Author Topic: Sklv'Z BUSTED! >:D  (Read 10443 times)

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
Re: Sklv'Z BUSTED! >:D
« Reply #15 on: January 19, 2012, 02:41:41 PM »
τύφλοι είστε μωρέ; τον jetix πχ πού τον ειδε πάνω στις καμάρες; χαξ στεγνό imo
και ξεκολλάτε με τον snoopy, μια χαρα παίζει, θα το δούμε και στην premiership :D

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #16 on: January 19, 2012, 02:42:34 PM »
Πριν 3 μέρες νομίζω είμασταν με τον καρτέλα τι ες και παίζαμε pub και συζητούσαμε για τον κύριο sklv, και μάλιστα ο καρτέλαΣ μου έλεγε πόσο ζώο είναι και blablabla...!

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #17 on: January 19, 2012, 02:43:38 PM »
Μερικα prefire που μπορει να ειναι και Luck or sound , δεν νομιζω να φοραει και γενικοτερα ηταν αργος στις κινησεις του.Βαλε και sound στο video να δουμε τι παιζει τελικα.
Υ.Γ Αν νομιζεις οτι εχεις αλοθι με το να δινεις αλλα ατομα για hax και γενικοτερα με στοχο το να γινεις πιο αρεστος σε τουτο το site ενω κατηγορεισαι απο ολους για το οτι φορας , πλανασαι πλανην οικτρα
prospathw na voithisw me to na pianw ta haxoria kai m thn lete k apo panw..ok then :/
Hellow theah.

$!LeNt

• Klikadwros lvl1
  • DEMO UPLOADER!
  • *
  • "γνταμπίθκε ο γάιδαρος και μι σκαρνάρσε χάμω" ;)
« Reply #18 on: January 19, 2012, 02:47:57 PM »
Σάββας Νο2 ο snoopy!!!!!! Τι λες ρε παιδί μου θα τρελαθούμε τελείως...  ::) ::) ::) ::)

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
« Reply #19 on: January 19, 2012, 02:53:44 PM »
apla
Μένιππος - Στα Παπάρια μας

k

OMG WHO THE HELL CARES!

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #20 on: January 19, 2012, 03:08:27 PM »
re malakes ti trollarete to paidi...eleos pia stamathste...merikoi edw mesa einai toso zwa oso einai kai o kartelakiac re malaka...po esxos.

e3allou den sigkrinete o kasta me ton savvasferrari <3

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #21 on: January 19, 2012, 03:13:46 PM »
btw 8umi8ika to onoma tou...sklavomenos legetai!

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
« Reply #22 on: January 19, 2012, 03:18:12 PM »
btw 8umi8ika to onoma tou...sklavomenos legetai!
ΣΟΒΑΡΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ  :D :D

snoopy

• CBWARRIOR.
  • pzk busckja
« Reply #23 on: January 19, 2012, 03:34:08 PM »
pika add my xf fast..! :S xfire: kidforcod4
Hellow theah.

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #24 on: January 19, 2012, 03:44:11 PM »
Μερικα prefire που μπορει να ειναι και Luck or sound , δεν νομιζω να φοραει και γενικοτερα ηταν αργος στις κινησεις του.Βαλε και sound στο video να δουμε τι παιζει τελικα.
Υ.Γ Αν νομιζεις οτι εχεις αλοθι με το να δινεις αλλα ατομα για hax και γενικοτερα με στοχο το να γινεις πιο αρεστος σε τουτο το site ενω κατηγορεισαι απο ολους για το οτι φορας , πλανασαι πλανην οικτρα
η πολυ παρεα με τον kakarrot σ εχει βαρεσει κατακεφαλα! επειδη τα κανει αυτος και σας λεει οτι ειναι luck ή sound το χεις πιστεψει..
ηδη 3 ατομα (uniq, m6 και τωρα pika) που ΔΕΝ ειναι φιλοι του snoopy και ΔΕΝ εχουν παει σπιτι του, εχουν εκφρασει ανοιχτα την αποψη τους και μυαλο δεν λετε να βαλετε, μονο στηριζεστε ακομα στις σαυρες του assva... οκ καλη φαση! αντε να προχωραμε σε καμια διαιτα για να γινουν αυριο μεθαυριο οι κωλοτουμπες πιο ευκολες!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

$Ma$HeR

• DV zombie
« Reply #25 on: January 19, 2012, 03:53:36 PM »
6dcf5a6a
guid.
bind 7 "\"say \" [21:42] naNOx9 pancy: as always mpampimpas will be with u\""

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #26 on: January 19, 2012, 03:57:48 PM »
apla Μένιππος - Στα Παπάρια μας
  k
 OMG WHO THE HELL CARES!
εχει πλακα που σε καθε "busted" topic υπαρχει 1 τουλαχιστον τυπακος που εχει ακριβως αυτη την αντιμετωπιση.. και καλα στ αρχιδια μας και καλα στο πεος μας και τι μας νοιαζει εμας κτλ..
το επισης γελοιο της υποθεσης ειναι οτι ολα αυτα τα τυπακια (διαφορετικος σταρχιδιστης σε καθε τοπικ για να μην μας πιασει και πληξη) εχουν ακριβως το ιδιο χαρακτηριστικο.. πουθεναδες στον 222

"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

$Ma$HeR

• DV zombie
« Reply #27 on: January 19, 2012, 04:10:37 PM »
bind 7 "\"say \" [21:42] naNOx9 pancy: as always mpampimpas will be with u\""

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #28 on: January 19, 2012, 04:13:21 PM »
η πολυ παρεα με τον kakarrot σ εχει βαρεσει κατακεφαλα! επειδη τα κανει αυτος και σας λεει οτι ειναι luck ή sound το χεις πιστεψει..
ηδη 3 ατομα (uniq, m6 και τωρα pika) που ΔΕΝ ειναι φιλοι του snoopy και ΔΕΝ εχουν παει σπιτι του, εχουν εκφρασει ανοιχτα την αποψη τους και μυαλο δεν λετε να βαλετε, μονο στηριζεστε ακομα στις σαυρες του assva... οκ καλη φαση! αντε να προχωραμε σε καμια διαιτα για να γινουν αυριο μεθαυριο οι κωλοτουμπες πιο ευκολες!
Προσπαθω να ψυχολογησω το γιατι τοση επιθετικη συμπεριφορα και δεν μπορω να βγαλω ακρη . Μαλλον γουσταρεις να τα χωνεις σε οποιον δεν συμωνει με τα λεγομενα σου και γενικοτερα της παρεας σου οπου δηλωνεις διαρκως μεσα στο forum . Οσο αναφορα τον προλαλησαντα κακαροτ δεν φοραει και το ξερετε ολοι . Απλα οτι δεν φτανει η αλεπου ...

Υ.Γ Ελα πες την αληθεια , πηρες rights στον server για να ριχνεις κανενα ban που και που και να ξεσκας ρε παιδι μου , να νοιωσεις οτι εισαι καποιος , να πεις ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ BANNAΡΑ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ! και να πραγματοποιησεις ολες σου τις κρυφες επιθυμιες . ΤΕΤΟΙΟΙ ADMIN NA ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #29 on: January 19, 2012, 04:15:04 PM »
Υ.Γ Ελα πες την αληθεια , πηρες rights στον server για να ριχνεις κανενα ban που και που και να ξεσκας ρε παιδι μου , να νοιωσεις οτι εισαι καποιος , να πεις ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ BANNAΡΑ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ! και να πραγματοποιησεις ολες σου τις κρυφες επιθυμιες . ΤΕΤΟΙΟΙ ADMIN NA ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ

lmao
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?