Στο θέμα του σκοπετου πιστεύω ότι αν παίζουν παραπάνω διαχειριστές στον σερβερ μπορεί να γίνει, τουλάχιστον για τα κραυγαλέα παραδείγματα.
Με αρκετους διαχειριστες στον σερβερ,αργα η γρηγορα ολοι θα αναγκαστουν να δωσουν το σκοπετο,και κυριως να σκεφτουν κατσε ρε φιλε αυτος γιατι με αναγκαζει να δωσω το σκοπετο,μηπως δεν πρεπει να ειμαι τοσο παρταλι,μηπως το οτι εμενα ο μπαμπας και η μαμα μου δωσαν λεφτα και πηρα το σουπερ ντουπερ υπολογιστη η εχω τουμπανο πινγκ διοτι μενω αθηνα η δεν ξερω εγω τι αλλο,μου εξασφαλιζει το δικαιωμα να εχω μονιμα εναντι καποιων αλλων που δεν εχουν τα λεφτα η μενουν στα τρικαλα κτλπ.Οσον αφορα αυτα που λες ερασους με τους καταληλους διαχειριστες ολοι θα αναγκαζονται μηδενος εξαιρουμενου,τουλαχιστον για τα κραυγαλεα παραδειγματα.Επισης καποιος που ειναι καινουριος και παιρνει το σκοπετο και αρχιζουν ολοι αστο δεν ξερεις να το παιζεις δωσε σε καποιον που ξερει,ειναι απαραδεκτο.
Αυτο που εγινε με τον σεχτα δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο αλλα εμενα μου εδειξε οτι νιωθει.Ειχε ο σικ σκοπετο συζητησε ο λουνατικ,το εδωσε ομως στον σεχτα και μολις του ειπα οτι ο λουνατικ ειχε ζητησει πιο πριν του το εδωσε κατευθειαν.Ανθρωπινα πραγματα,οχι σαν τα αλλα τα ζωα.Βεβαια πιστευω δεν φταινε αυτοι,τουλαχιστον ας γινει μια προσπαθεια για ενα μηνα δοκιμαστικα να δουμε αν δουλεψει,αν οχι οκ αποτυχημενη προσπαθεια δεν εγινε και κατι.Αλλα τουλαχιστον θα εχεις προσπαθησει καποιους να τους βγαλεις απο το τρυπακι του παρταλισμου.
Υπαρχουν ατομα καταλληλα για νεοι διαχειριστες που παιζουν στον σερβερ απλα πρεπει να βαλουν υποψηφιοτητα,εχω αρκετους στο μυαλο μου.Αυτο το τοπικ ας γινει ενα βημα για αυτους ετσι ωστε να νοιωσουν και να δηλωσουν ενδιαφερον.