Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 339350 times)

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #780 on: September 25, 2012, 08:19:27 PM »

"Οταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει νάναι 'Eλληνας."

Ενω οταν ειναι Φασιστοναζιστης ειναι Ελληναρας ε?

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #781 on: September 25, 2012, 08:35:00 PM »
Chris να επαναλάβω πως μου φαίνεται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ πώς ένα παιδί σαν κι εσένα κατέληξε να υπερασπίζεται τις θέσεις της ΧΑ. Και στο lan φάνηκε ότι είσαι φίνο τυπάκι, ειπαμε 2-3 κουβεντούλες, και, ασχετο, οι μουσικές σου προτιμήσεις δείχνουν έναν άλλον άνθρωπο ρε παιδί μου, που βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Πραγματικά, απορώ γιατι έπειτα από ένα ψαξιμο που έκανες συμφωνησες οτι οι θέσεις σου συμπορεύονται με αυτές της ΧΑ. Ήθελα να σχολιάσω απλώς το sig σου που νταξ έχει καθαρό σκοπό να προκαλέσει. Όποιος είναι συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας. οκ. Το ίδιο θα πρέπει να ισχύει για όλα τα κράτη/έθνη; Δηλαδή, αντίστοιχα, ο αντίστοιχος Ισπανός παύει να είναι Ισπανός; wtf διαχωρισμός είναι αυτός.

Και anyway, δεν είναι αυτό το point μου. Αυτό που αδυνατείτε να καταλάβετε εσύ, ο πανος πανσυ και οι λοιποί όμοιοι είναι ότι δεν υπάρχουν μονο οι κομμουνιστές και οι ακροδεξιοί. Γιατί το να είσαι αριστερός ή έστω να υιοθετείς απόψεις πιο αριστερίζουσες σε κατατάσσει στους κομμουνιστές; Εγω εντάσσω και τους μεν και τους δε στο φασισμό, άλλωστε ο φασισμός δεν εχει χρώματα, που καποιος ανεφερε σωστα για μενα πιο πριν. Γιατί ο ανθρωπισμός να είναι λάθος για σένα ρε chris, δεν μπορώ να το καταλάβω, σοβαρά.

Καλά για τον πανσυ μόνο για αστείο το εκλαμβανω. Τουλάχιστον έχει πλάκα να μιλάει για το σύριζα στο ts. Α, ffs, ο αριστερος, πανσυ, δεν ειναι ο συριζαίος. Απλώς, είτε έτυχε είτε το σύστημα το διάλεξε, να είναι ο πιο κοντινός εκφραστής του.

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #782 on: September 25, 2012, 08:39:36 PM »
Ενω οταν ειναι Φασιστοναζιστης ειναι Ελληναρας ε?
οχι ρε...ειναι Ιταλογερμανος.
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #783 on: September 25, 2012, 08:43:44 PM »
dfk είσαι υπέρ της (έτσι και αλλιώς υποχρεωτικής) θρησκευτικής προσευχής κάθε πρωί στο σχολείο, αλλά και της ύπαρξης θρησκευτικών συμβόλων σε κάθε αίθουσα όπως γίνεται στην Ελλάδα, ή της απουσίας της όπως γίνεται στον πολιτισμένο κόσμο;

με απογοήτευσε τρομακτικά η απάντησή σου για τον παστιτσιο. αν μη τι άλλο νόμιζα οτι προσπαθούσες να δεις τα πράγματα όχι μέσα από γυαλιά. η σελίδα δεν χλεύαζε ούτε έβριζε άμεσα, αλλά γελιοποιούσε μέσω παρωδίας. που δεν θέλει και ιδιαίτερη προσπάθεια να γελιοποιήσεις πρόβατα που πιστεύουν όχι απλά σε φαντάσματα, αλλά και σε ασυναρτησίες ενός παντελώς αμόρφωτου μοναχού.

Δεν κατάλαβα γιατί είναι υποχρεωτική η προσευχή στο σχολείο. Δηλώνεις μη Χριστιανός και πάπαλα η προσευχή. Και αυτό για το κάθε αίθουσα, δεν ισχύει, θυμάμαι καθαρά στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο ότι δεν υπήρχε σταυρός ή κάτι ανάλογο στην τάξη και εγώ πήγα σχολείο στα 90's.

