Author Topic: Netcups.gr Premiership 2012 Playoffs Announced - UPDATED!!  (Read 77960 times)

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
Re: Netcups.gr Premiership 2012 Playoffs Announced - UPDATED!!
« Reply #255 on: March 19, 2012, 11:06:37 PM »
λες τα ίδια και τα ίδια,βρες μ κατι διαφορετικο απο οτι μας κατουραει ενα 15χρονο

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #256 on: March 19, 2012, 11:09:14 PM »
smigo δεν νομίζω να βγήκε και να είπε κανείς τότε τίποτα για τους αγνωστους gr8, ούτε demo ζήτησε κανείς ούτε κατηγόρησε δημοσια κανεναν- νταξ τα αστειακια για τον acro δεν πιανονται στη σοβαρη συζητηση που κανουμε (εδω χα0χαχ0ααρουμε).

Ήμουν ο πρωτος που βγήκε να υποστηρίξει ανοιχτα τον mos και κρατησα μια πισινη. Το demo το είδα δυο (2) φορες και να ευχοσουν να εμενα στην πρωτη. Καθαρό x22 και χαρακτηριστικά στη strike, δεν μπαίνει στον κόπο να κρυφτεί μαλλον επειδη ήσασταν 4 και αμα χανατε το map, τελειωνε το game.

Kαι την καραμελα που παιζει καλυτερα σταματα να την πιπιλας, ελιωσε. Δεν εσταξε κανεναν, premiership χάσατε από χ9, χασατε και απο τα κρανιδια. Εκτός αν τις ισοπαλιες τις θεωρείς νικες και τα 10 round κατόρθωμα. Τότε, πάσο. Αλλα είμαι hater και γω, που έδωσα +20 demos στον mos, που κατεβηκα μαζι lan με rasl και ελεγα να παιξουμε κανα ματσακι μπας και ανεβειτε level.

hIpo

• DEMO UPLOADER!
  • kolasmenos
« Reply #257 on: March 19, 2012, 11:09:38 PM »
mrs exei diafora to katourima apo enan 20arh k apo ena 15xrono.(k se xrwma k se geysh)kati kserei o smigo k to leei edw k 100 posts.

SMIGO `

• DV zombie
« Reply #258 on: March 19, 2012, 11:12:57 PM »
smigo δεν νομίζω να βγήκε και να είπε κανείς τότε τίποτα για τους αγνωστους gr8, ούτε demo ζήτησε κανείς ούτε κατηγόρησε δημοσια κανεναν- νταξ τα αστειακια για τον acro δεν πιανονται στη σοβαρη συζητηση που κανουμε (εδω χα0χαχ0ααρουμε).

Ήμουν ο πρωτος που βγήκε να υποστηρίξει ανοιχτα τον mos και κρατησα μια πισινη. Το demo το είδα δυο (2) φορες και να ευχοσουν να εμενα στην πρωτη. Καθαρό x22 και χαρακτηριστικά στη strike, δεν μπαίνει στον κόπο να κρυφτεί μαλλον επειδη ήσασταν 4 και αμα χανατε το map, τελειωνε το game.

Kαι την καραμελα που παιζει καλυτερα σταματα να την πιπιλας, ελιωσε. Δεν εσταξε κανεναν, premiership χάσατε από χ9, χασατε και απο τα κρανιδια. Εκτός αν τις ισοπαλιες τις θεωρείς νικες και τα 10 round κατόρθωμα. Τότε, πάσο. Αλλα είμαι hater και γω, που έδωσα +20 demos στον mos, που κατεβηκα μαζι lan με rasl και ελεγα να παιξουμε κανα ματσακι μπας και ανεβειτε level.

Gnwmi sou...
« Last Edit: March 19, 2012, 11:15:23 PM by SMIGO ` »

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #259 on: March 19, 2012, 11:18:17 PM »
Airborner, δεν ξερω αν εχεις δει το demo, εισαι αναγκασμενος να τα δεις δηλαδη, δεν εχεις να πεις κατι 18 σελιδες τωρα ?

creator

• DV zombie
  • si or ne?
« Reply #260 on: March 19, 2012, 11:30:01 PM »
na tin pali i porda...

