Author Topic: OTE - VDSL  (Read 36202 times)

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
Re: OTE - VDSL
« Reply #15 on: March 15, 2012, 10:46:58 PM »

pancy

• DV zombie
« Reply #16 on: March 15, 2012, 11:12:25 PM »
ΟΤΕ ή ΟΤΕ-SHOP γιατι εχει διαφοραΣτον ξαναπα και πιο πανω , δυστυχως οτι πληρωνεις παιρνεις  :-\
......
rofl
ote kai me Line Attenuation 4

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #17 on: March 15, 2012, 11:19:12 PM »
......
rofl
ote kai me Line Attenuation 4
τοτε εισαι αρχοντας
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #18 on: March 16, 2012, 12:54:01 AM »
Greek oti les den isxyei,  isa isa pou ta diktya sto majority einai kalytera se apodosh mias kai exoun ligoterous pelates ana KV + Dslam .

Oson afora to attenuation ths grammhs me to pou kleidwnei to router einai kathara thema eksasthenishs tou shmatos-apostashs. An yparxoun paremvoles sto zevgari H meiwmenh apodosh afto ftiaxnei me allagh zevgous .

Oson afora to Vdsl apth cabin (dld OTE oxi Cyta) , gia osous de gnwrizoun , anamesa k o greek, dinei o paroxos VDSL yphresia apto KV ews to spiti tou pelath = mikroteres apostaseis synithws twn 200 metrwn pou sth Vdsl texnologia pianei kanonikotata se ygeies zevgos 50mbit down ( to max tou protokwlou einai 100, opws leme dld ews 24 sto adsl2+ protypo etsi leme ews 100mbit sto vdsl2) .
To Vdsl de , leitourgei pilotika apton ote edw k 2 xronia se 3 poleis Voreia ellada kai se 3 perioxes sthn Athina. Oses grammes exw metrhsei , me eksairesh to koukaki pou exei sapia diktya , epianan 45-50mbit kai se syxronismo oso k se speedtest.
Oi apistoi mporoun na perasoun mia volta apto adslgr.com kai na diavasoun. Opoios de kserei prin milhsei mporei na diavasei .

Telos de paremvoles metaksy kentrou kai KV pavoun na yparxoun efoson yparxei optikh ina k oxi xalkos .
Pelates pou einai koubwmenoi se Vdsl Cabin se protypo ADSL2+ yparxoun epishs arketoi sthn Ellada se perioxes pou exei anaptyxthei to Vdsl opws Zografou - Agia Paraskev - Xolargo - Peiraia - Voula  kathws kai  Patra - Korintho . Diladh pianoun 23+ apta 24 .

p.x egw afth th stigmh exw:

Down   24209 kbps      
Up           1023 kbps 

eimai 250 metra apto KV , o kollhtos mou to xei katw akrivws apth polykatoikia tou  :/
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #19 on: March 16, 2012, 02:51:09 PM »
8a mporouses na kaneis ena explain tou ti akrivws ennoeis me ygeies zevgos?Kai poio akrivws zevgos ennoeis(to sunoliko,h mono apthn kolwna sto spiti)

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

Avarish

• Assistant Team\Cup Admins
  • CBWARRIOR.
  • bOURiizj!
« Reply #20 on: March 16, 2012, 03:21:21 PM »
Kozanh nomizw h den diavasa ka8olou?

Fucking 3rdies.
[16:38] hRMNY' Greekyyy: reeee
[16:38] hRMNY' Greekyyy: o server einai 999
[16:38] hRMNY' Greekyyy: apo netcups
[16:38] hRMNY' Greekyyy: kante kana rr
[16:38] REFUSE ~ avarov: na ta xiliasei pes tou

Sifter

• DEMO UPLOADER!
  • The Improbability Drive!
« Reply #21 on: March 16, 2012, 04:30:07 PM »
Se opoion den perasei i grammi : http://nooooooooooooooo.com/

zombie

• 222 HERO!~
« Reply #22 on: March 16, 2012, 05:09:56 PM »
Code: [Select]
(Α/Κ  µε πρόβλεψη για εγκατεστηµένο VDSL εξοπλισµό σε Α/Κ – Μάιος 2012
μπορει καποιος να μου το κανει "λιανα" γιατι τα ελληνικα μου μαλλον εχουν σκουριασει ή αλλαξαν αλλη μια φορα και δεν το πηρα χαμπαρι.