Για τον παστίτσιο νομίζω ότι εξηγήθηκα. Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ άποψης και προσβολής, να στο κάνω πιο κατανοητό. Πες ότι ξέρω κάποια που πηδιέται με πολλούς. ¶λλο να λέω στους γνωστούς μου ότι είναι ελαφρών ηθών και άλλο να ανοίξω σελίδα στο fb όπου την απεικονίζω με π@υτσες στο στόμα.

Υ.Γ: Πρόοδος δεν είναι να κάνει ο καθένας ότι του καυλώσει.
« Last Edit: September 25, 2012, 08:46:24 PM by dfk_7677 »

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #784 on: September 25, 2012, 08:56:02 PM »
Γιατί ο ανθρωπισμός να είναι λάθος για σένα ρε chris, δεν μπορώ να το καταλάβω, σοβαρά.

qfft
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #785 on: September 25, 2012, 09:14:08 PM »
Chris να επαναλάβω πως μου φαίνεται ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ πώς ένα παιδί σαν κι εσένα κατέληξε να υπερασπίζεται τις θέσεις της ΧΑ. Και στο lan φάνηκε ότι είσαι φίνο τυπάκι, ειπαμε 2-3 κουβεντούλες, και, ασχετο, οι μουσικές σου προτιμήσεις δείχνουν έναν άλλον άνθρωπο ρε παιδί μου, που βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Πραγματικά, απορώ γιατι έπειτα από ένα ψαξιμο που έκανες συμφωνησες οτι οι θέσεις σου συμπορεύονται με αυτές της ΧΑ. Ήθελα να σχολιάσω απλώς το sig σου που νταξ έχει καθαρό σκοπό να προκαλέσει. Όποιος είναι συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας. οκ. Το ίδιο θα πρέπει να ισχύει για όλα τα κράτη/έθνη; Δηλαδή, αντίστοιχα, ο αντίστοιχος Ισπανός παύει να είναι Ισπανός; wtf διαχωρισμός είναι αυτός.

Και anyway, δεν είναι αυτό το point μου. Αυτό που αδυνατείτε να καταλάβετε εσύ, ο πανος πανσυ και οι λοιποί όμοιοι είναι ότι δεν υπάρχουν μονο οι κομμουνιστές και οι ακροδεξιοί. Γιατί το να είσαι αριστερός ή έστω να υιοθετείς απόψεις πιο αριστερίζουσες σε κατατάσσει στους κομμουνιστές; Εγω εντάσσω και τους μεν και τους δε στο φασισμό, άλλωστε ο φασισμός δεν εχει χρώματα, που καποιος ανεφερε σωστα για μενα πιο πριν. Γιατί ο ανθρωπισμός να είναι λάθος για σένα ρε chris, δεν μπορώ να το καταλάβω, σοβαρά.

Καλά για τον πανσυ μόνο για αστείο το εκλαμβανω. Τουλάχιστον έχει πλάκα να μιλάει για το σύριζα στο ts. Α, ffs, ο αριστερος, πανσυ, δεν ειναι ο συριζαίος. Απλώς, είτε έτυχε είτε το σύστημα το διάλεξε, να είναι ο πιο κοντινός εκφραστής του.
Το οτι ειναι η ΧΑ τωρα ειναι απλα μια συγκυρια...Θα μπορουσε να ηταν κατι αλλο,με αλλο ονομα.Απο το λυκειο ξεκινησα να αντιδρω "δεξια",στην εκθεση...Ψαχτηκα πολιτικα,και με βαση τις αποψεις για γενικα θεματα βρηκα οτι η ΧΑ ηταν πιο κοντα απο κατι αλλο(αν και τωρα στις δευτερες εκλογες μου αρεσαν κι οι θεσεις της Κοινωνιας)
Τωρα στο οτι δεν συμβαδιζει η εξωτερικη εμφανιση τι να πω ρε :P το χω πει κ με τον πιου αυτο...Αν ημουν κανονικος-γραμμενος χρυσαυγιτης(πορειες μπλουζες κτλπ) ισως ημουν αλλιως...αλλα δεν ειμαι ουτε και θα ειμαι...αλλα κι εαν εξαφανιζοταν απο τον χαρτη αυριο λ.χ η χα παλι κατι δεξιο-ακροδεξιο θα προτιμουσα...
Οσο για τη μουσικη :P η καλη μουσικη ειναι καλη μουσικη...δεν ανεβασα και commandante cheguevara ομως
Οσο για το sig ειναι ενα αποφθεγμα απο τον Στρατη Μυριβηλη,που πιστευω οτι ισχυει,γ αυτο το ανεβασα,αν προκαλεσει τοσο θα το βγαλω..Παντως αναφερεται σε κομμουνιστη οχι σε γενικα αριστεροφρονες...
Δεν ειναι οτι ειναι λαθος για μενα,απλα πιστευω οτι πραγματικος ανθρωπισμος δεν μπορει να υπαρξει στη συγχρονη κοινωνια...
« Last Edit: September 25, 2012, 09:16:02 PM by Hitmanchris »
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #786 on: September 25, 2012, 09:24:13 PM »
Δηλώνεις μη Χριστιανός και πάπαλα η προσευχή. Και αυτό για το κάθε αίθουσα, δεν ισχύει, θυμάμαι καθαρά στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο ότι δεν υπήρχε σταυρός ή κάτι ανάλογο στην τάξη και εγώ πήγα σχολείο στα 90's.

