Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 338841 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #1035 on: October 23, 2012, 05:00:01 PM »
Τρικυμία εν κρανίω.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #1036 on: October 23, 2012, 05:05:24 PM »
νομιζω πως πρεπει να νιωθεις ασχημα επειδη δεν καταλαβενεις τα μισα και παραπανω απ αυτα που διαβαζεις σ αυτο το thread..

επισης πρεπει να νιωθεις ασχημα επειδη, ενω οπως λες βλεπεις τα ιδια και τα ιδια με διαφορετικα λογια, ΠΑΛΙ δεν μπορεις να καταλαβεις τπτ..

κ τελος πρεπει να νιωθουμε κ εμεις ασχημα γιατι εσυ (αλλα και τοσοι αλλοι σαν εσενα) σε λιγα χρονια θα εχεις δικαιωμα ψηφου! 

υγ: αν σε παρει απο κατω μ αυτα που σου πα, go ενα solo top irelia που το χεις και ολα καλα θα πανε!!  8)
1o,καταλαβαινω απολυτα τα οσα λετε,και καταλαβαινω ποια απο αυτα ''στεκουν'', εχω ασχοληθει,αλλα οχι τοσο βαθια ωστε να μπορω να μιλησω σε αυτο to thread,το οποιο προκειται για φανατισμο,δε θα πεσω σε αυτο το τρυπακι,εχω αποψεις,αλλα w/e δε θα κατσω να συζητησω τα λιγοστα που ξερω,με 2-3 φανατικους ακροδεξιους,και αλλους 2-3 απο την αλλη ακριβως μερια,οτι και να πεις,θα εχουν μια διαφορετικη αποψη.
και 2ο.οσο για το λολ,το εχω παρατησει εδω και κανα μηνα,αλλα και παλι τα σταζω.

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #1037 on: October 23, 2012, 06:06:39 PM »
1o,καταλαβαινω απολυτα τα οσα λετε,και καταλαβαινω ποια απο αυτα ''στεκουν'', εχω ασχοληθει,αλλα οχι τοσο βαθια ωστε να μπορω να μιλησω σε αυτο to thread,το οποιο προκειται για φανατισμο,δε θα πεσω σε αυτο το τρυπακι,εχω αποψεις,αλλα w/e δε θα κατσω να συζητησω τα λιγοστα που ξερω,με 2-3 φανατικους ακροδεξιους,και αλλους 2-3 απο την αλλη ακριβως μερια,οτι και να πεις,θα εχουν μια διαφορετικη αποψη.
και 2ο.οσο για το λολ,το εχω παρατησει εδω και κανα μηνα,αλλα και παλι τα σταζω.

Are there fanatics in this forum?!?!?!? OMG!

Τρικυμία εν κρανίω.

Άγγιξα πολλά θέματα και μπερδεύτηκες;
« Last Edit: October 23, 2012, 06:08:20 PM by dfk_7677 »

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #1038 on: October 23, 2012, 06:25:00 PM »
απολιτίκ ντεμέκ φαρούκ κινγκ κονγκ
Mrs, περίμενε πρώτα να σε γδύσουν και μετά αποκτάς πολιτική συνείδηση, έχεις χρόνο, μην κάνετε φάααουυυλλλ