Λίστα Α/Κ στα οποία προβλέπεται να εγκατασταθεί VDSL εξοπλισµός σε Α/Κ (Μάιος 2012)

-γιατι στα Α/Κ (που μαλλον τωρα υπαρχουν dslam) πως καταληγει το internet? με χαλκο? ασυρματα? γιατι εγω νομιζω  οτι γινεται με οπτικη ινα.
-για ποιο λογο θα εβαζε καποιος VDSL σε Α/Κ????
-μηπως εννοει οτι καποια KV (καφαο στα ελληνικα) θα  τροποποιηθουν και θα εγκατασταθει VDSL εξοπλισμος (Καπου τα αναφερουν Υ/Κ)? και αν ναι τοτε ποια καφαο? ολα?
δλδ στην πετρουπολη που εχει σαν α/κ τον οτε του ιλιου, τελος μαιου ολα τα καφαο, της Πετρουπολης, ή εστω καποια θα εχουv γινει vdsl????

Υπαρχει καμμια προβλεψη για τους εναλλακτικους?

ΝΟ SHIT!

ρε συ Assvas ριξε μια 'ξυγα ναουμ

edit: μολις τωρα διαβασα το Post του assvas, καποιες αποριες ομως παραμενουν.
επισης καποιες παρεμβολες σε ζευγαρια γινονται και απο crosstalk, ραδιοφωνικους σταθμους ακομα και απο τον  ΗλΠΑΠ klp για τα οποια δεν φταιει το ζευγος  αλλα εξωγενεις παραγοντες

« Last Edit: March 16, 2012, 05:38:01 PM by zombie »
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #23 on: March 16, 2012, 05:36:33 PM »
Στα κέντρα δεν ενδιαφέρει με τι πάει διότι εσένα σε επηρεάζει η απόσταση μέχρι το κέντρο. Από κει και πέρα ας κόψουν το λαιμό τους πως θα το πάνε στο backbone για να πιάνει όντως την ταχύτητα κλειδώματος.

Στα καφαο θα θα τοποθετηθούν mini-dslam, τα οποία θα συνδέονται με οπτική στο τοπικό κέντρο. Επομένως το λεγόμενο last mile, που σε επηρέαζε η απόσταση, γίνεται πολύ μικρότερο. Θεωρητικά με το καφαο του, δεν έχει κανείς απόσταση μεγαλύτερη  από 800m, καλωδιακά.
Μπορείς επομένως να έχεις πολύ μικρό attenuation, που σε συνδυασμό με το vdsl να σου επιτρέπει μεγάλες ταχύτητες κλειδώματος και, με την οπτική μέχρι το κέντρό, να είναι και πρακτικές.

Όσοι εναλλακτικοί έχουν "δικά τους δίκτυα", μπορούν να το κάνουν. Ο ΟΤΕ παράλληλα ανακοίνωσε τιμολόγια για ενοικίαση κυκλωμάτων του, όπως ήταν κάποτε οι ADSL μέσω ΑΡΥΣ.

zombie

• 222 HERO!~
« Reply #24 on: March 16, 2012, 06:30:59 PM »
Βασικα τη θεωρια του adsl Και vdsl την ξερω χωρις πολλες λεπτομερειες ομως.

Αυτο που μου προκαλεσε , ομως , ερωτηματα ειναι η εντελως προχειρη ενημερωση του ΟΤΕ.

Τι παει να πει "Λίστα Α/Κ στα οποία προβλέπεται να εγκατασταθεί VDSL εξοπλισµός σε Α/Κ"?

σπασικας mode on
το καφαο μου θα γινει Υ/Κ (KV+μινι dslam)??????
Θα γινουν ολα τα καφαο Y/K?
με ποια κριτηρια θα γινει επιλογη
δεν νομιζω να γινουν ολα τα καφαο Y/K....
px το καφαο που βρισκεται 400μ απο το Α/Κ θα γινει και αυτο Υ/Κ?
....και τι με νοιαζει εμενα αν στην αλλη μερια του ιλιον μπουνε Υ/Κ.....
δηλαδη στο μενιδι (ο μεγαλυτερος σε εκταση δημος της αττικης) θα προλαβουν να βαλουν Υ/Κ μεχρι το μαιο?

