Author Topic: Εκλογές 2012  (Read 81136 times)

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
Re: Εκλογές 2012
« Reply #15 on: April 29, 2012, 02:06:56 AM »
reactor,στη συγκεκριμενη περιπτωση, νομιζω ισχυει το νομικο ετος και οχι το κλασσικο να κλεισεις τα 18 κλπ, οποτε ψαξου αν μπορεις να γραφτεις στους καταλογους.

ΟΤ, συγγενολόι στην Αθηνα θα ψηφίσει ΧΑ. Κατι γιαγιαδες της μανας μου της λεγανε οτι προκειμενου να παρουν ψηφους, οι ΧΑυγιτες πουλανε προστασια απο σπιτι σε σπιτι και χαρακτηριστικα, απ'ότι μου πε, τις συνοδευουν 5 δικοι τους σε λαικες, σουπερμαρκετ και τα ρεστα. Οπότε, να ενας λογος να τους ψηφισεις αλεξ. :/
είμαι μάιο 95, από 31 δεκεμβρίου 94 και πριν ψηφίζουνε :(
άρα για 5 μήνες δεν ψηφίζω. ακόμα χειρότερα!

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #16 on: April 29, 2012, 02:19:06 AM »
μου εξηγείτε επίσης τη διαφορά ανταρσύα/κκε? η ανταρσύα είναι τέρμα αριστερά ας πούμε αλλά όχι τόσο ολοκληρωτική;

ο ένας παίζει από χτες Αριστερά τραγούδια στο κέντρο της Αθήνας ο άλλος βγάζει hardcore TV Ads με τυπά που σου λέει να τους ψηφίσεις και μοιάζει με αυτόν:
« Last Edit: April 29, 2012, 02:26:20 AM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #17 on: April 29, 2012, 02:30:18 AM »
Με την απόκτηση εδρών από την ΧΑ δυστυχώς πάμε πολύ πίσω αν και δεν περίμενα ότι κυριαρχούν τέτοιες αντιλήψεις την σήμερον ημέρα . Για καλαμπούρι να το πεις θα το δεχτώ αλλά μέχρι εκεί . Στο τέλος πάλι θα αποκαλούν του εαυτούς τους "δεξιούς ακτιβιστές" ( κατάσταση για γέλια ) . Anyway η γενία του '94 ψηφίζει κανονικότητα . Η μοναδική λύση είναι η ένταξη όσο το δυνατόν μικρότερων κομμάτων για να αποφυγεί η πιθανή συγχώνευση μεταξύ δύο μεγάλων με στόχο την αυτοδυναμία . Θέλω να δω το ΚΚΕ να βγει ρε πούστη και να πάρει επιτέλους την εξουσία . Φοβάται να κυβερνήσει . Επίσης ο Καμμένος παραθέτει ένα πλάνο με έξοδο από την κρίση που είναι ίσως η τελευταία σανίδα σωτηρίας . Είδομεν .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #18 on: April 29, 2012, 02:31:53 AM »
μου εξηγείτε επίσης τη διαφορά ανταρσύα/κκε? η ανταρσύα είναι τέρμα αριστερά ας πούμε αλλά όχι τόσο ολοκληρωτική;

Σε γενικές γραμμές, όπως τό'πες.
To KKE είναι τόσο αριστερό όσο και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με τη διαφορά του οτι οι πρώτοι είναι Σταλινικοί και Μαρξιστές, aka ζω λιγάκι αλλού, όπως και θεωρούν επίσης οτι είναι οι μόνοι γνήσιοι εκφραστές της επανάστασης.
... but don't forget the Rizla.

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #19 on: April 29, 2012, 02:37:57 AM »
Επίσης ο Καμμένος παραθέτει ένα πλάνο με έξοδο από την κρίση που είναι ίσως η τελευταία σανίδα σωτηρίας . Είδομεν .

Επειδή βαρέθηκα να διαβάζω νεο-φιλελεύθερες πίπες τελευταία, υπάρχει περίπτωση να μας υπογραμμίσεις τα βασικά του σημεία?
Επαναδιαπραγμάτευση μνημονίου και τέτοια?

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #20 on: April 29, 2012, 02:47:02 AM »
Καπου μιλαγε σημερα η χθες ο Σαμαρας , ειχε κοσμο τριγυρω και χειροκροτουσε κτλπ, ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ???

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #21 on: April 29, 2012, 02:50:08 AM »
Προσφυγή στο ευρωπαικό δικαστήριο με στοιχεία ότι τα χρέη είναι αποτέλεσμα κακοδιαχείρησης συμφωνιών , λάθος αποφάσεων . Άρα το χρέος δεν είναι κρατικό αλλά ιδιωτικό . Το ίδιο έκανε Ισημερινός και Αργεντινή και απαλλάχθηκε . Έπειτα η Ρωσία η οποία έχει φιλικές διαθέσεις ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ θα βοηθήσει στη μεταφορά φυσικού αερίου και θα εγκριθεί η τοποθέτηση στρατιωτικής βάσης σε κάποιο νησί με κάποιο αντάλλαγμα φυσικά . Το ίδιο θα γίνει με τις εξορίξεις χρυσού , πετρελαίου κλπ που εννοείται θα αναλάβουν με δικά τους έξοδα και το μεγαλύτερο ποσοστό θα πηγαίνει σε αυτούς .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #22 on: April 29, 2012, 02:52:08 AM »
Καπου μιλαγε σημερα η χθες ο Σαμαρας , ειχε κοσμο τριγυρω και χειροκροτουσε κτλπ, ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ???
Αφού ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που πάνε με σημαιάκια στις συγκεντρώσεις όλα να τα περιμένεις .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #23 on: April 29, 2012, 02:54:12 AM »
Νομίζω ότι μπορώ να βρω αρκετά επιχειρήματα για να μην ψηφίσει κάποιος κανένα από τα 29 κόμματα, ενώ μπορώ να βρω και αρκετά επιχειρήματα για να ψηφίσει κάποιος 3 - 5 από τα παραπάνω κόμματα (βλ. ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ).

