Εχω δει το ντεμο 2 φορες πριν βγουν τα τιμεσταμπς.Ειμαι με το παντσι εδω και ξαναειδα για τριτη φορα το demo γιατι δεν το ειχε δει αυτος.
Δεν ειπα κατι γιατι οτι οκ και ο μος σωστο παιδακι ειναι και ο σμιγκο.
Αλλα ρε μαλακες ελεος , μας δουλευεται?
Μος αληθεια ,σαν παιδι μου εχεις φανει οκ και απο τσ απο κοντα δεν θυμαμαι , μεσα απο το φορουμ και τα λοιπα.
Αλλα αυτα που ειδα στο demo ,τα φορας, τελειωσε.-
Και με τα ματς μαζι μας εκανες κατι περιεργα , αλλα επειδη νικησαμε δεν θελαμε να μπουμε στην διαδικασια να ζητησουμε demos etc.
Λοιπον και σε λαν να ερθεται δεν εχει να κανει με τα προχθεσινα επεισοδια, δεν εξιλεωνεστε.
Σμιγκο ,τωρα εσυ, ασε τα τακς και τις μαλακιες σε εμενα.
Ουτε καλυψη ειχατε ουτε τιποτα, ο μος και σε εσενα εχει δωσει wallhackoreports και στον ανεζταc και το ειδα μεσα απο το demos τουλαχιστον 3-4 φορες. Δεν ειναι τυχη ολα αυτα.
Κουτουλαγατε μεταξυ σας σε κατι φασεις και οι nades του μος στην backlot , ουτε ηξερε που τις εριχνε, λες και ηταν μια κουραδα και ηθελε να την ξεφορτωθει. 2 φορες οι nades πραγματικα επεσαν στο container απο την τοση λομπα που ειχε.
Στορμ και εσυ σωστο παιδακι φαινεσαι τοσο καιρο και ακομα δεν λεω κατι. Ασε τι ευγενεις ομως και τις παπαριες και μην σκοτιζεις αρχιδια αν δεν εχεις δει demo, δεν κρινω λες και εχεις γραψει ενα κατεβατο πιο πανω για τον ιλλου.
Δεν εχει να κανει με φιλιες ,δεν εχει να κανει με τον ξερω με ηξερε σε ηξερα ειμαι μαζι σου, δεν εχει να κανει παιζαμε καποια μιξακια μαζι καποτε ειναι καλο παιδι. Δεν εχει να λεει.
Και ενας απο x9 ας πουμε αν εφευγε να παει σε καποιο αλλο team και εβλεπα ενα τετοιο demo ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΙΔΙΑ και οχι οτι παιζαμε μαζι και τον συμπαθω επειδη παιζαμε πολυ καιρο και περναγαμε ωρες στο ts etc.
Λιχτε εδω , οκ , εβαλε wh , το παραδεχομαστε αλλα θα ερθουμε σε λαν και θα παιξουμε οσο καλυτερα μπορουμε για να δειξουμε οτι καταλαβαμε το λαθος μας και ειμαστε σωστοι τυπαδες. Οπως εκανε και ο craven και τα υπολοιπα παιδια απο το team του.
Αυτα.