Author Topic: 'Ενα Αποχαιρετιστήριο Τόπικ για τον φίλο peWww !  (Read 34417 times)

BLAZERAKOC` :D

• Ranked Pubzorz!
  • WHAYA TSOFILI ?! (c) Caroline .
Μπακ αγκαιν . Σωστές όλες οι απόψεις αλλά μήπως το παρατραβήξαμε λίγο ? Οι "Gay" ευχές που είπε ο φίλος Sextas τι θέλουν να πουν , ότι κανένας δεν τις εννοεί ? Για μένα ξεφτίλα μεγάλη αν τα γράφεις  έτσι για να γράφεις .. (Μ*λακία μεγάλη πεΩ έπρεπε να το κλείσω το τοπικ .. ) ΣΙ ΓΙΟΥ ΛΑΤΕΡΖ
Meaning of life : Friends & Music .

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!

Όσο για τον ηγέτη:

Stranglers - No More Heroes

All rights reserved

A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Ο,τι δεν ανηκει στο κεντρο,δεν μπορει να ειναι αντικειμενικο και δικαιο. Η μια πλευρα θελει να "φαει" την αλλη. Ειναι δωρον αδωρον να λες οτι εγω ειμαι δικαιος!(και μετα απο λιγο να λες θανατος στους φασιστες ή θανατος στους αναρχικους πχ)

Δεν είδα να απαντάς, οπότε θα ριχτώ λιγάκι πιο σοβαρός, παρότι με κάλυψε ο ζβου με την απάντησή του.
Θυμάμαι αμυδρά τη δική σου στάση απέναντι σε αναρχικούς ή και απλώς διαδηλωτές, στο παρελθόν (π.χ. Δεκέμβρης του 2008). Δε νομίζω ότι ήσουν το ίδιο "δίκαιος" και "αντικειμενικός".

Λοιπόν, η αριστερά δε θέλει να "φάει" τη δεξιά, η δεξιά θέλει να φάει οτιδήποτε δεν την εκφράζει, είτε αυτό λέγεται αριστερά, κέντρο ή ακόμη και δεξιά, είτε λέγεται χριστιανός, δωδεκαθεϊστής, ισλαμιστής, κομμουνιστής, εβραίος, αλβανός, τούρκος, κλπ.

Έχω ξαναγράψει για την τρομακτική διαφοροποίηση της Αριστεράς από οτιδήποτε άλλο, τουλάχιστον ως πολιτικής έννοιας και όχι ως κομματικής ταυτότητας. Η Αριστερά έχει στο επίκεντρο τον Άνθρωπο και δρα με βάση αυτή τη μία αρχή. Πες με, λοιπόν, ρομαντικό αλλά νομίζω ότι το δίκαιο είναι με την υπεράσπιση της αξίας κάθε ανθρώπινης ζωής και, συνήθως, ταυτίζεται με το δίκαιο των πολλών.

Τώρα, επίτρεψε μου να έχω τα κόμπλεξ μου και γω και να πιστεύω ότι οποιοσδήποτε δε σέβεται την αξία της ανθρώπινης ζωής και φέρεται κατά αυτής είτε δεν την αξίζει ο ίδιος και η λύση δεν είναι να του τη στερήσεις, αλλά να του παρέχεις Παιδεία.

Κάποιος θα μπορούσε να πει, άλλωστε, ότι δεν υπάρχει τίποτα "πιο αντικειμενικό" από το να αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους με τους ίδιους όρους που επιβάλλει η ιδεολογία τους και να είσαι, για παράδειγμα, φασίστας με τον φασίστα ή ρατσιστής με τον ρατσιστή, but we wouldn't want that now, would we?

Άρα, για να μην πολυλογώ, άτομο με αριστερές ανησυχίες είναι, εξ ορισμού, άτομο με ανεπτυγμένο το αίσθημα του δικαίου, εκτός αν η δικαιοσύνη ευνοεί ή / και περιορίζεται στη δική μας θρησκεία, φυλή, εθνικότητα, κοινωνική / ταξική ομάδα.
« Last Edit: January 08, 2012, 10:12:52 PM by stEWIE »
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
Δε νομίζω ότι ήσουν το ίδιο "δίκαιος" και "αντικειμενικός".
Δε νομίζω να είπα κάτι τέτοιο.

