Θέλω να πω, από τη στιγμή που δεν έχεις την καλή διάθεση ή πρόθεση να μου απαντήσεις στα ερωτήματα, γιατί δεν ξεκινάει η ρημάδα η συζήτηση για τη χούντα του Μεταξά;
Οι ρημάδες απαντήσεις στα ερωτήματα:
α) Όχι
β) Έτσι όπως το όρισα παραπάνω, ναι.
Οι ερώτηση α στερείται ουσίας, στη δεύτερη απάντησα νομίζω παρακάτω.
Πρώτον, δε μου απάντησες στο πρώτο ερώτημα, απλά πέταξες την εξυπνάδα σου, η οποία είναι και άσχετη - μεταξύ άλλων.
Η 'εξυπνάδα' μου καθόλου άσχετη δεν είναι. Το ότι λόγω ιδεολογίας βάζεις άλλους παραπάνω από τη χώρα και τους πολίτες της, σε καθιστά παντελώς ακατάλληλο για να παίρνεις αποφάσεις για το "καλό" της. Ίσως σε κάνουν πολύ κατάλληλο για παγκόσμιο κυβερνήτη, αν υπήρχε κάτι τέτοιο.
Δεύτερον, αυτοαναιρείσαι ως προς το σκοπό και την αποτελεσματικότητα των μέτρων που λαμβάνονται. Παράλληλα, προτιμάς Νέα Δημοκρατία γιατί εφαρμόζει αυτά τα μέτρα. Όχι γιατί τα μέτρα αυτά γίνονται για το καλό της χώρας, όπως λες. Γιατί, από κούνια, κάθε Έλληνας χρωστάει 68.000€. Γιατί ήσουν διατεθειμένος να πειστείς και τώρα ισχυρίζεσαι ότι εμείς ξοδεύαμε περισσότερα από όσα έπρεπε.
Και μου προσφέρεις απλόχερα το σενάριο του να μην είχαμε χρέος. Η χώρα θα παρέμενε στην ίδια φτώχεια που βρίσκεται τώρα. Όχι πριν 3 χρόνια.
Ο σκοπός των μέτρων θα έπρεπε να είναι, αφενός να μην είμαστε ελλειματικοί, που ήμασταν ιδιαιτέρως πριν 3 χρόνια. Γι' αυτό ακριβώς δε θα μπορούσαμε ποτέ να γυρίσουμε 3 χρόνια πίσω σε πλούτο. Αφετέρου να μας κάνουν ως οικονομία πιο παραγωγικούς, ώστε με την ίδια εργασία να απολαμβάνουμε περισσότερα αγαθά (καλύτερες απολαβές). Μη γράψεις για χειρότερες απολαβές, αυτές έπρεπε να τις είχαμε εδώ και χρόνια.
Δεν προτιμάω ΝΔ, γιατί δεν πιστεύω ότι έχει κάνει ελάχιστα από αυτά που έπρεπε ως κυβέρνηση και επίσης είναι λαμόγια.
Προφανώς εσύ είσαι διατεθιμένος να πειστείς και ισχυρίζεσαι ότι δεν ξοδεύαμε παραπάνω από όσα έπρεπε. Κάτι θυμάμαι διάβασα για αούγκανους βοσκούς παραπάνω...
Τρίτον, σε απάντηση στον cokac, αναφέρεις ότι καλό της πατρίδας είναι αυτό που κάνει τους πολίτες ευτυχισμένους. Μπορείς, σε παρακαλώ, να μου εξηγήσεις πώς το κάνει αυτό ο Μεταξάς;
Δε μίλησα για το αποτέλεσμα του καθεστώτος Μεταξά, αλλά ρώτησα για το κίνητρο του ιδίου. Για το οποίο αντί για απάντηση έλαβα μόνο ερωτήσεις.
χαχαχα..
στην παγιδα να ξανασχοληθω μαζι σου δεν πεφτω, εχει μεινει μονο ο stewie και πραγματικα μπραβο του!
εσυ νομιζεις οτι κατεληξα να υποστηριζω θεωριες επειδη ετσι μου ειπαν, ή επειδη ηταν μοδα? αυτην την εργασια που εβαλα στον pancy ειχα την ΤΥΧΗ να την κανω 5 χρονια πριν..
τελος για να ξερεις, "πουστρακια" σαν εσενα τα οποια μιλαμε με αριθμους και δηθεν ιστορικα γεγονατα, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ, τα θεωρω πιο επικινδυνα (ως μελη της κοινωνιας που ζω) απο τους υπολοιπους ουγκα μπουγκα φασιστες του κωλου που το μονο κειμενο πανω απο 20 λεξεις που εχουν διαβασει ειναι οι επιπτωσεις της κρεατινης..
Μάλλον δε σου αρέσει να σου απαντάνε στο ύφος σου, ε; Θα έπρεπε να το σκεφτείς τότε όταν χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο ύφος.
Εξυπνάκηδες σαν κι εσένα που μιλάνε κρυμμένοι πίσω από τις ιδεολογίες τους για να το παίξουν επαναστάτες ή προοδευτικοί, τους θεωρώ εξίσου πιο επικίνδυνους από τους φασίστες. Γιατί είναι φασίστες, δεν το ξέρουν και νομίζουν ότι είναι και καλύτεροι από όλους.