Υπάρχε η εικόνα του Χριστού πάνω από τον πίνακα, σχεδόν σε κάθε προνήπιο-νήπιο-δημοτικό-γυμνάσιο-λύκειο της Αθήνας. Δεν ξέρω πού μένεις, αλλά φαντάζομαι πως στην επαρχία είναι χειρότερα.
Είναι ντροπή να υπάρχουν εικονίσματα, ή ο,τιδήποτε αντιπροσωπεύει την οργανωμένη θρησκεία, σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και νομίζω πως συμφωνούμε σε αυτό.
... but don't forget the Rizla.

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #787 on: September 25, 2012, 09:29:28 PM »
Δηλαδή, για να καταλάβω, σοβαρά πιστεύεις ότι ο ανθρωπισμός στην Ελλάδα, που εκφράζεται μέσω της αριστερής νεολαίας κυρίως, υποσκάπτει κάποιο συμφέρον της χώρας ή είναι ο ίδιος εχθρός της για την κοινωνική ηρεμία; Αν δεις, πχ έναν Έλληνα μαχαιρωμένο στο δρόμο θα τον βοηθήσεις αλλά αν δεις έναν καφετί τύπο θα τον προσπεράσεις; Τι σόι άνθρωπος θα ήταν αυτός lol.

Και όσο για τη μουσική, η καλή μουσική δεν είναι καλή μουσική μόνο. Δείχνει ανοιχτόμυαλο ατομο αν μη τι άλλο και έλεος αυτό με τον che έντελως άτοπο. Εκτός αν θεωρείς την επανάσταση της Λ.Αμερικής, έξεργεση των αριστεροαυτόνομων και όχι απελεύθερωση από τους αποικιοκράτες.

Πάντως, είναι αδικία για τα παιδιά στρατιωτικών (υποθέτω και εσύ τέτοια περίπτωση είσαι) να κουβαλάνε τα μυαλά που είχαν οι παππούδες τους απο μικροί.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #788 on: September 25, 2012, 09:31:26 PM »
Οσο για το sig ειναι ενα αποφθεγμα απο τον Στρατη Μυριβηλη,που πιστευω οτι ισχυει,γ αυτο το ανεβασα,αν προκαλεσει τοσο θα το βγαλω..Παντως αναφερεται σε κομμουνιστη οχι σε γενικα αριστεροφρονες...
Δεν ειναι οτι ειναι λαθος για μενα,απλα πιστευω οτι πραγματικος ανθρωπισμος δεν μπορει να υπαρξει στη συγχρονη κοινωνια...

Oh the irony.

By the way, για τα περί θρησκείας, ας γελάσουμε και λίγο...
« Last Edit: September 25, 2012, 09:39:47 PM by stEWIE »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #789 on: September 25, 2012, 10:13:45 PM »
Υπάρχε η εικόνα του Χριστού πάνω από τον πίνακα, σχεδόν σε κάθε προνήπιο-νήπιο-δημοτικό-γυμνάσιο-λύκειο της Αθήνας. Δεν ξέρω πού μένεις, αλλά φαντάζομαι πως στην επαρχία είναι χειρότερα.
Είναι ντροπή να υπάρχουν εικονίσματα, ή ο,τιδήποτε αντιπροσωπεύει την οργανωμένη θρησκεία, σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και νομίζω πως συμφωνούμε σε αυτό.

