Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 339120 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #900 on: October 13, 2012, 01:44:38 PM »
Τον οποίο ο Τατσόπουλος επήδηξε, αλλά, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, οι ΧΑτες θεωρούν ότι έγινε το αντίθετο (βλ. μία από τις τρεις πηγές που κυκλοφορεί το πειραγμένο πορτραίτο του Βελουχιώτη).
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #901 on: October 13, 2012, 04:01:43 PM »
Τον οποίο ο Τατσόπουλος επήδηξε, αλλά, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, οι ΧΑτες θεωρούν ότι έγινε το αντίθετο (βλ. μία από τις τρεις πηγές που κυκλοφορεί το πειραγμένο πορτραίτο του Βελουχιώτη).

Ναι, είναι γνωστός γαμιάς ο Τατσόπουλος, το καμάρι μου.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #902 on: October 13, 2012, 05:21:40 PM »
Ναι, είναι γνωστός γαμιάς ο Τατσόπουλος, το καμάρι μου.

Όχι, δε λέω αυτό, λέω ότι, στα πλαίσια της εκπομπής, ο Τατσόπουλος γάμησε τον Παναγιώταρο. Εσύ, που έχεις καταντήσει γραφικός έμμεσος υποστηρικτής της ΧΑ, είναι προφανές ότι θα με ειρωνευθείς.

Αν ο Τατσόπουλος ήταν όντως γαμιάς, δε θα δεχόταν να συμμετάσχει σε πάνελ με τον ουγκ μπράβο - "βουλευτή".
all we 'll do ♫
every day

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #903 on: October 13, 2012, 05:22:34 PM »
Α, επειδή πήγε ασχολίαστο..

Ποιον νομίζεις ότι ενοχλείς με αυτό; Εάν εσύ, ο πατριώτης, ο Έλληνας, χλευάζεις τον ήρωα της εθνικής αντίστασης, αυτό είναι πρόβλημα δικό σου και του μπαμπάκα σου που σε ανέθρεψε έτσι. Όχι δικό μου.
Εάν νομίζεις ότι προσβάλλεις τα σύμβολά μου με τον τρόπο αυτό, είσαι λιγάκι γελασμένος. ^_^
Οχι δεν πιστευω οτι ειναι ο ηρωας της εθνικης αντιστασης...Ηταν ενας σαδιστης, σοδομιτης, και βασανιστης, του οποιου η προτιμουμενη διασκεδαση ηταν να γδερνει ανθρωπους ζωντανους και να γαμιεται με ο,τιδηποτε βρει.Και ναι δεν ηταν πουστης στα αληθεια,αλλα ηταν ομοφυλοφιλος.Γ αυτο το λογο τον χλευαζω,γιατι μας εχουν δωσει μια ψευτικη εικονα για αυτον...
(οπως και για τον γλεζο)

Απο την αρχη τωρα,
Ποιος ειμαι εγω να απανταω σε καθε γαμημενη ερωτηση που εχει ο καθενας,ή βασικα γιατι να δικαιολογουμε για κατι που εκανε κατι αλλος?η ψηφος μου εχω ξαναπει ειναι ιδεολογικη και οχι προσωπικη...στα @@ μου και που εβρισε ετσι ο παναγιωταρος,ο πρωτος ειναι ή ο τελευταιος?και στην τελικη το αλβανικες κωλοτρυπιδες ισχυει γιατι ο σκηνοθετης ο βασιλειου,ειναι αλβανος.
Οσο για τα αλλα που λετε οτι τί δουλεια εχει η χα με την ορθοδοξια,ναι οκ,εχει πολλα μελη που δεν ειναι ορθοδοξοι(δωδεκαθειστες ,w/e) κ αυτο ειναι γνωστο,και ? τα υπολοιπα τι ειναι ?Ορθοδοξοι...πως κολλατε εκει ? και 2-3 βουλευτες  απο την αριστερα,δεν θυμαμαι ποιοι ακριβως, πιστευουν και δεν ειναι αθεοι.Η χα λοιπον σαν το εθνιστικο κομμα μαχεται για τη διατηρηση της θρησκειας του εθνους μας και ναι χτυπαει οτι την υποσκαπτει.

Btw βγειτε και λιγο εξω,χαλαρωστε,πιειτε κανα ποτακι/τσιγαρο ο,τι θελετε  και μην ασχολειστε συνεχεια με τη χ.α(υπαρχουν κ αλλες ειδησεις πιο σημαντικες και πρωτο θεμα ειναι αυτο τωρα...ολα γινονται για καποιο λογο τελικα),αλλα θα μου πεις η πληγη δεν κλεινει πια.

Όχι, δε λέω αυτό, λέω ότι, στα πλαίσια της εκπομπής, ο Τατσόπουλος γάμησε τον Παναγιώταρο. Εσύ, που έχεις καταντήσει γραφικός έμμεσος υποστηρικτής της ΧΑ, είναι προφανές ότι θα με ειρωνευθείς.

