ΑΓΑΠΑΩ ΨΟΚΑ.Suicidal Angels ΓΤΝ!!!
Στο θέμα θρησκεία τώρα...Όλοι λίγο πολύ ξέρουμε οτι αυτές οι συζητήσεις απαιτούν ώρες επί ωρών επιχειρηματολογείας.Οι περισσότεροι έχουν το κακό συνήθειο να θίγονται,όταν τους λες κάποιες αλήθειες για αυτό που πιστεύουν.Οτι επιχείρημα κι αν χρησιμοποιήσεις,θα σου απαντούν "...τάδε έφη Άγιο Πνεύμα".Είμαι άνθρωπος που ποτέ δεν θα προσβάλλει τα πιστεύω κάποιου άλλου (αν και είμαι τουλάχιστον υπερ-βλάσφημος), αλλά δεν αντέχω τη ξεροκεφαλιά των "πιστών" της εκάστοτε εκκλησίας.Ανεξαρτήτου ηλικίας άτομα,προσβεβλημένα απο τη νόσο της "πίστης" λανθασμένα,βρίσκονται σε μια φάση "ο Θεός είναι μεγάλος","πρώτα ο Θεός,να είμαστε καλά","η παναγιά κοντά σου" και λοιπά τετριμμένα,άτομα που βγάζουν αφρούς απο κάθε κύτταρο και στέλνουν στο πυρ το εξώτερον έτσι και ακούσουν ένα "τη παναγία σου".Έχω ένα γνωστό που έλεγε(ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ) οτι έχω το σατανά μέσα μου επειδή είχα υπερχειλήσει από αγνό,ατόφιο rage και κατέβαζα "θεία δύναμη".ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΕΝΔΕΙΞΗ BERSERK MODE ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝ ΛΕΣ "Αι στο κομμάτια"?! Εν έτει 2 0 1 1.Δεκτό,σε ενοχλεί.Συγχώρα με.Και εμένα με ενοχλεί ο πουριτανισμός σου αλλά δε θέλω να σου σπάσω το κεφάλι γιαυτό.
Αλλά επειδή για αλλού ξεκίνησα και αλλού πάω,κόβω δρόμο.
Όλες,μα ΟΛΕΣ οι θρησκείες,είναι κατασκευάσματα ελέγχου των αγράμματων μαζών από τους λίγους.Εκείνες τις εποχές,οι λίγοι,ήταν τα Ιερατεία,ανώτεροι(κοινωνικά) που κρατούσαν τη γνώση μακρυά από τον απλό λαό.Χμμμμμ,που το έχω ξαναδεί αυτό...Μακρυά απο τη γνώση...Μήλα,Εύα...ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΥΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΗΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.Λογικό,γιατί ποιός μορφωμένος(όχι μόνο εκείνα τα χρόνια,αλλά και σήμερα) θα κάτσει να πάρει στα σοβαρά τον κάθε αμφιοντυμένο αη βασίλη;Και δεν εννοώ μορφωμένος να έχει πάει σχολεία μόνο κλπ.ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΑΜΩ.ΠΑΙΔΕΙΑ.
Μόνο και μόνο οι ομοιότητες είναι τραγικά ΓΕΛΟΙΕΣ.Τα παραδείγματα Χριστού vs λοιπών "ειδωλολατρών";Ουκ ολίγα...
Όσον αφορά την ιστορία,ναι,συμφωνώ με σεχτα.Αρκετοί Χριστοί υπήρχαν.Ακόμη και ο γνωστός JC.Βόλεψε πααααααααρα πολύ το Ιουδαικό ιερατείο της εποχής,καθώς και τη Ρωμαική αυτοκρατορία μετέπειτα με την μετονομασία της σε Βυζαντινή(Βυζάντιο/Κωνσταντινούπολη=Ανατολική Ρωμαική Αυτοκρατορία).
Μόνο και μόνο οι παραφράσεις του Παύλου,φτάνουν και περισσεύουν σαν απόδειξη πως ειδικά ο Χριστιανισμός,είναι Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.Τα παραδείγματα στη καθημερινότητα;φίλε σέχτα είπες κάποια απο τα κυριότερα αναφέροντας τις κτηματικές συναλλαγές επι τουρκοκρατίας.
Γενικά το άσχημο με τις θρησκείες είναι οτι παίρνουν ΑΞΙΕΣ και τις μετατρέπουν σε ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.Αξίες όπως τιμή,ηθική,αγάπα τον πλησίον σου κλπ τις υπερβίασε η εκκλησία.Θα δώσω ένα παράδειγμα,που αντίκρυσα τη τελευταία φορά που πάτησα το ανίερο πόδι μου σε ιερό έδαφος.Προ 8ετίας,Μ.Παρασκευή,τίγκα η Αγία Τριάδα(το υποκατάστημα του JC στην Αργυρούπολη),μπαίνει ένα γνωστό πρεζάκι της γειτονιάς(νεκρός πλέον).ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΚΑΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ" ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ.και το παλικάρι ούτε ζητιάνεψε ούτε τίποτα.Τέτοια πίστη;ΝΑ ΤΗ ΧΕΣΩ.Το γελοίο στην ελλάδα ειδικά με τη θρησκεία είναι πως όσο περνάνε τα χρόνια και πλησιάζει ο κόσμος στα 65+ και βαδίζει προς Valhalla μεριά,στρέφεται στο θεο.Λυπηρός ψυχαναγκασμός.