Author Topic: hax ston 222  (Read 34209 times)

storm

• DV zombie
Re: hax ston 222
« Reply #135 on: January 31, 2012, 11:45:03 PM »
rubzey ποσο χρονων εισαι ρε μαν?
απαντησε μου ειλικρινα
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

SpiCy

• CBWARRIOR.
« Reply #136 on: February 01, 2012, 12:01:09 AM »
βρε ΠΑΝΤΕΛΟΣ ηλιθιο πλασμα σε σταζω παμπ πεζουμε μαζι στν πρεμιερσιπ και ακομα ΚΛΕΣ ΓΙΑ ΗΑΧΖ????? ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΝΑΠΥΡΟΣ παιζει να εισαι? PROOOOOOVS FOR RUB HAXXXXXXXXXXXXX ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
τα proofs δεν ξερω αν ισχυουν αλλα ακουσα οτι χθες  που παιξατε με syphon για πλακα κατι τετοιο ακουστηκε για σενα και τον sebako

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #137 on: February 01, 2012, 12:02:49 AM »
ελα τώρα,αν χακαρει και ο rubzonr77haxoff να πάω να αφετοκτονήσω!

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
« Reply #138 on: February 01, 2012, 12:13:29 AM »
Ειστε ολοι μεγαλοι μαλακες.Το οτι σταζει τον εραζ στον παμπ και οτι παιζει πρεμιερσιπ ειναι τα ισχυροτερα τεκμηρια που εχω αντικρυσει ποτε.
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

SpiCy

• CBWARRIOR.
« Reply #139 on: February 01, 2012, 12:16:44 AM »
Ειστε ολοι μεγαλοι μαλακες.Το οτι σταζει τον εραζ στον παμπ και οτι παιζει πρεμιερσιπ ειναι τα ισχυροτερα τεκμηρια που εχω αντικρυσει ποτε.
;D

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #140 on: February 01, 2012, 12:17:57 AM »
Καλό μήνα.

rubzeyYE

• Ranked Pubzorz!
« Reply #141 on: February 01, 2012, 12:18:25 AM »
τα proofs δεν ξερω αν ισχυουν αλλα ακουσα οτι χθες  που παιξατε με syphon για πλακα κατι τετοιο ακουστηκε για σενα και τον sebako

τι εμενα ρε μλκεσ πατε καλα? εγω δν επεξα καν...βλεπεις που το ΠΟΥΤΣΟCOMMUNITY σας, λεει οτι θελει?και ηταν cga αρα σεβακος και καβλονικ πειραν deadc0de ε? δν σας αρεσει οταν ενα τεαμ σας γαμαει και λετε hax hax hax...α ρε μλκες καποτε θα το καταλαβετε απο μονει σας αλλα ετσι ειναι εδω 200 ατομα vs εναν π ηρθε να υποστιριξει εναν φιλο του ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΑΙΖΕ εκεινη τν μερα gl,gg,bb,gn,gh GOODBYE και BTW NIRVANA FUCKS ALL HATERS<3 thnx
« Last Edit: February 01, 2012, 12:22:42 AM by rubzeyYE »
elk: mia fora eixa mpleksei me rub
reaktjE[96]: snc
elk: den the sna matheis pws teleiwse
elk: m vgaze maxairia
elk: kai ta apefeuga san matrix
elk: meta bebea me gamise me bounce pou ekane panw se kati barelia
elk: kai mou epekse azoom me to xeri tou

.m0s

• DEMO UPLOADER!
    • hysteria eSports
« Reply #142 on: February 01, 2012, 12:23:03 AM »
Θα τριγυρνάει για πολύ το topic αυτό στην αρχική του Florum?  O0
[23:20] REFUSE ZYNGOV  Netcups.gr: AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA :D

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #143 on: February 01, 2012, 12:24:50 AM »
και ηταν cga αρα σεβακος και καβλονικ πειραν deadc0de ε?

Δεν μίλησε κανείς για deadc0de ψηλέ. Καρφώθηκες.

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #144 on: February 01, 2012, 12:25:34 AM »

εγώ με τον rubzey... όχι για να ξέρετε με ποιον τα βάζετε.

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
« Reply #145 on: February 01, 2012, 12:25:39 AM »
τι εμενα ρε μλκεσ πατε καλα? εγω δν επεξα καν...βλεπεις που το ΠΟΥΤΣΟCOMMUNITY σας, λεει οτι θελει?

