QFT ..
Έλεος, απλά. Ειλικρινά πόσο μου την δίνει και αηδιάζω, όταν βλέπω ακόμα άτομα που ασχολούνται με τα κόμματα και τα ζώα που τα εκπροσωπούν.Νομίζω ότι ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι όλοι εκεί μέσα είναι ΣΚΑΤΑ ΌΛΟΙ, είτε είναι ΔΕΞΙΟΙ είτε ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ είτε ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ..Είναι ΌΛΟΙ ΖΩΑ και sorry κιόλας και ακόμα και εσείς που ασχολείστε για την πάρτη τους δεν εξαιρείστε.Φιλικά πάντα:)
Δε νομίζω ότι κάποιος μίλησε κομματικά, εκτός αν μου διαφεύγει κάτι... Μπορείς να προσάψεις ό,τι γουστάρεις σε όλα ανεξαιρέτως τα αριστερά κόμματα της Ελλάδας, I don't give a fuck, όμως άλλο κόμματα άλλο ιδεολογίες. Και αν δε συμφωνήσουμε ότι παλεύουμε για το καλό της κοινωνίας, ως συνόλου, και κυρίως του κάθε ανθρώπου, ως μονάδας, δε θα μας φταίνε οι "όλοι εκεί μέσα", είτε αυτοί είναι δεξιοί, είτε αριστεροί.
Προτού ξεκινήσετε την επίθεση, στα πλαίσια του ευρύτερου σιχτιρισμού των κομμάτων, καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε δύο πράγματα. Πρώτον, άλλο κόμμα και άλλο πολιτική και, ως εκ τούτου, άλλο η κομματική συζήτηση κι άλλο η πολιτική. Και, δεύτερον, κανένας εδώ μέσα δεν υπερασπίστηκε στο απειροελάχιστο οποιοδήποτε κόμμα. Μάλιστα, το αντεπιχείρημα του ΚΚΕ της Αντίστασης που αναφέρθηκε σε καμία περίπτωση, όπως το διάβασα, δεν υπερασπίστηκε το ΚΚΕ αλλά την Αριστερά και τις αξίες της.
Όσο για τα λάθη, φίλε Chris, μπουχτίσαμε από αριστερά λάθη, έχεις δίκιο, όμως ήταν λάθη, έγιναν πάνω σε προσπάθειες της Αριστεράς για κάτι καλύτερο, είτε αυτό λέγεται ισότητα, είτε ελευθερία, είτε προάσπιση δικαιωμάτων. Αντίθετα, η Δεξιά δεν έκανε ποτέ "λάθη", απλώς έπραττε κατά "συνείδηση" και "ιδεολογία". Αν κάποιος έχει ένα παράδειγμα - υπόδειγμα πολιτικής ή έστω στρατηγικής που ωφέλησε την κοινωνία εκ μέρος της Δεξιάς, παρακαλώ να το μοιραστεί μαζί μας (aka humour me).