Author Topic: 'Ενα Αποχαιρετιστήριο Τόπικ για τον φίλο peWww !  (Read 34432 times)

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
auto eipa filtate mexi einai oti h ellada den pe8ainei,pe8ainoun omws ta paidia ths,kai mhn kratas auta pou 8es gia to quote...eipa mhn milate gia politika se auto to topic kai oxi genika,giauto eipa kante thread...safestata uposthrizw oti prepei na pshfizoume kai na eklegoume tous ekproswpous mas,pou mas "antiprwsopeuoun",alla otan uparxoun tosa tzakia,toses klikes kai mlkies,giati o allos exei volepsei kapou to paidi tou me diafora rousfetia,kai pshfizei auton pou ton volepse,e tote opws leei kai o sextas NA PANE NA GAMH8OUNE.kai mhn akouw mlkies,oti o kosmos autous 8elei,autous pshfizei...tosa xronia ta idia skata eimaste sthn ellada...o pateras m apo tote pou anoixe to magazi sta 17 tou,mono plhrwnei,kai mono akouei gia litothes kai gia ektaktes eisfores...(giauto kai anagkasthke meta apo tosa polla xronia na kleisei to magazi,kai na shkw8ei na fugei exoteriko..),ama o kosmos h8ele ontws kati allo(pou den mporei re pousth m,trws tosa xronia skata kai na s'aresei dn einai logiko..)8a evgaze kai alla kommata...alla uparxoun alla sthmena kolpakia apo pisw,kai opios den to pisteuei auto as xupnhsei sthn pragmatikothta...

oso gia to ama 8a akousw ton alex kai ton pew,fusikotata kai 8a tous akousw,kai 8a parw mia 2h gnwmh,etsi wste na diamorfosw thn dikia m...

btw kalo 8a htan na grafete thn praktikh twn ideologiwn sas,kai oxi thn 8ewria tous.

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
zach de la rocha PREACH
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
ama o kosmos h8ele ontws kati allo(pou den mporei re pousth m,trws tosa xronia skata kai na s'aresei dn einai logiko..)8a evgaze kai alla kommata

την τέχνη, γιατί ομολογώ τέχνη την έχουν κάνει ,του πως να διαβρώνεις-διαμορφώνεις τις συνειδήσεις να την υπολογίζεις πρώτου φτάσεις σε τέτοια συμπεράσματα.

btw kalo 8a htan na grafete thn praktikh twn ideologiwn sas,kai oxi thn 8ewria tous.

στα πάντα προηγείται η θεωρία και έπεται η πράξη. Όσο για την πράξη της δικιάς μου ιδεολογίας είναι καθαρά ανατροπή του καπιταλισμού συστήματος.Nothing more nothing less

p.s  Τόσα χρόνια που λες κυβερνούσαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, καλό είναι να τους ονομάζουμε διότι όταν κάτι το γενικεύουμε στον γενικό χαμό, ξεφεύγει και ο ένοχος ;-)

« Last Edit: January 10, 2012, 08:31:48 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
alla otan uparxoun tosa tzakia,toses klikes kai mlkiese tote opws leei kai o sextas NA PANE NA GAMH8OUNE

Στις ιστορικές επαναστάσεις πάντως  ο κόσμος δεν χρησιμοποίησε ακριβώς την έκφραση να πάνε να γαμηθούν, αλλά να πάμε να τούς γαμήσουμε ;)
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

Massive

• DEMO UPLOADER!
Πρέπει να το κάνουμε συγκεκριμένο αν θέλουμε να βοηθήσουμε αυτή την χώρα, αυτή την στιγμή δεν κάνουμε τίποτα και δεν ελπίζουμε σε τίποτα. Εγώ την μόνη λύση που βλέπω είναι κάποιο νέος ηγέτης αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος ικανός υποψήφιος.
Οπότε αν κάποιος κάτσει εδώ τι ακριβώς καταφέρνει?

