Βασικά η όλη κουβέντα είναι άτοπη και μη τη πάτε αλλού , απτη στιγμή που το BAN έπεσε , έπεσε και δεν έπεσε από εμάς άδικα , Blame GGC , υπάρχει και το BAN APPEAL , good luck.
Όσον αφορά τον όχλο, έτσι είναι , western δεν έβλεπες μικρός; Αν σε έβλεπαν με το αλεύρι στα χέρια και το κεικ φαγωμένο ... οπότε επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις τη γνώμη κανενός, και δεν υπάρχει κανένα νόημα στο να κάνεις κάτι τέτοιο μιας και μεν έχουμε δημοκρατία αλλά εδώ είναι forum όχι δικαστήριο, οπότε το να ανοίγει μία κουβέντα με τον δικηγόρο υπεράσπισης κτλ δεν αποσκοπεί ουσιαστικά σε καμία λύση !
Εγώ απτη πλευρά μου σου έκαμα μία ερώτηση βάση αυτών που είδα και δε βλέπω λογική απάντηση εκτός του να πήγες σε καφέ και να χε μέσα από άλλον hax .
Αλλά και αυτό το σενάριο είναι παρμένο 100δες φορές απτο Best Seller "1001 Excuses" , και ας λες την αλήθεια , nobody knows.
Κάνε λοιπόν το BAN APPEAL και GL else get a new key και προσοχή από που παίζεις. Τέλος το να γυρνάς σε τουπέ στο μπούτσο μου η μπριτζόλα μη σας βάλω βόμπα, δεν νομίζω ότι συμβάλει στο overall image σου.