Author Topic: 'Ενα Αποχαιρετιστήριο Τόπικ για τον φίλο peWww !  (Read 34480 times)

nazrat

• Ranked Pubzorz!
Kali tixi pew ..

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
ευχαριστώ ρε presioman :-* , καλή τύχη και σε σένα φέτος you gonna need it ;)
thanx tarzanobot ;D :-* :-*
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
Πάει η γκασταρμπαϊτερίλα σύννεφο. Καλή τύχη για όποτε φύγετε, Ορέστηc και ΣΙΑ.

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
Επειδη δεν μπορω να αφησω ανεκμεταλευτη μια τετοια ευκαιρια για ενα παραπανω ποστ που θα με οδηγησει στο επομενο ρανκ θα πω στο φιλο μου peWwwWw(δεν ηξερα ποσα να βαλω!) καλη τυχη . ^-^
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

SMIGO `

• DV zombie
Καλη τυχη ορεστη, δλδ no more Παναθηναικο@OAKA?

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Πάει η γκασταρμπαϊτερίλα σύννεφο.

έχεις δίκιο ρε gay. :P

Ευχαριστώ ρεγγα και τα  λέμε με αλεξ απο κοντά σαββατοκύριακο. :-* :-*

dreamerouko :) :-*
smigo thanx bro :) :-* yea, no more! :(
gamw ton peirea. :P
« Last Edit: January 03, 2012, 01:54:07 AM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

pancy

• DV zombie
gamw esena
pou gameis to peiraia

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
ela na euxi8w k egw me ti seira mou ston pew kali tuxi opou paei k se oti kanei.. xontri apofasi na sikw8eis na fugeis kai 8elei @@ gia na tin pareis, alla etsi opws paei i douleia fadazei kali enallaktiki o "poulos" apo to elladistan!
kapoios edw mesa eixe pei kapote "ap to na gineis metanastasis pio kala na meineis sti xwra sou kai na palepseis gia ena kalutero aurio s autin"  :-*
με αφορμη την χολυδοχο κυστη του mxc και βλεποντας το παραπανω post μου, θα ηθελα να διευκρινισω δυο πραγματα καθως ο ορεστης ειναι απο τα ελαχιστα ατομα που πραγματικα γουσταρω εδω μεσα.
 αρχικα πηρα στην πλακα τη δημιουργια ενος τετοιου topic. εγω δηλαδη αν βρεθω ποτε σ αυτην την θεση το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτομουν θα ηταν να το πω στον καρτελα και στον creator. αλλα anyway αυτο ειναι στην κριση του καθενος και ο ορεστης σαν παλιο μελος εδω μεσα μπορει να εχει αναπτυξει αλλου ειδους "σχεσεις".
το δικο μου "θεμα" ομως ειναι αλλο..
δεν μπορω ρε φιλε να βλεπω ολους εσας που μπορει να τον εκτιματε να περιοριζεστε σε gay ευχες του τυπου "gl" "μην μας ξεχασεις" και τετοιες γλυκαναλατες πιπες.
προσπαθησα στο 1ο ποστ μου να το στο φερω πλαγιως χρησιμοποιωντας μια εκφραση που ο ιδιος χρησιμοποιησες αλλα επειδη εδω μεσα ΟΛΑ παρεξηγουνται στο λεω ευθεως :
ΘΑ ΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ. στην ολη φαση που περναει η κοινωνια ατομα με τις δικες σου αποψεις και "δρασεις" ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ προκειμενου να αλλαξει η κατασταση στο μελλον..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

tAKR1DAC★

• DV zombie
Απο την μια εχει ενα δικιο ο seXtas ,απο την αλλη ομως ο Ορεστης το καλυτερο για τον εαυτο του παλευει να κανει ,οπως πραττουμε ολοι δηλαδη σε τετοιους καιρους.  Δεν ειναι κανας χαζουλης , ξερει πιστευω μερικα/ες ''πραγματα/συνθηκες'' που θα αντιμετωπισει και στα υπολοιπα ρισκαρει και βλεπει μπροστα.
« Last Edit: January 03, 2012, 06:25:11 AM by tAKR1DAC★ »

pancy

• DV zombie
mono mprosta ye
to evaza sto smart tsita kai ta gomeniakia oura
« Last Edit: January 03, 2012, 06:40:00 AM by pancy »

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
mono mprosta ye
to evaza sto smart tsita kai ta gomeniakia oura
εσύ στον κόσμο σου!<3  :P

