Author Topic: Καιρών επιταγή  (Read 338618 times)

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
Re: Καιρών επιταγή
« Reply #120 on: December 01, 2011, 07:20:22 PM »
Ποτε δεν εκανα προσευχη tbh(/brag). Επισης just for the info,η νηστεια δεν ειναι χριστιανικως αποδεκτη επισημα,ειναι λαικο στοιχειο,οποτε αφηστε την απ'εξω.Το θεμα ειναι οτι οπως ανεφερε και ο πιπας υπαρχουν χριστιανοι συνειδητοποιημενοι και ψαγμενοι,αντιθετα,αναφερετε παραδειγματα κυριως απο θειτσες και γριες στην τοπικη εκκλησια.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

chesteR!

• DV zombie
« Reply #121 on: December 01, 2011, 07:23:41 PM »
eimai o sextas kai krinw gt mporw. exw apopsi gamisteri tih opoia tin stirizw me epixeirimata kai gegonota kai oxi me aerologes mpourdes tou kerata, i genikeuseis tou poutsou! elpizw na se kalupsa

Malista.
Otan dialegeis kai akoloutheis ena sistima aksiwn,na to akoloutheis pista kai oxi mono otan to xreiazesai gia na ipostirikseis tin apopsi sou.
Kane ena parallilismo sto kefali sou..vale tous kathisteres hooliganous parallila me tous kleistomyalous thriskous skeptomenos tis 2 sizitiseis pou kaname sto forum.
Den vlepeis oti faskeis k antifaskeis?
Giati ekei eidame oloklira katevata gia na katanoisoume kai na dikaiologisoume tous ougka bougka...edw tipota.
Kseroume giati.
Giati stin mia periptwsi eisai stin mia pleura kai stin alli stin apenanti.
Opote edw mporeis na krineis,na prosvalleis kai na min sevesai ta pistevw tou allou.

Sta matia mou toulaxiston,moiazeis na psaxneis aformes gia na peis tin alternative/rizospastiki/epanastatiki - sta dika sou matia- apopsi proeksoflontas oti oi perissoteroi edw einai provata kai den skeftontai.

Me liga logia,grow up efivaki

Hey dude,where's my KaR ?

CaliCo_JaCk

• 222 HERO!~
  • Thou Shall Not Fear
« Reply #122 on: December 01, 2011, 07:29:31 PM »
Evil Monk (Black Metal) - Light from burning church

Γαμώ,δεν υπάρχει κάποιο ντοκουμέντο με τους satyricon να καινε εκκλησίες.
Βασικά ΟΧΙ.Γιατί καλώς η κακώς,αυτές οι θείτσες και τα χριστιανοχτυπημένα ΒΛΗΜΑΤΑ που είχαν γεμίσει πλατείες τότε με τις ταυτότητες(λογικά κοι οι μικρότεροι θα τα θυμάστε) απαρτίζουν τη γαμωκοινωνία μας.Όταν μία υποτιθέμενη "δημοκρατική" κυβέρνηση ΑΝΕΧΕΤΑΙ να έχει στελέχη κομμάτων όπως του ΛΑ.Ο.Σ που είναι ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΒΛΗΜΑΤΑ και να συνυπάρχουν με τους "ΜΕΓΑΛΟΥΣ" αριστεριστές/αγωνιστές των χρόνων της χούντας,βολεμένων χρόνια τώρα,δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ την ύπαρξη των "ψαγμένων" και "συνειδητοποιημένων" χριστιανών.Αφού είναι έτσι,ας βγούν μπροστά και να μιλήσουν.
Expanding Darkness

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #123 on: December 01, 2011, 07:30:46 PM »
το οτι δεν βγαινουν μπροστα να μιλησουν ειναι αλλο θεμα,δεν αναιρει την ιδιοτητα τους ομως
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

CaliCo_JaCk

• 222 HERO!~
  • Thou Shall Not Fear
« Reply #124 on: December 01, 2011, 07:33:40 PM »
TIME TO NUT UP OR SHUT UP!
Expanding Darkness

CaliCo_JaCk

• 222 HERO!~
  • Thou Shall Not Fear
« Reply #125 on: December 01, 2011, 07:36:19 PM »
τουλάχιστον τα χριστιανοχτυπημένα βλήματα προσφέρουν ΤΡΕΛΛΟ ΓΕΛΙΟ.Το κακό είναι πως τα πιστεύουν όλα αυτά.ΑΚΟΜΑ.ΕΝ ΕΤΕΙ 2 0 1 1.
εντζου...

