seXtas δεν σε ξέρω προσωπικά όπως και την πλειοψηφία εδώ μέσα μιας και έχω καιρό να ασχοληθώ με το CoD. Αλλά έτσι από περιέργεια πόσο χρονών είσαι? Και όταν λές να κάτσει κάποιος εδώ για να αγωνιστεί για να αλλάξει η κατάσταση τι εννοείς?
Να κατέβει στους δρόμους και να φωνάξει?
Να κατέβει στους δρόμους και να τα σπάσει?
Απλά να ψηφίσει κάτι διαφορετικό? Να μην ψηφίσει καθόλου?
Να ανοίξει κάποια επιχείρηση για να στηρίξει την οικονομία?
Να εργαστεί σε ελληνική εταιρία για 1000-1500€(και πολλά λέω για την πλειοψηφία) για να μην εκμεταλευτούν τις ικανότητες τους οι ξένοι?
Δεν ξερω φίλε αλλά όταν κάποιος έχει σπαταλήσει αρκετά χρόνια είτε για να σπουδάσει είτε για να βελτιώσει τις ικανότητες τους σε όποιο τομέα απασχολείτε είναι κρίμα να κάθετε να παρακαλάει για μία δουλεία με μισθό την πλάκας, χωρίς πολλές προοπτικές εξέλιξεις και αρκετές φορές σε άσχημο εργασιακό περιβάλλον. Και μην ξεχνάμε ότι για αυτά δεν φταίει η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.
Και δεν ζω στον κόσμο μου νομίζοντας ότι στο εξωτερικό ο δρόμος ειναι στρωμένος με ροδοπέταλα, αλλά για κάποιον που θέλει να πετύχει υπάρχουν σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες σε κάποιες άλλες χώρες.
ειμαι 26, τελιωσα το οικονομικο νομικης και αυτη τη στιγμη κανω 2 δουλειες και οι 2 ασχετες μ αυτο που σπουδασα!!
Να κατέβει στους δρόμους και να φωνάξει?
Να κατέβει στους δρόμους και να τα σπάσει?
Απλά να ψηφίσει κάτι διαφορετικό? Να μην ψηφίσει καθόλου?
Να ανοίξει κάποια επιχείρηση για να στηρίξει την οικονομία?
Να εργαστεί σε ελληνική εταιρία για 1000-1500€(και πολλά λέω για την πλειοψηφία) για να μην εκμεταλευτούν τις ικανότητες τους οι ξένοι?
μην το κανεις συγκεκριμενο.. εγω αυτο που λεω απλα ειναι οτι ατομα με αριστερες ανησυχιες και με ανεπτυγμενο το αισθημα του δικαιου ειναι απαραιτητα σε μια κοινωνια, οποιαδηποτε μορφη και αν εχουν.. ειτε του κουκουλοφορου που τα σπαει, ειτε του ψηφοφορου, ειτε και του εργοδοτη ακομα!
σορρυ αν εχω βγει εκτος κλιματος του τοπικ και εχω προχωρησει σε γενικευσεις αλλα το βρηκα καλη αφορμη και ισως να βγει κατι.