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
 Γιαννη το τοπικ δεν το ανοιξα εγω ουτε ειπα σε κανεναν να το ανοιξει,τωρα αν ειχα πει πριν καιρο στον blaze  στο τσ οτι σκεφτομαι να την κανω και αυτος μετα απο καιρο μου ανοιγει ξαφνικα ποστ δεν μπορω να κανω κατι για αυτο,το μονο που μπορουσα να κανω και εκανα και μπορει να το διαβεβαιωσει ο ιδιος ειναι οτι μολις το ειδα του ειπα σβηστο και μου λεει οκ,αλλα το εκανε απλως εντιτ παλι δεν μπορω να κανω κατι για αυτο, δεν ειμαι αντμιν να μπορω να  κανω εντιτ τα ποστς αλλων.Μετα οταν καποιος σου ευχεται κατι καλο,και real life θα τον ευχαριστησω και θα του ευχηθω και εγω,ειτε ειναι 10 xronon eite ειναι 50.
 Οσον αφορα τωρα αυτα που λες, και εγω σε γουσταρω και το ξερεις,συμφωνω οτι ειναι μαλακια καποιος ,ο οποιοσδηποτε, να φευγει απο τον τοπο του.
« Last Edit: January 03, 2012, 10:59:25 AM by peEWw »
Ingrid Bergman

Unsto

• DV zombie
με αφορμη την χολυδοχο κυστη του mxc και βλεποντας το παραπανω post μου, θα ηθελα να διευκρινισω δυο πραγματα καθως ο ορεστης ειναι απο τα ελαχιστα ατομα που πραγματικα γουσταρω εδω μεσα.
 αρχικα πηρα στην πλακα τη δημιουργια ενος τετοιου topic. εγω δηλαδη αν βρεθω ποτε σ αυτην την θεση το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτομουν θα ηταν να το πω στον καρτελα και στον creator. αλλα anyway αυτο ειναι στην κριση του καθενος και ο ορεστης σαν παλιο μελος εδω μεσα μπορει να εχει αναπτυξει αλλου ειδους "σχεσεις".
το δικο μου "θεμα" ομως ειναι αλλο..
δεν μπορω ρε φιλε να βλεπω ολους εσας που μπορει να τον εκτιματε να περιοριζεστε σε gay ευχες του τυπου "gl" "μην μας ξεχασεις" και τετοιες γλυκαναλατες πιπες.
προσπαθησα στο 1ο ποστ μου να το στο φερω πλαγιως χρησιμοποιωντας μια εκφραση που ο ιδιος χρησιμοποιησες αλλα επειδη εδω μεσα ΟΛΑ παρεξηγουνται στο λεω ευθεως :
ΘΑ ΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ. στην ολη φαση που περναει η κοινωνια ατομα με τις δικες σου αποψεις και "δρασεις" ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ προκειμενου να αλλαξει η κατασταση στο μελλον..

seXtas δεν σε ξέρω προσωπικά όπως και την πλειοψηφία εδώ μέσα μιας και έχω καιρό να ασχοληθώ με το CoD. Αλλά έτσι από περιέργεια πόσο χρονών είσαι? Και όταν λές να κάτσει κάποιος εδώ για να αγωνιστεί για να αλλάξει η κατάσταση τι εννοείς?
Να κατέβει στους δρόμους και να φωνάξει?
Να κατέβει στους δρόμους και να τα σπάσει?
Απλά να ψηφίσει κάτι διαφορετικό? Να μην ψηφίσει καθόλου?
Να ανοίξει κάποια επιχείρηση για να στηρίξει την οικονομία?
Να εργαστεί σε ελληνική εταιρία για 1000-1500€(και πολλά λέω για την πλειοψηφία) για να μην εκμεταλευτούν τις ικανότητες τους οι ξένοι?

Δεν ξερω φίλε αλλά όταν κάποιος έχει σπαταλήσει αρκετά χρόνια είτε για να σπουδάσει είτε για να βελτιώσει τις ικανότητες τους σε όποιο τομέα απασχολείτε είναι κρίμα να κάθετε να παρακαλάει για μία δουλεία με μισθό την πλάκας, χωρίς πολλές προοπτικές εξέλιξεις και αρκετές φορές σε άσχημο εργασιακό περιβάλλον. Και μην ξεχνάμε ότι για αυτά δεν φταίει η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.

Και δεν ζω στον κόσμο μου νομίζοντας ότι στο εξωτερικό ο δρόμος ειναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά για κάποιον που θέλει να πετύχει υπάρχουν σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιες άλλες χώρες.

@peWww
Έτσι από περιέργεια αν επιτρέπετε, βίζα για Αμερική πως απέκτησες?
Εμένα μου φαίνετε ωραίο topic πάντως για να συζητήσουμε τις σκέψεις αρκετών με αυτή την κατάσταση στην Ελλάδα.
« Last Edit: January 03, 2012, 11:25:37 AM by Unsto »

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Απο την ελλαδα ειναι πολυ δυσκολο να βγαλεις βιζα για αμερικη,δεν εχω αποκτησει καμια βιζα και απο ελλαδα κατα 90% δεν προκειται να αποκτησω.Υπαρχουν αλλοι τροποι να αποκτησεις απο εκει ομως.
Ingrid Bergman

Unsto

• DV zombie
Έχω διαβάσει για όλους τους δυνατούς τρόπους ;D και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, εκτός και αν παντρεύεσε ή έχεις  500.000$ για επένδυση :P