Qberx μη σε πετύχω πουθενά ε, θα σε σπάσω μαλακισμένο, που μένεις πες μου μόνο, μόνο αυτό πες μου, μόνο μαλακισμένο θα σε σπάσω, μόνο πες μου μόνο πως θα σε σπάσω, μαλακισμένο, είσαι μαλακισμένο μαλακισμένο, μη σε πετύχω πουθενά και είσαι μαλακισμένο, διότι θα σε σπάσω άμα σε πετύχω πουθενά, να το ξέρεις, με ακούς Qberx;
Άμα σε πετύχω εκεί όπου μένεις, όταν μου πεις που μένεις μαλακισμένο, εγώ με τη σειρά μου θα σε σπάσω, αφού πρώτα μεταφέρω τη φυσική μου παρουσία πλησίον της δικής σου, ρε μαλακισμένο που μένεις; Μουνόπανο Qberx! Qberx, είσαι μουνόπανο! Μαλακισμένο μουνόπανο είναι ο Qberx κι όποιος συμφωνεί να μου δώσει +1! Qberx! Φυλάξου, Qberx! Εγώ, ο zbouaerg είμαι εγώ ο zbouaerg. Εσύ ποιος είσαι, Qberx; Είσαι ο zbouaerg; Δε νομίζω, φίλε μου, δεν είσαι φίλος μου ρε μαλακισμένο, μαλακισμένο, μαλακισμένο, θα σε σπάσω ρε μουνόπανο. Ρε αρχίδι, μαλακισμένο αρχίδι, θα μου πεις που μένεις; Πόσων χρονών είσαι, ρε μαλακισμένο μουνόπανο; Είσαι αρχίδι; Είσαι, ναι, ένα αρχίδι μαλακισμένο είσαι, ρε. Πες μου, Qberx, που μένεις; Τι όροφος είναι; Qberx είσαι ξεφτιλόμαγκας - μουνόπανο! Μαλακισμένο άμα σε πετύχω θα σε σπάσω πολλές φορές, θα σε πετύχω πολλές μαλακισμένες φορές και θα σε σπάσω ξεφτιλισμένα και μουνοπανιάρικα, είσαι μαλακισμένο. Μα-λά-κας, αυτό είσαι Qberx. Ένας μαλακισμένος μαλάκας, μουνόπανο - αρχίδι και ξεφτιλόγκας τσιμπουκλής. Qberx! Με λαμβάνεις; Εγώ, ο zbouaerg θα σε σπάσω, γιατί είμαι μαλακισμένος! Ψευτόμαγκα Qberx μη σε πετύχω πουθενά (που μένεις, αν επιτρέπεται) γιατί θα σε σπάσω μουνόπανο και είμαι γεννημένος το 96 και σε γαμάω ως που να φέξει. Χα! Qberx! Μαλακισμένο! Φυλάξου!