Author Topic: LAN?  (Read 10926 times)

creator

• DV zombie
  • si or ne?
LAN?
« on: November 20, 2011, 02:18:01 PM »
Καλησπέρα,ξέρει κανείς αν θα γίνει LAN τον δεκέμβρη;Και αν ναι ποιά ημερομηνία;

kartelakiaC

• DV zombie
Re: LAN?
« Reply #1 on: November 20, 2011, 02:29:49 PM »
 Ακου να δεις. Το πραγμα ειναι πολυ απλο. Απ'την στιγμη που γινηκε λαν πριν κατι βδομαδες, ειναι δυσκολο για πολλα παιδια να παρευρεθουν παλι, και λεω παλι γιατι οι ημερομηνιες ειναι πολυ κοντα, φερνοντας σε δυσκολη -οικονομικα- θεση τους γονεις τους, με αποτελεσμα να μην μπορουν να ερθουν, προκαλοντας ετσι την δυσαρεσκεια των αλλων παιδιων που συμμετεχουν σε αυτο το γεγονος. Ετσι, αυτα τα παιδια, οχι μονο θα δυσαρεστηθουν  που δεν θα συναντησουν τα αλλα παιδια, αλλα επισης και επειδη θα χασουν την ευκαιρια να δειξουν τις ικανοτητες που εχουν σε αυτο το παιχνιδι.
 Ενας αλλος παραγοντας για να μην γινει αυτο το γεγονος τον Δεκεμβρη, ειναι πως η διοργανωση για ενα γεγονος σε μικρο χρονικο διαστημα, απαιτει πολυ χρονο αφοσιωσης στο πως θα γινουν οι ομαδες, οι "αρχηγοι" του λαν, πρεπει να επικοινωνησουν με ενα internet cafe στο οποιο θα διεξαχθει το γεγονος, πραγμα το οποιο θα σου φαινεται ευκολο, καθως το battlenet στα Πευκακια μπορει να γινει το μερος της διεξαγωγης του λαν, αλλα, και το οικονομικο θεμα ,οπως ανεφερα πιο πριν, δηλαδη ποια θα ειναι η τιμη της συμμετοχης στο λαν, τι οφελος θα εχει το internet cafe, τα βραβεια, καθως και οι πετσετες που θα προσφερθουν εαν ιδρωσουν οι παιχτουρες μας(βλ. uniq με την ωραια κοιλια).
 Αυτα οσον αφορα το λαν. Πιστευω και θελω να πιστευω πως θα γινει το λαν. Σε περιπτωση που γινει, τα λεμε εκει.

ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΧΟΝΤΡΕ;

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #2 on: November 20, 2011, 02:33:20 PM »
μαλάκα μυρίζεις παντόφλα πατόκορφα.

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #3 on: November 20, 2011, 02:35:35 PM »
οχι βρε μαλακα, νεξτ λαν κατεβαινω στα σιγουρα. αφου η μανα μου μου εχει δωσει λεφτα για το λαν απο τωρα.

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #4 on: November 20, 2011, 02:41:19 PM »
Reactora, ακούς? Κι εγώ θέλω να μου δώσεις τα λεφτά για το LAN από τώρα.
... but don't forget the Rizla.

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #5 on: November 20, 2011, 02:54:08 PM »
Ακου να δεις. Το πραγμα ειναι πολυ απλο. Απ'την στιγμη που γινηκε λαν πριν κατι βδομαδες, ειναι δυσκολο για πολλα παιδια να παρευρεθουν παλι, και λεω παλι γιατι οι ημερομηνιες ειναι πολυ κοντα, φερνοντας σε δυσκολη -οικονομικα- θεση τους γονεις τους, με αποτελεσμα να μην μπορουν να ερθουν, προκαλοντας ετσι την δυσαρεσκεια των αλλων παιδιων που συμμετεχουν σε αυτο το γεγονος. Ετσι, αυτα τα παιδια, οχι μονο θα δυσαρεστηθουν  που δεν θα συναντησουν τα αλλα παιδια, αλλα επισης και επειδη θα χασουν την ευκαιρια να δειξουν τις ικανοτητες που εχουν σε αυτο το παιχνιδι.
 Ενας αλλος παραγοντας για να μην γινει αυτο το γεγονος τον Δεκεμβρη, ειναι πως η διοργανωση για ενα γεγονος σε μικρο χρονικο διαστημα, απαιτει πολυ χρονο αφοσιωσης στο πως θα γινουν οι ομαδες, οι "αρχηγοι" του λαν, πρεπει να επικοινωνησουν με ενα internet cafe στο οποιο θα διεξαχθει το γεγονος, πραγμα το οποιο θα σου φαινεται ευκολο, καθως το battlenet στα Πευκακια μπορει να γινει το μερος της διεξαγωγης του λαν, αλλα, και το οικονομικο θεμα ,οπως ανεφερα πιο πριν, δηλαδη ποια θα ειναι η τιμη της συμμετοχης στο λαν, τι οφελος θα εχει το internet cafe, τα βραβεια, καθως και οι πετσετες που θα προσφερθουν εαν ιδρωσουν οι παιχτουρες μας(βλ. uniq με την ωραια κοιλια).
 Αυτα οσον αφορα το λαν. Πιστευω και θελω να πιστευω πως θα γινει το λαν. Σε περιπτωση που γινει, τα λεμε εκει.

ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΧΟΝΤΡΕ;
μπορεί και να προκαλεί δυσαρέσκεια..δε το ανέφερες!

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #6 on: November 20, 2011, 03:06:55 PM »
βαριεμαι να ξαναδιαβαζω τι γραφω τωρα. καμε το quote και διορθωσε το.

haxzor

• DV zombie
  • EPIC FAILURE!
« Reply #7 on: November 20, 2011, 03:15:00 PM »
δανζελ είσαι ηλίθιος !

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #8 on: November 20, 2011, 03:17:05 PM »
LAN LAN LAN ;D ;D ;D <3

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #9 on: November 20, 2011, 03:28:50 PM »
δανζελ είσαι ηλίθιος !

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #10 on: November 20, 2011, 03:47:43 PM »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #11 on: November 20, 2011, 06:12:11 PM »
Reactora, ακούς? Κι εγώ θέλω να μου δώσεις τα λεφτά για το LAN από τώρα.

AHAHHAHAHAHHHAHAHHAHAHAHA

PyRo χονδρό μπουρί.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #12 on: November 20, 2011, 06:22:24 PM »
εγώ της είπα να σου τα δώσει. τώρα τέτοια που είναι.... μπορεί να τα τσέπωσε :/
cu@lan.

bLo_Od

• CBWARRIOR.
« Reply #13 on: November 20, 2011, 07:45:09 PM »
o MALAKA!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!@!

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #14 on: November 20, 2011, 07:49:57 PM »
για την κομμώτρια του κάνεις έτσι? αφού είναι από καλαμάτα.