Προσπαθω να ψυχολογησω το γιατι τοση επιθετικη συμπεριφορα και δεν μπορω να βγαλω ακρη . Μαλλον γουσταρεις να τα χωνεις σε οποιον δεν συμωνει με τα λεγομενα σου και γενικοτερα της παρεας σου οπου δηλωνεις διαρκως μεσα στο forum . Οσο αναφορα τον προλαλησαντα κακαροτ δεν φοραει και το ξερετε ολοι . Απλα οτι δεν φτανει η αλεπου ...
Υ.Γ Ελα πες την αληθεια , πηρες rights στον server για να ριχνεις κανενα ban που και που και να ξεσκας ρε παιδι μου , να νοιωσεις οτι εισαι καποιος , να πεις ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟ BANNAΡΑ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ! και να πραγματοποιησεις ολες σου τις κρυφες επιθυμιες . ΤΕΤΟΙΟΙ ADMIN NA ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ
ακου χαζουλη πως εχουν τα πραγματα..
το οτι ο snoopy περναει μια στο τοσο απ το νετ και του ριχνω καμια σφαλιαρα ΔΕΝ σημαινει οτι ειναι παρεα μου.. εξαλλου υπαρχει και μια διαφορα ηλικιας που δεν μας επιτρεπει κολλητιλικα.. του εχω μια αλφα συμπαθεια αλλα δεν σημαινει οτι σου την λεω γι αυτο.. μ εκνευριζει οτι ενω το παιδι καθε και ασχολειτε του λες οτι το κανει με σκοπο να εξιλεωθει στα ματια σας?? ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ? νομιζω οτι χεσμενους σας εχει αλλα αυτο ας σας το πει μονος του..
δευτερον ψυχολογε, για τον kakarrot εχεις δικιο.. η ζηλια μου για το skill του μ εχει κανει να τον κραζω και οχι τα βιντεο και τα bannarismena guids.. ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΣΑΙ!!
ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΟΤΙ ΕΧΩ RIGHTS ΣΤΟΝ 222??
ωραια, μεγαλε ΔΕΝ εχω.. μπορεις να παιζει αμεριμνος και χωρις τον φοβο του ban..