Λοιπόν, η αριστερά δε θέλει να "φάει" τη δεξιά, η δεξιά θέλει να φάει οτιδήποτε δεν την εκφράζει, είτε αυτό λέγεται αριστερά, κέντρο ή ακόμη και δεξιά, είτε λέγεται χριστιανός, δωδεκαθεϊστής, ισλαμιστής, κομμουνιστής, εβραίος, αλβανός, τούρκος, κλπ.
Τώρα τι κάνεις δηλαδή; Δεν "τρώς" την δεξιά; Βγάλε τα γυαλιά,η μια πλευρά θέλει να φάει την άλλη,end of story.

Έχω ξαναγράψει για την τρομακτική διαφοροποίηση της Αριστεράς από οτιδήποτε άλλο, τουλάχιστον ως πολιτικής έννοιας και όχι ως κομματικής ταυτότητας. Η Αριστερά έχει στο επίκεντρο τον Άνθρωπο και δρα με βάση αυτή τη μία αρχή. Πες με, λοιπόν, ρομαντικό αλλά νομίζω ότι το δίκαιο είναι με την υπεράσπιση της αξίας κάθε ανθρώπινης ζωής και, συνήθως, ταυτίζεται με το δίκαιο των πολλών.
Τώρα, επίτρεψε μου να έχω τα κόμπλεξ μου και γω και να πιστεύω ότι οποιοσδήποτε δε σέβεται την αξία της ανθρώπινης ζωής και φέρεται κατά αυτής είτε δεν την αξίζει ο ίδιος και η λύση δεν είναι να του τη στερήσεις, αλλά να του παρέχεις Παιδεία.
Ξέρεις υπάρχει και  το σύνθημα "Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά",εκτός,απ το χιλιοειπωμένο με την δεξία.
Υπάρχουν αμέτρητα εγκλήματα της αριστεράς,απο παιδομαζώματα μέχρι θανατώσεις χιλιάδων Ελλήνων(ακόμα και παιδιών και ιερέων,καθώς και ανδρών των παλαιότερων Σωμάτων Ασφαλείας και της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής.)Αυτά ήταν μια απλή αναφορά.Τι υπεράσπιση και αξία της ζωής μου λές εσύ τώρα....

Κάποιος θα μπορούσε να πει, άλλωστε, ότι δεν υπάρχει τίποτα "πιο αντικειμενικό" από το να αντιμετωπίζεις τους ανθρώπους με τους ίδιους όρους που επιβάλλει η ιδεολογία τους και να είσαι, για παράδειγμα, φασίστας με τον φασίστα ή ρατσιστής με τον ρατσιστή, but we wouldn't want that now, would we?
Δηλαδή υποκριτής έτσι;
Αυτός που θα μπορούσε να το πει αυτό θα ήταν για τον πούτσο.

Άρα, για να μην πολυλογώ, άτομο με αριστερές ανησυχίες είναι, εξ ορισμού, άτομο με ανεπτυγμένο το αίσθημα του δικαίου, εκτός αν η δικαιοσύνη ευνοεί ή / και περιορίζεται στη δική μας θρησκεία, φυλή, εθνικότητα, πολιτική / ταξική ομάδα.
Εξ ορισμού;Απο τον Μάρξ πχ οι ορισμοί αυτοί;
Δηλαδή ένας αριστερός που προσπαθεί με τόσο φανατισμό να δικαιολογήσει καθε τι εις βαρος του Λαού και της Πατρίδας του είναι δίκαιος; huh;
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
οk, i 'm gonna go with zbou's reply on that. "end of story"
all we 'll do ♫
every day

orbitaga

• Ranked Pubzorz!
Αφού σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία καλά κάνεις και φεύγεις. Διλήμματα του "αν φύγουμε όλοι πώς θα γίνει αλλαγή - επανάσταση " προσωπικά μου την δίνουν.
Ο καθένας ας προσπαθεί για το καλύτερο, δουλειές δεν υπάρχουν πουθενά πλέον. Επαναστάτης με το Hamburger και την Coca Cola στο χέρι δε γίνεται

