Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 339365 times)

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #795 on: September 26, 2012, 12:10:13 AM »
hitman μου εξηγεις λιγο το sig σου παρακαλω;Επισης ενας κομμουνιστης ειναι πατριωτης,ζητα εδαφικη ακεραιοτητα και ανεξαρτησια αλλα δεν ειναι εθνικιστης.

Στην Ευρώπη, η ανάπτυξη της εθνικής συνείδησης ξεκίνησε για τα περισσότερα έθνη (εξαιρουμένων Ελλάδας και Ιταλίας) κατά την Αναγέννηση, οπότε και τα πρώτα περιορισμένα κατ΄ έκταση βασίλεια που υπήρχαν μέχρι τότε μετατράπηκαν σταδιακά σε κράτη σημερινής μορφής. Κατά τη μαρξιστική θεώρηση, υποστηρίζεται ότι η άνοδος του εθνικισμού υπήρξε απαραίτητη για τη μετάβαση από τη φεουδαρχία στον καπιταλισμό και για την άνοδο της αστικής τάξης στη θέση που κατείχε η αριστοκρατία ως άρχουσα τάξη του κράτους.
Το έθνος καταλαμβάνει μια κοινή εδαφική έκταση (γεωγραφική περιοχή), γι΄ αυτό και τα μέλη που το απαρτίζουν έχουν κοινά συμφέροντα χώρου και εδάφους ΄με συνέπεια της δημιουργίας της έννοιας της πατρίδας. Έτσι, η ανάπτυξη της εθνικής συνείδησης οδήγησε συγχρόνως σε ταύτιση του χώρου κράτους με το έθνος και κατ΄ επέκταση η διοίκηση αυτού με τον Ηγεμόνα του.

A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #796 on: September 26, 2012, 12:32:21 AM »
Συγγνώμη, στο σχολείο σου δεν έλεγαν σε ένα μαθητή να έρχεται μπροστά και να λέει την προσευχή καθημερινά ενώ οι άλλοι κάνουν ησυχία, κάνουν το σταυρό τους etc.? Εσύ πως ορίζεις το υποχρεωτικό;

Θα επαναλάβω τον εαυτό μου: Αν δηλώσεις μη Χριστιανός, δε σε αναγκάζει κανείς να είσαι στην προσευχή και παίρνεις απαλλαγή από τα θρησκευτικά.

Υπάρχει εικόνα του jesus πάνω από τον πίνακα σε κάθε αίθουσα, σε όλα τα σχολεία που έχω περάσει.Ουδέποτε απεικονίστηκε ο παΐσιος με πούτσες στο στόμα, τουλάχιστον από τον παστίτσιο. Μόνο με παστίτσιο, και πρόσφατα με τον πύργο του ¶ϊφελ. Όταν είχαν πχ. τον παπανδρέου με σχοινιά στην κρεμάλα τότε γιατί δεν έγινε τίποτα; Α ξέχασα. Αυτός δεν περιβάλλεται από την ασυλία της θρησκείας.

Ο παίσιος δεν εμφανίστηκε γιατί δεν είχε σχέση με π@ύτσες, η κοπέλα του παραδείγματός μου όμως είχε. Μόνο η π@ύτσες στο στόμα θεωρούνται προσβλητικές σε αυτή τη χώρα;

Αν πιστεύεις στη δημοκρατία θα καταλάβεις γιατί έχει "άσυλο" η θρησκεία: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!! Το ίδιο ισχύει και το γιατί δεν έχει άσυλο ο Παπανδρέου, γιατί τον μισεί η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Υ.Γ. Πρόοδος σίγουρα δεν είναι η σύλληψη του παστίτσιου, ενός ατόμου που κορόιδευε και αναδύκνειε την ανακρίβεια και την αφέλεια των λεγομένων του παΐσιου, όσων τον επικαλούνταν για να μαζέψουν ποίμνιο και εν τέλει ρεζίλευε τα ίδια τα πρόβατα που τσίμπαγαν. Είναι εμφανές πως δεν είχες δει την σελίδα πριν κλείσει. Ελπίζω τότε να είχες διαφορετική άποψη.

