Chris να επαναλάβω πως μου φαίνεται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ πώς ένα παιδί σαν κι εσένα κατέληξε να υπερασπίζεται τις θέσεις της ΧΑ. Και στο lan φάνηκε ότι είσαι φίνο τυπάκι, ειπαμε 2-3 κουβεντούλες, και, ασχετο, οι μουσικές σου προτιμήσεις δείχνουν έναν άλλον άνθρωπο ρε παιδί μου, που βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Πραγματικά, απορώ γιατι έπειτα από ένα ψαξιμο που έκανες συμφωνησες οτι οι θέσεις σου συμπορεύονται με αυτές της ΧΑ. Ήθελα να σχολιάσω απλώς το sig σου που νταξ έχει καθαρό σκοπό να προκαλέσει. Όποιος είναι συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας. οκ. Το ίδιο θα πρέπει να ισχύει για όλα τα κράτη/έθνη; Δηλαδή, αντίστοιχα, ο αντίστοιχος Ισπανός παύει να είναι Ισπανός; wtf διαχωρισμός είναι αυτός.
Και anyway, δεν είναι αυτό το point μου. Αυτό που αδυνατείτε να καταλάβετε εσύ, ο πανος πανσυ και οι λοιποί όμοιοι είναι ότι δεν υπάρχουν μονο οι κομμουνιστές και οι ακροδεξιοί. Γιατί το να είσαι αριστερός ή έστω να υιοθετείς απόψεις πιο αριστερίζουσες σε κατατάσσει στους κομμουνιστές; Εγω εντάσσω και τους μεν και τους δε στο φασισμό, άλλωστε ο φασισμός δεν εχει χρώματα, που καποιος ανεφερε σωστα για μενα πιο πριν. Γιατί ο ανθρωπισμός να είναι λάθος για σένα ρε chris, δεν μπορώ να το καταλάβω, σοβαρά.
Καλά για τον πανσυ μόνο για αστείο το εκλαμβανω. Τουλάχιστον έχει πλάκα να μιλάει για το σύριζα στο ts. Α, ffs, ο αριστερος, πανσυ, δεν ειναι ο συριζαίος. Απλώς, είτε έτυχε είτε το σύστημα το διάλεξε, να είναι ο πιο κοντινός εκφραστής του.