Author Topic: Netcups.gr Premiership 2012 Playoffs Announced - UPDATED!!  (Read 77966 times)

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
Re: Netcups.gr Premiership 2012 Playoffs Announced - UPDATED!!
« Reply #270 on: March 20, 2012, 12:01:31 AM »
Ρε συ Τακη λες να μην εχω δει το Demo? Ουτε μια ουτε δυο αλλα δεν ειναι το μερος που θα παρω θεση και ολοι σας το καταλαβαινετε γιατι δε πρεπει να επηρεασω καποιους.

Εγω ειναι υποχρεωμενος σαν ο ιδιοκτητης του Netcups.gr και ως ο Head Admin της Premiership να βγαλω την επισημη αποφαση και προσπαθω να λαβω υποψην μου ολες τις γνωμες ωστε αυτο που θα αποφασισουμε να στηριζετε σε γεγονοτα.

Καταλαβαινεις το να καθομαι να γραφω στο Forum για το εν λογω θεμα μονο ανευθυνοτητα θα εδειχνε και διαθεση χαλαρη χωρις να βλεπω σοβαρα καποια πραγματα.

Απο εκει και περα αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι εχουν αρχισει διαφοροι οπως επισης και τα εμπλεκομενα teams να πιεζουν καταστασεις ο καθενας προς το συμφερον του φυσικα και  επισης να εκβιαζουν με πραξεις του τυπου ''Αν δε βγει η αποφαση... να ξερουμε αν θα συνεχισουμε στη Premiership ή εγω αν τον φιλο μου δεν ξαναπαιζω και κατι τετοια''

Λοιπον παιδες αν με την πρωτη στραβη αμεσως προσπαθειτε να διαλυσετε κατι που στησαμε με μερακι και κοπο και εχουμε σκοπο να το συνεχισουμε τοτε μαγκια σας αλλα νομιω οτι στη φαση αυτη θα πρεπει να στηριζατε το θεσμο αυτο και να μας αφηνατε ανηπερηεαστους να αποφασισουμε τι θα γινει.

Απο εκει και περα αν τραβατε μεγαλο ζορι και χαλιεστε δε κραταμε κανεναν αλυσοδεμενο, οποιος θελει ας φυγει No Hard Feelings...

Όσον αφόρα το post που έγινε στο forum του netcups, Νίκο μα και βέβαια θα περιμένουμε πρώτα να δούμε την απόφαση του admin team και μετά θα συνεχίσουμε με τις ύπολοιπες υποχρεώσεις μας στη premiership.. Δεν είναι  ότι θέλουμε να εκβιάσουμε κάποια κατάσταση, απλά θέλουμε να δούμε την εγκυρότητα αυτής της premiership.. Εδώ   ολόκληρος admin του cup σας κάθεται και κάνει "antitimestamps" για τον mos, και δεν είναι καν στους hysteria. Που κανονικά θα έπρεπε να είναι αμέτοχος σε όλη αυτή τη συζήτηση που γίνεται στο forum.. Πως να μην αμφισβητήσουμε κάτι τέτοιο εμείς μετα.. Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να παίζουμε αν δεν δούμε την εγκυρότητα αυτής της premiership.. Και δεν προσπαθούμε να διαλύσουμε τίποτα, σε ότι κι αν έχετε κάνει σας στηρίζουμε είτε είναι LAN , premiership Κτλπ..
« Last Edit: March 20, 2012, 12:10:55 AM by future »
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

pancy

• DV zombie
« Reply #271 on: March 20, 2012, 12:03:26 AM »
απο πανω εχει 1000% δικιο
no sense με λιγα λογια

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #272 on: March 20, 2012, 12:04:50 AM »
απο πανω εχει 1000% δικιο
no sense με λιγα λογια

εσυ προσεχε να μην καθεσαι οριζοντια.

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #273 on: March 20, 2012, 12:14:38 AM »
τα antitimestamps έγιναν απο τον Αντώνη σαν Αντώνη και όχι σαν admin, η αποφαση θα βγει αποψε, πολυ το τραβηξαμε.

Airborner

• DEMO UPLOADER!
    • Team Refuse Website!
« Reply #274 on: March 20, 2012, 12:15:40 AM »
Future τα Timestamps που εφτιαξε ο Zynga ηταν κατοπιν δικης μου προτροπης ασχετα αν αυτος βιαστικε και τα postare ενω επρεπε αν το συζητησουμε ολοι μαζι πρωτα.

Απο εκει και περα πως στο καλο θελετε να βγαλουμε μια αποφαση αν δε κατσουμε να δουμε τα stamps του illu και μετα να αντιπαραθεσουμε πανω σε αυτα.