Δε θα το χαρακτήριζα ντροπή, αλλά τουλάχιστον αναχρονιστικό. Δημοκρατικά πάντως, ελπίζω να γνωρίζετε ότι οι πλειοψηφία των Ελλήνων είναι ΧΟ. Δεν εννοώ ότι πρέπει να επιβάλλουν κάτι στους υπόλοιπους, αλλά αν ψηφιζόταν κάτι σχετικά με τη θρησκεία θα "κέρδιζαν".

Δηλαδή, για να καταλάβω, σοβαρά πιστεύεις ότι ο ανθρωπισμός στην Ελλάδα, που εκφράζεται μέσω της αριστερής νεολαίας κυρίως, υποσκάπτει κάποιο συμφέρον της χώρας ή είναι ο ίδιος εχθρός της για την κοινωνική ηρεμία;

Επίτρεψέ μου να διαφωνήσω. Δεν πιστεύω ότι ο τυχαίος "αριστερός" νέος είναι πιο ανθρωπιστής από τον τυχαίο "μη αριστερό". Αν είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι η καλοσύνη συμπλέει απόλυτα με τις πολιτικές πεποιθήσεις. Αυτά θέλετε να πιστεύετε και η συμπεριφορά διαφόρων σε τούτο εδώ το φόρουμ καταδεικνύει ότι οι έχοντες την εξουσία (πλειοψηφία) χάνουν τον υποτιθέμενο ανθρωπισμό (!=λεκτική βία) τους απέναντι στους λίγους, ακόμα κι αν είναι "ανθρωπιστές".

AiniG

• CBWARRIOR.
« Reply #790 on: September 25, 2012, 10:27:50 PM »
το οτι θα εμπαινε κ η μοδα (χρυση αυγη) στη πολιτικη να πω την αληθεια,δεν το περιμενα. Εδω γεροι που ειχαν ζησει γερμανικη κατοχη και παρολο που η ζωη τους δεν ηταν ιδια μετα απο αυτη,εμαθα πως ψηφισαν χρυση αυγη. Περιμενετε να πεισετε το καθε παιδι εδω περα πως αυτο ειναι λαθος;
Απλως δεν ξερουν πως οταν τελειωσουν οι μαυροι,σειρα θα εχουν αλβανοι ρωσοι ποντιοι γκει κ χριστιανοι γιατι οποιος πιστευει πως αυτο με τον ο.χ. που υποστηριζουν το εννοουν,ειναι γελασμενοι.Μοδα ειναι και θα περασει,οταν η Ελλαδα μεινει μιση. Γιατι νομιζω πως τα εντερα τους δεν θελουν. Ασε που μετα απο τοσες κατοχες κ πολεμους κανεις δεν εχει ξεκαθαρες ελληνικες ριζες,να δω τι στοχο θα βαλουν μετα.
Δεν μπορει να με πεισει κανεις για το αντιθετο,στη χ.α. στηριζονται στους αδυναμους,κοινωνικα χαζους κ τελειωμενους τυπους.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #791 on: September 25, 2012, 10:36:30 PM »
Δεν κατάλαβα γιατί είναι υποχρεωτική η προσευχή στο σχολείο. Δηλώνεις μη Χριστιανός και πάπαλα η προσευχή. Και αυτό για το κάθε αίθουσα, δεν ισχύει, θυμάμαι καθαρά στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο ότι δεν υπήρχε σταυρός ή κάτι ανάλογο στην τάξη και εγώ πήγα σχολείο στα 90's.

Συγγνώμη, στο σχολείο σου δεν έλεγαν σε ένα μαθητή να έρχεται μπροστά και να λέει την προσευχή καθημερινά ενώ οι άλλοι κάνουν ησυχία, κάνουν το σταυρό τους etc.? Εσύ πως ορίζεις το υποχρεωτικό;

Υπάρχει εικόνα του jesus πάνω από τον πίνακα σε κάθε αίθουσα, σε όλα τα σχολεία που έχω περάσει.

Για τον παστίτσιο νομίζω ότι εξηγήθηκα. Αν δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ άποψης και προσβολής, να στο κάνω πιο κατανοητό. Πες ότι ξέρω κάποια που πηδιέται με πολλούς. ¶λλο να λέω στους γνωστούς μου ότι είναι ελαφρών ηθών και άλλο να ανοίξω σελίδα στο fb όπου την απεικονίζω με π@υτσες στο στόμα.

