56 PM »
το ξεσπασμα εναντιων του παισιου ξεκινησε μετα την φυλακιση του παστιτσιου
α σορρυ ρε που υπαρχουν εστω καποιοι νομοι που λειτουργουν...μπορει για σενα να ηταν αδικη η φυλακιση-κληση στον εισαγγελεα,αλλα για τον περισσοτερο κοσμο δεν ηταν...οποτε  πηγαινε του τσιγαρα αμα κατσει κανα δυο μερες μεσα ή ξερω γω γεμιστε παλι την Αθηνα με αλληλεγγύες στον διαχειριστη...

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #757 on: September 24, 2012, 10:19:47 PM »
Να σου πω rr c, o Χίτλερ έχει ψοφήσει τελικά ή λες να μας κρύβεται; Αν έχει ψοφήσει, μπορώ να χέζω στον τάφο του; Ή είναι προσβολή νεκρού;

Κάθε φορά, οι Χρυσαυγίτες σκέφτεστε μία ηλίθια υπεραπλουστευμένη αιτιολόγηση για να πιστεύετε αυτά που πιστεύετε. Μακάρι να φάτε τα σκατά που σερβίρετε, μία μέρα, και μακάρι να μην είναι πολύ αργά για να αλλάξετε μυαλά.
μπορεις να χεζεις στον ταφο του ναι ρε...οπως και στον ταφο των :σταλιν,τροτσκι,μαο,και πολλων αλλων... ή οχι ? κατσε? αυτοι αγαπουσαν τον ανθρωπο και την ειρηνη...

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #758 on: September 24, 2012, 10:28:49 PM »
αλλα για τον περισσοτερο κοσμο δεν ηταν...
Ε ντάξει ρε μλκ, πές το από την αρχή πως ήταν εντάξει για τον περισσότερο κόσμο (τους χριστιανούς. τους ποιούς?).
Κάποτε, λίγο μετά το μεσαίωνα, ήταν OK για τον περισσότερο κόσμο (τους ξέρεις τώρα, γνωριστήκαμε) να καίνε γυναίκες ζωντανές.

Την κοινή γνώμη που πηγάζει από δόγματα τη χώνω στο κώλο του Βούδα. Και ο Βούδας θα ήταν εντάξει μ'αυτό.
... but don't forget the Rizla.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #759 on: September 24, 2012, 11:02:10 PM »
πως μπορεί να μην εξοργίζεστε με αυτό το πράγμα ρε πούστη μου; είστε οι ίδιοι και χειρότεροι με τους μουσουλμάνους. ένας τύπος είπε την άποψή του και τον συνέλαβαν. τον συνέλαβαν. ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. δεν πείραξε μύγα. από τη μια δηθεν πασχίζετε να κρατίσετε το φονταμενταλισμό του ισλάμ μακριά από την ελλάδα και από την άλλη υποστιρίζετε τέτοιες πράξεις. υποκρισία στο φουλ. εάν είχατε μπεί στην (γαμάτη) σελίδα του ίσως να μαθένατε 2 πράγματα παραπάνω.

και εδώ είναι που φαίνεται πόσο πραγματικά έχουν επηρεάσει οι χρυσαυγίτες τα πρόβατά τους. εάν γίνοταν αυτό πριν από 2 χρόνια αμφιβάλλω εάν θα είχαν την ίδια άποψη. φερέφωνα μέχρι το κόκκαλο, κριτική σκέψη 0. η χρυσή αυγή είναι αυτή που σας αξίζει και ΜΟΝΟ αυτή. το ζήτημα είναι οτι πέρνετε και τους υπόλοιπους στο βόθρο.

