Author Topic: Ο Βούρκος.  (Read 11474 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Re: Ο Βούρκος.
« Reply #15 on: June 13, 2012, 11:31:14 AM »
Γιατί είστε υπάνθρωποι...
Γιατί μπορούμε...
Γιατί χέζομαι κι έχω αργήσει...
Γιατί το έθνος μας χρειάζεται...
Γιατί είμαστε τρομεροί τύποι...

Ο Βούρκος!

Είναι ξεκάθαρο το ποίημα του Ρέγγα..
Αρχικά κάνει αναφορά στον mikeus (υπάνθρωποι), στη συνέχεια απευθύνεται στον pewww (γιατί μπορούμε -> obama -> americas -> pewww). Έπειτα, κάνει σαφέστατη έκκληση στον takr1da (χέζομαι κι έχω αργήσει), ενώ στην πορεία αναφέρεται σε όλο το κομμούνιτι ψοδ.γρ (το έθνος μας χρειάζεται -> call of duty + our community).

Στο τέλος, επιλέγει την τεχνική της αντίθεσης (τρομεροί τύποι - βούρκος) για να δείξει την αντίθεση μεταξύ των μελών, κάνοντας σαφές ότι αναφέρεται σε δύο ποιοτικά εκ διαμέτρου πρόσωπα (stewie - chester) ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΤΑΞΕΙ;
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

haxzor

• DV zombie
  • EPIC FAILURE!
« Reply #16 on: June 13, 2012, 11:36:34 AM »
Αρχικά κάνει αναφορά στον mikeus (υπάνθρωποι), στη συνέχεια απευθύνεται στον pewww (γιατί μπορούμε -> obama -> americas -> pewww). Έπειτα, κάνει σαφέστατη έκκληση στον takr1da (χέζομαι κι έχω αργήσει), ενώ στην πορεία αναφέρεται σε όλο το κομμούνιτι ψοδ.γρ (το έθνος μας χρειάζεται -> call of duty + our community).

Στο τέλος, επιλέγει την τεχνική της αντίθεσης (τρομεροί τύποι - βούρκος) για να δείξει την αντίθεση μεταξύ των μελών, κάνοντας σαφές ότι αναφέρεται σε δύο ποιοτικά εκ διαμέτρου πρόσωπα (stewie - chester) ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΤΑΞΕΙ;

πως τα λες ετσι αγορινα μου!!! γι'αυτο στην ιλιουπολη που σε ειδα πρωτη φορα σε ερωτευτηκα !    :-X  :-*

K4

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • Απλά Ένας Ανώριμος
« Reply #17 on: June 13, 2012, 11:38:58 AM »

Erethistika
http://www.facebook.com/groups/236580990638/
[14:23] <sinister_evil> -mwro moy 8elw na dokimasoyme kati sto krebbati
[14:23] <sinister_evil> -ti mwro moy?
[14:23] <sinister_evil> -na, ksyrise to kefali soy
[14:23] <sinister_evil> -parta kafre, parta!

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #18 on: June 13, 2012, 12:56:09 PM »
auto me ton taki htan korufh ;D

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #19 on: June 13, 2012, 02:11:02 PM »
d' awwwwwwwwwwwww, stop it youuuuuu!
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
« Reply #20 on: June 13, 2012, 02:13:38 PM »
d' awwwwwwwwwwwww, stop it youuuuuu!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

chesteR!

• DV zombie
« Reply #21 on: June 14, 2012, 12:14:41 AM »
ahahahahahaaa
Hey dude,where's my KaR ?