Dfk, συμμερίζομαι αρκετές από τις ανησυχίες σου, αλλά η τελευταία παράγραφός σου μ'έστειλε.
Δηλαδή για να θεωρούμαι εγώ πχ κομμουνιστής, πρέπει να περιμένω τη μέρα που θα κυματίσει το σφυροδρέπανο στη χώρα μου και τσααακ, θα γίνει η οικονομία από ελεύθερη κολλεκτιβιστική? Μέχρι τότε τί θεωρούμαι δηλαδή? Εν δυνάμει κομμουνιστής?
Προβληματικές θεωρώ τις αριστερίζουσες θεωρίες λόγω δυσκολίας εφαρμογής τους σε μεγάλους αριθμούς ατόμων και έλλειψης παιδείας. Η κοινωνία όπως έμαθε να είναι υπερκαταναλωτική, μπορεί να ξε-μάθει. Και να βάλει και κανα i-table στον κώλο της γι'αρχή.
... but don't forget the Rizla.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #1039 on: October 23, 2012, 06:59:00 PM »
Dfk, συμμερίζομαι αρκετές από τις ανησυχίες σου, αλλά η τελευταία παράγραφός σου μ'έστειλε.
Δηλαδή για να θεωρούμαι εγώ πχ κομμουνιστής, πρέπει να περιμένω τη μέρα που θα κυματίσει το σφυροδρέπανο στη χώρα μου και τσααακ, θα γίνει η οικονομία από ελεύθερη κολλεκτιβιστική? Μέχρι τότε τί θεωρούμαι δηλαδή? Εν δυνάμει κομμουνιστής?
Προβληματικές θεωρώ τις αριστερίζουσες θεωρίες λόγω δυσκολίας εφαρμογής τους σε μεγάλους αριθμούς ατόμων και έλλειψης παιδείας. Η κοινωνία όπως έμαθε να είναι υπερκαταναλωτική, μπορεί να ξε-μάθει. Και να βάλει και κανα i-table στον κώλο της γι'αρχή.

exactly ;p
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #1040 on: October 23, 2012, 07:28:58 PM »

Δε μπορώ να ξέρω τι βίο διάγεις για να σου απαντήσω αν είσαι "τραβεστί" κομμουνιστής. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι ένας "κομμουνιστής" που ζει για να βγάζει λεφτά και να καταναλώνει δεν είναι υποκριτής, ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Τρανό παράδειγμα η βουλευτής του ΚΚΕ κ. Κανέλλη με τη βίλα στην Εκάλη και τις Φιλιππινέζες.

Άλλο ένα πρόβλημα με τις αριστερίζουσες θεωρίες είναι ότι διατείνονται ότι όταν είσαι αριστερός είσαι κουλτουριάρης, φιλόσοφος, επαναστάτης, με πλούσια παιδεία και γενικά ανώτερος από τους υπόλοιπους παρακατιανούς. Με δύο λόγια ελιτισμός. Να ακόμα ένας λόγος που η ΧΑ έχει τέτοια διείσδυση πλέον στα κατώτερα οικονομικώς στρώματα.

Η κοινωνία σαφώς μπορεί να ξεμάθει, αν και είναι μια μακρά διαδικασία. Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα οι αριστερές ιδέες έγιναν αντικείμενο καπηλείας για τον ακριβώς αντίθετο σκοπό. Όπως ο Α. Παπανδρέου το '81 που φορώντας το επαναστατικό του ζιβάγκο, φώναζε "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο". Και ο βίος του όσο και οι πολιτικές που ακολούθησε στη συνέχεια, το μόνο που πέτυχαν ήταν να μαγαρίσουν τον Ελληνικό λαό και να βάλουν τις βάσεις τις σημερινής κατάστασης, οικονομικά και ηθικά.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #1041 on: October 23, 2012, 07:38:41 PM »
Άλλο ένα πρόβλημα με τις αριστερίζουσες θεωρίες είναι ότι διατείνονται ότι όταν είσαι αριστερός είσαι κουλτουριάρης, φιλόσοφος, επαναστάτης, με πλούσια παιδεία και γενικά ανώτερος από τους υπόλοιπους παρακατιανούς. Με δύο λόγια ελιτισμός. Να ακόμα ένας λόγος που η ΧΑ έχει τέτοια διείσδυση πλέον στα κατώτερα οικονομικώς στρώματα.

no sense, whatsoever.
all we 'll do ♫
every day

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #1042 on: October 23, 2012, 07:45:54 PM »
no sense, whatsoever.

Ίσως γιατί προαπαιτεί αυτοκριτική.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #1043 on: October 23, 2012, 08:01:53 PM »
Βεβαίως, όταν ο αριστερός σού λέει ότι οι κομμουνιστικές/σοσιαλιστικές ιδεολογίες είναι μάλλον ανέφικτο να εφαρμοστούν, δεν απαιτείται αυτοκριτική. Πότε έκανες εσύ αυτοκριτική, dfk, τελευταία φορά;

« Last Edit: October 23, 2012, 08:08:33 PM by stEWIE »
all we 'll do ♫
every day

chesteR!

