Esy giauto quitares?Giati se 8ixane oi agglikes efhmerides?
Mexi den mporw na diafwnhsw se kati apo auta pou eipes...(seriously)
Oso gia tous fantarous mporei na mhn isxuei gia olous alla isxuei se megalo va8mo H 8eloun na tous perasoun tetoio mhnuma..(kai to xes kai sy auto..)
youtube.com/watch?v=qvcsS47vzww (to vala etsi gia na to akousoun osoi monaxa 8eloun..)
Dude, στο στρατό τι περιμένεις να πούνε δηλαδή; λογικό είναι να υπάρχουν αυτά τα συνθήματα (μέσα στο στρατό).
Από κει και πέρα έχεις το μυαλό και την κριτική σκέψη να δεις πως έχουν τα πράγματα και τι είναι αυτό που θα πρεπε πραγματικά να σε απασχολεί.
dreamer to avatar den exei kamia sxesh me thn apopsh mou...
Βασικά ήταν αντιπροσωπευτικό ακραίας άποψης τύπου χρυσής αυγής - φασισμού - ρατσισμού, οπότε δύσκολα να νομίσει κάποιος ότι παρόλα αυτά ήταν άλλη η άποψη σου.
Greeky βλέπω ότι άλλαξες και avatar . Όταν δεν έχεις την εχεμύθεια να υπερασπιστείς την άποψή σου σε οποιοδήποτε θέμα ακόμα και λανθασμένη να είναι , είναι πραγματικά ότι χειότερο και στη τελική κανείς δεν σε πέρνει στα σοβαρά .
Δεν υπάρχει έκφραση "δεν έχεις την εχεμύθεια". Και δεν υπάρχει πιο ηλίθιο πράγμα στον κόσμο να υπερασπίζεσαι την άποψη σου αν ξέρεις ότι είναι λανθασμένη, ή έστω αν έχεις αμφιβολία.
Στα σοβαρά δε θα πάρω εσένα dreamer με τα περί υπεράσπισης λανθασμένης άποψης ,
περί χρυσής αυγής + την άποψη σου περί rock που μοιάζει με της γιαγίας μ- oh wait ούτε καν η γιαγιά μου δεν έχει αυτή την άποψη.
Ο Greeky εμένα προσωπικά μου φαίνεται ότι παρόλο που φέρεται αμυντικά καθώς του "την είπαν" ας πούμε πολλοί, είναι ανοιχτός στο να κάνει συζήτηση και να πάρει πράγματα από αυτήν.