kartelakiaC

• DV zombie
Αφού σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία καλά κάνεις και φεύγεις. Διλήμματα του "αν φύγουμε όλοι πώς θα γίνει αλλαγή - επανάσταση " προσωπικά μου την δίνουν.
Ο καθένας ας προσπαθεί για το καλύτερο, δουλειές δεν υπάρχουν πουθενά πλέον. Επαναστάτης με το Hamburger και την Coca Cola στο χέρι δε γίνεται

Κάτι τέτοιο εννοείς φίλε τάνγκα;

orbitaga

• Ranked Pubzorz!
my name is string, orbistring και ναι είσαι αρκετά κοντά !!!
και άντε για να ευθυμήσουμε λίγο.......
More by Mark
« Last Edit: January 09, 2012, 01:17:15 AM by orbitaga »

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
hitmanchris εχεις καποιο μελος της οικογενειας σου στρατιωτικο ή καταγεσαι απο στρατιωτικη οικογενεια;Αν θελεις απαντας βεβαια.

Οσον αφορα αυτα που εγραψες οκ ενταξει,τα εχω ξανακουσει πολλες φορες.Μολις ομως βλεπω αυτο:
Kαθώς και ανδρών των παλαιότερων Σωμάτων Ασφαλείας και της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής

ανακατευομαι πολυ και δεν ξερω αν πρεπει να απαντησω ή να θεωρησω οτι τελικα δεν αξιζει.Το μονο που θα σου πω γιατι βαριεμαι να γραφω εκθεσεις,με ιστορικα ΓΕΓΟΝΟΤΑ οχι απλα αποψεις, ειναι οτι τους ταγματασφαλητες ο λαος τους φωναζε ταγματαλητες(τους λογους ψαχτους) και οσον αφορα την Ελληνικη Βασιλικη Χωροφυλακη δηλαδη ρε man τις λεξεις αν παρεις καθεμια και τις αναλυσεις ειναι πασηφανες η τραγικοτητα.Δεν θα αναφερω τη Βασιλικη Χωροφυλακη ποιος την χρηματοδοτουσε και ποιων τα συμφεροντα εξυπερετουσε διοτι καποιος που εχει διαβασει την ιστορια οφειλει να τα γνωριζει.

Επισης σε αυτους τους χιλιαδες που λες σιγουρα εγιναν και λαθη,αλλα εμφυλιο πολεμο εχεις τι περιμενεις?Αλλα οσον αφορα τους ταγματασφαλητες και τους Βασιλικους,αυτο που ειχε πει ο Γερος του Μορια ταιριαζει καλυτερα απο ολα πιστευω''φωτιά και τσεκούρι στους προδοτες και τους προσκυνημενους''.

Για λογους ιστορικης αληθειας επισης να κανω αυτην την ερωτηση.Τον λαο στα οπλα ποιοι τον καλεσαν;Ο Παπανδρεου που ηταν στο Καιρο μαζι με τους Αγγλους;
« Last Edit: January 09, 2012, 03:08:27 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Και, σε συνέχεια των παραπάνω, το αίμα του ποιος έδωσε για την Πατρίδα; Οι κεντρώοι;  ::)  ::)

ahahaha
all we 'll do ♫
every day

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
Δε νομίζω να είπα κάτι τέτοιο.
Τώρα τι κάνεις δηλαδή; Δεν "τρώς" την δεξιά; Βγάλε τα γυαλιά,η μια πλευρά θέλει να φάει την άλλη,end of story.
Ξέρεις υπάρχει και  το σύνθημα "Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά",εκτός,απ το χιλιοειπωμένο με την δεξία.
Υπάρχουν αμέτρητα εγκλήματα της αριστεράς,απο παιδομαζώματα μέχρι θανατώσεις χιλιάδων Ελλήνων(ακόμα και παιδιών και ιερέων,καθώς και ανδρών των παλαιότερων Σωμάτων Ασφαλείας και της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής.)Αυτά ήταν μια απλή αναφορά.Τι υπεράσπιση και αξία της ζωής μου λές εσύ τώρα....
Δηλαδή υποκριτής έτσι;
Αυτός που θα μπορούσε να το πει αυτό θα ήταν για τον πούτσο.
Εξ ορισμού;Απο τον Μάρξ πχ οι ορισμοί αυτοί;
Δηλαδή ένας αριστερός που προσπαθεί με τόσο φανατισμό να δικαιολογήσει καθε τι εις βαρος του Λαού και της Πατρίδας του είναι δίκαιος; huh;