• DV zombie
« Reply #1044 on: October 23, 2012, 08:15:52 PM »
Φστ συντροφια,σημερα που χει και βροχουλα,σας προσκαλω στην λεσχη μου για ουισκι και πουρα!Μην ξεχασετε τα μονοκλ σας διοτι θα θελα να μελετησουμε λιγο Μαρξ! Θα σας δειξω και το καινουριο μου iphone !Μην καλεσετε κανα ξεμπαρκο...δεν θα μας καταλαβει αυτος!

Για αλλη μια φορα δφκ,οι γενικευσεις σου ειναι απιστευτες.
Hey dude,where's my KaR ?

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #1045 on: October 23, 2012, 08:27:14 PM »
Ουδέποτε μετά το '81 εφαρμόστηκε δεξιά πολιτική στην Ελλάδα. Εσείς πρέπει να αναλογιστείτε ποιες πολιτικές μας έφτασαν εδώ, που θέλετε να τις πάτε ακόμα πιο αριστερά.

AHAHAHAHA ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΑΥΤΟ!
AHAHAAHHAHAHA
all we 'll do ♫
every day

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #1046 on: October 23, 2012, 08:30:52 PM »

Mrs, περίμενε πρώτα να σε γδύσουν και μετά αποκτάς πολιτική συνείδηση,
tru story

ahah alex ωραίο "ιχ λίμπε ντιχ!" ahahahah
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #1047 on: October 23, 2012, 08:48:01 PM »
Βεβαίως, όταν ο αριστερός σού λέει ότι οι κομμουνιστικές/σοσιαλιστικές ιδεολογίες είναι μάλλον ανέφικτο να εφαρμοστούν, δεν απαιτείται αυτοκριτική. Πότε έκανες εσύ αυτοκριτική, dfk, τελευταία φορά;

Ναι, και σου λέει παράλληλα ότι ο λόγος είναι η έλλειψη παιδείας από τους υπόλοιπους. "Ακούτε εσείς οι πνευματικοί πληβείοι; Είναι λυπηρό ότι οι θεωρίες μας δε μπορούν να εφαρμοστούν διότι είστε αμόρφωτοι και βλάκες."

Πριν πολλά χρόνια, γι' αυτό και κάνω άστοχες κατά τον chester γενικεύσεις.

Φστ συντροφια,σημερα που χει και βροχουλα,σας προσκαλω στην λεσχη μου για ουισκι και πουρα!Μην ξεχασετε τα μονοκλ σας διοτι θα θελα να μελετησουμε λιγο Μαρξ! Θα σας δειξω και το καινουριο μου iphone !Μην καλεσετε κανα ξεμπαρκο...δεν θα μας καταλαβει αυτος!

Για αλλη μια φορα δφκ,οι γενικευσεις σου ειναι απιστευτες.

Παρατήρησε ότι, όταν ο pyro έγραψε για έλλειψη παιδείας και ο stewie συμφώνησε, κανείς άλλος αριστερών πεποιθήσεων δε διαφώνησε. Αλλά φταίω εγώ που κάνω γενικεύσεις.

Παρά ταύτα, αν κάποιος διαφωνήσει εγώ θα ανακαλέσω.

Υ.Γ: Οφείλω να πω ότι μου άρεσε η παραβολή σου.

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #1048 on: October 23, 2012, 08:49:41 PM »
Μα ειναι εντελως αβασιμο να πιστευεις πως οι περισσοτεροι αριστεροι ειναι τοσο ψηλομυτογκες.
Απο την αλλη μπορεις να αμφισβητησεις οτι υπαρχει ελλειψη παιδειας στην Ελλαδα;
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #1049 on: October 23, 2012, 08:50:42 PM »
Δεν είπαμε ότι όποιος δεν είναι αριστερός δεν έχει παιδεία. Είπαμε ότι όποιος είναι ακροδεξιός φασίστας δεν έχει παιδεία. Τι να κάνουμε τώρα;
all we 'll do ♫
every day