Εσύ μπορεί να μην έπαιξες όμως τα "φιλαράκια" σου ο Sebac και ο kavlonick έπαιξαν..Και μάλιστα αν δεις τα demos τους είναι τόσο obv που ακόμα και οι ίδιοι θα γελάνε με τους εαυτούς τους..

Τώρα όσο για σένα messy είσαι ~20 χρονών ρε man και κάνεις σαν 5χρονο, ειλικρινά..Η πολύ παρέα με άτομα σαν τον rubzey και τους άλλους τρελούC - κάγκουρεC aka wannabe βαρβάτοι άντρες, σου κάνουν κακό...Ξεκόλλα πριν γίνεις χειρότερος..

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

rubzeyYE

• Ranked Pubzorz!
« Reply #146 on: February 01, 2012, 12:31:07 AM »

εγώ με τον rubzey... όχι για να ξέρετε με ποιον τα βάζετε.

btw pikachuu se xalaw?xd

.m0s

• DEMO UPLOADER!
    • hysteria eSports
« Reply #147 on: February 01, 2012, 12:33:16 AM »
τι εμενα ρε μλκεσ πατε καλα? εγω δν επεξα καν...βλεπεις που το ΠΟΥΤΣΟCOMMUNITY σας, λεει οτι(ό,τι) θελει?και ηταν cga αρα σεβακος και καβλονικ πειραν(πήραν) deadc0de ε? δν σας αρεσει οταν ενα τεαμ σας γαμαει και λετε hax hax hax...α ρε μλκες καποτε θα το καταλαβετε απο μονει( ΜΟΝΟΙ!) σας αλλα ετσι ειναι εδω 200 ατομα vs εναν π ηρθε να υποστιριξει (υποστηρίξει ) εναν φιλο του ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΑΙΖΕ εκεινη τν μερα gl,gg,bb,gn,gh GOODBYE και BTW NIRVANA FUCKS ALL HATERS<3 thnx

Btw o rubz είναι καλό παιδί ( αν και ανορθόγραφος  ;D )  και είχε τα @@ να υποστηρίξει έναν φίλο του. Δεν έχω διαβάσει όλο το topic  Lock topic. Δεν έχει σημασία αυτή η συζήτηση.

Υ.Γ : Καλό Μήνα.

LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK
[23:20] REFUSE ZYNGOV  Netcups.gr: AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA :D

rubzeyYE

• Ranked Pubzorz!
« Reply #148 on: February 01, 2012, 12:35:38 AM »
Εσύ μπορεί να μην έπαιξες όμως τα "φιλαράκια" σου ο Sebac και ο kavlonick έπαιξαν..Και μάλιστα αν δεις τα demos τους είναι τόσο obv που ακόμα και οι ίδιοι θα γελάνε με τους εαυτούς τους..

Τώρα όσο για σένα messy είσαι ~20 χρονών ρε man και κάνεις σαν 5χρονο, ειλικρινά..Η πολύ παρέα με άτομα σαν τον rubzey και τους άλλους τρελούC - κάγκουρεC aka wannabe βαρβάτοι άντρες, σου κάνουν κακό...Ξεκόλλα πριν γίνεις χειρότερος..

κοιτα τα "φιλαρακια" μου γαμουσαν γαμανε και ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ μια ζωη και αυτο θα το δεις στο λαν και btw λετε πως δν ερχομε δν κανω δν δειχνω αν γεινοταν λαν στν ΚΡΗΤΗ θα ερχοσασταν? θα αφηνατε τα σχολεια σας για να δειτε σκατοφατσες μονο και μονο να αποδηξεις τι??????? οτι δν φορας ασε μας ρε απατεωνα πανε βρες κανα γκομενακι και ξεκολα απο το χαζοκουτι...  ^-^

rubzeyYE

• Ranked Pubzorz!
« Reply #149 on: February 01, 2012, 12:37:36 AM »
Btw o rubz είναι καλό παιδί ( αν και ανορθόγραφος  ;D )  και είχε τα @@ να υποστηρίξει έναν φίλο του. Δεν έχω διαβάσει όλο το topic  Lock topic. Δεν έχει σημασία αυτή η συζήτηση.

Υ.Γ : Καλό Μήνα.

LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK LOCK

ειμαι λιγο ανορθογραφος χδ btw αν δν τρολλαρεις thnx εισαι ο μονος εδω περα...