Author Topic: 'Ενα Αποχαιρετιστήριο Τόπικ για τον φίλο peWww !  (Read 34418 times)

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
ρε μεγαλε τι δεν καταλαβενεις?? ενας νεος ανθρωπος οταν δεν "ασχολειται" με τα πολιτικα δρωμενα της χωρας του 2 πραγματα συμβαινουν.. ή ειναι βολεμενος (τα λεφτα του μπαμπα που λεγαμε) οποτε στα παπαρια του ποιος ειναι "πανω" , ή ειναι καθυστεριμενος και απλα ζει σε μια δικη του πραγματικοτητα ,πραγμα που δε νομιζω να ισχυει με σενα, οποτε και διαλεξα την κουρτινα 1.εκτος και αν μου πεις οτι εχεις φαει με το κουταλι την πολιτικη κατασταση στην ελλαδα, εχεις δοκιμασει τα παντα, εχεις φτασει σ ενα τετοιο σημειο...

ΑΣΕ ΜΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ(ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ)

και δεν γινετε τπτ...
αλλα μικρο σ εκοψα για να τα εχεις κανει ολα αυτα!!

περα απ την πλακα τωρα, καλο θα ηταν να ξεμπερδεψετε το μυαλο σας και να μην κανετε περιεργους συνειρμους του στυλ "ασχολουμε με τα πολιτικα= ψηφιζω νδ/πασοκ" "εχει μουσια=ειναι ΚΚες" κτλ..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
"εχει μουσια=ειναι ΚΚες" κτλ..

WHAT YOU SAY?!1
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

seXtas

• DEMO UPLOADER!
oups κατσε να καμω edit στον συνειρμο 2

"εχει λιγα μουσια=ειναι ΚΚες"
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

kartelakiaC

• DV zombie
ι λαικ γιορ σταιλ που λεει και η καρτελα (που btw εχει πιο ωριμη αποψη απ τη δικη σου)

<3

Υγ. Δεν ισχυει η παρενθεση ;ρ

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
omg mexi has gone to teh next lvl..  ;D
la8os diatupwsh pantws sto prohgoumeno post m,oxi kommato-politika alla ta kommatika sas H ta politika sas....btw sumfwnw me apateonix sto oti einai zwa,giati kai fetos ama ginoun ekloges,pali 8a deis ta provata me tis shmaioules apo pasok kai ND xerw gw...(kai apo ta alla kommata epishs,ws sunh8ws...)

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
greeky Και απατεώνας για ριχτε καμιά πρόταση στο τραπέζι,στο κρα όλοι καλοί είμαστε!Το πιο εύκολο είναι αυτό. Πρόταση με  επιχειρήματα παρακαλώ. ;)
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
Greeky meet zbou.
allergic to stupid~

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Άρα οι δυο σας, greeky και apatewnas, συμφωνείτε ότι δεν πρέπει να πολιτικοποιούμαστε; Να έχουμε άποψη; Να την εκφράζουμε; Πού ακριβώς χωλαίνει το πράγμα; Τι πρέπει να κάνουμε για να το αντιμετωπίσουμε και τι σχέση έχουν τα ζώα που ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις εκλογές με τις απόψεις που ακούγονται εδώ μέσα (γιατί, από κάποιο σημείο και μετά, καταντάει και προσβλητικό  O0);
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
ελα ρε παιδια το γαμησατε.. επιχειρηματα??? προτασεις?? ρε μαλακες την παλευετε? ειπαμε ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ, ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΟΔΙΑ και δεν συμμαζευται.. παω να παιξω cod

kartelakiaC

• DV zombie
cu σεχτα. ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Τι το κανατε το topic του Ορεστη ρε; ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
"If ignorance is bliss, knock that smile off my face" Zacarías Manuel de la Rocha. Να τον ακούτε τον Ζαχαρία, τον Άλεξ και τον Pew, Greeky και Apatewna.
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο... να συγχέεις την πολιτική συζήτηση με κομματικά, like apatewnas ή να λες όπως ο Greeky "παρατήστε μας με τα πολιτικά σας" και "η Ελλάς δεν πεθαίνει."

Έχετε ακόμα μέλλον και ίσως μια μέρα πάρετε κάποια ουσιαστική θέση πέρα από τα "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει" και "ΖΩΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ παω να δω jr master chef/βλακout/ψωμιαδομπάλα/ομορφάντρα μου χα0χ0αχ0α0/TV/telemarketing"

Με άλλα λόγια είστε άβουλοι - και πάτε όπου πάει το "ρεύμα". Χαρά στο κουράγιο του Άλεξ και του Pew που με αυτά που σας λένε ίσως και να σας "ξυπνήσουν" έστω και λίγο.
« Last Edit: January 10, 2012, 06:42:37 PM by MexiCola »
allergic to stupid~

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
μια χαρά πάει το τοπικ.το αρχικό ηταn πολύ gay σαν τον ρεγγα ένα πράμα.

Μα σκόπιμα το έχουν κάνει το ''ρεύμα'' ναι είναι πολιτικά αδιάφορο για να μπορούν έτσι να κόβουν και να ράβουν όπως γουστάρουν.ignorance is bliss όσο δεν πάει.

Αλλάζουν τους μισθούς,τις συμβασεις,το ασφαλιστικό γενικότερα ότι έχει να κάνει με εργασιακές σχέσεις,που κατακτήθηκαν από τον κόσμο που αγωνίστηκε,σου φτιάχνουν σιγά σιγά ένα πολύ καλά στημένο(νομικά καλυμμένο) φθηνό εργατικό δυναμικό και τα ΖΩΑ λένε εε τώρα που να ασχολησε με τα πολιτικα,δεν πρόκειται να αλλάξει κατι!!
« Last Edit: January 10, 2012, 06:38:07 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

PyRo

• DEMO UPLOADER!
Τελικά πότε φεύγεις ρε μαν ωχ αμάν?
... but don't forget the Rizla.

kartelakiaC

• DV zombie
ορεστηc ειναι ο man, ωχ αμαν αμαν αμαν ;ρ

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
δευτερα
Ingrid Bergman