Author Topic: 'Ενα Αποχαιρετιστήριο Τόπικ για τον φίλο peWww !  (Read 34433 times)

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
Δεν ξερω φίλε αλλά όταν κάποιος έχει σπαταλήσει αρκετά χρόνια είτε για να σπουδάσει είτε για να βελτιώσει τις ικανότητες τους σε όποιο τομέα απασχολείτε είναι κρίμα να κάθετε να παρακαλάει για μία δουλεία με μισθό την πλάκας, χωρίς πολλές προοπτικές εξέλιξεις και αρκετές φορές σε άσχημο εργασιακό περιβάλλον. Και μην ξεχνάμε ότι για αυτά δεν φταίει η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.
αυτό ακριβώς..

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Έχω διαβάσει για όλους τους δυνατούς τρόπους ;D και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, εκτός και αν παντρεύεσε ή έχεις  500.000$ για επένδυση :P

check your pm ;)
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
seXtas δεν σε ξέρω προσωπικά όπως και την πλειοψηφία εδώ μέσα μιας και έχω καιρό να ασχοληθώ με το CoD. Αλλά έτσι από περιέργεια πόσο χρονών είσαι? Και όταν λές να κάτσει κάποιος εδώ για να αγωνιστεί για να αλλάξει η κατάσταση τι εννοείς?
Να κατέβει στους δρόμους και να φωνάξει?
Να κατέβει στους δρόμους και να τα σπάσει?
Απλά να ψηφίσει κάτι διαφορετικό? Να μην ψηφίσει καθόλου?
Να ανοίξει κάποια επιχείρηση για να στηρίξει την οικονομία?
Να εργαστεί σε ελληνική εταιρία για 1000-1500€(και πολλά λέω για την πλειοψηφία) για να μην εκμεταλευτούν τις ικανότητες τους οι ξένοι?

Δεν ξερω φίλε αλλά όταν κάποιος έχει σπαταλήσει αρκετά χρόνια είτε για να σπουδάσει είτε για να βελτιώσει τις ικανότητες τους σε όποιο τομέα απασχολείτε είναι κρίμα να κάθετε να παρακαλάει για μία δουλεία με μισθό την πλάκας, χωρίς πολλές προοπτικές εξέλιξεις και αρκετές φορές σε άσχημο εργασιακό περιβάλλον. Και μην ξεχνάμε ότι για αυτά δεν φταίει η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.

Και δεν ζω στον κόσμο μου νομίζοντας ότι στο εξωτερικό ο δρόμος ειναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά για κάποιον που θέλει να πετύχει υπάρχουν σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιες άλλες χώρες.

ειμαι 26, τελιωσα το οικονομικο νομικης και αυτη τη στιγμη κανω 2 δουλειες και οι 2 ασχετες μ αυτο που σπουδασα!!

Να κατέβει στους δρόμους και να φωνάξει?
Να κατέβει στους δρόμους και να τα σπάσει?
Απλά να ψηφίσει κάτι διαφορετικό? Να μην ψηφίσει καθόλου?
Να ανοίξει κάποια επιχείρηση για να στηρίξει την οικονομία?
Να εργαστεί σε ελληνική εταιρία για 1000-1500€(και πολλά λέω για την πλειοψηφία) για να μην εκμεταλευτούν τις ικανότητες τους οι ξένοι?

μην το κανεις συγκεκριμενο.. εγω αυτο που λεω απλα ειναι οτι ατομα με αριστερες ανησυχιες και με ανεπτυγμενο το αισθημα του δικαιου ειναι απαραιτητα σε μια κοινωνια, οποιαδηποτε μορφη και αν εχουν.. ειτε του κουκουλοφορου που τα σπαει, ειτε του ψηφοφορου, ειτε και του εργοδοτη ακομα!

