Author Topic: Εκτροφείο σκύλων (GSD)  (Read 29627 times)

PyRo

• DEMO UPLOADER!
Εκτροφείο σκύλων (GSD)
« on: December 18, 2011, 08:19:03 PM »
... και σε πιάνει το παράπονο και μονολογείς ''Εγώ πότε θα γίνω μάνα?''
Γνωρίζει κάποιος κάποιον έμπειρο και έμπιστο εκτροφέα γερμανικών ποιμενικών (κατά προτίμηση black&tan long haired)?
Δε σκοπεύω να πάρω άμεσα, αλλά θέλω να κάνω μία μικρή έρευνα από τώρα. Επίσης να μιλήσω μαζί του για τις ανάγκες της συγκεκριμένης ράτσας, εάν πληρώ τις προϋποθέσεις για την απόκτηση αυτής κλπ.
... but don't forget the Rizla.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: Εκτροφείο σκύλων (GSD)
« Reply #1 on: December 18, 2011, 08:27:03 PM »
black&tan long haired
that's just how I like my bitches

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #2 on: December 18, 2011, 08:38:21 PM »
BITCHEZ DONT KNOW 'BOUT MY DOG

(sorry pyro ;p)
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

chesteR!

• DV zombie
« Reply #3 on: December 18, 2011, 09:00:28 PM »
enas poly kalos mou filos pire persi germaniko poimeniko..apisteuto skyli!
K an thimamai kala to pire apo ektrofea..tha rwtisw sintoma kai tha se pw  ;)
Hey dude,where's my KaR ?

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #4 on: December 18, 2011, 09:05:24 PM »
thanks man  :-*

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Last Edit: December 18, 2011, 10:11:59 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #6 on: December 18, 2011, 11:37:28 PM »
Ποσο ομορφα σκυλια ρε φιλε. <3

chesteR!

• DV zombie
« Reply #7 on: December 19, 2011, 12:33:23 AM »

h fidel  :P
Hey dude,where's my KaR ?

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #8 on: December 19, 2011, 12:34:12 AM »
καστρο;

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #9 on: December 19, 2011, 12:39:57 AM »
Εχω απειρες ωρες στο pc και συζητοντας  βλεποντας και διαβαζοντας για γερμανικο και ροτβαιλερ διοτι με το που τελειωσω τις υποχρεωσεις με την σχολη θα παρω . Ειναι απιστευτα σκυλια και οι δυο ρατσες.

Για το αν διαθετεις την προσωπικοτητα η αν εισαι ικανος ωστε να ''ζησεις'' με ενα τετοιο σκυλο μην το σκεφτεσαι καν ειναι μπουρδες, στην συγκεκριμενη ρατσα ακομα περισσοτερο. Δεν εισαι ξερω εγω γκομενα 18 χρονων και παιρνεις πιτμπουλ...

Αυτο που πρεπει να ξεκαθαρισεις λιγο ειναι το προγραμμα που εχεις σαν ανθρωπος ,την ωρα που θα περνας με το σκυλο ,να μην εισαι αδιαφορος.Αν βαρεθεις καποτε το σκυλι (πραγμα που δεν το νομιζω για σενα) και χρειαστει να το ''αφηνεις'' να το φροντιζουν τριτοι τακτικα η να το παρατησεις σε καποια περιοχη με ταβερνες για να του πετανε και τιποτα να τρωει του κακομοιρου (ναι υπαρχουν αυτοι οι ''τυποι'' μην σου φαινεται περιεργο.
Αλλο ενα θεμα ειναι τα οικονομικα σου για εναν τετοιο μεγαλο σκυλο κτλ
Με λιγα λογια ειναι αυτες οι υποχρεωσεις/ευθυνες που πρεπει να τηρησεις ωστε να νιωσεις την αναλογη χαρα και την συντροφια που θα σου δωσει ενας σκυλος. Δεν κανω μαθημα ουτε το παιζω εξυνπος φανταζομαι οτι μερικα απο αυτα τα εχεις standar τακτοποιημενα στο μυαλο σου για να εχεις φτασει σε αυτο το σημειο.

Εχω ''μεγαλωσει'' με σκυλια και απο μικρος και μονο καλες αναμνησεις εχω, το μονο κακο ηταν το ''δεσιμο'' δηαλδη, αυτη την στιγμη εχουμε 12 :p.