Το Νομισμα εχει 2 οψεις παντα...

Απο εκει και περα νομιζω οτι μιας και η αποφαση θα ειναι οπως φενεται απο εμενα αρα δε νομιζω οτι τιθετε θεμα εμπιστοσυνης.

Αν καποιος πιστευει οτι δεν κανω για αυτο το πραγμα η με θεωρει αφερεγγυο ας το πει τοτε αλλιως ηρεμηστε και περιμενετε μεχρι αυριο.

Σημερα τελειωσανε ολα τα match του 1ου Round των Playoff αρα και να χασουμε και 2 ημερες μεχρι να βγει η αποφαση δεν εγινε και κατι.

Ποιο σημαντικο ειναι αυτο παρα να προγραμματισουμε τους αγωνες.

ApatEwnaS

• DV zombie
« Reply #275 on: March 20, 2012, 12:16:17 AM »
Όσον αφόρα το post που έγινε στο forum του netcups, Νίκο μα και βέβαια θα περιμένουμε πρώτα να δούμε την απόφαση του admin team και μετά θα συνεχίσουμε με τις ύπολοιπες υποχρεώσεις μας στη premiership.. Δεν είναι  ότι θέλουμε να εκβιάσουμε κάποια κατάσταση, απλά θέλουμε να δούμε την εγκυρότητα αυτής της premiership.. Εδώ   ολόκληρος admin του cup σας κάθεται και κάνει "antitimestamps" για τον mos, και δεν είναι καν στους hysteria. Που κανονικά θα έπρεπε να είναι αμέτοχος σε όλη αυτή τη συζήτηση που γίνεται στο forum.. Πως να μην αμφισβητήσουμε κάτι τέτοιο εμείς μετα.. Δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να παίζουμε αν δεν δούμε την εγκυρότητα αυτής της premiership.. Και δεν προσπαθούμε να διαλύσουμε τίποτα, σε ότι κι αν έχετε κάνει σας στηρίζουμε είτε είναι LAN , premiership Κτλπ..

w8 w8..όπως λέτε εσείς τις απόψεις σας κτλ την λέω και εγώ..Είτε σαν admin είτε σαν player. Έχω δικαίωμα στο να λέω την άποψη μου. Όπως όλοι οι admins θα καθίσουν και θα δουν το demo και θα πουν την άποψη τους έτσι έκανα και εγώ..Η διαφορά είναι ότι αυτό που εγώ πιστεύω το τεκμηρίωσα και προσπάθησα να αποδείξω / στηρίξω την άποψη μου.

ps: όσο για τα ηλίθιους κτλ  που είπα οκ, συγνώμη, αλλά είλικρινα το ότι δεν έχετε ψάξει τίποτα στο game πέρα από τα smokes / nades παραμένει.

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #276 on: March 20, 2012, 12:18:39 AM »
η αποφαση θα βγει αποψε, πολυ το τραβηξαμε.
Φανταζομαι pika και λοιπες ιερες αγελαδες του cod στην ελλαδα να πινουν μπαφους στο ts και να αναρωτιουντε ξυνοντας τις 5 τριχες που εχουν για μουσι.. "φοραει αραγες ο mos??"
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

pkchUU.

• DV zombie
  • whine for everything.
« Reply #277 on: March 20, 2012, 12:19:31 AM »
οταν βγαλουμε τον νεο Παπα,εεε δουμε αν θα πεσει το ban, θα βγει καπνος απο την καμιναδα σεχτα

pancy

• DV zombie
« Reply #278 on: March 20, 2012, 12:21:48 AM »
να κοιμηθουμε η' οχι?

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #279 on: March 20, 2012, 12:22:10 AM »
περα απ την πλακα τωρα αν καποιος αξιζει ban απ την ολη ιστορια ειναι ο smigo γιατι πρηξιμο αρχιδίων στο τετραγωνο.. ο mos κλαιν, εξαλλου το παιδακι ουτε δικαιωματα εχει δωσει ποτε ουτε βγηκε εδω να μας ζαλισει τον ερωτα..
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

SMIGO `

• DV zombie
« Reply #280 on: March 20, 2012, 12:26:27 AM »
περα απ την πλακα τωρα αν καποιος αξιζει ban απ την ολη ιστορια ειναι ο smigo γιατι πρηξιμο αρχιδίων στο τετραγωνο.. ο mos κλαιν, εξαλλου το παιδακι ουτε δικαιωματα εχει δωσει ποτε ουτε βγηκε εδω να μας ζαλισει τον ερωτα..

esu exeis kapoio provlima mazi mou re su? asxolithika me sena? kuriolektika esu eisai o monos pou oso k na milas den aksizeis oute to salio mou....

