Author Topic: 'Ενα Αποχαιρετιστήριο Τόπικ για τον φίλο peWww !  (Read 34408 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
QFT ..

Έλεος, απλά. Ειλικρινά πόσο μου την δίνει και αηδιάζω, όταν βλέπω ακόμα άτομα που ασχολούνται με τα κόμματα και τα ζώα που τα εκπροσωπούν.Νομίζω ότι ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι όλοι εκεί μέσα είναι ΣΚΑΤΑ ΌΛΟΙ, είτε είναι ΔΕΞΙΟΙ είτε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ είτε ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ..Είναι ΌΛΟΙ ΖΩΑ και sorry κιόλας και ακόμα και εσείς που ασχολείστε για την πάρτη τους δεν εξαιρείστε.Φιλικά πάντα:)

Δε νομίζω ότι κάποιος μίλησε κομματικά, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι... Μπορείς να προσάψεις ό,τι γουστάρεις σε όλα ανεξαιρέτως τα αριστερά κόμματα της Ελλάδας, I don't give a fuck, όμως άλλο κόμματα άλλο ιδεολογίες. Και αν δε συμφωνήσουμε ότι παλεύουμε για το καλό της κοινωνίας, ως συνόλου, και κυρίως του κάθε ανθρώπου, ως μονάδας, δε θα μας φταίνε οι "όλοι εκεί μέσα", είτε αυτοί είναι δεξιοί, είτε αριστεροί.

Προτού ξεκινήσετε την επίθεση, στα πλαίσια του ευρύτερου σιχτιρισμού των κομμάτων, καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα. Πρώτον, άλλο κόμμα και άλλο πολιτική και, ως εκ τούτου, άλλο η κομματική συζήτηση κι άλλο η πολιτική. Και, δεύτερον, κανένας εδώ μέσα δεν υπερασπίστηκε στο απειροελάχιστο οποιοδήποτε κόμμα. Μάλιστα, το αντεπιχείρημα του ΚΚΕ της Αντίστασης που αναφέρθηκε σε καμία περίπτωση, όπως το διάβασα, δεν υπερασπίστηκε το ΚΚΕ αλλά την Αριστερά και τις αξίες της.

Όσο για τα λάθη, φίλε Chris, μπουχτίσαμε από αριστερά λάθη, έχεις δίκιο, όμως ήταν λάθη, έγιναν πάνω σε προσπάθειες της Αριστεράς για κάτι καλύτερο, είτε αυτό λέγεται ισότητα, είτε ελευθερία, είτε προάσπιση δικαιωμάτων. Αντίθετα, η Δεξιά δεν έκανε ποτέ "λάθη", απλώς έπραττε κατά "συνείδηση" και "ιδεολογία". Αν κάποιος έχει ένα παράδειγμα - υπόδειγμα πολιτικής ή έστω στρατηγικής που ωφέλησε την κοινωνία εκ μέρος της Δεξιάς, παρακαλώ να το μοιραστεί μαζί μας (aka humour me).
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

PyRo

• DEMO UPLOADER!
den ka8hsa kan na diavasw ta politiko-kommatika sas posts...mpravo re,katatala einai apoxairetisthrio topic gia ton pew...ftiaxte ena gamhmeno topic gia politiko-kommatikes apopseis,h rixte spam sto kairwn epitagh...pfff..
QFT ..

Έλεος, απλά. Ειλικρινά πόσο μου την δίνει και αηδιάζω, όταν βλέπω ακόμα άτομα που ασχολούνται με τα κόμματα και τα ζώα που τα εκπροσωπούν.Νομίζω ότι ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι όλοι εκεί μέσα είναι ΣΚΑΤΑ ΌΛΟΙ, είτε είναι ΔΕΞΙΟΙ είτε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ είτε ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ..Είναι ΌΛΟΙ ΖΩΑ και sorry κιόλας και ακόμα και εσείς που ασχολείστε για την πάρτη τους δεν εξαιρείστε.Φιλικά πάντα:)

Sorry για τη σφήνα αλλά μου σηκώνονται οι τρίχες στην πλάτη με αυτά που διαβάζω.
Σε ποιό ακριβώς σημείο διαβάσατε για ΚΟΜΜΑΤΑ? Τα πολιτικά δεν είναι κομματικά.
Και εάν απεχθάνεστε τόσο πολύ τα δημόσια - κοινά πια, τότε μάλλον εσείς είστε οι ιδιώτες - idiots.