Για εκτροφειο μπορω να μαθω αμεσα (χωρις βεβαια να εχω παρει απο εκει εγω σκυλο ) να εχεις κατασταλαξει 100% στα παραπανω μιας και εχω την τυχη να ειναι παιδικος φιλος του πατερα μου ενας απο τους μεγαλυτερους εκπαιδευτες στην ελλαδα ο θωμας πετροχειλοςhttp://www.petroxeilos.gr/  (στο κρυονερι εδω που μενω και εγω ,διπλα απο αγ.στεφανο) οποιος με τοσα χρονια εμπειριας αποκλειεται να μου συστησει κατι μη αξιοπιστο. Αυτα :)
« Last Edit: December 19, 2011, 12:50:15 AM by tAKR1DAC★ »

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #10 on: December 19, 2011, 12:43:04 AM »
http://alldogs.gr/birthslist.aspx

http://www.shepherdland.gr/gr_litters.htm

Προφανώς και έχω τσεκάρει τα εκτροφεία ανά το διαδύκτιο Pew, εκτός και εάν έχεις κάποια εμπειρία με κάποιο από αυτά τα δύο. :p
Το alldogs φαντάζει καλή επιλογή δεδομένου ότι η ιντερνετική τους βιτρίνα φαίνεται πιο επαγγελματική, με φωτογραφίες των γονιών στις Αναγγελίες Γέννας και τέτοια. Συν το ότι ο Αγ. Στεφανος είναι το κοντινότερο gsd εκτροφείο που έχω βρει μέχρι τώρα.

h fidel  :P

Κουκλί ;D
Άμα και όταν με το καλό, για θηλυκό με βλέπω κι εγώ.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #11 on: December 19, 2011, 12:53:44 AM »
nai re pyro ton diko mou ton germaniko ton eixe parei o father apo ekei.(alldogs)
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

SMIGO `

• DV zombie
« Reply #12 on: December 19, 2011, 12:56:45 AM »

o fintel o skylos m..

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #13 on: December 19, 2011, 01:15:16 AM »

Για το αν διαθετεις την προσωπικοτητα η αν εισαι ικανος ωστε να ''ζησεις'' με ενα τετοιο σκυλο μην το σκεφτεσαι καν ειναι μπουρδες, στην συγκεκριμενη ρατσα ακομα περισσοτερο. Δεν εισαι ξερω εγω γκομενα 18 χρονων και παιρνεις πιτμπουλ...
Σύμφωνοι, δεν θα κοιτάξω εάν ταιριάζουν τα ζώδιά μας πριν πάρω κάποιον σκύλο. :p
Ποιό πολύ κολλάω στο πρόγραμμα όπως είπες. Δηλαδή, τους πρώτους 6 μήνες θα πρέπει λογικά να ξεχάσω 8ωρη δουλειά και ίσως δε θα έπρεπε να δουλεύω και καθόλου (λογικά μέχρι τότε θα έχω ξεμπερδέψει με σχολή). Μετά θα πρέπει να αυξάνω τον χρόνο που θα μένει μόνη της σταδιακά, γιατί διάβασα από αρκετές πηγές πως ενδέχεται να παρουσιάσουν 'seperation anxiety'. Αλλά και πάλι, ο χρόνος που θα μπορούσε να μείνει μόνη της, δε θα έπρεπε να είναι μικρότερος των 8 ωρών? Για καθαρό χρόνο με το σκύλο σε βόλτα+εκπαίδευση, φαντάζομαι πως θα πρέπει να αφιερώνω 2 με 3 ώρες ημερισίως.

Είχα και πολύ μεγάλο θέμα με το χώρο, γιατί μένω σε 3άρι στο κέντρο και ο προσωπικός μου χώρος είναι στον από κάτω όροφο, μικρότερος από γκαρσονιέρα με ένα μπάνιο ξέρω 'γω. Τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας δεν έχουν θέμα με ένα μεγάλο κατοικίδιο, αρκεί να αναλάβω την αποκλειστική ευθύνη, άρα θα ήμουν σχεδόν μόνος μου σε αυτό. Αλλά καθησυχάστηκα όταν διάβασα πως προσαρμόζονται εύκολα στο αστικό περιβάλλον, εφ'όσον τους πηγαίνεις τις βόλτες τους και τα εκπαιδεύεις σωστά. Σε ό,τι αφορά στην εκπαίδευση, λογικά θ'ακολουθούσα Positive Reinforcement Training (+R), θα ήθελα όμως ν'ακούσω γνώμες επ'αυτού.

