Pew δεν είναι θέμα admins available ή οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι δυνατον να υπάρχει admin on όλη την ώρα αλλά και να υπήρχε δεν είναι δυνατόν να παρακολουθεί και να κρατά αρχείο ποιός έχει το scope και πόσο. Το μόνο ουσιαστικά που θα γίνει με την μέθοδο που λες είναι να μην το έχουν συγκεκριμένα άτομα όλη την ώρα. Το whine όμως θα συνεχίσει και εκτός αυτού θα έχει πλέον και whine "Εγώ χθες το είχα 15 round μόνο και μου είπες να το δώσω" ή report στο IRC "Ο pew έχει scope για 3 maps" και θα πρέπει ο admin να ψάχει αν έιχε όντως scope για 3 maps ή όχι. Και γενικά όταν κάνεις ένα τέτοιου είδους police state καταλήγουν όλοι να abuseάρουν το σύστημα προς όφελος τους.
Όπως είναι τώρα είναι καλύτερα, ακόμα περισσότερο με το fast_restart που έλεγα και δεν έχεις αξιωθεί να σχολιάσεις αλλά έχεις κολήσει σε mode "το προλεταριάτο πότε θα πάρει scope".
BTW κανείς που πλήρωσε cod δεν πήρε αυτομάτως το δικαίωμα να παίζει scope στον 222. Μπορεί να παίξει όπου αλλού θέλει εφόσον δεν το προλαβαίνει/παίρνει στον 222. Όχι πως είμαι υπέρ, φυσικά, του να κρατάνε scope 5 άτομα.
Το δε θέμα του newbie με το scope είναι πιο περίπλοκο στην πράξη απ' ότι στη θεωρία. Φυσικά συμφωνώ πως, θεωρητικά, ο καθένας πρέπει να έχει δικαίωμα να παίξει ό,τι θέλει. Απ' την άλλη ο 222 είναι στημένος εξ' αρχής όσο πιο κοντά στα competitive settings γίνεται και παράλληλα μαζεύει κόσμο σαφώς ανώτερου skill από τους random ranked ή και ακόμα tdm pew pew promod. Αυτό σημαίνει πως, όχι μόνο είναι πιο δύσκολο να παίξεις scope αλλά αν δε τα καταφέρνεις κρεμάς και μια ομάδα. Δεν χάθηκε το πρωτάθλημα, αλλά όταν σου χαλάει το game που δεν μπορεί να φάει τον pusher 10 συνεχόμενα rounds ή που μένει πάντα last camperωμένος spawn house attack στην crash είναι λογικό να σου ανεβαίνει η πίεση. Ας practiceάρει σε ένα πιο εύκολο περιβάλλον ή όταν δεν γίνεται της πουτάνας στον 222 και όταν φτάσει σε ένα ελάχιστο skill level που μπορεί να ανταπεξέλθει ας το πάρει και στον full server.