/edit stEWIE ωραίος ρε, τώρα έγινα και φερέφωνό σου
« Last Edit: January 09, 2012, 08:21:05 PM by PyRo »
... but don't forget the Rizla.

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
oles autes oi ideologies kai oi mlkies einai pou mas gamhsan thn xwra...
H Ellada pote den pe8ainei...(pe8ainoun omws ta paidia ths..)
kante ena neo topic kai as kanei kapios admin ama ginetai ena split or sth ta posts..
THAT!

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!

Όσο για τα λάθη, φίλε Chris, μπουχτίσαμε από αριστερά λάθη, έχεις δίκιο, όμως ήταν λάθη, έγιναν πάνω σε προσπάθειες της Αριστεράς για κάτι καλύτερο, είτε αυτό λέγεται ισότητα, είτε ελευθερία, είτε προάσπιση δικαιωμάτων. Αντίθετα, η Δεξιά δεν έκανε ποτέ "λάθη", απλώς έπραττε κατά "συνείδηση" και "ιδεολογία". Αν κάποιος έχει ένα παράδειγμα - υπόδειγμα πολιτικής ή έστω στρατηγικής που ωφέλησε την κοινωνία εκ μέρος της Δεξιάς, παρακαλώ να το μοιραστεί μαζί μας (aka humour me).

+++++++++++++++++++
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
THAT!

το that παει στην 1η στην 2η ή στην 3η προταση;
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
το that παει στην 1η στην 2η ή στην 3η προταση;
στην δεύτερη και λίγο στην πρώτη αν και για την πρώτη δεν συμφωνό τελείως...δεν γαμίσαν οι ιδεολογίες τη χώρα αλλά ένα σύνολο ανθρώπων πολιτικών και μη.

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
ρε guys μια ερώτηση σχετικά με την άποψή σας πάνω σε κάτι. δεν θεωρείτε ότι, συμπτωματικά ίσως, εν τέλει, τα πράγματα ήταν αρκετά καλύτερα από την κατάσταση που θα είχε επικρατήσει με μια νίκη της άλλης πλευράς; άσχετα από το πιο στρατόπαιδο θα παίρνατε εάν ζούσατε τότε.

(ναί ξέρω οτι τελικά γίναμε μπορδέλον έτσι και αλλιώς αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
δεν θεωρείτε ότι, συμπτωματικά ίσως, εν τέλει, τα πράγματα ήταν αρκετά καλύτερα από την κατάσταση που θα είχε επικρατήσει με μια νίκη της άλλης πλευράς;

νομιζω κατι χανεις στη συνταξη και δεν καταλαβαινω
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
οτί εν τέλει θα είχαμε γίνει ένα κλασσικό κράτος ανατολικού μπλοκ με ό,το συνεπάγεται αυτό, και αν τελικά ευνοηθήκαμε περισσότερο με αυτή την κατάληξη του εμφυλίου.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
ρε guys μια ερώτηση σχετικά με την άποψή σας πάνω σε κάτι. δεν θεωρείτε ότι, συμπτωματικά ίσως, εν τέλει, τα πράγματα ήταν αρκετά καλύτερα από την κατάσταση που θα είχε επικρατήσει με μια νίκη της άλλης πλευράς; άσχετα από το πιο στρατόπαιδο θα παίρνατε εάν ζούσατε τότε.