Σειρήνες - Ο Σατανισμός στη μουσική ροκ (Pt 1)

Expanding Darkness

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #126 on: December 01, 2011, 08:00:14 PM »
J. S. Bach - "Jesus bleibet meine Freude" BWV 147

<Απόπειρες κατανόησης του φαινομένου θρησκεία, με το οποίο φαντάζει ανόητο να ξεμπερδεύουμε με αφορισμούς και απόλυτες τοποθετήσεις.>

xaooxao! ax autos ,o anthropos autos!
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #127 on: December 01, 2011, 08:01:27 PM »
xoaoxaox malaka exo akomh krathsei to vivlio rok kai satanismos 1996 kapoou ekei,gia polla gelia to dino se opion endiaferetai!
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

CaliCo_JaCk

• 222 HERO!~
  • Thou Shall Not Fear
« Reply #128 on: December 01, 2011, 08:02:58 PM »
WANT
Expanding Darkness

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #129 on: December 01, 2011, 08:03:11 PM »
Malista.
Otan dialegeis kai akoloutheis ena sistima aksiwn,na to akoloutheis pista kai oxi mono otan to xreiazesai gia na ipostirikseis tin apopsi sou.
Kane ena parallilismo sto kefali sou..vale tous kathisteres hooliganous parallila me tous kleistomyalous thriskous skeptomenos tis 2 sizitiseis pou kaname sto forum.
Den vlepeis oti faskeis k antifaskeis?
Giati ekei eidame oloklira katevata gia na katanoisoume kai na dikaiologisoume tous ougka bougka...edw tipota.
Kseroume giati.
Giati stin mia periptwsi eisai stin mia pleura kai stin alli stin apenanti.
Opote edw mporeis na krineis,na prosvalleis kai na min sevesai ta pistevw tou allou.

Sta matia mou toulaxiston,moiazeis na psaxneis aformes gia na peis tin alternative/rizospastiki/epanastatiki - sta dika sou matia- apopsi proeksoflontas oti oi perissoteroi edw einai provata kai den skeftontai.

Me liga logia,grow up efivaki
xairomai pou estw k 1 an8rwpos edw mesai asxoleite pragmatika mazi mou.. diavazei ta post mou me prosoxi kai mporei na me psuxologisei-krinei mesa ap auta!!

alla niwse ligo oson afora ti diafora anamesa se hooliganous k 8riskous.. oi men DEN epireazoun tin ka8imerinotita mou k tin zwi mou genikotera, oi de tin epireazoun kai malista stin ellada katalitika.. efivaki eimai alla me iq se fusiologika gia tin epoxi epipeda
 :-* :-* :-* :-*
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #130 on: December 01, 2011, 09:21:31 PM »
Κανετε ενα συγκεκριμενο λαθος , βαζεται στο ιδιο τσουβαλι ολο τον χριστιανισμο και ολο τον χουλιγκανισμο.
Ειναι λαθος που συγκρινεις αυτα τα 2 πραγματα σεχτα και προσπαθεις να ριξεις ευθυνες καπου ετσι.Επαναστατης χωρις αιτια.
Δεν σε εκφραζει κατι απλα αγνοησετο,η αποψη μου.

Μπορω να σου κανω και εγω την εξης ερωτηση επειδη λες οτι ο χουλιγκανισμος δεν επειρεαζει την ζωη σου.
Αν δεν εμενες στην Ροδο αλλα στο κεντρο της Αθηνας ας πουμε, ειχες και την επιχειρηση σου εκει. Γινεται πλιατσικο καινε τον μοναδικο πορο εσοδων σου λοιπον μαζι με το αυτοκινητο σου. Και αντε πες μια, οχι περισσοτερες φορες.
Δεν σε ρωταω τι γνωμη θα ειχες μετα και αν θα σκεφτοσουν διαφορετικα για το συγκερκιμενο θεμα , αλλα για να σταματησεις να ''φανατιζεσαι'' και να τα βλεπεις ΟΛΑ σωστα σε καθε τι που υποστηριζεις.

Ολα εχουν τα καλα τους και τα κακα τους η τα σωστα και τα λαθος ,οπως το κρινω εγω ΜΟΝΟ για τον εαυτο μου.
Προσωπικα θα ακολουθησω η θα ταυτιστω με κατι , μονο αν εχω εξαντλησει μεσα μου ολα τα ''ερωτηματικα'' η πραξεις..
« Last Edit: December 01, 2011, 09:28:14 PM by tAKR1DAC★ »

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #131 on: December 01, 2011, 10:43:31 PM »
Κανετε ενα συγκεκριμενο λαθος , βαζεται στο ιδιο τσουβαλι ολο τον χριστιανισμο και ολο τον χουλιγκανισμο.
Ειναι λαθος που συγκρινεις αυτα τα 2 πραγματα σεχτα και προσπαθεις να ριξεις ευθυνες καπου ετσι.Επαναστατης χωρις αιτια.
Δεν σε εκφραζει κατι απλα αγνοησετο,η αποψη μου.

