Α, επειδή πήγε ασχολίαστο..
Ποιον νομίζεις ότι ενοχλείς με αυτό; Εάν εσύ, ο πατριώτης, ο Έλληνας, χλευάζεις τον ήρωα της εθνικής αντίστασης, αυτό είναι πρόβλημα δικό σου και του μπαμπάκα σου που σε ανέθρεψε έτσι. Όχι δικό μου.
Εάν νομίζεις ότι προσβάλλεις τα σύμβολά μου με τον τρόπο αυτό, είσαι λιγάκι γελασμένος. ^_^
Οχι δεν πιστευω οτι ειναι ο ηρωας της εθνικης αντιστασης...Ηταν ενας σαδιστης, σοδομιτης, και βασανιστης, του οποιου η προτιμουμενη διασκεδαση ηταν να γδερνει ανθρωπους ζωντανους και να γαμιεται με ο,τιδηποτε βρει.Και ναι δεν ηταν πουστης στα αληθεια,αλλα ηταν ομοφυλοφιλος.Γ αυτο το λογο τον χλευαζω,γιατι μας εχουν δωσει μια ψευτικη εικονα για αυτον...
(οπως και για τον γλεζο)
Απο την αρχη τωρα,
Ποιος ειμαι εγω να απανταω σε καθε γαμημενη ερωτηση που εχει ο καθενας,ή βασικα γιατι να δικαιολογουμε για κατι που εκανε κατι αλλος?η ψηφος μου εχω ξαναπει ειναι ιδεολογικη και οχι προσωπικη...στα @@ μου και που εβρισε ετσι ο παναγιωταρος,ο πρωτος ειναι ή ο τελευταιος?και στην τελικη το αλβανικες κωλοτρυπιδες ισχυει γιατι ο σκηνοθετης ο βασιλειου,ειναι αλβανος.
Οσο για τα αλλα που λετε οτι τί δουλεια εχει η χα με την ορθοδοξια,ναι οκ,εχει πολλα μελη που δεν ειναι ορθοδοξοι(δωδεκαθειστες ,w/e) κ αυτο ειναι γνωστο,και ? τα υπολοιπα τι ειναι ?Ορθοδοξοι...πως κολλατε εκει ? και 2-3 βουλευτες απο την αριστερα,δεν θυμαμαι ποιοι ακριβως, πιστευουν και δεν ειναι αθεοι.Η χα λοιπον σαν το εθνιστικο κομμα μαχεται για τη διατηρηση της θρησκειας του εθνους μας και ναι χτυπαει οτι την υποσκαπτει.
Btw βγειτε και λιγο εξω,χαλαρωστε,πιειτε κανα ποτακι/τσιγαρο ο,τι θελετε και μην ασχολειστε συνεχεια με τη χ.α(υπαρχουν κ αλλες ειδησεις πιο σημαντικες και πρωτο θεμα ειναι αυτο τωρα...ολα γινονται για καποιο λογο τελικα),αλλα θα μου πεις η πληγη δεν κλεινει πια.
Όχι, δε λέω αυτό, λέω ότι, στα πλαίσια της εκπομπής, ο Τατσόπουλος γάμησε τον Παναγιώταρο. Εσύ, που έχεις καταντήσει γραφικός έμμεσος υποστηρικτής της ΧΑ, είναι προφανές ότι θα με ειρωνευθείς.
Αν ο Τατσόπουλος ήταν όντως γαμιάς, δε θα δεχόταν να συμμετάσχει σε πάνελ με τον ουγκ μπράβο - "βουλευτή".
Ναι οκ αντικειμενικοτατα "νικησε" η τσατσοπουλου για σενα.Και για μενα αντικειμενικοτατα "νικησε" ο παναγιωταρος
ps: geeky sniper,get a life