(ναί ξέρω οτι τελικά γίναμε μπορδέλον έτσι και αλλιώς αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

με υποθέσεις δεν γαμηκε κανεις,το fact ειναι αυτο:

και πίστεψε με δεν είναι καθόλου άλλο θέμα. Όποιος νομίζει ότι αυτό που συνέβη στην Ελλάδα είναι αποτέλεσμα των τελευταίων 2-3 ετών και όχι δεκαετιών είναι τουλάχιστον αφελής.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι ακόμη συναντάω πρασινοφρουρος στην καθημερινότητά μου,που αν τους κόψεις την φλέβα τρέχει πράσινο.Αχ ο μελιγαλας ήθελε και θέλει πάρα πολύ κόσμο ακόμη.
« Last Edit: January 10, 2012, 12:28:32 AM by peEWw »
Ingrid Bergman

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
δεκαετιών είναι αλλά είναι exclusive στην ελλάδα... και δεν μιλάω για την οικονομική κρίση αλλά για το γνωστό σύνδρομο του ελληναρά. με διαφορετική νοοτροπία θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ καλύτερα.

ναι είναι υπόθεση αυτό που είπα αλλά δεν ήταν δα και απίθανο ενδεχόμενο.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Έναν από τους σημαντικότερους ρόλους παίζει η εκπαίδευση,την οποία την διέλυσαν, όχι εγώ και εσύ, αυτοί που κυβερνούσαν-ουν.

Επίσης απίθανο τίποτα δεν είναι , αλλά είναι υποθετικό, διότι θα μπορούσα να σου πω κάτι που είχαν πχ παραδεχτεί όλοι μετά την λήξη του  β' παγκόσμιου πολέμου. Ότι αν η ελλαδα δεν είχε νικήσει τους Ιταλούς και δεν ανάγκαζε τον χιτλερ να στείλει στρατό εδώ και να τον καθυστερήσει από τον βασικό του σκοπό που εκείνη την περίοδο ήταν να επιτεθεί όσο το πιο δυνατόν πιο γρήγορα, πρώτου ξεκινήσει ο χειμώνας,στην ρωσσια η έκβαση του πολέμου μάλλον θα ήταν τελείως διαφορετική.
  Αυτό αποδεικνύει ότι αυτό που λέγεται ότι ακόμη και το πιο μικρο κομμάτι παίζει τεράστιο ρόλο στο παζλ, είναι αληθές.Αν νικούσε η άλλη μεριά δεν ξέρεις πως θα καθορίζονταν τα πράγματα αργότερα διότι δεν ξέρεις πως μπορεί να είχε κινηθεί όλη η υπόλοιπη Ευρώπη για παράδειγμα.Με υποθέσεις λοιπόν πολλά μπορούν να ειπωθούν από πολλές διαφορετικές σκοπιές.
« Last Edit: January 10, 2012, 01:24:20 AM by peEWw »
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
PyRo, δεν πειράζει ρε, θα σε ταϊζω και θα σε φροντίζω τώρα!

what pew said
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
QFT ..

εσυ πρεπει να εισαι δικος μου.. ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ο μπαμπας να ναι καλα να μου δινει φραγκα, να με σπουδασει και να μου βρει μια δουλεια μετα ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!!
ι λαικ γιορ σταιλ που λεει και η καρτελα (που btw εχει πιο ωριμη αποψη απ τη δικη σου)
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
εσυ πρεπει να εισαι δικος μου.. ΣΚΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ο μπαμπας να ναι καλα να μου δινει φραγκα, να με σπουδασει και να μου βρει μια δουλεια μετα ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ!!
ι λαικ γιορ σταιλ που λεει και η καρτελα (που btw εχει πιο ωριμη αποψη απ τη δικη σου)

Το ότι δεν μ'αρέσουν τα πολιτικά-κομματικά, που κολλάει με τα λεφτά του μπαμπά...Άσχετα τελείως μεταξύ τους..

ps: Μάθε πρώτα από τι ηλικία ξεκίνησα να δουλεύω και τι δουλειές έκανα, έστω και ας ήταν μόνο τα καλοκαίρια γιατί τον χειμώνα είχα σχολείο-σχολή και μετά βγάλε την άποψη σου περί "λεφτά του μπαμπά και βλακείες".

Το ότι εσείς ασχολείστε ακόμα με τα πολιτικά, δικαίωμα σας...
That's my opinion.Deal with it.

Τώρα συνεχίστε την συζήτηση σας...Μην αρχίσετε πάλι το whine και το flame χωρίς λόγο..
« Last Edit: January 10, 2012, 05:18:08 PM by ApatEwnaS »

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA