Author Topic: Oλυμπιακός ή Παναθηναίκος?  (Read 32717 times)

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Re: Oλυμπιακός ή Παναθηναίκος?
« Reply #60 on: November 23, 2011, 02:58:24 PM »
ego prosopika diafono me thn ipokeinoumenh via, alla oxi me thn via san via.Iparxoun kai morfes vias pou ofeloune kai xoris via,kata thn gnomh mou,den exeis isoropia.via kai anthropothta or zoh genikotera einai mazi apo thn arxh ton padon.
« Last Edit: November 23, 2011, 03:43:05 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #61 on: November 23, 2011, 03:34:31 PM »
Αληθεια,πως ακριβως εφτασες στο συμπερασμα οτι εθελοτυφλουμε?
Αφου κραζουμε/αποδοκιμαζουμε αυτον το χουλιγκανο λες να μην ξερουμε οτι υπαρχει?
ξερετε οτι υπαρχει αλλα δεν ξερετε γιατι "δημιουργηθηκε".. αν κατσεις και το ψαξεις θα καταληξεις σε μια σταση σαν τη δικια μου η του pew που πολυ σωστα τα ειπε παραπανω.. το οτι η ομαδες ειναι προφαση συμφωνω και εγω, αλλα δεν μπορω να χαρακτηρισω γελιο καποιον που γουσταρει να πλακωνεται.. και τελος δες οτι στις χωρες που η κοινωνια ειναι "πιεσμενη" ο χουλιγκανισμος ειναι σε εξαρση! αυτο δεν σου λεει κατι??
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #62 on: November 23, 2011, 03:44:42 PM »
Υπάρχουν πολλοί που πολύ απλά είναι άρρωστοι,νομίζουν το οτι αν δείρουν-βρίσουν κάποιον της αντίπαλης ομάδας κάτι επιτύχαν.Κολλάνε αυτοκόλλητα όπου στο πέοντα βρούν,
γουστάρουν να αφαιρούν έτσι απλά μια ζωή για ένα "γαμημένο" πρωτάθλημα όπως το ελληνικό,που δεν είναι παρά ενα πρωτάθλημα για να βγάζουν κάποια ζώα χρήματα.
Aπο την άλλη,όλοι πιστεύω απο εσάς θα θέλαν μια τετάρτη που την άλλη μέρα δε θα δούλευαν,να έβλεπαν λίγο τσαμπιονσ λιγκ με τη παρέα,με 2-3 μπυρίτσες και λίγο πιτσα.
 :-*

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #63 on: November 23, 2011, 03:46:50 PM »
Υπάρχουν πολλοί που πολύ απλά είναι άρρωστοι,νομίζουν το οτι αν δείρουν-βρίσουν κάποιον της αντίπαλης ομάδας κάτι επιτύχαν.Κολλάνε αυτοκόλλητα όπου στο πέοντα βρούν,
γουστάρουν να αφαιρούν έτσι απλά μια ζωή για ένα "γαμημένο" πρωτάθλημα όπως το ελληνικό,που δεν είναι  :-*

eksakoloutheis na pisteveis oti ginetai gia thn omada kai einai lathos kata thn gnomh mou
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #64 on: November 23, 2011, 03:50:47 PM »
ναι λάθος μου.η ομάδα είναι απλά το προσάναμα,να στο πω και έτσι.

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #65 on: November 23, 2011, 03:53:08 PM »
το ίδιο με τον βιασμό δλδ. απλά όταν λες βία σε αυτή τη μορφή της (ξύλο με άλλους που πρέπει να βαρέσουν κάπου για κάποιο λόγο) είναι περισσότερο socially acceptable από αυτόν.

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #66 on: November 23, 2011, 03:59:03 PM »
ορέστη αρρώστια είναι. όταν ΣΠΑΣ στο ξύλο έναν τυχαίο μονο και μονο επειδή φοράει lacoste με το ΠΡΑΣΙΝΟ κροκοδειλάκι στον πειραία, είσαι καθυστερημένος και χρειάζεσαι γιατρό. Εδώ μιλάμε για πληρωμένες στρατιές γαυροβάζελων που αμείβονται για να κάνουν τα θελήματα των αφεντικών - του χοντρού, του φαρμακάκια παλιότερα κοκ.
Η μόνη περίπτωση που πάω πάσο είναι η αγγλική, όπου εκεί έχουμε gangs, το ξύλο πέφτει επειδή θέλουν και "πρέπει" για αυτούς να πέσει. Και όσοι πιστεύετε ότι στην Αγγλία εξαφανίσαν τη βια στα γήπεδα επι θατσερ εοεοεοοε, για πηγαίνετε σε κανα milwall- newcastle ή sheffield wednesday-sheffield united να δείτε τι μαπίδια πέφτουν...

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #67 on: November 23, 2011, 04:02:59 PM »
το ίδιο με τον βιασμό δλδ. απλά όταν λες βία σε αυτή τη μορφή της (ξύλο με άλλους που πρέπει να βαρέσουν κάπου για κάποιο λόγο) είναι περισσότερο socially acceptable από αυτόν.
μπαρουφα μεγατονων.. στη μια περιπτωση και οι 2 πλευρες (και αυτη που ασκει και αυτη που δεχεται τη βια) ειναι "συνειδητοποιημένες " για αυτο που κανουν ενω στην αλλη οχι.. ΜΗ ΜΠΛΕΚΕΤΕ ΤΗ ΜΠΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΡΤΣΑ.
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #68 on: November 23, 2011, 04:05:23 PM »

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #69 on: November 23, 2011, 04:16:23 PM »
reactor kai pika nioste both edo kai 3-4 pages,whatever,bhke to thema ton rantevou!Pou h parea ton panathinaikon pou goustarei ksilo sinantietai me thn parea ton olibiakon pou goustarei ksilo.

