Author Topic: 'Ενα Αποχαιρετιστήριο Τόπικ για τον φίλο peWww !  (Read 34421 times)

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
Ωραίο αυτό το γηπεδικό.
Χitmanchris, συλλογίσου τα επιχειρήματα που σου παρέθεσαν.
Προσωπικά δε θα υποστήριζα πως η "αριστερά" είναι αποκλειστικά και απαραιτήτως το ιδεολογικό καταφύγιο για τους καλούς ανθρώπους του άΘεου, μα οι καταβολές της είναι ελευθερία - ισότητα - αδελφοσύνη (όχι με τς πούστδες, ε!), αξίες που δεν έχουν να κάνουν με θεσμούς και συμφέροντα, παρά μόνο με τον ίδιο τον άνθρωπο.
Αν οι αξίες αυτές δε σε βρίσκουν σύμφωνο, καλώς ήρθες στη
δεξιά
...

PyRo

• DEMO UPLOADER!
witch hunting @ your local redneck fest, don't miss it
Σχετικά με τη θέση του Hitman, από τη στιγμή που έκανες θεωρητική προσέγγιση φίλε Chris, είσαι -by definition- λάθος, γιατί απλούστατα το λέει και η ίδια η λέξη: communism - communal - κοινόχρηστος.
... but don't forget the Rizla.

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
hitmanchris εχεις καποιο μελος της οικογενειας σου στρατιωτικο ή καταγεσαι απο στρατιωτικη οικογενεια;Αν θελεις απαντας βεβαια.

Οσον αφορα αυτα που εγραψες οκ ενταξει,τα εχω ξανακουσει πολλες φορες.Μολις ομως βλεπω αυτο:
ανακατευομαι πολυ και δεν ξερω αν πρεπει να απαντησω ή να θεωρησω οτι τελικα δεν αξιζει.Το μονο που θα σου πω γιατι βαριεμαι να γραφω εκθεσεις,με ιστορικα ΓΕΓΟΝΟΤΑ οχι απλα αποψεις, ειναι οτι τους ταγματασφαλητες ο λαος τους φωναζε ταγματαλητες(τους λογους ψαχτους) και οσον αφορα την Ελληνικη Βασιλικη Χωροφυλακη δηλαδη ρε man τις λεξεις αν παρεις καθεμια και τις αναλυσεις ειναι πασηφανες η τραγικοτητα.Δεν θα αναφερω τη Βασιλικη Χωροφυλακη ποιος την χρηματοδοτουσε και ποιων τα συμφεροντα εξυπερετουσε διοτι καποιος που εχει διαβασει την ιστορια οφειλει να τα γνωριζει.

Επισης σε αυτους τους χιλιαδες που λες σιγουρα εγιναν και λαθη,αλλα εμφυλιο πολεμο εχεις τι περιμενεις?Αλλα οσον αφορα τους ταγματασφαλητες και τους Βασιλικους,αυτο που ειχε πει ο Γερος του Μορια ταιριαζει καλυτερα απο ολα πιστευω''φωτιά και τσεκούρι στους προδοτες και τους προσκυνημενους''.

Για λογους ιστορικης αληθειας επισης να κανω αυτην την ερωτηση.Τον λαο στα οπλα ποιοι τον καλεσαν;Ο Παπανδρεου που ηταν στο Καιρο μαζι με τους Αγγλους;
Όχι,κανένα μέλος της οικογένειας μου ήταν ή είναι στρατιωτικός.
Όσο για τα άλλα και γω βαριέμαι να γραφώ για ιστορικά γεγονότα.
Κ όσο για το ποιοι κάλεσαν το λαό στα όπλα,ναι οκ ξέρουμε,το έκανε το κκε μέσω του εαμ. Δυστυχώς όμως δεν ξέρω άλλα  γεγονότα που έκαναν οι αριστεροί για το καλό της Ελλάδας.
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
Τρωει τη δεξια? Γιατι? Επειδη αυτα που λεει ειναι αληθεια? Δηλαδη αν υπαρχει ενας δολοφονος και γω δεν ειμαι δολοφονος και πω οτι πρεπει να παει φυλακη σημαινει οτι παω να τον φαω η λεω την αληθεια? Η αληθεια λοιπον ειναι οτι η δεξια εξ ορισμου λογω των πεποιθησεων της κανει τα παραπανω.

Οσον αφορα για τα εγκληματα της αριστερας οπως ειπε και ο πιου ηταν καιρος εμφυλιου πολεμου,αν και τους ταγματασφαλητες καλα τους καναν και τους δωσαν ποτσο.Επισης εχω γνωστους 80+ χρονων που μου διηγουνται γεγονοτα στα οποια ηταν ΠΑΡΟΝΤΕΣ και υπηρξε αιματοχυσια εις βαρος αριστερων και δεν εχουν μαθευτει ποτε(μου ανεφερε ακομα και γεγονοτα στο συνταγμα).Ακομα,αν χρησιμοποιεις ως γνωμονα της αποψης σου τα συνθηματα του λαου τοτε εισαι βαθια νυχτωμενος,ο λαος κατα περιοδους ειναι για τον πουτσο,γιατι ειναι η μαζα(βλεπε σημερα).