egw pantws oute exw/eixa/tha exw prob mazi sou...
« Last Edit: March 20, 2012, 12:30:26 AM by SMIGO ` »

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #281 on: March 20, 2012, 12:32:22 AM »
esu exeis kapoio provlima mazi mou re su? asxolithika me sena? kuriolektika esu eisai o monos pou oso k na milas den aksizeis oute to salio mou....
εχεις δικιο μεγαλε.. επειδη σε ολους εδω μεσα απαντας μ επιχειρηματα και τεκμηριωμενες απαντησεις, μην ασχοληθεις μαζι μου και καταλησεις εστω και λιγο απ το ελαχιστο μυαλο που διαθετεις.. οταν ολος ο οιστρος αντιλογιας σου περιοριζεται σε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ("σας γαμαει ενας 15 χρονος" ffs) καλα κανεις και δεν κατελας σαλιο για ατομα σαν και μενα!
και να φτυξεις θα παει χαραμι το φτυξιμο λενε στο χωριο μου!

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #282 on: March 20, 2012, 12:33:38 AM »
εχεις δικιο μεγαλε.. επειδη σε ολους εδω μεσα απαντας μ επιχειρηματα και τεκμηριωμενες απαντησεις, μην ασχοληθεις μαζι μου και καταλησεις εστω και λιγο απ το ελαχιστο μυαλο που διαθετεις.. οταν ολος ο οιστρος αντιλογιας σου περιοριζεται σε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ("σας γαμαει ενας 15 χρονος" ffs) καλα κανεις και δεν κατελας σαλιο για ατομα σαν και μενα!
και να φτυξεις θα παει χαραμι το φτυξιμο λενε στο χωριο μου!

απο ποιο χωριο εισαι ρε;

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #283 on: March 20, 2012, 12:34:50 AM »

egw pantws oute exw/eixa/tha exw prob mazi sou...
οπ δεν ειδα το edit ρε μαλακα και εξαπελησα επιθεση.. ελα sorry και γω σε παω! και καλα κανεις και τα χωνεις στην πουτανα την κλικα! απλα με πιανει το παραπονο που οταν εγω τους εκραζα ολους αυτους εσυ δεν με στηριξες..

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #284 on: March 20, 2012, 12:37:02 AM »
Future τα Timestamps που εφτιαξε ο Zynga ηταν κατοπιν δικης μου προτροπης ασχετα αν αυτος βιαστικε και τα postare ενω επρεπε αν το συζητησουμε ολοι μαζι πρωτα.

Απο εκει και περα πως στο καλο θελετε να βγαλουμε μια αποφαση αν δε κατσουμε να δουμε τα stamps του illu και μετα να αντιπαραθεσουμε πανω σε αυτα.

Το Νομισμα εχει 2 οψεις παντα...

Απο εκει και περα νομιζω οτι μιας και η αποφαση θα ειναι οπως φενεται απο εμενα αρα δε νομιζω οτι τιθετε θεμα εμπιστοσυνης.

Αν καποιος πιστευει οτι δεν κανω για αυτο το πραγμα η με θεωρει αφερεγγυο ας το πει τοτε αλλιως ηρεμηστε και περιμενετε μεχρι αυριο.

Σημερα τελειωσανε ολα τα match του 1ου Round των Playoff αρα και να χασουμε και 2 ημερες μεχρι να βγει η αποφαση δεν εγινε και κατι.

Ποιο σημαντικο ειναι αυτο παρα να προγραμματισουμε τους αγωνες.

Δεν σε αμφισβήτησε κανείς, απλά όταν ένα άτομο(admin) που επηρεάζει άμεσα την αποφάση για το ban, κάθεται και συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και έρχεται σε τέτοια αντιπαράθεση αντί να πει απλά την άποψη του, όπως έκαναν οι άλλοι admins, αυτόματως μας δίνεται το δικαίωμα να τον αμφισβητήσουμε..

ps: όσο για τα ηλίθιους κτλ  που είπα οκ, συγνώμη, αλλά είλικρινα το ότι δεν έχετε ψάξει τίποτα στο game πέρα από τα smokes / nades παραμένει.

Μονο εσύ το έχεις ψάξει το θέμα παραπάνω ... Οι υπόλοιποι εδώ πέρα τόσο καιρό πέταμε μονο nades και smokes.. Αφου να φαντάστεις όποτε παίζουμε με τους x9 ή τους REFUSE (πριν μπεις εσυ, που είσαι ψαγμένος) τα games τα παίζαμε σε strat mode.. Όποιος είχε τις καλύτερες nades και smokes κέρδιζε.. Α ρε smigo no2 ..

"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam