Εχω απειρες ωρες στο pc και συζητοντας βλεποντας και διαβαζοντας για γερμανικο και ροτβαιλερ διοτι με το που τελειωσω τις υποχρεωσεις με την σχολη θα παρω . Ειναι απιστευτα σκυλια και οι δυο ρατσες.
Για το αν διαθετεις την προσωπικοτητα η αν εισαι ικανος ωστε να ''ζησεις'' με ενα τετοιο σκυλο μην το σκεφτεσαι καν ειναι μπουρδες, στην συγκεκριμενη ρατσα ακομα περισσοτερο. Δεν εισαι ξερω εγω γκομενα 18 χρονων και παιρνεις πιτμπουλ...
Αυτο που πρεπει να ξεκαθαρισεις λιγο ειναι το προγραμμα που εχεις σαν ανθρωπος ,την ωρα που θα περνας με το σκυλο ,να μην εισαι αδιαφορος.Αν βαρεθεις καποτε το σκυλι (πραγμα που δεν το νομιζω για σενα) και χρειαστει να το ''αφηνεις'' να το φροντιζουν τριτοι τακτικα η να το παρατησεις σε καποια περιοχη με ταβερνες για να του πετανε και τιποτα να τρωει του κακομοιρου (ναι υπαρχουν αυτοι οι ''τυποι'' μην σου φαινεται περιεργο.
Αλλο ενα θεμα ειναι τα οικονομικα σου για εναν τετοιο μεγαλο σκυλο κτλ
Με λιγα λογια ειναι αυτες οι υποχρεωσεις/ευθυνες που πρεπει να τηρησεις ωστε να νιωσεις την αναλογη χαρα και την συντροφια που θα σου δωσει ενας σκυλος. Δεν κανω μαθημα ουτε το παιζω εξυνπος φανταζομαι οτι μερικα απο αυτα τα εχεις standar τακτοποιημενα στο μυαλο σου για να εχεις φτασει σε αυτο το σημειο.
Εχω ''μεγαλωσει'' με σκυλια και απο μικρος και μονο καλες αναμνησεις εχω, το μονο κακο ηταν το ''δεσιμο'' δηαλδη, αυτη την στιγμη εχουμε 12 :p.
Για εκτροφειο μπορω να μαθω αμεσα (χωρις βεβαια να εχω παρει απο εκει εγω σκυλο ) να εχεις κατασταλαξει 100% στα παραπανω μιας και εχω την τυχη να ειναι παιδικος φιλος του πατερα μου ενας απο τους μεγαλυτερους εκπαιδευτες στην ελλαδα ο
θωμας πετροχειλοςhttp://www.petroxeilos.gr/ (στο κρυονερι εδω που μενω και εγω ,διπλα απο αγ.στεφανο) οποιος με τοσα χρονια εμπειριας αποκλειεται να μου συστησει κατι μη αξιοπιστο. Αυτα