αιρχώμασται κε θα τραίμυ ι γεί γαμώ το θεό (επιβεβλημένο)

/rage

hitman εάν νομίζεις οτι ο stewie εγκρίνει τις πράξεις του μάο και του στάλιν μάλλον γελασμένος είσαι. για την ακρίβεια πάω στοίχημα πως θα ήταν εναντίον τους. σε αντίθεση με σένα που είμαι 100% βέβαιος πως θα υποστήριζες το χιτλερ εάν ζούσες στην εποχή του, όπως και το 1/3 των γερμανών τότε. είμαι βέβαιος επειδή η χρυσή αυγή δεν λέει τίποτα (μα ΤΙΠΟΤΑ) διαφορετικό από αυτούς.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #760 on: September 24, 2012, 11:05:12 PM »
μπορεις να χεζεις στον ταφο του ναι ρε...οπως και στον ταφο των :σταλιν,τροτσκι,μαο,και πολλων αλλων... ή οχι ? κατσε? αυτοι αγαπουσαν τον ανθρωπο και την ειρηνη...

You still don't fuckin get it, dude, ήδη το κάνεις αλλά τότε ξεχνάς ότι είναι προσβολή νεκρών. Άσε τις πανηλίθιες δικαιολογίες τύπου "είναι προσβολή νεκρού", δεν πείθεις κανένα. Έχεις καταντήσει γραφικός.

Και, δυστυχώς, λυπάμαι που το λέω, αλλά ο pancy κινδυνεύει να καταντήσει ακόμη πιο γραφικός. Όταν διαβάζω αυτό το "δεν το χω ψάξει ρε, απλά λέω", ή "δε με νοιάζει, προβληματίζομαι", ή "σοβαρά, δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω", γνωρίζω a priori ότι συνοδεύεται με μία θέση της Χρυσής Αυγής.

Κι αφού δε μπορείς να αποφύγεις την ηλιθιότητα που διέπει τις θέσεις της ΧΑ, ρε pancy, τουλάχιστον απόφυγε τον παλιμπαιδισμό και παραδέξου, επιτέλους, ότι "ναι, η θέση μου είναι αυτή της ΧΑ και δε θα προστατευτώ άλλω από το κέλυφος της άγνοιας-αλλά-ξέρεις-μήπως-έτσι-όμως-δεν-το-έχω-ψάξει". Don't be a stupid kid, be a stupid man.

Anyway, what gtaivπc said.

Α, μην τυχόν πειράξετε την άλλη σελίδα - σάτιρα για τη διατήρηση του ελληνισμού, γιατί εκεί δεν υπάρχουν δικαιολογίες περί προσβολής νεκρών, δυστυχώς - ελληναράδες πάντα θα υπάρχ..ετε.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ : I'LL BE BACK!!

Κορυφαία σχόλια

Quote from: lindodil
Αν ζουσαν οι Monty Python στην Ελλαδα θα τους ειχαν κρεμασει στο προαυλιο του αγιου δημητριου. 

Quote from: VultureJ1
Afou h xrush augh ekane olo auto to samata, giati den fulakizoun kai ton kaiada pou vgenei photos me anapodous stavrous? Auto den einai vlasfimia???

« Last Edit: September 24, 2012, 11:12:43 PM by stEWIE »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #761 on: September 25, 2012, 01:14:00 AM »
this

and this

σιδηρούν σταυρός, αρχαιοελληνικό σύμβολο.

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #762 on: September 25, 2012, 01:19:48 AM »
ΠΟΛΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΤΕ

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #763 on: September 25, 2012, 03:12:58 AM »
Νομιζω τα εγκληματα του χριστιανισμου οσον αφορα την κοινωνικη προοδο-ευρυθμια,την τεχνη,την επιστημη κλπ ξεπερνουν κατα πολυ μια σελιδα στο facebook,που στο κατω κατω ηταν απλα σατιρικη. Η εκκλησια δηλαδη γιατι μου επιβαλλει να βαφτιστω,να κανω προσευχη καθε μερα στο σχολειο και να μου διδασκουν τα θρησκευτικα ως σχολικο μαθημα? Γιατι δεν σεβεται τις δικες μου αποψεις? Γιατι εχει περιουσια(!!!!!!!!!)? Εχει καταντησει απλως ενα θρησκευτικο καπη που διατηρει και προαγει ιδιαιτερα αναχρονιστικες αποψεις.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #764 on: September 25, 2012, 04:38:53 AM »
Στούη, είσαι Μαοϊστής τελικά και τόσο καιρό δεν ξέραμε τίποτα