Αυτό ακριβώς που γράφεις δημοσίως παραπάνω, είναι προσβολή γι' αυτούς που πιστεύουν στον Παίσιο. Πρόοδος είναι να μην υπάρχουν τέτοιες είδους κινήσεις και δικαίωμα του καθενός να πιστεύει κάτι χωρίς κάποιος άλλος να τον κοροϊδεύει. Και για να flamάρω και λίγο, κι εγώ πιστεύω ότι αυτοί που πιστεύουν στην Αριστερά είναι αιθεροβάμονες, όπως αυτοί που πιστεύουν στον Παίσιο, είδες πουθενά να τους αποκαλώ ζώα ή ηλίθιους; Δεν το πιστεύω άλλωστε  ;)

και επειδή τώρα είδα το καινούργιο ποστ σου, το νόημα της δυτικής δημοκρατίας είναι ακριβώς αυτό: υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να κάνει η πλειοψηφία. και δημοψήφισμα για να κρέμαγαν τον παπανδρέου να γίνοταν, μάλλον θα επικρατούσαν αυτοί που θα έλεγαν ναι. είναι όμως αληθινά δημοκρατικό να γίνει κάτι τέτοιο, άσχετα από το έργο του παπανδρέου;

Τα όρια αυτά τα θέτει ο νομοθέτης. Ο οποίος όμως κρίνεται από την ίδια την κοινωνία που αναφέρεις. Πχ ο παπανδρέου δε γίνεται να κρεμαστεί γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει θανατική ποινή. Για τη σελίδα δεν έγινε δημοψήφισμα, έγιναν καταγγελίες ή μηνύσεις και η ΕΛ.ΑΣ κινήθηκε σύμφωνα με το γράμμα του νόμου. Προς τι το whinάρισμα λοιπόν;

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #797 on: September 26, 2012, 03:46:07 PM »
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

zGIN♂

• DV zombie
Καιρών επιταγή
« Reply #798 on: September 26, 2012, 04:04:21 PM »
Well said.

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #799 on: September 27, 2012, 01:49:24 AM »

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #800 on: September 27, 2012, 12:37:01 PM »
Tbh to na valoun tis gunaikes sta grafeia den einai kai asxhmh idea..Alla na xoun kamia ekpaideush ths prokophs prwta...Epishs ti 14 mhnes lene..edw 9mhnes einai kai den exoun na taisoun tous fantarous kai olo tous exoun exw...(U may ask sam if you want)

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

storm

• DV zombie
« Reply #801 on: September 27, 2012, 01:28:43 PM »
ισχυει αυτο , ο ξαδερφος μου μια μεσα μια εξψ γιατι δεν εχουν να τους ταισουν στην αθηνα κιολας (αγιο στεφανο)

οτι να ναι .

[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #802 on: September 27, 2012, 02:02:00 PM »
φανταρίνες, i liek!
Εγώ είμαι ο Γέρων Παστίτσιος

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #803 on: September 27, 2012, 03:16:51 PM »
laik fonta!!!

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #804 on: September 27, 2012, 04:22:04 PM »
ισχυει αυτο , ο ξαδερφος μου μια μεσα μια εξψ γιατι δεν εχουν να τους ταισουν στην αθηνα κιολας (αγιο στεφανο)

Και πως δεν είναι στην παραμεθόριο ο ξάδερφός σου;

storm

• DV zombie
« Reply #805 on: September 27, 2012, 04:23:06 PM »
ειχε παει για ενα διαστημα δεν θυμαμαι ποσο ...
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

$at@n4c fAc

• CBWARRIOR.
« Reply #806 on: September 27, 2012, 06:09:45 PM »
Και πως δεν είναι στην παραμεθόριο ο ξάδερφός σου;

Φτηνότατο.

Περί της γνωστής καραμέλας των άκρων: http://enthemata.wordpress.com/2012/09/23/voglis-10/#more-9057

Για προβληματισμό περί χ.α.: http://enthemata.wordpress.com/2012/09/23/kouzelis-3/#more-9053

Πάντως, τζάμπα κάθεστε και επιχειρηματολογείτε ενάντια στη χ.α. σε αυτούς που την υποστηρίζουν. Πως περιμένετε μια ορθολογική και διαλεκτική προσέγγιση να βοηθήσει στην αντιπαράθεση με άτομα τα οποία φέρουν βαθιά ανορθολογικές πεποιθήσεις;

cokaRiolic

• DV zombie
« Reply #807 on: September 27, 2012, 06:14:46 PM »
Γιατι η φαση ειναι σατανας!

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #808 on: September 27, 2012, 09:38:27 PM »
ειχε παει για ενα διαστημα δεν θυμαμαι ποσο ...

Ρωτάω γιατί εκτός ειδικών περιπτώσεων (πολύτεκνοι κτλ) πλέον οι κληρωτοί απολύονται από την παραμεθόριο.

Φτηνότατο.

Είναι γνωστό ότι είμαι φτηνότατος.

cokaRiolic

• DV zombie
« Reply #809 on: September 28, 2012, 05:16:36 PM »
http://www.gazzetta.gr/koinonia/article/329534-o-mitropolitis-peiraios-gia-stomatiko

μονο αν ειναι απο αγορακια στο μοναστηρι.

+EΛΕΗCON+