Περίπου πόσο κοστίζει η η τροφή τους το μήνα? Και περίπου τί έξοδα θα πρέπει να περιμένω μέσα σε ένα χρόνο με εμβολιασμούς, λουριά, παιχνίδια και πιθανούς τραυματισμούς?

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #14 on: December 19, 2011, 02:25:34 AM »
Σύμφωνοι, δεν θα κοιτάξω εάν ταιριάζουν τα ζώδιά μας πριν πάρω κάποιον σκύλο. :p
Ποιό πολύ κολλάω στο πρόγραμμα όπως είπες. Δηλαδή, τους πρώτους 6 μήνες θα πρέπει λογικά να ξεχάσω 8ωρη δουλειά και ίσως δε θα έπρεπε να δουλεύω και καθόλου (λογικά μέχρι τότε θα έχω ξεμπερδέψει με σχολή). Μετά θα πρέπει να αυξάνω τον χρόνο που θα μένει μόνη της σταδιακά, γιατί διάβασα από αρκετές πηγές πως ενδέχεται να παρουσιάσουν 'seperation anxiety'. Αλλά και πάλι, ο χρόνος που θα μπορούσε να μείνει μόνη της, δε θα έπρεπε να είναι μικρότερος των 8 ωρών? Για καθαρό χρόνο με το σκύλο σε βόλτα+εκπαίδευση, φαντάζομαι πως θα πρέπει να αφιερώνω 2 με 3 ώρες ημερισίως.
Δεν μπορω να σου απαντησω με 100% σιγουρια για το αν χρειαζεται να αφησεις και την δουλεια σου τους πρωτους μηνες. Ουτως η αλλιως μπορει να ειναι 2-1 ατομα οπως ειπες που οκ δεν θα τους ''αναγκασεις'' να ασχοληθουν μαζι της , αλλα δεν πιστευω οτι ειναι και δυσκολο να της δωσουν μια λογικη σημασια, δεν θα νιωσει μοναξια οπως πχ να ηταν αυτη και 4 τοιχοι..Θα μπορουσες να φτιαξεις  κατα την γνωμη μου το προγραμμα σου ετσι ωστε να αφαιρεσεις ωρες απο συνηθειες καθαρα προσωπικης σου διασκεδασης ,χωρις να αφηνες την δουλεια σου δηλαδη σε τετοια εποχη.. Καλο θα ηταν και παλι ομως να μιλησεις με εναν εκπαιδευτη ωστε να σε κατατοπισει πληρως και να ζυγισεις ολες τις επιλογες που εχεις.
Είχα και πολύ μεγάλο θέμα με το χώρο, γιατί μένω σε 3άρι στο κέντρο και ο προσωπικός μου χώρος είναι στον από κάτω όροφο, μικρότερος από γκαρσονιέρα με ένα μπάνιο ξέρω 'γω. Τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας δεν έχουν θέμα με ένα μεγάλο κατοικίδιο, αρκεί να αναλάβω την αποκλειστική ευθύνη, άρα θα ήμουν σχεδόν μόνος μου σε αυτό. Αλλά καθησυχάστηκα όταν διάβασα πως προσαρμόζονται εύκολα στο αστικό περιβάλλον, εφ'όσον τους πηγαίνεις τις βόλτες τους και τα εκπαιδεύεις σωστά. Σε ό,τι αφορά στην εκπαίδευση, λογικά θ'ακολουθούσα Positive Reinforcement Training (+R), θα ήθελα όμως ν'ακούσω γνώμες επ'αυτού.
Αποτι ξερω ειναι το πιο σωστο και παραλληλα βασικο πρωτο σταδιο εκπαιδευσης , αυτο πιστευω θα σου απαντησει και ο εκπαιδευτης που ειναι η δουλεια του..
Περίπου πόσο κοστίζει η η τροφή τους το μήνα? Και περίπου τί έξοδα θα πρέπει να περιμένω μέσα σε ένα χρόνο με εμβολιασμούς, λουριά, παιχνίδια και πιθανούς τραυματισμούς?
Οι τιμες κυμαινονται οπως και σε καθε τι στην αγορα ,εχει να κανει δηλαδη  με το οτι πληρωσεις παιρνεις ,αλλα και με το χρειαζεται ή δεν ειναι απαραιτητο (waste of money). Ψαξου λιγο στα φορουμς περνα και καμια βολτα απο petshop να κανεις μια ερευνα αγορας χωρις να τους αφησεις να σου σε ζαλισουν με το ταχα μου τι ειναι καλυτερο για να στα παρουν.