Υ.Γ: Πρόοδος δεν είναι να κάνει ο καθένας ότι του καυλώσει.

Ουδέποτε απεικονίστηκε ο παΐσιος με πούτσες στο στόμα, τουλάχιστον από τον παστίτσιο. Μόνο με παστίτσιο, και πρόσφατα με τον πύργο του ¶ϊφελ. Όταν είχαν πχ. τον παπανδρέου με σχοινιά στην κρεμάλα τότε γιατί δεν έγινε τίποτα; Α ξέχασα. Αυτός δεν περιβάλλεται από την ασυλία της θρησκείας.

Πάμε και λίγο κοινή λογική:
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - 181 - Tα όρια της θρησκείας

Υ.Γ. Πρόοδος σίγουρα δεν είναι η σύλληψη του παστίτσιου, ενός ατόμου που κορόιδευε και αναδύκνειε την ανακρίβεια και την αφέλεια των λεγομένων του παΐσιου, όσων τον επικαλούνταν για να μαζέψουν ποίμνιο και εν τέλει ρεζίλευε τα ίδια τα πρόβατα που τσίμπαγαν. Είναι εμφανές πως δεν είχες δει την σελίδα πριν κλείσει. Ελπίζω τότε να είχες διαφορετική άποψη.

και επειδή τώρα είδα το καινούργιο ποστ σου, το νόημα της δυτικής δημοκρατίας είναι ακριβώς αυτό: υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να κάνει η πλειοψηφία. και δημοψήφισμα για να κρέμαγαν τον παπανδρέου να γίνοταν, μάλλον θα επικρατούσαν αυτοί που θα έλεγαν ναι. είναι όμως αληθινά δημοκρατικό να γίνει κάτι τέτοιο, άσχετα από το έργο του παπανδρέου;

/overuse of papandreou

@ainig
μήπως θα τελειώσει όταν η Ελλάδα μείνει μισή, πληθυσμιακά και εδαφικά;....

AiniG

• CBWARRIOR.
« Reply #792 on: September 25, 2012, 10:38:51 PM »
@ainig
μήπως θα τελειώσει όταν η Ελλάδα μείνει μισή, πληθυσμιακά και εδαφικά;....

Αυτο το μιση συμπεριλαμβανει τα παντα. Μονοι μας τρωγομαστε

XATZARAS

• Ranked Pubzorz!
« Reply #793 on: September 25, 2012, 11:24:46 PM »
Όποιος είναι συνειδητός κομμουνιστής παύει να είναι Έλληνας. οκ. Το ίδιο θα πρέπει να ισχύει για όλα τα κράτη/έθνη; Δηλαδή, αντίστοιχα, ο αντίστοιχος Ισπανός παύει να είναι Ισπανός; wtf διαχωρισμός είναι αυτός.
Μα και να ισχυε κατι τετοιο θα το θεωρουσες κακο?Εγω πιστευω πως ειναι σωστο με την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προυποθεση οτι αμα δεν εισαι πατριωτης Ελληνας,στη περιπτωση του κομμουνιστη,ο πατριωτισμος γνωριζει ταξικα κ οχι εθνικα συνορα.Ωστοσο  ο πατριωτισμος της ΧΑ(δειρτε πακιστανους κτλπ) σιγουρα δεν εχει σχεση με αυτα που προανεφερα
Η ζωή είναι σαν μια ντομάτα,άλλος την τρώει σαλάτα,αλλος την τρώει στη μάπα

lft kartelac: TRAVA KAI GAMISOU RE POU THES KAI MIX
lft kartelac: MALIONGA
lft kartelac: kalispera
XATZARAS: :p
XATZARAS: gay
lft kartelac: KATHREUTAKI
<This user is now offline>

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #794 on: September 26, 2012, 12:04:30 AM »
Παντως,μακαρι να ημουν συνειδητος κομμουνιστης η οτιδηποτε αλλο και να μην υπηρχε κανενα κρατος,καμια θρησκεια(τα οποια δυστυχως ειναι ουτοπικα), a brotherhood of man οπως λεει και ο Λεννον. Στο διαολο και η Ελλαδα και οι χριστιανοι και οι μωαμεθανοι και ολοι,απο τοτε που μπηκαν συνορα ολοι ξεχασαν πως ειμαστε ανθρωποι πανω απ'ολα.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