τι την θέλετε την οργανωμένη κοινωνία ρε παιδιά, άντε σε κάμια ζούγκλα και gl hf. δεν νομίζω σε καμία μερικώς πολιτισμένη χώρα του κόσμου να είναι θεσπισμένος νόμος που να επιτρέπει σε 30 borderline ζώα να πλακώνουν άλλα 30 borderline ζώα, είτε με ραντεβού είτε όχι επειδή απλά και μόνο το θέλουν. δεν συμβαδίζει με το ανθρώπινο γένος το να θες να ασκείς βία για να ασκείς βία. ούτε ΚΑΝ με τα ζώα μη σου πω, αυτά έχουν λόγο.
εάν κάποιος θέλει να πλακώσει κάποιον άλλον επειδή του έβρισε τη μάνα, ενώ πχ. εγώ θα τον αγνοούσα, αυτό είναι θέμα του καθενός στο τι θυμό του προκαλεί, προηγούμενες εμπειρίες, τρόπος διαχείρησης θυμού etc. etc.
εάν κάποιος απλά θέλει να πλακώσει, ε, να πάει να γαμηθεί, δεν ανήκει σε αυτή την κοινωνία που έχει χτιστεί, έτσι όπως έχει χτιστεί.
το σκυλί, αυτόν που το ταϊζει, δεν του επιτίθεται. όπως και δεν επιτίθεται στην τηλεόραση του σπιτιού του. όταν αισθανθεί απειλή από κάποιο άλλο σκυλί, θα του γαβγίσει και θα του ορμήξει. όταν θα επιτεθεί και θα ορμήξει στα έπιπλα ξέρω γω η στον ιδιοκτήτη, ε τότε το σκυλί έχει πρόβλημα. εαν πάλι παραβιάσεις το χώρο του και σε σκοτώσει, τα ήθελε ο κώλος σου. γενικά δηλαδή δεν είναι καν απομεινάρι της εξέλιξης αυτό, ΠΑΝΤΑ πρέπει να υπάρχει ΚΑΠΟΙΟΣ λόγος. όταν ασκείς βία χωρίς λόγο, ειδικά ενώ υπάρχουν λόγοι να ασκείς βία, για μένα είσαι (όχι κάποιος συγκεκριμένα) ΤΟΥ-ΒΛΟ.
/out, ας ελπίσουμε όσοι δίνουν ραντεβού για ξύλο να πάθουν και να μάθουν, μπας και αναλωθούν μεταξύ τους ποτέ.