Σίγουρα, όμως, μπορώ να βρω διψήφιο αριθμό επιχειρημάτων για να μην ψηφίσει κάποιος Χρυσή Αυγή. Αλλά, με εξαίρεση τον pancy (τον οποίον μπορώ να πείσω εντός πενταλέπτου να μην ψηφίσει ΧΑ, στην οποία περίπτωση αυτός και πάλι θα ψηφίσει ΧΑ καθώς ενδεχομένως έχει πει σε όλον τον κόσμο ότι θα ψηφίσει ΧΑ και δε νιώθει καλά να μην το κάνει) που προσπάθησε αποτυχημένα, δε βγήκε κάποιος να υπερασπιστεί την επιλογή του να ψηφίσει αυτό το κόμμα, το οποίο ξεκίνησε ως οργάνωση με εγκληματική δράση και φέρει στα ψηφοδέλτιά του ονόματα ανθρώπων που έχουν συλληφθεί για διπλές δολοφονίες, ξυλοδαρμό ανθρώπων μέχρι αναπηρίας κ.ο.κ..

Επομένως, περιμένω κάποιον εκ των πέντε (μέχρι τώρα) να πάρει θέση και να πει "ναι, εγώ θα ψηφίσω ΧΑ, γι' αυτούς τους λόγους:".

Το πόσο αστείος είναι ο λόγος που παρέθεσε ο pikachu δεν το σχολιάζω τώρα, περιμένω να τον επικαλεσθεί κάποιος που επέλεξε Χρυσή Αυγή στο poll.

Τέλος, οι διαφορές του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το ΚΚΕ είναι σχεδόν χαοτικές. Όχι τόσο ιδεολογικές (πόσο σημαντικά να διαφέρουν ιδεολογικά, άλλωστε, τα κόμματα της αριστεράς - πλην του ότι το ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι αμιγώς αριστερό αλλά όχι απαραίτητα κομμουνιστικό κόμμα, όπως το ΚΚΕ), όσο διαφορές που σχετίζονται με τη λειτουργία, την πολιτική, τη στρατηγική, τα πρόσωπα και τις πρακτικές που ακολουθούνται. Μπορούμε να το αναλύσουμε, εφόσον κάποιος δεν καλύφθηκε από αυτή την απάντηση. Προσωπικά, μου άρεσε ιδιαίτερα ένα προεκλογικό σποτ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, διάρκειας 48'', που λέει πολλά και, ταυτόχρονα, δε λέει τίποτα.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #24 on: April 29, 2012, 02:58:50 AM »

Στο χωριό μου ξέρω αρκετούς που ελπίζουνε σε ρουσφέτι. πάρτε και ένα λινκ από leaked ρουσφέτια σαμαρά (είναι έγκυρο, ξέρω ονόματα από δ'αύτους) www.rousfetiasamara.wordpress.com
ε όμοιοί τους είναι και στις συγκεντρώσεις. ο σαμαράς βέβαια επιλέγει και να μιλάει σε σπάρτη/σέρρες που ψηφίζουν ΝΔ κάργα οπότε παίζει ρόλο.
Νέα Δημοκρατία_: Απαγορεύονται τα κόκκινα μπλουζάκια_

μη νομίζεις πως είναι και τίγκα βέβαια

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
« Reply #25 on: April 29, 2012, 03:14:09 AM »
Η Χρυσή αυγή είναι ένα ακραίο κόμμα με δεξιές βλέψεις καθαρά φασιστικό,ναζιστικό κλπ . Και μόνο η ανάλυση αυτών των εννοιών σε οδηγούν σε πρωτόγονες ιδεολογίες και ενέργεις που κατά καιρούς αναπλάθονται στο κόσμο ως η μόνη λύση αλλά όχι η σωστή . Δεν πιστεύω πως άνθρωπος με λογική μπορεί να θέσει επιχειρηματολογία προς απάντηση του stEWIE . Όποιος γνωρίζει έστω και λίγη ιστορία για το τι έχει "προσφέρει" αυτό το κόμμα και οι ομοιδεάτες της , ακούγοντας τις δύο αυτές λέξεις τις θεωρεί προσβλητικές και καθιστούν την νοημοσύνη του επίφοβη και περιορισμένη .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #26 on: April 29, 2012, 03:21:51 AM »
Προσωπικά, μου άρεσε ιδιαίτερα ένα προεκλογικό σποτ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, διάρκειας 48'', που λέει πολλά και, ταυτόχρονα, δε λέει τίποτα.

hahah
'Εχει δει κανείς όλα τα σποτάκια μαζεμένα κάπου? Ή να τα μας τα ρίξει μία εδώ εάν έχει τα links, ακόμη καλύτερα.

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #27 on: April 29, 2012, 03:23:50 AM »

ahaha Αυτό το πασοκομούνι τριγυρίζει στην Πρέβεζα και ζητάει ψήφο !!!

πηγη : απο καπου.

Υ.Γ: H ωρα των νεων!!! Η ωρα για ατελειωτη ψωλη θα ελεγα εγω.

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #28 on: April 29, 2012, 03:25:55 AM »
Α έχει και κινητό, ωραία

Υ.Γ: H ωρα των νεων!!! Η ωρα για ατελειωτη ψωλη θα ελεγα εγω.

ahahaha το μλκ

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #29 on: April 29, 2012, 03:27:56 AM »

:D :D :D