με αφορμη την χολυδοχο κυστη του mxc και βλεποντας το παραπανω post μου, θα ηθελα να διευκρινισω δυο πραγματα καθως ο ορεστης ειναι απο τα ελαχιστα ατομα που πραγματικα γουσταρω εδω μεσα.
αρχικα πηρα στην πλακα τη δημιουργια ενος τετοιου topic. εγω δηλαδη αν βρεθω ποτε σ αυτην την θεση το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτομουν θα ηταν να το πω στον καρτελα και στον creator. αλλα anyway αυτο ειναι στην κριση του καθενος και ο ορεστης σαν παλιο μελος εδω μεσα μπορει να εχει αναπτυξει αλλου ειδους "σχεσεις".
το δικο μου "θεμα" ομως ειναι αλλο..
δεν μπορω ρε φιλε να βλεπω ολους εσας που μπορει να τον εκτιματε να περιοριζεστε σε gay ευχες του τυπου "gl" "μην μας ξεχασεις" και τετοιες γλυκαναλατες πιπες.
προσπαθησα στο 1ο ποστ μου να το στο φερω πλαγιως χρησιμοποιωντας μια εκφραση που ο ιδιος χρησιμοποιησες αλλα επειδη εδω μεσα ΟΛΑ παρεξηγουνται στο λεω ευθεως :
ΘΑ ΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝ ΦΥΓΕΙΣ. στην ολη φαση που περναει η κοινωνια ατομα με τις δικες σου αποψεις και "δρασεις" ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ προκειμενου να αλλαξει η κατασταση στο μελλον..
seXtas δεν σε ξέρω προσωπικά όπως και την πλειοψηφία εδώ μέσα μιας και έχω καιρό να ασχοληθώ με το CoD. Αλλά έτσι από περιέργεια πόσο χρονών είσαι? Και όταν λές να κάτσει κάποιος εδώ για να αγωνιστεί για να αλλάξει η κατάσταση τι εννοείς?
Να κατέβει στους δρόμους και να φωνάξει?
Να κατέβει στους δρόμους και να τα σπάσει?
Απλά να ψηφίσει κάτι διαφορετικό? Να μην ψηφίσει καθόλου?
Να ανοίξει κάποια επιχείρηση για να στηρίξει την οικονομία?
Να εργαστεί σε ελληνική εταιρία για 1000-1500€(και πολλά λέω για την πλειοψηφία) για να μην εκμεταλευτούν τις ικανότητες τους οι ξένοι?
Δεν ξερω φίλε αλλά όταν κάποιος έχει σπαταλήσει αρκετά χρόνια είτε για να σπουδάσει είτε για να βελτιώσει τις ικανότητες τους σε όποιο τομέα απασχολείτε είναι κρίμα να κάθετε να παρακαλάει για μία δουλεία με μισθό την πλάκας, χωρίς πολλές προοπτικές εξέλιξεις και αρκετές φορές σε άσχημο εργασιακό περιβάλλον. Και μην ξεχνάμε ότι για αυτά δεν φταίει η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.
Και δεν ζω στον κόσμο μου νομίζοντας ότι στο εξωτερικό ο δρόμος ειναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά για κάποιον που θέλει να πετύχει υπάρχουν σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιες άλλες χώρες.
@peWww
Έτσι από περιέργεια αν επιτρέπετε, βίζα για Αμερική πως απέκτησες?
Εμένα μου φαίνετε ωραίο topic πάντως για να συζητήσουμε τις σκέψεις αρκετών με αυτή την κατάσταση στην Ελλάδα.