Αν ο Τατσόπουλος ήταν όντως γαμιάς, δε θα δεχόταν να συμμετάσχει σε πάνελ με τον ουγκ μπράβο - "βουλευτή".
Ναι οκ αντικειμενικοτατα "νικησε" η τσατσοπουλου για σενα.Και για μενα αντικειμενικοτατα "νικησε" ο παναγιωταρος

ps: geeky sniper,get a life

« Last Edit: October 13, 2012, 05:26:30 PM by Hitmanchris »
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #904 on: October 13, 2012, 05:26:07 PM »
Οχι δεν πιστευω οτι ειναι ο ηρωας της εθνικης αντιστασης...Ηταν ενας σαδιστης, σοδομιτης, και βασανιστης, του οποιου η προτιμουμενη διασκεδαση ηταν να γδερνει ανθρωπους ζωντανους και να γαμιεται με ο,τιδηποτε βρει.Και ναι δεν ηταν πουστης στα αληθεια,αλλα ηταν ομοφυλοφιλος.Γ αυτο το λογο τον χλευαζω,γιατι μας εχουν δωσει μια ψευτικη εικονα για αυτον...
(οπως και για τον γλεζο)

Απο την αρχη τωρα,
Ποιος ειμαι εγω να απανταω σε καθε γαμημενη ερωτηση που εχει ο καθενας,ή βασικα γιατι να δικαιολογουμε για κατι που εκανε κατι αλλος?η ψηφος μου εχω ξαναπει ειναι ιδεολογικη και οχι προσωπικη...στα @@ μου και που εβρισε ετσι ο παναγιωταρος,ο πρωτος ειναι ή ο τελευταιος?και στην τελικη το αλβανικες κωλοτρυπιδες ισχυει γιατι ο σκηνοθετης ο βασιλειου,ειναι αλβανος.

"Η ψήφος μου είναι ιδεολογική και όχι προσωπική"
"ΡΑΙ Ο ΤΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΗΝΕ ΑΝΘΕΛΙΝΑΣ"

achievement unlocked: you might just as well be a meme

Τα άλλα δεν τα σχολιάζω, είναι για λύπηση, όπως και συ.
all we 'll do ♫
every day

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #905 on: October 13, 2012, 06:06:49 PM »
Kάτσε δηλαδής αυτός που είναι για λύπηση είναι λυπημένος ;
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #906 on: October 13, 2012, 06:19:33 PM »

Αυτό που δεν καταλαβαίνεις Άλεξ για τον Τατσόπουλο, είναι ότι δεν απέχει πολύ από τους Χρυσαυγίτες. Εξοργίζεται με την παραμικρή διαφωνία και ένας εξοργισμένος άνθρωπος εύκολα ξεπερνάει τα όρια. Θα φοβόμουν να είχα τον Τατσόπουλο εξουσία, όπως φοβάμαι και τη ΧΑ.

Γράφω μόνο όταν διαφωνώ σε κάτι. Και η διαφωνία μου είναι ότι επικροτείς τον Τατσόπουλο, όταν καθυβρίζεις τους Χρυσαυγίτες.

dfk_7677
Γραφικός έμμεσος υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής

Υ.Γ: "ΡΑΙ Ο ΤΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΗΝΕ ΑΝΘΕΛΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΩΥΚΩΣ"

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #907 on: October 13, 2012, 07:19:37 PM »
Μιας που ειναι νωρις ακομα για ποτακι,και εχουμε λιγη ωριτσα να ποσταρουμε,γιατι δεν αναφερεις τον σατανιστη παναγιωταρο hitmanchris?Ειναι και αυτος υπερασπιστης της ορθοδοξιας ε?Γιατι οσο να ναι τι πιο χριστιανικο απτις πενταλφες..Κρυβεστε πισω απο τα δαχτυλα σας πανω στα οποια γραφει Χ.Α..Να σας δω ομως οταν θα ξεβαψει τι θα κανετε...

Btw I don't need to get a life,μια χαρα ζωη και μυαλο εχω..Σε αντιθεση παντα με σενα..Μπεεε

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #908 on: October 13, 2012, 07:42:23 PM »
Μιας που ειναι νωρις ακομα για ποτακι,και εχουμε λιγη ωριτσα να ποσταρουμε,γιατι δεν αναφερεις τον σατανιστη παναγιωταρο hitmanchris?Ειναι και αυτος υπερασπιστης της ορθοδοξιας ε?Γιατι οσο να ναι τι πιο χριστιανικο απτις πενταλφες..Κρυβεστε πισω απο τα δαχτυλα σας πανω στα οποια γραφει Χ.Α..Να σας δω ομως οταν θα ξεβαψει τι θα κανετε...

Btw I don't need to get a life,μια χαρα ζωη και μυαλο εχω..Σε αντιθεση παντα με σενα..Μπεεε
Nα πας μαναμου να βγαλεις κανα γκομενετο γιατι αλλιως...
ποιον σατανιστη παναγιωταρο μωρε? τι λες? τα χεις μπερεδεψει ολα μου φαινεται...ψαξoυ λιγο
χαχαχαα τι γραφεις ρε μλκ ? τι θα ξεβαψει ?no meanings in ur words

ps:trust me,u need to get one. im not the 1 who tells it
AΦΟΥ ΕΙC ΜΠΑΛΑC(και το ξερεις)
« Last Edit: October 13, 2012, 07:45:57 PM by Hitmanchris »

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
« Reply #909 on: October 13, 2012, 07:49:12 PM »
ti sxesi exei i 8rhskeia sthn politikh?

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #910 on: October 13, 2012, 07:58:28 PM »
Έχει δυστηχώς, όταν το κράτος δε λειτουργεί με βάση τον κοσμικισμό.
... but don't forget the Rizla.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #911 on: October 13, 2012, 08:11:42 PM »
Εάν γουστάρετε κάντε Save As αυτές τις σελίδες να τις διαβάσετε μετά από λίγα χρόνια .
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #912 on: October 13, 2012, 08:22:37 PM »
Nα πας μαναμου να βγαλεις κανα γκομενετο γιατι αλλιως...
ποιον σατανιστη παναγιωταρο μωρε? τι λες? τα χεις μπερεδεψει ολα μου φαινεται...ψαξoυ λιγο
χαχαχαα τι γραφεις ρε μλκ ? τι θα ξεβαψει ?no meanings in ur words

ps:trust me,u need to get one. im not the 1 who tells it
AΦΟΥ ΕΙC ΜΠΑΛΑC(και το ξερεις)
Νταξ,και το μισο community λεει οτι εισαι στοκος,αλλα δεν στο λεω για να μην σε θιξω..

Παντως οντως εκανα λαθος,δεν ειναι ο παναγιωταρος ο σατανιστης,ο γερμενης ειναι,μπερδεψα τα ονοματα...μην με πεις ομως οτι ουτε αυτος ειναι σατανιστης γιατι τοτε θα γελασουμε χοντρα..
Οσο για τη μεταφορα που ανεφερα και δεν την καταλαβες,θα στην πω λιανα μπας και το πιασεις...Τωρα που το παιζετε υποστηρικτες της Χ.Α εχετε κατι να στηριζεστε...Οταν θα παψετε να υποστηριζετε αυτους τους αουγκανους,να δω τι θα λετε...

PS.Γιατι να βγαλω και κι'αλλο γκομενετο?Υπερβολη δεν ειναι?Ειναι και δυσκολοι καιροι για πολλα εξοδα..

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #913 on: October 13, 2012, 08:41:50 PM »
Εάν γουστάρετε κάντε Save As αυτές τις σελίδες να τις διαβάσετε μετά από λίγα χρόνια .
++++++++

@dfk πάω στοίχημα πως θα στην πράξη θα προτιμούσες 100 χρόνια τατσόπουλο στην εξουσία παρά 1 τον παναγιώταρο. βγάλε τα γυαλιά.

Btw βγειτε και λιγο εξω,χαλαρωστε,πιειτε κανα ποτακι/τσιγαρο ο,τι θελετε  και μην ασχολειστε συνεχεια με τη χ.α
βγείτε τώρα πριν τα απαγορεύσει και αυτά η χ.α. :|
« Last Edit: October 13, 2012, 08:44:46 PM by gtαιvπc (reactor) »

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
« Reply #914 on: October 13, 2012, 08:44:37 PM »
Νταξ,και το μισο community λεει οτι εισαι στοκος,αλλα δεν στο λεω για να μην σε θιξω..

Παντως οντως εκανα λαθος,δεν ειναι ο παναγιωταρος ο σατανιστης,ο γερμενης ειναι,μπερδεψα τα ονοματα...μην με πεις ομως οτι ουτε αυτος ειναι σατανιστης γιατι τοτε θα γελασουμε χοντρα..
Οσο για τη μεταφορα που ανεφερα και δεν την καταλαβες,θα στην πω λιανα μπας και το πιασεις...Τωρα που το παιζετε υποστηρικτες της Χ.Α εχετε κατι να στηριζεστε...Οταν θα παψετε να υποστηριζετε αυτους τους αουγκανους,να δω τι θα λετε...

PS.Γιατι να βγαλω και κι'αλλο γκομενετο?Υπερβολη δεν ειναι?Ειναι και δυσκολοι καιροι για πολλα εξοδα..
χαχα το μισο κομιουνιτι με λεει "στοκο" γιατι δεν συμφωνει μαζι μου και ειναι αριστεροφρωνες.
Ενω εσυ εισαι κλινικα μειωμενης αντιληψης και εχεις προβλημα εκφρασης λογου.
Ναι ο γερμενης μπορει να ναι σατανιστης,μαλακια ναι,αλλα δεν μπορω να κανω κατι,και ειπα οτι η χ.α δεν εχει μονο ορθοδοξους.'Η μηπως ειδες τον γερμενη προχθες στο γκαζι ?
"Εμεις" θα συνεχισουμε να υποστηριζουμε το εθνικιστικο κινημα ασχετως υπαρξης και μη της χ.α

ps:τοτε πες του ρε να παιξει και λιγο με τις δικες σου μπαλες,μην σπας τις δικες μας.
« Last Edit: October 13, 2012, 08:46:17 PM by Hitmanchris »