Μιας και υποστηριζετε οτι η βια ειναι κατι φυσικο,θα παραθεσω κι εγω τη γνωμη μου.Η βια ειναι κατι φυσικο οντως,η υπαρξη της ομως απο την αρχη των οντων δεν δικαιολογει τη χρηση της.Ο ανθρωπος εχει κανει τεραστια βηματα μπροστα,και καθε φορα που ασκειται βια ειναι ενα βημα προς τα πισω.Η βια υπαρχει,ο τροπος που χρησιμοποιειται ομως διαφοροποιειται και ετσι διαφοροποιειται και η βια η ιδια,καθως υπαρχουν πολλα ηδη βιας και πολλα κινητρα ωστε να ασκησει καποιος βια.Αναλογα τα κινητρα λοιπον,η βια μπορει να επιφερει μια φαινομενικη ισορροπια,θα υποβοσκει ομως παντα,και θα εμφανιστει παλι σε στιγμες αδυναμιας.Το οτι αυτοι στην Αγγλια θελουν να πλακωθουν γιατι πρεπει δεν τους κανει γελοιους,αλλα τους κανει ισοδυναμους με ζωα,αφου υποκυπτουν στα ενστικτα τους,την αναγκη της βιας.
Ο Παπανουτσος εγραψε πως "εαν υποχωρησω στις παρορμησεις του ενστικτου κι επιτεθω,το "ζωο" μεσα μου θα νικησει,εγω ομως σαν ανθρωπος με φρονημα ηθικο θα νικηθω.Και αυτη τη νικη του "φυσικου" που με ταπεινωνει δεν τη θελω..."
Μην την επιθυμειτε κι εσεις λοιπον.
Κι ακομα και αν δεν σας αρεσει υπεργαματος Παπανουτσος,ακουστε τους Metallica.
"Blood will follow blood"