Author Topic: Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Μητροπάνος...  (Read 19233 times)

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!
Θεωρείς πως είναι χρέος σου να ακούς τη μουσική που παράγει ο τόπος που γεννήθηκες?
Όχι ακριβώς μην το βλέπεις έτσι. Αλλά καλό θα ήταν να εκτιμάμε την καλή μουσική και την "ποιοτική" και όχι την κάθε μαλακία εμπορικούρα! ;)

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
pyro kaneis den eipe na akous mono ellinika dioti einai xreos sou san ellinas alla kalws h kakws otan akous mono agglika-ksena tragoudia tote adinateis na antiliftheis to ti simvenei kai what is gonna happen in the long term ;).

Ksanalew kati pou exw ksanapei to ti einai cool kai to ti sou aresei akomh kai sena sigkekrimena den einai kathara dikh sou epilogh.Sineidito kai iposineidito diamorfwnontai apo pollous paragontes kai metavlhtes.
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

rasL_evil

• 222 HERO!~
  • MAYBE NEXT TIME!!
    • http://www.youtube.com/watch?v=QU8yKAbjhB4&feature=related
kalo ta3idi,enas fobera kalos kalitexneis,k as mhn akouga pote tetio style music,mono k mono gia autona akouga
RIP!

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
pyro kaneis den eipe na akous mono ellinika dioti einai xreos sou san ellinas alla kalws h kakws otan akous mono agglika-ksena tragoudia tote adinateis na antiliftheis to ti simvenei kai what is gonna happen in the long term ;).

Ksanalew kati pou exw ksanapei to ti einai cool kai to ti sou aresei akomh kai sena sigkekrimena den einai kathara dikh sou epilogh.Sineidito kai iposineidito diamorfwnontai apo pollous paragontes kai metavlhtes.

Ναι ρε Ορέστη οκ, όλα διαμορφώνoνται από διάφορους παράγοντες, WCYD, δηλαδή πραγματικά what can you do?
Παρ'ολα αυτά δεν πιστεύω ρε φίλε στο χωριό που μεγάλωσα να με επηρρέασε ο "κακός δυτικός" με τους ξένους στίχους. Δηλαδή την προσωπικότητα που την πας;
Τι είμαστε, έρμαια των υποσηνείδητων μηνυμάτων και των εξωτερικών επιροών; Δεν είναι δα και ΤΟΣΟΙ πολλοί αυτοί οι παράγοντες.
Αν είχαν τόσο μεγάλο impact αυτοί οι παράγοντες που λες θα σου πόσταρα 3πλο cd Έφη Θώδη live στο πανηγύρι στο fav music.

Και εντάξει αναγνωρίσιμος ο Μητροπάνος και οι ρόζες και σίγουρα η ποιότητα του ανθρώπου και της μουσικής του, αλλά ρε φίλε οκ, πέρα από λίγες φορές που μπορεί να μου κέντρισε κάποιος την προσοχή να προσέξω τι λέει η ρόζα ξέρω γω και κανα 2-3 άλλα τραγούδια, εμένα προσωπικά δε με έφτιαχνε ο Μητροπάνος.
Χωρίς να λέω ότι ήταν κακός ή κάτι τέτοιο, μην παρεξηγηθώ.Γούστα κτλ...
Άπο κάτι τυπάδες που τραγουδάνε "ζωγραφισέ μου τρακτέρια και κύκλωσε μου εκείνο που γράφει JOHN DEER"
τον προτιμώ (να ακούγεται στο background σε ένα random μέρος που παίζει ελληνικά).

ΟΤ: RIP.
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
RIP καταρχας, σαν τραγουδιστης ισως η μεγαλυτερη ελληνικη φωνη εβλαρ.

Θέλω να θήξω κατι αλλο, ομως. Πόσο πουριτανή είναι η Ελλαδα και πόσο θελει να κρατήσει τα "ειδωλα" της στο πάνθεον. Μητροπάνος, κοκακιας απο τα 30 του, αλκοολα του κερατα, ουισκια με δημητριακα για πρωινο κλπ. Ωστόσο, λαικος βαρδος, φωναρα που συνοδευει την καψουρα και τη μαγκια του Ελληνα. Σιδηρόπουλος-Άσημος, πρεζακια μεχρι θανατου, ρεμπελοι που η κενωνια τους βαφτισε πουθεναδες και ντρογκαδες.

Δηλαδη, νταξ, μην τρελαινομαστε, υποκλινομαι στο οτι καταφερε να εκφρασει με τα τραγουδια του τον καημο του καθε πικραμενου, αλλα μην αρχιζουμε τα ΟΛΕ για το ποσο σοβαρος ανθρωπος ητανε..

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
M&P BOUGATSA COMBO MOTHAFACKAZ!
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

b1LLy

• DV zombie
Σαφώς και η μουσική είναι γούστα συμφωνώ απολύτως,αλλά δεν μπορώ να ακούω κάτι ζώα που ακούνε και την κάθε μαλακία που τους πετάνε, και  θεοποιούνε το κάθε παπάρα.
Η καλή μουσική είναι αυτή που μένει με την πάροδο των χρόνων ενώ η "εμπορικούρα θα ακουστεί 1-2 μήνες και μετά ξεχνιέται,και "εμπορικούρες" βγάζουν όλα τα είδη μουσικής για να μην παρεξηγούμε και λέμε ότι θέλουμε.

pkchUU.