Τρωει τη δεξια? Γιατι? Επειδη αυτα που λεει ειναι αληθεια? Δηλαδη αν υπαρχει ενας δολοφονος και γω δεν ειμαι δολοφονος και πω οτι πρεπει να παει φυλακη σημαινει οτι παω να τον φαω η λεω την αληθεια? Η αληθεια λοιπον ειναι οτι η δεξια εξ ορισμου λογω των πεποιθησεων της κανει τα παραπανω.

Οσον αφορα για τα εγκληματα της αριστερας οπως ειπε και ο πιου ηταν καιρος εμφυλιου πολεμου,αν και τους ταγματασφαλητες καλα τους καναν και τους δωσαν ποτσο.Επισης εχω γνωστους 80+ χρονων που μου διηγουνται γεγονοτα στα οποια ηταν ΠΑΡΟΝΤΕΣ και υπηρξε αιματοχυσια εις βαρος αριστερων και δεν εχουν μαθευτει ποτε(μου ανεφερε ακομα και γεγονοτα στο συνταγμα).Ακομα,αν χρησιμοποιεις ως γνωμονα της αποψης σου τα συνθηματα του λαου τοτε εισαι βαθια νυχτωμενος,ο λαος κατα περιοδους ειναι για τον πουτσο,γιατι ειναι η μαζα(βλεπε σημερα).

Ειναι βασικο βεβαια πριν τα αναλογιστεις ολα αυτα να σκεφτεις αν θες να κινηθεις στη σφαιρα της θεωριας η της πραξης. Στην πραξη οι αριστερες πεποιθησεις εχουν παραμορφωθει συχνα και εχουν στιγματισει την αριστερα ιδεολογια. Ως θεωρια ομως η αριστερα ειναι ο,τι σου ειπε ο στουις απο πανω και τιποτα δεν μπορει να το αλλαξει αυτο.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
χίτης grandpa Detected! :p

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
ahahaha

++ @ cokac
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες

στις υπολοιπες μπουρδες που εγραψες δεν μπαινω στη διαδικασια ν απαντησω γιατι το εκαναν αλλοι, αλλα και γιατι δε νομιζω οτι αξιζει τον κοπο.. αλλα αυτη η τελευταια σου προταση με εκανε να κλαψω απ τα γελια!! εμενα προσωπικα δεν μ ενδιαφερουν τα οικογενιακα σου "ερεθισματα" αλλα εχω να σου πω οτι κατι δεν παει καλα...
προφανως και οταν λες το παραπανω "φωτογραφιζεις" αριστερους που φωναζουν να βγουμε απ την Ε.Ε και απο το ευρω.. με λυπη μου σε ενημερωνω οτι μονο εσυ και ο ΑΔΩΝΗΣ θεωρειτε αυτους τους ανθρωπους "απειλη" του λαου και της πατριδας (τα κεφαλαια σε μαραναν).. ΨΑΞΟΥ!!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
και μιας και το καναμε μπουρδελο το τοπικ δες και αυτο http://www.tsantiri.gr/blog/i-chrisi-avgi-epitithete-stous-apergous-tis-chalivourgias.html
δεν ξερω αν ειχες κατι τετοιο στο μυαλο σου μιλωντας για ανθρωπους που προσπαθουν με φανατισμο να δικαιολογησουν "καθε τι εις βαρος του Λαού και της Πατρίδας "

επειδη νομιζω εισαι κ γαυρακος...
« Last Edit: January 09, 2012, 05:45:51 PM by seXtas »
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»