Ara reactor automata to paradeigma sou ginetai,mia kopela pou epsanxe na viastei,viasthke kai ths arese.

oso gia thn agglia simfono apolita!to exo pei kai palaiotera,to mono pou kataferan einai na riskoun thn skonh kato apo to xali.Alla ta idia gangs einai kai edo opos ke ekei.Gia ta organomena skhnika pada.
Ingrid Bergman

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #70 on: November 23, 2011, 04:17:10 PM »
ααααα ετσι εξηγειτε.. απο χτες ομολογω δεν καταλαβα τι ζορι τραβηξαν ορισμενα ατομα με τη φωτο που ποσταρα.. και οταν μαλιστα σ αυτα τα ατομα ΔΕΝ ηταν γνωστοι γαυροι (tyranous, k4, pancy κτλ) η απορια μου εγινε ακομα μεγαλυτερη.. εχοντας αφησει τη home page του φορουμ για αρκετη ωρα στην οθονη ΟΛΑ ΛΥΘΗΚΑΝ!!! πανω πανω διαφημιση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για βραχιολακια... αχχαχαχαχ ΠΟΣΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΥΓ: ελα παμε ολοι εμεις που μιλαμε για την ομαδα μας σε 1ο προσωπο (ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠ ΑΥΤΗΝ) ενα μεγαλο ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
« Last Edit: November 23, 2011, 04:19:57 PM by seXtas »

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #71 on: November 23, 2011, 04:22:12 PM »
Μιας και υποστηριζετε οτι η βια ειναι κατι φυσικο,θα παραθεσω κι εγω τη γνωμη μου.Η βια ειναι κατι φυσικο οντως,η υπαρξη της ομως απο την αρχη των οντων δεν δικαιολογει τη χρηση της.Ο ανθρωπος εχει κανει τεραστια βηματα μπροστα,και καθε φορα που ασκειται βια ειναι ενα βημα προς τα πισω.Η βια υπαρχει,ο τροπος που χρησιμοποιειται ομως διαφοροποιειται και ετσι διαφοροποιειται και η βια η ιδια,καθως υπαρχουν πολλα ηδη βιας και πολλα κινητρα ωστε να ασκησει καποιος βια.Αναλογα τα κινητρα λοιπον,η βια μπορει να επιφερει μια φαινομενικη ισορροπια,θα υποβοσκει ομως παντα,και θα εμφανιστει παλι σε στιγμες αδυναμιας.Το οτι αυτοι στην Αγγλια θελουν να πλακωθουν γιατι πρεπει δεν τους κανει γελοιους,αλλα τους κανει ισοδυναμους με ζωα,αφου υποκυπτουν στα ενστικτα τους,την αναγκη της βιας.

Ο Παπανουτσος εγραψε πως "εαν υποχωρησω στις παρορμησεις του ενστικτου κι επιτεθω,το "ζωο" μεσα μου θα νικησει,εγω ομως σαν ανθρωπος με φρονημα ηθικο θα νικηθω.Και αυτη τη νικη του "φυσικου" που με ταπεινωνει δεν τη θελω..."
Μην την επιθυμειτε κι εσεις λοιπον.
Κι ακομα και αν δεν σας αρεσει υπεργαματος Παπανουτσος,ακουστε τους Metallica.
"Blood will follow blood"
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #72 on: November 23, 2011, 04:25:11 PM »
και πες οτι εμένα μου αρέσει να παίξω ξύλο μέχρι να σκοτοθώ, ποια η διαφορά? καμμία απολύτως. ηλίθιο πράγμα που δεν συμβαδίζει με την εξέλιξη του ανθρώπου σαν νου.
κοκας qft.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #73 on: November 23, 2011, 04:29:20 PM »
Koita giro sou ta zoa thn fish, padou iparxei via kai dixos authn den iparxei isorropia.Thn via thn vioneis se tarakounaei kai se ksipnaei,se ponaei se kanei na katalaveneis oti zeis kai oti eisai evalotos.H anthropothta coca ekane xiliades vhmata piso dioti arxise na alionei tin morfh ths vias,exases thn epafh pou se ksipnage,thn perase mesa sta xartia kai etsi se elenkse kalitera.Mathan oti oso ktipas to thirio toso auto dagkonei,to peksan allios kai exoun kerdisei se shmantiko vathmo dioti ftiaksan ''politismenous'' anthropous.
« Last Edit: November 23, 2011, 04:34:57 PM by peEWw »
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #74 on: November 23, 2011, 04:34:38 PM »
Proerxomaste apo ta zoa kai exoume ginei xeirotera apo auta.Gia auto euthinode oi dithen politismenoi  pou den katalavenoun oti exoun ,epitides, paramorfosei thn morfh ths vias se alles morfes xeiroteres.
Ingrid Bergman