Ειναι βασικο βεβαια πριν τα αναλογιστεις ολα αυτα να σκεφτεις αν θες να κινηθεις στη σφαιρα της θεωριας η της πραξης. Στην πραξη οι αριστερες πεποιθησεις εχουν παραμορφωθει συχνα και εχουν στιγματισει την αριστερα ιδεολογια. Ως θεωρια ομως η αριστερα ειναι ο,τι σου ειπε ο στουις απο πανω και τιποτα δεν μπορει να το αλλαξει αυτο.
Δεν είπα οτι η δεξία δεν έχει κάνει εγκλήματα.Αλλά δεν γίνεται να λες μόνο τα κακά της μιας πλευράς,εκτός βέβαια κ αν είσαι τόσο στενόμυαλος.
Οι μέρες μας δεν είναι για θεωρίες φίλε μου.
« Last Edit: January 09, 2012, 06:26:37 PM by Hitmanchris »

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
Ωραια,τοτε αποδειξε μου στην πραξη πως οι κεντρωοι εχουν αισθημα δικαιοσυνης. Επισης παραπανω ειπα οτι οι αριστερες πεποιθησεις στην πραξη εχουν παραμορφωθει,αρα συμφωνω με αυτο που λες,οτι η αριστερα εχει κανει λαθη,μαλλον δεν διαβαζεις καλα.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
Ωραια,τοτε αποδειξε μου στην πραξη πως οι κεντρωοι εχουν αισθημα δικαιοσυνης. Επισης παραπανω ειπα οτι οι αριστερες πεποιθησεις στην πραξη εχουν παραμορφωθει,αρα συμφωνω με αυτο που λες,οτι η αριστερα εχει κανει λαθη,μαλλον δεν διαβαζεις καλα.
Οι κεντρώοι? Δεν μίλησα πουθενά για κεντρώους ούτε υπονόησα κάτι γ αυτούς.Δεν πιστεύω ότι εχουν αισθημα δικαιοσυνης,πως γινεται να το αποδειξω;

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
den ka8hsa kan na diavasw ta politiko-kommatika sas posts...mpravo re,katatala einai apoxairetisthrio topic gia ton pew...ftiaxte ena gamhmeno topic gia politiko-kommatikes apopseis,h rixte spam sto kairwn epitagh...pfff..

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
den ka8hsa kan na diavasw ta politiko-kommatika sas posts...mpravo re,katatala einai apoxairetisthrio topic gia ton pew...ftiaxte ena gamhmeno topic gia politiko-kommatikes apopseis,h rixte spam sto kairwn epitagh...pfff..
QFT ..

Έλεος, απλά. Ειλικρινά πόσο μου την δίνει και αηδιάζω, όταν βλέπω ακόμα άτομα που ασχολούνται με τα κόμματα και τα ζώα που τα εκπροσωπούν.Νομίζω ότι ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι όλοι εκεί μέσα είναι ΣΚΑΤΑ ΌΛΟΙ, είτε είναι ΔΕΞΙΟΙ είτε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ είτε ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ..Είναι ΌΛΟΙ ΖΩΑ και sorry κιόλας και ακόμα και εσείς που ασχολείστε για την πάρτη τους δεν εξαιρείστε.Φιλικά πάντα:)

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
προφανως και οταν λες το παραπανω "φωτογραφιζεις" αριστερους που φωναζουν να βγουμε απ την Ε.Ε και απο το ευρω.. με λυπη μου σε ενημερωνω οτι μονο εσυ και ο ΑΔΩΝΗΣ θεωρειτε αυτους τους ανθρωπους "απειλη" του λαου και της πατριδας (τα κεφαλαια σε μαραναν).. ΨΑΞΟΥ!!
Όχι δεν φωτογραφίζω αυτούς.

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
QFT ..

Έλεος, απλά. Ειλικρινά πόσο μου την δίνει και αηδιάζω, όταν βλέπω ακόμα άτομα που ασχολούνται με τα κόμματα και τα ζώα που τα εκπροσωπούν.Νομίζω ότι ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι όλοι εκεί μέσα είναι ΣΚΑΤΑ ΌΛΟΙ, είτε είναι ΔΕΞΙΟΙ είτε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ είτε ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ..Είναι ΌΛΟΙ ΖΩΑ και sorry κιόλας και ακόμα και εσείς που ασχολείστε για την πάρτη τους δεν εξαιρείστε.Φιλικά πάντα:)
ουτε καν αναφεραμε τη βουλη(ή καποιο συγκεκριμενο κομμα) και τα ζωα της/τους,που ζωα ειναι,συμφωνω.
Η συζητηση ειναι απλα ιδεολογικη,τωρα επειδη εσυ δεν ασχολεισαι με αυτα τι να κανουμε,απλά stfu.

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
oles autes oi ideologies kai oi mlkies einai pou mas gamhsan thn xwra...
H Ellada pote den pe8ainei...(pe8ainoun omws ta paidia ths..)
kante ena neo topic kai as kanei kapios admin ama ginetai ena split or sth ta posts..

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
το οτι σκοτωσαν ταγματασφαλητες και της Βασιλικης Χωροφυλακης το θεωρεις εγκλημα;

Επισης το να καλεις τον λαο στα οπλα ,οταν κατι Παπανδρεου ειχαν λακισει κυριολεκτικα και κατι αλλοι τυπου Ραλλης συνεργαζοντουσαν με τους Γερμανους, για να πολεμησει τον κατακτητη δεν ειναι και τοσο απλο τυπου α ναι οκ εκαναν και αυτο μωρε.

« Last Edit: January 09, 2012, 07:59:36 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
oh dear...
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Την ελλαδα επισης οι δεξιοι και οι πασοκοι την φτασαν εδω που την φτασαν,δεν την φτασαν οι αριστεροι.Για αλλη μια φορα οπως και οι παππουδες τους απεδειξαν οτι δεν ειναι πατριωτες,δεν αγαπουν τον τοπο τους και ειναι μια χαρα το ιδιο προδοτες .
« Last Edit: January 09, 2012, 07:56:25 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman