Poll

ti protimate skoulikia to cod 1 h to cod 2??

cod 1
8 (38.1%)
cod 2
13 (61.9%)

Total Members Voted: 19

Author Topic: cod 1 h cod 2  (Read 7629 times)

Intruder

• Ranked Pubzorz!
cod 1 h cod 2
« on: November 28, 2005, 01:10:46 PM »
elate koufalitses peite tin gnomi sas kai tekmirioste tin.

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
Re: cod 1 h cod 2
« Reply #1 on: November 28, 2005, 01:27:34 PM »
opos esi mori lougra tekmirioses pos protimas to cod1?

tespa 8a sou kanw ti xari....
loipon an kai ta exo pei... protimo cod2 epidi

1 poly poio meletimena map
2 poio fun pub
3 vlepw kapoies prooptikes kai sigoura perisoteros kosmos!
Keeping women happy and rivals unhappy since 1980!

Intruder

• Ranked Pubzorz!
« Reply #2 on: November 28, 2005, 01:30:02 PM »
8a miliso kai ego min anisixeis :P

Unsto

• DV zombie
« Reply #3 on: November 28, 2005, 01:47:36 PM »
CoD 2,  θα ελεγα περισσοτερα αλλα θα ποσταρει ο avnanas τις 15 σελιδες μετα οποτε ας τους αφησω λιγο χωρο παραπανω.

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #4 on: November 28, 2005, 02:47:21 PM »
Xm, ok, exo milisei  genika gia to 8ema alla 8a ta ksanapo en syntomia...

To CoD mou afise tis kalyteres entyposeis kai 8eoro oti den prolave na ftasei ekei pou eprepe...ontas pio "pro" game...To cod2, gia mena, to epipedo skill pou apaitei se oti afora to aim pio poly, aggizei to epipedo tou HALO.

FFS dld, edo to mohaa eixe recoil. Sto CoD gia na peis oti eixes skill sto aim, eprepe na vgalei aima o kolos sou ap tin karekla, kai sto 2 mpainei kai i koutsi Maria kai fragarei.

Kai de nomizo oti to COD exei na zilepsei apo ta maps tou 2. Ama exeis paiksei 200 wars sti harbor, ti na sou pei mia burgundy, paidiki xara einai...Ti na mou pei i toujane mpros stin pareksigimeni powcamp pou eprepe na vgoun ta matia sou gia na deis ekei ena antipalo makria, i ksero go sta ereipia tis Danwville ap to sniper house. Akougomai isos poly apolytos, alla toulaxiston oi dikoi mou kai oi non kseroun kala ti leo epeidi mazi lioname sta mixed kai sto cb. Den 8elo na ginomai kakos, alla osoi milane gia ena game se epipedo multiplayer, prepei na exoun kai empeiria apo teamwork kai oxi mono apo public! Na exoun ksenyxtisei na vroun taktikes se maps kai na exoun faei xiliades karpazies apo teams tou eksoterikou kai na skizoun ta plans tous kai na pigainoun gi alla...Ayto fanike kai sto cup tis Paraskevis...omades kai paiktes pou isos ego mono den iksera kai sximata mixed, pigan poly kala kai xoris plans kai TS...otan exeis to advantage tou aim eisai kai kinisai pio sigoura...

Ayti nomizo einai i kyria diafora tou game pera ap ta grafika. Oi ixoi tou pantos gamane me diafora. Kai ok, makari na ginoun ola ayta aitia na mpei kosmos na to fxaristi8oume...apla, os tote ego 8a eimai sygratimena aisiodoksos

kai einai kai panakrivo to gamimeno...

Luck0r?!

• CBWARRIOR.
« Reply #5 on: November 28, 2005, 06:11:59 PM »
Mazi sou aunana! Den kserw kati omws, Mhpws einai eukolo to CoD 2 se autous pou eixane paiksei CoD kai oxi se olous?

Kala o Nas einai nikhths kai epeidh de nikouse sto 1 tou aresei to 2  ;D ;D ;D ;D

<3<3

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #6 on: November 28, 2005, 06:30:25 PM »
otan vghke to cod , pethane to mohaa, kai otan vgike to cod2 pethane to cod... just like that.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Takis1_1

• Guest
« Reply #7 on: November 28, 2005, 10:21:34 PM »
cod 1.1

cassidy

• Guest
« Reply #8 on: November 28, 2005, 10:22:35 PM »
COD 2 egw, an valoun ki auto aim tha ginei my favorite game ever :D

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #9 on: November 29, 2005, 04:42:53 PM »
Mazi sou aunana! Den kserw kati omws, Mhpws einai eukolo to CoD 2 se autous pou eixane paiksei CoD kai oxi se olous?

Kala o Nas einai nikhths kai epeidh de nikouse sto 1 tou aresei to 2  ;D ;D ;D ;D

<3<3

Koita, se mas, nai, fainetai pio eykolo to CoD2. Emeis ksekavalisame apo mixani kai kavalisame podilato...

Gia ena neo paikti omws to no recoil, tou dinei to grigoro frag. Aneksartitou apostaseos einai eystoxos se poly megalytero pososto ap oti 8a itan sto CoD1. Kai xoris to aim down the sight, petyxainei. An o paiktis aytos, itan metrios kai xoris idaiteri ekseliksi tou skill tou sto CoD1, 8a meinei sto CoD2. Ta mg 8a tou dosoun to skill pou panta oneirevotan. Ekei paizetai to paixnidi. Sto ti 8elei ka8e paiktis ap ton eyato tou se epipedo aim. Kai mi geliomaste. To proto pou koitaei o gamer twn FPS einai to aim kai to gameplay tou.

O eykolos dromos einai na ksekiniseis me no recoil kai polla frags. Opws sto Mohaa...Posoi akolou8isan ton Dromo tou CoD, otan vgike...? Aytoi pou anazitousan ekseliksi kai ikanotites kai oxi aytoi pou i8elan apla na fragaroun.
To CoD me to recoil pou eixe, sou edine na katalaveis oti ayto to game einai kati neo, idiaitero, kai dyskolo ston xwro ton fps games. To gameplay tou sou edine na katalaveis oti an exeis patimeni synexeia tin skandali de 8a petyxeis apla ki as exeis 71 sfaires stin kalyteri. To CS opws kai ta BF exoun recoil, apla ayta de sou dinoun na katalaveis ti prepei na dior8oseis oste na petyxeis stoxo. To CoD oso varages toso pros ton ourano koitages...!

O dyskolos dromos, afou vevaia exeis ma8ei ta yper kai ta kata tou oplou sou, (recoil, rate of fire) kai na xeirizesai mixanika to aim down the sight, einai na rixneis sto stoxo me enstikto, na mandeveis tin epomeni kinisi kai oxi apla na rixneis pros ta ekei (as8eneia ton MGunners-sprayers). Na ypologizeis to xrono enos kinoumenou stoxou na scanareis to topio me mia matia (an einai konta se kalypsi) oste an astoxiseis stin proti na valeis to skopeytro mixanika kai dixos skepsi sto epomeno simeio kai na rikseis xoris 2i skepsi, xoris na perimeneis na ksanadeis to stoxo, sa na to pairneis fotografia kare-kare, allios ton exases...AYTO einai to challenge pou prepei na anazitame se ka8e fps game, kai oxi varate violitzides

Sto CoD2 eytyxos ta rifles kai idiaitera ta bolt action (Kar, Enfield, Mosin) kratoun akoma ti goiteia tous, s ayto ton tomea kai me ta nea skopeytika einai akoma pio eykola gia mas.

:-*

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
« Reply #10 on: November 29, 2005, 04:49:15 PM »
ok stfu and die twra omos plz ... thx

to cod2 nikaei  ;D
Keeping women happy and rivals unhappy since 1980!