σπασικλας Mode off

τελοσπαντων εγω εχω 33db attn που θεωρητικα σημαινει οτι  βρισκομαι 2400μετρα απο το κεντρο που ειναι στο ιλιον.Aν εγω ειμαι 400 μετρα απο το καφαο, αν αυτο γινει Υ/Κ, τοτε θα εχω attn για τα 400 μετρα δλδ γυρω στα 8db

« Last Edit: March 16, 2012, 06:37:04 PM by zombie »
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #25 on: March 16, 2012, 06:42:40 PM »
Στα κέντρα δεν ενδιαφέρει με τι πάει διότι εσένα σε επηρεάζει η απόσταση μέχρι το κέντρο. Από κει και πέρα ας κόψουν το λαιμό τους πως θα το πάνε στο backbone για να πιάνει όντως την ταχύτητα κλειδώματος.

Στα καφαο θα θα τοποθετηθούν mini-dslam, τα οποία θα συνδέονται με οπτική στο τοπικό κέντρο. Επομένως το λεγόμενο last mile, που σε επηρέαζε η απόσταση, γίνεται πολύ μικρότερο. Θεωρητικά με το καφαο του, δεν έχει κανείς απόσταση μεγαλύτερη  από 800m, καλωδιακά.
Μπορείς επομένως να έχεις πολύ μικρό attenuation, που σε συνδυασμό με το vdsl να σου επιτρέπει μεγάλες ταχύτητες κλειδώματος και, με την οπτική μέχρι το κέντρό, να είναι και πρακτικές.

Όσοι εναλλακτικοί έχουν "δικά τους δίκτυα", μπορούν να το κάνουν. Ο ΟΤΕ παράλληλα ανακοίνωσε τιμολόγια για ενοικίαση κυκλωμάτων του, όπως ήταν κάποτε οι ADSL μέσω ΑΡΥΣ.

kosma,exw thn entipwsh oti se lathos sxolh perases.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #26 on: March 16, 2012, 07:27:52 PM »
zombie, θεωρητικά προβλέπεται να γίνει παντου, όπως και με το adsl. Όπως όμως και με το adsl, χρειάζεται ένα βάθος χρόνου. Προφανώς στη κάτω ραχούλα που δεν έχει ζήτηση για vdsl, δε θα γίνει πιο γρήγορα από το κέντρο του πειραιά. Αντιστοίχως και στο μενίδι, η σχέση απόδοσης/κόστους (για τον ΟΤΕ) είναι μικρότερη και άρα δε θα είναι άμεση προτεραιότητα. Όταν αρχίσει η εμπορική διάθεση θα μπορείς, όπως και με το adsl, να καλείς στο εμπορικό και να δηλώνεις ενδιαφέρον προκειμένου να διατεθεί η υπρεσία στην περιοχή σου γρηγορότερα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί τέτοιο κόλημα με τις ταχύτητες. Δεν μπορώ να πω πως μου χρειάζεται πάνω από 10mbps, και σίγουρα έκανα την δουλειά μου άνετα ακόμα και με 2mbps.

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #27 on: March 16, 2012, 08:17:00 PM »
Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατί τέτοιο κόλημα με τις ταχύτητες. Δεν μπορώ να πω πως μου χρειάζεται πάνω από 10mbps, και σίγουρα έκανα την δουλειά μου άνετα ακόμα και με 2mbps.

zis. Εκτός είστε απαιτητικοί σαν τον πανσέτα και τον τακρ1δα, να δείτε την ταινία-καρότο σε bluray rip.
Και όχι Τάκη δε βλέπω καζαμπλάνκες μόνο άντε γειά ΡΕ.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #28 on: March 16, 2012, 09:26:52 PM »

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #29 on: March 16, 2012, 10:56:15 PM »
zbou, ξεπερασμένο αυτό πλέον ρε, βγήλε το ipad3.