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • whine for everything.
billy, εσενα εχω δει να ανεβαζεις onirama, melisses, pasxalitses, roflmfao και τα ρεστα ομως :/

b1LLy

• DV zombie
RIP καταρχας, σαν τραγουδιστης ισως η μεγαλυτερη ελληνικη φωνη εβλαρ.

Θέλω να θήξω κατι αλλο, ομως. Πόσο πουριτανή είναι η Ελλαδα και πόσο θελει να κρατήσει τα "ειδωλα" της στο πάνθεον. Μητροπάνος, κοκακιας απο τα 30 του, αλκοολα του κερατα, ουισκια με δημητριακα για πρωινο κλπ. Ωστόσο, λαικος βαρδος, φωναρα που συνοδευει την καψουρα και τη μαγκια του Ελληνα. Σιδηρόπουλος-Άσημος, πρεζακια μεχρι θανατου, ρεμπελοι που η κενωνια τους βαφτισε πουθεναδες και ντρογκαδες.

Δηλαδη, νταξ, μην τρελαινομαστε, υποκλινομαι στο οτι καταφερε να εκφρασει με τα τραγουδια του τον καημο του καθε πικραμενου, αλλα μην αρχιζουμε τα ΟΛΕ για το ποσο σοβαρος ανθρωπος ητανε..
Καλά αυτό εννοείτε οι περισσότεροι μουσικοί πέρνουν. :-X

b1LLy

• DV zombie
billy, εσενα εχω δει να ανεβαζεις onirama, melisses, pasxalitses, roflmfao και τα ρεστα ομως :/
Δεν είπα ότι δεν έχω ακούσει σκουπίδια mate,οκ ωραία τραγουδάκια τα ακούς 5-6 φορές καλά ήταν(ειδικά αν είσαι λιώμα δεν καταλαβένεις..) ;D
Όσο για τους Onirama δεν μπορώ να πω ότι τρελένομαι,αλλά δεν είναι και άσχημοι.
« Last Edit: April 17, 2012, 06:24:29 PM by b1LLy »

pancy

• DV zombie
na akous tragoudia tou kai na anatrixiazeis

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
Imo pika h rock mousikh pote den egine apodekth apton Ellhniko lao kai den mporw na katalavw giati..Nai men exei pollous uposthriktes alla pote den anagnwristhke pisteuw oso xreiazotan...Isws einai h koultoura,isws einai h nootropia tou na krazoume kati diaforetiko...

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
ενω ο MJ δεν επαιρνε τιποτα,που το καθε ζωο εκλαιγε στο φερετρο που δεν ειχε τιποτα μεσα;
ο αλλος η της apple που δεν εκανε τιποτα αλλο απο το να βγαζει λεφτα,απο προιον που ειχε βγει στο παρελθον,χωρις να δινουν δεκαρα.
ολοι οι ροκαδες-μεταλαδες που πεθαναν και δακρυζε ο καθε πικραμενος,δεν επαιρναν.
ναι RIP και αυτοι.Οι ξενοι μπορει στα @@κια τους για τον Μητροπανο,αλλα δε νομιζω για εμας,δικαιωμα ΣΑΣ να μη σας αρεσει,να μη κανετε κεφι,το δεχομαι.
Αλλα οχι και να μου λετε τον μητροπανο κοκακια-αλκοολικο που ξεπερασε καρκινο και συνεχιζε να τραγουδαει,και φενεται το συναισθημα.nuff said

υγ.pancy ελπιζω να μη τρολλαρεις!

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

b1LLy

• DV zombie
ενω ο MJ δεν επαιρνε τιποτα,που το καθε ζωο εκλαιγε στο φερετρο που δεν ειχε τιποτα μεσα;
ο αλλος η της apple που δεν εκανε τιποτα αλλο απο το να βγαζει λεφτα,απο προιον που ειχε βγει στο παρελθον,χωρις να δινουν δεκαρα.
ολοι οι ροκαδες-μεταλαδες που πεθαναν και δακρυζε ο καθε πικραμενος,δεν επαιρναν.
ναι RIP και αυτοι.Οι ξενοι μπορει στα @@κια τους για τον Μητροπανο,αλλα δε νομιζω για εμας,δικαιωμα ΣΑΣ να μη σας αρεσει,να μη κανετε κεφι,το δεχομαι.
Αλλα οχι και να μου λετε τον μητροπανο κοκακια-αλκοολικο που ξεπερασε καρκινο και συνεχιζε να τραγουδαει,και φενεται το συναισθημα.nuff said

υγ.pancy ελπιζω να μη τρολλαρεις!
Εδώ κάνεις λάθος ότι έπερνε όταν ήταν νέος έπαιρνε σίγουρα...!

pancy

• DV zombie
idd den trolarw.
kai to kako  den einai  oti feugoun enas enas auto einai mesa sto pexnidi tis zwhs. to kako einai oti den anaplirononte. alli mia apodei3i tis katadias tis neoelladas.
tespa  wcyd :/