Luck0r?!

• CBWARRIOR.
« Reply #11 on: November 29, 2005, 08:46:17 PM »
Nai aunana, to idio leme apla opws panta esu tekmhriwneis thn apopsh sou :>

Nas elpizw na phgaine se mena to reply giati an phgaine ston aunana pou kathotane kai egrafe lamia :P <3u2

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #12 on: December 01, 2005, 04:24:52 PM »
An kanate oloi to idio, isos kai na eixame pio ygies community...

Kaneis ena topic gia na peis 2 pramata, na doseis kai se ena nooba na katalavei ti sto poutso paizei, m afto to game... oxi ti gnomi exete kai meneis stin apekso...de to leo mono gia ton intruder alla gia olous pou kanoun tetoiou eidous post...

Sas aresei to Cod 1 ? Apantisi... Nai...

To dimotiko to vgalate ? Apantisi...Nai...

Ksereis kai grammata dld? Apantisi...oxi polla...

Poio oplo s aresei ? Apantisi...to sniper...

To ksera... :-\

Takis1_1

• Guest
« Reply #13 on: December 01, 2005, 08:09:39 PM »
Aaahahahaha  ;D

cassidy

• Guest
« Reply #14 on: December 01, 2005, 11:51:04 PM »
OK na pw ki egw ti malakiam twra.

Symfwnw me ton assvas.
To COD2 vgike, to COD1 pethane. Ti paizei sto clanbase to kserete poly kalitera apo emena, de mporw na to sxoliasw (fantazomai omws ki ekei pws oi omades meiwnontai oso pernaei o kairos). Sto public ta pragmata ksanazestathikan an kai de mporw na pw pws moy thymizei tis arxes tou cod1 pou o tdm server itan monimws gematos me 30 atoma.
De lew pws mou aresei na einai gematos me 30 atoma, apla mia paratirisi kanw gia ton kosmo pou exei erthei sto paixnidi.

Twra na pw kai ti gnwmi mou gia to idio to game. Thelei akoma douleia. Ypodeestero tou COD1 mexri stigmis xwris na prosferei kati theamatiko apo apopsi grafikwn. Alitheia se directx9 to trexei kaneis? Den exw akousei kanenan mexri twra na to trexei ikanopoiitika se dx9, eimai periergos na dw ti kanei o andreas me tis 2 7800 se sli. Kai se dx7 pou to paizoume oloi, pragmatika den exei megales diafores apo to cod1.

Ekanan kai kapoies allages sto gameplay tou paixnidiou pou de tis katalavainw katholou... px to no recoil pws tous irthe? Tha eprepe na eimai o teleutaios pou diamartyretai, giati tou mp44 to recoil pote de to synithisa, omws me to recoil eniwthes pws pragmati varas me oplo ki oxi me neropistolo.

Akoma ta maps. Kapoia maps einai apla aparadekta. Den exoun logo yparksis. Ekeini me tous amerikanous pou einai gemati ktiria gremismena... eleos dld, se poio gametype einai kali auti i pista?

Twra ta ypoloipa pou me eknevrizoun
den exei anticheat, exei shotguns, de m'aresei to sniper pou to exoun ksanakanei toso eykolo kai to xrisimopoiei ki i koutsi maria.

Proswpika to paixnidi de tha to agorasw, to cod1 kai pou to agorasa de xreiastika pote mou cd key, alla pes paei sto dialo giati itan gamw ta paixnidia. An de strwthei i katastasi toulaxiston me recoil kai me ta grafika tou paixnidiou sto prwto patch, de me vlepw na to agorazw auto oute gia plaka.

Btw, tis exete pou tis exete tis kartes grafikwn, to paixnidi DEN exei apaitiseis megaliteres apo to cod1 se dx7 mode pou to paizoume oloi, valte toulaxiston 2xAntiAliasing kai anisotropic filtering na vlepete kalitera grafika.