Αφού σου παρουσιάζεται μια ευκαιρία καλά κάνεις και φεύγεις. Διλήμματα του "αν φύγουμε όλοι πώς θα γίνει αλλαγή - επανάσταση " προσωπικά μου την δίνουν.
Ο καθένας ας προσπαθεί για το καλύτερο, δουλειές δεν υπάρχουν πουθενά πλέον. Επαναστάτης με το Hamburger και την Coca Cola στο χέρι δε γίνεται

Θελω να πω, πως καταρχας συμφωνω με αυτα που λενε ο pew, stewie και υπολοιποι. Στεκομαι ομως με αυτα τα 2 replies που εκανα quote. Ειδα και διαβασα το αρθρο που παρεθεσες στον unsto αλλα και παλι μεχρι ποτε θα πρεπει ο λαος και μαλλον ο "επαγρυπνησμενος" λαος να περιμενει για την εμφανιση ενος ατομου. Σιγουρα θα υπαρχει καποιος στην Ελλαδα με πολλες ιδεες που ισως καταφερει λεμε τωρα να μας ξαναβαλει στην σωστη πορεια. Το θεμα ειναι ομως πως αν δεν εμφανιζεται καποιος ωστε να εναποθεσεις εκει τις ελπιδες σου, καποιος που θα μοιραζεται το ιδιο οραμα με εσενα, τοτε τι γινεται? Καθεσε και τρως Πασοκ, ΝΔ στην μαπα? Δεν αναφερομαι σε κκε/συριζα/λαος γιατι ποτε γενικα δεν γουσταρα τις "ιδεες" τους και δυσκολα τους βλεπω ποτε να κυβερνανε.

Δεν την λεω σε κανεναν απλα περιμενω ισως να μου λυθουν καποιες αποριες που εχω σαν ατομο.
« Last Edit: January 10, 2012, 07:56:40 PM by Massive »

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Δεν αναφερομαι σε λαος γιατι  δυσκολα τους βλεπω ποτε να κυβερνανε.

Το λαός κυβερνάει. Όποιος κυβερνάει , κρίνονται και τα λεγόμενα-πολιτική-υποσχέσεις που είχε πριν βρεθεί σε θέση εξουσίας.Μην ξεχνιόμαστε ;)
Ingrid Bergman

Massive

• DEMO UPLOADER!
Το λαός κυβερνάει. Όποιος κυβερνάει , κρίνονται και τα λεγόμενα-πολιτική-υποσχέσεις που είχε πριν βρεθεί σε θέση εξουσίας.Μην ξεχνιόμαστε ;)

εγω αναφερομουν στον λαικο ορθοδοξο συναγερμο  :P

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
Auto leei kai o pew.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
greeky τέτοια αερολογία, τέτοια γλώσσα με μηδέν περιεχόμενο, εισαγωγικά και καλά για να δείξεις την ειρωνεία, και λέξεις πιο πιπίλα και από το "μαλάκας" δεν έχω ματαδεί. Κλείσε το βιβλίο της έκθεσης, ο φιλόλογος σου ίσως σε ποτίζει με μπούρδες και γενικότητες (δηλώνω ομοιοπαθής) και κάνε zapping στη σκληρή κριτική που ασκεί το mega (wow) και άκου τι σου λένε.

δεν σε αδικώ όμως. όσο είμαι εγώ εκτός από όσα συμβαίνουν στους χαμουτζήδες, μιας και λόγω απόστασης/πηγών κλπ. δεν μπορώ να έχω πλήρη άποψη για το τι και πώς, άλλο τόσο είσαι και συ σε ένα χωριουδάκι στην Κατερίνη.. φιλικά πάντα.

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
1on filologo dn exw,mias kai den paw frontisthrio...
2on gt na katsw na dw mega kai genika tv,otan oloi gnwrizoume oti einai oso sapioi oso kai h ekklhsia?
3on to oti eimai apo xorio,kai oti to anafereis se auto den leei kai polla...exw dei pollous  prwteuousianous "xwriates" opws kai to antitheto fusika,alla as mhn kollhsoume se auto...

mhden periexomeno kai aerologia mporei na einai isws,giati den exw akoma kapoia ideologia isws,peri kommato-politika(kai nai auto ennow) kai oute viazomai na apokthsw...pes mou omws kati polu aplo se parakalw,vlepeis kati la8os s'auta pou grafw?den to lew ka8olou me eironia(sovara),apla 8elw na dw ama ontws eimai kapou lan8asmenos,giati ws gnwston apo ta la8h ma8ainoume..
Filika  :)

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
δεν σε μειώνω με την αναφορά στο χωριό σου, απλώς επισημαίνω ότι στα αστικά κέντρα τα πράγματα είναι πιο στριμόκωλα πώς να το κάνουμε, το αγγούρι μπαίνει πιο βαθιά.
Αυτά που λες είναι αλήθειες, αλλά ισχύουν απο τη δεκαετία του '80 και το κράξιμο σου μου θυμίζει τον Κολόμβο που ανακάλυψε την Αμερική.
Το ότι δεν έχεις διαμορφώσει καποιου τύπου ιδεολογια το βρίσκω κακό, σε ενα χρόνο ψηφίζεις, το ότι δεν θα βρεις παράταξη που να την υποστηρίζει και έμπρακτα θα το θεωρήσω λογικό, για τους προφανείς και γνωστούς λόγους...
Ξεκίνα πάντως να ψάχνεσαι, κι εγώ πέρσυ τέτοια εποχή έβγαλα το headset για πρώτη φορά, το σχολείο μου έδωσε ό,τι ήταν να μου δώσει - κατι ψίχουλα δηλαδής - και προχωρά στην ουσία που σου παν και οι φίλτατοι.

