Author Topic: Έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Μητροπάνος...  (Read 19208 times)

ApatEwnaS

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
Ξεκολάτε ρε παιδιά σας παρακαλώ δηλαδή...
qft..

κάθε φορά το ίδιο τροπάρι....

[23:20]iMAGiNE .m0s':AGAPW TA AGORAKIA KAI OTAN TA VLEPW ME TO BOXERAKI TOYS ERE8IZOME APISTEYTA

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

b1LLy

• DV zombie
  • απ' την Πάρο και την Νάξο θα στον ετινάξω...!

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
Αν και δεν είμαι για να μπαίνουμε σε βάθος, θέλω να κάνω μια παρατήρηση: το να ακούς ένα τραγούδι "για τη μουσική" είναι σα να διαβάζεις ένα κόμικ και να κοιτάς μόνο τους διαλόγους στα μπαλονάκια. Το λεγόμενο "τραγούδι" δεν είναι μια μίξη λογοτεχνίας και μουσικής σε ισόποσες (ή και μη ισόποσες) δόσεις, είναι μια συγκεκριμένη μορφή τέχνης με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, στην οποία αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται σε κάτι που δεν μπορεί να αναλυθεί αποκλειστικά με όρους του ενός ή του άλλου.

πμ· δδ: μουσική & στίχοι σε τραγούδια αξεχώριστα

cokaRiolic

• Assistant Team\Newsposters
  • DV zombie
σωστη παρατηρηση ,εχεις πμ
ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΟΗΜΑ

PyRo

• DEMO UPLOADER!
Το λεγόμενο "τραγούδι" δεν είναι μια μίξη λογοτεχνίας και μουσικής σε ισόποσες (ή και μη ισόποσες) δόσεις, είναι μια συγκεκριμένη μορφή τέχνης με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, στην οποία αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται σε κάτι που δεν μπορεί να αναλυθεί αποκλειστικά με όρους του ενός ή του άλλου.

Όπως στον κινηματογράφο, μπορείς να πεις πως ''μάγκα μου, ο πρωταγωνιστής γάμισε, το σενάριο ήταν μάπα αλλά η σκηνοθεσία το έσωσε'', έτσι μπορείς να κρίνεις ξεχωριστά τους στίχους και τη μουσική σε ένα μουσικό κομμάτι, όντας και τα δύο μορφές τέχνης.
Το τελικό αποτέλεσμα ως composition-σύνθεση, είναι αυτό που θα σε κάνει να διαμορφώσεις σφαιρική άποψη και να πεις ''μου αρέσει'' - ''δε μου αρέσει''.
... but don't forget the Rizla.