Μπορω να σου κανω και εγω την εξης ερωτηση επειδη λες οτι ο χουλιγκανισμος δεν επειρεαζει την ζωη σου.
Αν δεν εμενες στην Ροδο αλλα στο κεντρο της Αθηνας ας πουμε, ειχες και την επιχειρηση σου εκει. Γινεται πλιατσικο καινε τον μοναδικο πορο εσοδων σου λοιπον μαζι με το αυτοκινητο σου. Και αντε πες μια, οχι περισσοτερες φορες.
Δεν σε ρωταω τι γνωμη θα ειχες μετα και αν θα σκεφτοσουν διαφορετικα για το συγκερκιμενο θεμα , αλλα για να σταματησεις να ''φανατιζεσαι'' και να τα βλεπεις ΟΛΑ σωστα σε καθε τι που υποστηριζεις.

Ολα εχουν τα καλα τους και τα κακα τους η τα σωστα και τα λαθος ,οπως το κρινω εγω ΜΟΝΟ για τον εαυτο μου.
Προσωπικα θα ακολουθησω η θα ταυτιστω με κατι , μονο αν εχω εξαντλησει μεσα μου ολα τα ''ερωτηματικα'' η πραξεις..

Pragmatika merikes fores nomizw grafei allos apo to pc tou takr1. GET REG RE POU MILAS KAI SOVARA mpampimpa! :*
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #132 on: December 01, 2011, 10:50:21 PM »
Ελα τζιν χαθηκεc

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #133 on: December 02, 2011, 12:21:26 AM »

oxi egw..apopseis ekfrazw (tis dikes mou) xwris na prospa8w na peisw kanenan oti auto pou lew einai swsto! pio panw eipa tin apopsi mou gia tin 8rhskeia prospa8wntas na diakaiologisw gt emena i bebilwsi mias eikonas den me sokarei! o chester mpeike se kati tetoious periergous sunirmous pou les, pou k egw la8os tous 8ewrw! alla epeidei i8ele toso polu na kataliksei sto oti eimai efivaki/epanastastis tou kwlou ktl eipa na min tou to xalasw kai apantisa..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #134 on: December 02, 2011, 12:47:50 AM »
Προσωπικά, συμφωνώ ότι ο σέχτας διαχωρίζει τον τρόπο αντιμετώπισης θρησκείας και οπαδισμού (κακώς), όπως ο chester το επισημαίνει, αλλά μου φαίνεται ότι προσπαθείτε πάααααρα πολύ να αποδείξετε ότι είναι "επαναστάτης του κώλου" και, επειδή το έχω διαβάσει αρκετές φορές στις τελευταίες δύο σελίδες, έχω την αίσθηση ότι a priori κι ενοχλητικά ξεγράφετε τον άλλον από τη συζήτηση.

Anyway, επιμένω ότι η θρησκεία έχει βγάλει σε αρκετούς ανθρώπους καλοσύνη ή έχει αποτελέσει μέσο φιλανθρωπίας για άλλους. Υπάρχουν, δηλαδή, και καλοί χριστιανοί, πολύ καλοί μάλιστα, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των θρησκόληπτων που εύστοχα περιέγραψε ο jujuκος.
Και χωρίς, βέβαια, να ξεχνώ ότι "τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία έχουν γίνει στο όνομα της θρησκείας", κάτι το οποίο δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Και γι' αυτούς τους λόγους, σέχτα, θεωρώ ότι τέτοιες κινήσεις ή δράσεις μόνο περιχαρακώνουν όλους τους πιστούς, είτε πρόκειται για άτομα που περιγράφει ο juju είτε για εκείνα που περιγράφει ο pikachu.
Νομίζω ότι από τα τελευταία λείπει μόνο η διαύγεια και, ενδεχομένως, η καλή διάθεση να διαχωρίσουν το σεβασμό της ανθρώπινης ζωής και την αγάπη προς το συνάνθρωπο από τη θρησκεία, και όχι η ψυχή ή η νοητική δυνατότητα.

Καλώς ή κακώς, η θρησκεία έχει συνυφασθεί με τη θρησκοληψία, η πίστη με το φανατισμό και η προσήλωση με τη μισαλλοδοξία. Και βλέπεις "συνετούς χριστιανούς" να σιχαίνονται το διαφορετικό, να αρνούνται τον έτερο χιτώνα στον άστεγο / ζητιάνο για να μη λείψει η μηνιαία αποταμίευση στον τραπεζικό λογαριασμό, κ.ο.κ..
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day