SeR, 20 tha einai oi haters mas. Den dexonte oti ena team se sxetika mikro meso oro ilikias k empeirias einai kalutero apo kapoious pou einai megaluteri k se ilikia k empeiria. Etsi einai o ellinas na min dexetai oti kapoios einai kaluteros apo ton allon. 20 eiste oi idinark k oi x9 logiko m akougetai. Autous estakse o mos k autoi paraponethikate. Suggnwmi pou paizei kalutera apo sas, dn tha ksanaginei.
POIOS KALUTEROS RE?TO NIWTHEIS LIGO?DHLADH O MOS EINAI KALUTEROS APO TON PANCY,TON TAKRI KAI TOUS LOIPOUS,ELA RE MOS PEXTARA TIS ELLADAS!Aman smigo..niwse ligo o mos den einai kaluteros apo kanenan apo autous pou aneferes..anti8etos oloi ton stazoun anapoda..kai den einai mono apo x9 kai idinark pou ton lene hacker ;) exei kai refuse kai pollous allous to pragma..mou exeis kai haters...eleos pia!sunel8e..
« Last Edit: March 19, 2012, 11:32:07 PM by creator »

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #261 on: March 19, 2012, 11:35:14 PM »
Ναι ρε SMIGO, σας έχουμε βάλει στο μάτι οι x9 και οι idinarK.. Ξυπνήσαμε μια μέρα όλoi μαζί και είπαμε ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ WE RE GONNA HATE SMIGO N HYSTERIA.. Ειλικρινά whatever u say μου είναι αδιάφορο... Ξύπνα λίγο και σταμάτα να νομίζεις ότι όλοι ασχολούντε μαζί σου και με το ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΟ ΥΠΕΡSKILL σου.

Seriously, no one gives a fuck.

Zynga, όσο για σένα τώρα.. Δεν ξέρω τι ΜΑΝΙΤΑΡΙ έχεις φάει και έχεις νταγκλάρει έτσι... Btw μου την έσπασες πιο πολύ από τον αδερφό σου, γιατί σε είχα για πιο σοβαρό άτομο.. Με την πρώτη ευκαρία μας είπες ηλίθιους, οτι παίζουμε το game τόσο καιρό και δεν ξέρουμε ούτε τα βασικά κι είμαστε άσχετοι κτλπ κτλπ.. Κι έχουμε παίξει μαζί κάμποσα games, και έχουμε πει και 2 κουβέντες παραπάνω. Θα πρεπε να βάλεις λίγο τη γλωσσίτσα σου στο μυαλουδάκι σου πριν μιλήσεις.  Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς και υποστηρίζεις τόσο πολύ τον mos αλλά ειλικρίνα δεν με ενδιαφέρει.

Και με τους Syphon παίξαμε (που είναι σχετικά καινούργιο team) και μας επαίξαν στα ίσια τα παλικάρια.. Δεν βγήκαμε να πούμε για κανενα παίχτη τους το παραμικρό ούτε να ζητήσουμε demo Κτλπ.. Αν ναι ξέχασα ότι ξυπνήσαμε το πρωί, κι  καλέσαμε έκτακτη συνάντηση της "κλίκας" για να κατατροπώσουμε το φαινόμενο smigo κ' hysteria  .

ΟΥΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΠΤ.. 4fun παίζουμε για να πέρναει η ώρα μας.. Για αυτό, zynga ξεκόλλα λίγο το κεφάλι σου και ΝΙΩΣΕ..
« Last Edit: March 19, 2012, 11:37:53 PM by future »
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #262 on: March 19, 2012, 11:35:51 PM »
ponaei o 15 xronos toso agria e?

k emeis ton exoume xasei 3 meres twra...epeidi valthikate na vgalete hacker ena paidi pou prospathei se sugkrisi me sas pou eiste pubheroes.

tl;dr e? krimas tote giati ponaei i alitheia tous filous sou e?

a re katarameni klika...

Φίλε μου,

γίνεσαι ρεντίκολο.

ένας αρχικλικαδόρος

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #263 on: March 19, 2012, 11:37:31 PM »
RE SEIS MALAKES O MOS DEN HACKAREI MWRE TI LETE MALAKIES TO KSERO TO PEDH APO KONTA EINAI KAI GAMW KSIGIETAI GAMATA EINAI KATHAROC RR CEIC APO REPORTS ENAI AUTA.

PS:tak1 to 10riko.

Airborner

• Assistant Team\Mini Admins
  • DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
« Reply #264 on: March 19, 2012, 11:44:31 PM »
Airborner, δεν ξερω αν εχεις δει το demo, εισαι αναγκασμενος να τα δεις δηλαδη, δεν εχεις να πεις κατι 18 σελιδες τωρα ?

Ρε συ Τακη λες να μην εχω δει το Demo? Ουτε μια ουτε δυο αλλα δεν ειναι το μερος που θα παρω θεση και ολοι σας το καταλαβαινετε γιατι δε πρεπει να επηρεασω καποιους.

Εγω ειναι υποχρεωμενος σαν ο ιδιοκτητης του Netcups.gr και ως ο Head Admin της Premiership να βγαλω την επισημη αποφαση και προσπαθω να λαβω υποψην μου ολες τις γνωμες ωστε αυτο που θα αποφασισουμε να στηριζετε σε γεγονοτα.

