lol απλά τραγικοί είστε ρε...
Τον χρόνο που έχει κάτσει ο m0s τους τελευταίους μήνες και έχει φτάσει να παίζει έτσι αφήστε να το ξέρουμε εγώ ο m0s και ο Pika που παίζαμε/παίζουμε κάθε μέρα μαζί με m0s. Επίσης ο pika σαν aku του έχει δώσει ολόκληρο demo pack όπως και εγώ σαν ak.
Τα videos που έχεις ανεβάσει Ser (και όσοι άλλοι πιστεύετε ότι αυτά είναι οbvious) το μόνο συμπέρασμα που μπορούν να βγάλουν είναι ότι και μετά από 5 χρόνια στο game, τα βασικά spams μέσα από smokes και τοίχους ΑΚΟΜΑ τα θεωρείτε obv κάτι το οποίο σημαίνει ότι ή είστε ανίδεοι από τα βασικά του game ή ηλίθιοι..Το 2ο δεν πιστεύω να είναι κανείς σας οπότε...
1ον Αντωνη ειναι λογικο να ειμαστε επιφυλακτικοι με εναν παιχτη που εσκασε skillboost μεσα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα
2ον Πρεπει να παραδεχτεις οτι αρκετα απο τα spam του ηταν καταπληκτικα σε θεμα χρονου και μερικες φορες μου θυμιζουν snoopy
3on Ειμαστε επιφυλακτικοι γιατι στο demo φαινεται να μην ξερει να πεταει καν nade και παρ'ολα αυτα κανει παπαδες με αντιπαλους πολυ πιο εμπειρα ατομα
4ον Με το υφακι που χρησιμοποιεις πιστεψε με μονο το δικιο σου χανεις και φαινεται σαν να προσπαθεις να καλυψεις τον φιλαρακο σου
Φιλικα παντα απο εναν demo viewer .