Author Topic: Πανελλήνιο τουρνουά LG Call of Duty 4 Modern Warfare (CoD4) 3vs3 by Inspot  (Read 17402 times)

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
Τωρα καποιες πληροφοριες παιδες για το Tour για να ξερετε.

Θα κανω μετα ενα detailed ποστ που θα σας λυθουν ολα και θα γινει Sticky. Παντως για να παρετε μια γενικη εικονα του τουρνουα δειτε τα Rules : http://ingame.gr/cod-tournament-rules/

Λοιπον επιγραμματικα:

Game/Τυπος/Mod : CoD4/ S&D 3vs3/ Promodlive211

Servers : Θα συνδεομαστε σε Ελληνικους απομακρυσμενους Server που ειναι Hosting σε Data Center της Θεσαλονικης. Αν θελετε αν παρετε μια ιδεα : /connect 85.196.60.20:28964; password war

Που θα γινει : Σε ολα τα συνεργαζομενα καταστηματα inSpot ανα την Ελλαδα. Λιστα των καταστημάτων που σιγουρα θα συμπεριληφθούν στο τουρνουα μπορειτε να βρείτε εδω : http://ingame.gr/admin-team/

Πρεπει να ειμαστε ολοι στο ιδιο καταστημα? : Οχι. Υστερα απο εγκριση του HeadAdmin (Ο υποφαινομενος) μπορει καποια ομαδα να εχει παικτη και σε αλλο καταστημα τις αλυσιδας.

Πως κανουμε εγγραφη : Ειτε στο πλησιεστερο καταστημα inSpot δηλωνοντας τα στοιχεια σας

1. Όνομα Ομάδας (Team Name):

2. Ονόματα παιχτών (Players Names):

3  E-Mail Επικοινωνίας παιχτών:

4. Τηλέφωνο :

ειτε στελνοντας email αν δε μπορειτε να πατε σε καποιο καταστημα στο tournaments@inpsot.gr

Ερχονται και οι υπολοιπες αποριες....

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
5.  / self specing <-----------
το οποίο σημαίνει;

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

cincgr

• CBWARRIOR.
Poli kali i prwtovoulia apo inSpot kai einai OREO pou to community deixnei pws einai energo mesw tetoiwn events...GL se osous pareyrethoun kai GJ stous Admins
Comandante in capo
MAD?

Avarish

• Assistant Team\Cup Admins
  • CBWARRIOR.
  • bOURiizj!
Poutsa kozanara
[16:38] hRMNY' Greekyyy: reeee
[16:38] hRMNY' Greekyyy: o server einai 999
[16:38] hRMNY' Greekyyy: apo netcups
[16:38] hRMNY' Greekyyy: kante kana rr
[16:38] REFUSE ~ avarov: na ta xiliasei pes tou

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
το οποίο σημαίνει;

Ας πάρουμε τα κλασσικά παραδείγματα b long crash - ξύλινη παράθυρο και top hardware.

Aν είσαι σκυφτός πίσω από τα τσιμεντένια κομμάτια (γενικά πίσω από αντικείμενα) και κατεβάζεις το crosshair προς τα κάτω μέχρι ίσα που να αφήνεις μια "λωρίδα" στο πάνω μέρος της οθόνης για να βλέπεις, ο αντίπαλος δε σε βλέπει καθόλου, ενώ εσύ τον βλέπεις.

Lamest shiet ever.
Ήταν ένα publiki 222 που μου το κανε συνέχεια crash ξύλινη στο παράθυρο ενώ εγώ έμπαινα στο plant από εσωτερικές. Στο τσακ γλίτωσε το ban.

Κατάλαβες; Ενώ εγώ έβλεπα απλά ένα παράθυρο αυτός ήταν σκυφτός από πίσω και με έβλεπε πότε θα ανεβώ.

Ένας τύπος έφαγε ban από το grunex για self spec, so beware.

allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

• DV zombie
Ας πάρουμε τα κλασσικά παραδείγματα b long crash - ξύλινη παράθυρο και top hardware.

Aν είσαι σκυφτός πίσω από τα τσιμεντένια κομμάτια (γενικά πίσω από αντικείμενα) και κατεβάζεις το crosshair προς τα κάτω μέχρι ίσα που να αφήνεις μια "λωρίδα" στο πάνω μέρος της οθόνης για να βλέπεις, ο αντίπαλος δε σε βλέπει καθόλου, ενώ εσύ τον βλέπεις.

Lamest shiet ever.
Ήταν ένα publiki 222 που μου το κανε συνέχεια crash ξύλινη στο παράθυρο ενώ εγώ έμπαινα στο plant από εσωτερικές. Στο τσακ γλίτωσε το ban.

Κατάλαβες; Ενώ εγώ έβλεπα απλά ένα παράθυρο αυτός ήταν σκυφτός από πίσω και με έβλεπε πότε θα ανεβώ.

Ένας τύπος έφαγε ban από το grunex για self spec, so beware.

full κάληψη,αν και ουτε καν ηξερα τετοιες @@ριες,ευχαριστώ!

zombie

• 222 HERO!~
full κάληψη,αν και ουτε καν ηξερα τετοιες @@ριες,ευχαριστώ!
No Shit!!!!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

TYRANOUS-

• DV zombie
looking for mates

• DV zombie

sAVAZz

• DV zombie
gt dn kanete toulaxiston ta finals ka8ara se lan?

tAKR1DAC★

• DV zombie
Γιατι μπορει να ειναι στου διαολου καποιος..

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
gt dn kanete toulaxiston ta finals ka8ara se lan?
Καλά λέει ο κουνιάδος του Τάκη ρε, κάντε λαν φάιναλς θεσσαλονίκη να έρθει με το σοφάκι εκδρομή~`
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

sAVAZz

• DV zombie
Καλά λέει ο κουνιάδος του Τάκη ρε, κάντε λαν φάιναλς θεσσαλονίκη να έρθει με το σοφάκι εκδρομή~`

na parw to sofije na er8w.....kai e3alou re mlk na ginei lan to finale  na bre8oume kai apo konta re mpinedes....min paizei o ka8enas apo to vlaxwxori t...

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
ta inspot exoun gtp pc, den pianeis oute 100 fps. i toulaxiston auto sto xalandri pou pigenoume pou kai pou.

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
SIFTER h sintaksi s einai gia tn poutso