Καταλαβαινεις το να καθομαι να γραφω στο Forum για το εν λογω θεμα μονο ανευθυνοτητα θα εδειχνε και διαθεση χαλαρη χωρις να βλεπω σοβαρα καποια πραγματα.

Απο εκει και περα αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι εχουν αρχισει διαφοροι οπως επισης και τα εμπλεκομενα teams να πιεζουν καταστασεις ο καθενας προς το συμφερον του φυσικα και  επισης να εκβιαζουν με πραξεις του τυπου ''Αν δε βγει η αποφαση... να ξερουμε αν θα συνεχισουμε στη Premiership ή εγω αν τον φιλο μου δεν ξαναπαιζω και κατι τετοια''

Λοιπον παιδες αν με την πρωτη στραβη αμεσως προσπαθειτε να διαλυσετε κατι που στησαμε με μερακι και κοπο και εχουμε σκοπο να το συνεχισουμε τοτε μαγκια σας αλλα νομιω οτι στη φαση αυτη θα πρεπει να στηριζατε το θεσμο αυτο και να μας αφηνατε ανηπερηεαστους να αποφασισουμε τι θα γινει.

Απο εκει και περα αν τραβατε μεγαλο ζορι και χαλιεστε δε κραταμε κανεναν αλυσοδεμενο, οποιος θελει ας φυγει No Hard Feelings...

SMIGO `

• DV zombie
« Reply #265 on: March 19, 2012, 11:45:54 PM »
Nai re file eimai xazos, eimai vlakas, eimai, eimai eimai...o,ti thelete peite. I nootropia sas omws den tha allaksei pote.
« Last Edit: March 19, 2012, 11:48:43 PM by SMIGO ` »

pancy

• DV zombie
« Reply #266 on: March 19, 2012, 11:52:41 PM »
Rentikolo gineste eseis stin eurwpi, to demo tou mos exei dwthei se admins k players ektos ellados k gelane me sas.
Nai re file eimai xazos, eimai vlakas, eimai, eimai eimai...o,ti thelete peite. I nootropia sas omws den tha allaksei pote.

storm

• DV zombie
« Reply #267 on: March 19, 2012, 11:53:31 PM »
smigoula εκτιθεσε αγορι... μην δινεις σημασια.. φταις και εσυ ασχολεισε υπερβολικα... :)
εντωμεταξυ εγω παιζει να ειμαι τιγκα καθυστερας γιατι ειδα το ντεμο 4-5 φορες και μονο 2-3 κιλλ ειδα καπως πιο .. οχι νορμαλ...

anyway δεν ξερω τι να πω ... παντως εχετε πεσει ολοι να φατε τον σμιγκο και τον μος και αυτο ειναι γεγονος..
οπως επισης ειναι γεγονος πως οι idinark δεν συμπεριφερθηκαν σωστα after match..
μαλακια μεγαλη και των hysteria που κανανε οτι κανανε με fake names..

και πολυ σωστα ειπε ο airborner οτι πιεζετε καταστασεις.  μπορει να μην το καταλαβαινετε αλλα εμμεσως απειλειτε τους αντμιν οτι θα αποχωρησετε  da faq δηλαδη...
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

SMIGO `

• DV zombie
« Reply #268 on: March 19, 2012, 11:53:36 PM »
Rentikolo gineste eseis stin eurwpi, to demo tou mos exei dwthei se admins k players ektos ellados k gelane me sas.

Tha to matheis entos ligwn imerwn ;) mister gunneR*

SMIGO `

• DV zombie
« Reply #269 on: March 19, 2012, 11:54:38 PM »
smigoula εκτιθεσε αγορι... μην δινεις σημασια.. φταις και εσυ ασχολεισε υπερβολικα... :)
εντωμεταξυ εγω παιζει να ειμαι τιγκα καθυστερας γιατι ειδα το ντεμο 4-5 φορες και μονο 2-3 κιλλ ειδα καπως πιο .. οχι νορμαλ...

anyway δεν ξερω τι να πω ... παντως εχετε πεσει ολοι να φατε τον σμιγκο και τον μος και αυτο ειναι γεγονος..
οπως επισης ειναι γεγονος πως οι idinark δεν συμπεριφερθηκαν σωστα after match..
μαλακια μεγαλη και των hysteria που κανανε οτι κανανε με fake names..

και πολυ σωστα ειπε ο airborner οτι πιεζετε καταστασεις.  μπορει να μην το καταλαβαινετε αλλα εμμεσως απειλειτε τους αντμιν οτι θα αποχωρησετε  da faq δηλαδη...

Astous...