σορρυ αν εχω βγει εκτος κλιματος του τοπικ και εχω προχωρησει σε γενικευσεις αλλα το βρηκα καλη αφορμη και ισως να βγει κατι.
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
Καλά πλέον πιο κοντά είναι να δουλεύεις στο Βερολίνο από το να πας σε καμιά Κρήτη.... ( να μην αναφέρω και το θέμα κόστους εισιτηρίου δλδ :) )
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Καλά πλέον πιο κοντά είναι να δουλεύεις στο Βερολίνο από το να πας σε καμιά Κρήτη.... ( να μην αναφέρω και το θέμα κόστους εισιτηρίου δλδ :) )

σε αυτο που λες δεν εχεις καθολου αδικο αλλα υπαρχει ενα μεγαλο ΑΛΛΑ για το θεμα της μεταναστευσης.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
Εγώ είμαι μαζί με pew και εγώ σαν μεγαλώσω,τι δικό μου μέλλον θα κοιτάξω και πως θα αναθρέψω τα παιδιά μου,ή ακομα και τους τώρα γονείς μου που χρωστάν παντού. αφου βλέπω/ουμε ότι και να κάνουμε δε βγαίνει τίποταα πια.
καλή επιτυχία pew,απόφαση με ΜΠΑΛΕΣ :-*

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

Unsto

• DV zombie
........
μην το κανεις συγκεκριμενο.. εγω αυτο που λεω απλα ειναι οτι ατομα με αριστερες ανησυχιες και με ανεπτυγμενο το αισθημα του δικαιου ειναι απαραιτητα σε μια κοινωνια, οποιαδηποτε μορφη και αν εχουν.. ειτε του κουκουλοφορου που τα σπαει, ειτε του ψηφοφορου, ειτε και του εργοδοτη ακομα!

σορρυ αν εχω βγει εκτος κλιματος του τοπικ και εχω προχωρησει σε γενικευσεις αλλα το βρηκα καλη αφορμη και ισως να βγει κατι.

Πρέπει να το κάνουμε συγκεκριμένο αν θέλουμε να βοηθήσουμε αυτή την χώρα, αυτή την στιγμή δεν κάνουμε τίποτα και δεν ελπίζουμε σε τίποτα. Εγώ την μόνη λύση που βλέπω είναι κάποιο νέος ηγέτης αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος ικανός υποψήφιος.
Οπότε αν κάποιος κάτσει εδώ τι ακριβώς καταφέρνει?

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!

ατομα με αριστερες ανησυχιες  + ανεπτυγμενο το αισθημα του δικαιου = ATOΠΟ

μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
oh.. αρχίσαμεεε

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
Πρέπει να το κάνουμε συγκεκριμένο αν θέλουμε να βοηθήσουμε αυτή την χώρα, αυτή την στιγμή δεν κάνουμε τίποτα και δεν ελπίζουμε σε τίποτα. Εγώ την μόνη λύση που βλέπω είναι κάποιο νέος ηγέτης αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος ικανός υποψήφιος.
Οπότε αν κάποιος κάτσει εδώ τι ακριβώς καταφέρνει?

http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/vlepo-stin-ellada-afta-pou-ezisa-stin-argentini-foto.html

αν και εγω δεν θελω η λυση να ειναι στα πλαισια παλι του καπιταλισμου αλλα anywayz ριξε μια ματια εδω για το πως η αργεντινη βγηκε απο την κριση και τον αντιστοιχο ηγετη που εμφανιστηκε απο το πουθενα.
« Last Edit: January 03, 2012, 03:33:37 PM by peEWw »
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc

Πω ρε μαλάκα, είσαι για τον πούτσο, αλλά πού να ξεκινήσει κανένας να σου εξηγεί ότι άτομα με τις δικές σου πεποιθήσεις μας γαμήσαν και μας γαμάνε και θα συνεχίσουν να μας γαμάνε.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!

hitmanchris μπορεις να αποδειξεις γιατι ειναι ατοπο;

Ingrid Bergman

Hitmanchris

• DEMO UPLOADER!
Ο,τι δεν ανηκει στο κεντρο,δεν μπορει να ειναι αντικειμενικο και δικαιο. Η μια πλευρα θελει να "φαει" την αλλη. Ειναι δωρον αδωρον να λες οτι εγω ειμαι δικαιος!(και μετα απο λιγο να λες θανατος στους φασιστες ή θανατος στους αναρχικους πχ)
μην πάρετε τον chris spammarei συνέχεια Attack left flank!

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.

Όσο για τον ηγέτη:

Stranglers - No More Heroes
« Last Edit: January 03, 2012, 06:40:01 PM by zbouaerg »