Συγγνώμη, στο σχολείο σου δεν έλεγαν σε ένα μαθητή να έρχεται μπροστά και να λέει την προσευχή καθημερινά ενώ οι άλλοι κάνουν ησυχία, κάνουν το σταυρό τους etc.? Εσύ πως ορίζεις το υποχρεωτικό;
Θα επαναλάβω τον εαυτό μου: Αν δηλώσεις μη Χριστιανός, δε σε αναγκάζει κανείς να είσαι στην προσευχή και παίρνεις απαλλαγή από τα θρησκευτικά.
Υπάρχει εικόνα του jesus πάνω από τον πίνακα σε κάθε αίθουσα, σε όλα τα σχολεία που έχω περάσει.Ουδέποτε απεικονίστηκε ο παΐσιος με πούτσες στο στόμα, τουλάχιστον από τον παστίτσιο. Μόνο με παστίτσιο, και πρόσφατα με τον πύργο του ¶ϊφελ. Όταν είχαν πχ. τον παπανδρέου με σχοινιά στην κρεμάλα τότε γιατί δεν έγινε τίποτα; Α ξέχασα. Αυτός δεν περιβάλλεται από την ασυλία της θρησκείας.
Ο παίσιος δεν εμφανίστηκε γιατί δεν είχε σχέση με π@ύτσες, η κοπέλα του παραδείγματός μου όμως είχε. Μόνο η π@ύτσες στο στόμα θεωρούνται προσβλητικές σε αυτή τη χώρα;
Αν πιστεύεις στη δημοκρατία θα καταλάβεις γιατί έχει "άσυλο" η θρησκεία:
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!!!! Το ίδιο ισχύει και το γιατί δεν έχει άσυλο ο Παπανδρέου, γιατί τον μισεί η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.
Υ.Γ. Πρόοδος σίγουρα δεν είναι η σύλληψη του παστίτσιου, ενός ατόμου που κορόιδευε και αναδύκνειε την ανακρίβεια και την αφέλεια των λεγομένων του παΐσιου, όσων τον επικαλούνταν για να μαζέψουν ποίμνιο και εν τέλει ρεζίλευε τα ίδια τα πρόβατα που τσίμπαγαν. Είναι εμφανές πως δεν είχες δει την σελίδα πριν κλείσει. Ελπίζω τότε να είχες διαφορετική άποψη.
Αυτό ακριβώς που γράφεις δημοσίως παραπάνω, είναι
προσβολή γι' αυτούς που πιστεύουν στον Παίσιο. Πρόοδος είναι να μην υπάρχουν τέτοιες είδους κινήσεις και δικαίωμα του καθενός να πιστεύει κάτι χωρίς κάποιος άλλος να τον κοροϊδεύει. Και για να flamάρω και λίγο, κι εγώ πιστεύω ότι αυτοί που πιστεύουν στην Αριστερά είναι αιθεροβάμονες, όπως αυτοί που πιστεύουν στον Παίσιο, είδες πουθενά να τους αποκαλώ ζώα ή ηλίθιους; Δεν το πιστεύω άλλωστε
και επειδή τώρα είδα το καινούργιο ποστ σου, το νόημα της δυτικής δημοκρατίας είναι ακριβώς αυτό: υπάρχουν όρια στο τι μπορεί να κάνει η πλειοψηφία. και δημοψήφισμα για να κρέμαγαν τον παπανδρέου να γίνοταν, μάλλον θα επικρατούσαν αυτοί που θα έλεγαν ναι. είναι όμως αληθινά δημοκρατικό να γίνει κάτι τέτοιο, άσχετα από το έργο του παπανδρέου;
Τα όρια αυτά τα θέτει ο νομοθέτης. Ο οποίος όμως κρίνεται από την ίδια την κοινωνία που αναφέρεις. Πχ ο παπανδρέου δε γίνεται να κρεμαστεί γιατί στην Ελλάδα δεν υπάρχει θανατική ποινή. Για τη σελίδα δεν έγινε δημοψήφισμα, έγιναν καταγγελίες ή μηνύσεις και η ΕΛ.ΑΣ κινήθηκε σύμφωνα με το γράμμα του νόμου. Προς τι το whinάρισμα λοιπόν;