άσχετο, εγώ είμαι υπέρ της τηλεόρασης, όσο σάπια και να 'ναι, ξεβράζει κάτι φασιστάκια ολα τα λεφτα. Οπότε βλέπε, για να δεις τι να αποφύγεις ;ρ

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
e tote opws leei kai o sextas NA PANE NA GAMH8OUNE
opa megale pareksigisi.. egw auta ta lew ousiastika krazontas tetoies apopseis! den eimai tis fasis "na pame na gami8oun ola, emena ti me noiazei", o apatewnas tin upostirizei k gi auto ta lega!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
καθώς και ανδρών των παλαιότερων Σωμάτων Ασφαλείας

Τάγματα Ασφαλείας στην Κατοχή

Τάγματα Ασφαλείας- Χορτιάτης - Κοκκινιά - Καλαμάτα 1944

Σπάνιο οπτικό υλικό από την Γερμανική Κατοχή

hitmanchris,τα 2 παραπάνω βιντεακια δείχνουν το τι κάναν οι ταγματασφαλίτες σε συνεργασία με τους Κατακτητές για να διατηρήσουν την κατοχή στην Ελλάδα

μια κατοχή που είχε σαν αποτελέσματα εικόνες που βλέπεις στο 3ο βιντεο.

Επίσης  λίγοι από τους ταγματασφαλίτες και τους δοσιλογους προδότες μας δικάστηκαν για αυτά που έκαναν.Μαλιστα πολλοί πήραν και αξιώματα
Ακόμη για να συνδέσω το παρόν με το μέλλον

Τότε πρωθυπουργός των ναζί ήταν ο Ραλης-->ο γιος του(ο γνωστός Νέο Δημοκράτης) έγινε πρωθυπουργός αργότερα
Ο δικτάτορας στρατιωτικός Πάγκαλος ήταν ο παππούς του σημερινού Πάγκαλου
Ο πατέρας του ΈΒΕΡΤ ήταν ο γενικός διευθυντής της Αστυνομίας την περίοδο της κατοχής
κτλπ

p.s
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ - RARE FOOTAGE GREECE AT WAR Part 1

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ - RARE FOOTAGE - GREECE AT WAR Part 2

« Last Edit: January 13, 2012, 09:19:13 PM by peEWw »
Ingrid Bergman

zGIN♂

• DV zombie
Σοκαριστικα βιντεο ορεστη. Βλεποντας τα με εκανε να σκεφτω το ποσο πατο εχει φτασει η ανθρωποτητα. Δηλαδη δεν γινεται να παει πιο κατω... Δεν μιλαω σε ιδεολογικο  ή κομματικο επιπεδο. Μιλαω απλα σαν ανθρωπος βλεποντας συνανθρωπους μου να κρεμιουνται σε ενα δεντρο λες και ειναι σκουπιδια. Πιο πολυ ομως λυπαμαι αυτους τους εγκληματιες που τα εκαναν, που ειμαι σιγουρος οτι θα ζουν μια ζωη γεματη ενοχες και με μια γεματη σκατα συνειδηση.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
http://www.epikaira.gr/epikairo.php?id=37044&categories_id=69

Τώρα μάλιστα που η χώρα έχει χρεοκοπήσει, είναι σαφές ότι η Ελλάδα δεν είναι σε θέση μόνη της να φέρει σε πέρας τις γεωτρήσεις. Οι μεγάλες εταιρείες βρίσκονται ήδη σε ''θέση μάχης'' παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμα υποβάλει προτάσεις για τη διεξαγωγή γεωτρήσεων. Η Ελλάδα χρειάζεται κατεπειγόντως χρήματα και εικάζεται ότι θα μπορούσε να τα βρει πουλώντας τα δικαιώματα εκμετάλλευσης.

Ποιος ξέρει, μπορεί η πραγματικότητα να μην απέχει πολύ από την υποψία αυτή των Ελλήνων
»
Ingrid Bergman