Καταπληκτικό, Διονύση, and there we were talking about my intellect and choices.
Άλεξ, είναι εύκολο να κάνεις κριτική στους άλλους, αλλά να μην εκφράζεις άποψη για να μη κριθείς. Γιατί δε μας λες τι θα ήταν κατά τη γνώμη σου μια καλή ψήφος, στις, κατά τη γνώμη μου πολύ πιθανές, επαναληπτικές εκλογές πλέον;
απο την εκφραση αυτη και μονο φαινεται ποσο κομπλεξ εχεις με την αριστερα..
δηλαδη μας λες οτι σκεφτεσαι να ψηφισεις Χ.Α κοινος δολοφονους νεοναζι με στοιχεια (οχι λογια του αερα)
για αντιδραση στην αριστερα που διαφωνεις με τις ιδεες της...
αυτο ειναι ακομα πιο επικινδυνο και απο τους ιδεολογους ακροδεξιους.
Απλά με λυπεί ότι κάποιοι προσκολλημένοι σε ιδεολογίες ή δεν ξέρω τι άλλο, αδυνατούν ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη χώρα, να δουν ότι κάποιοι δρόμοι οδηγούν σε αδιέξοδο.
Dfk πριν προχωρήσω σε αυτά που ρώτησες,θα ήθελα να σε ρωτήσω, λαμβάνοντας υπόψιν το παραπάνω quote αν πιστεύεις ότι κυβερνιόμαστε /αν από την ΝΔ ,ΠΑΣΟΚ ή μάλλον να στο θέσω καλύτερα αν πιστεύεις ότι αυτά τα 2 κόμματα είχαν την εξουσία ή απλά είναι/ήταν το υπηρετικό προσωπικό της άρχουσας τάξης-ολιγαρχία του πλούτου-κεφάλαιο κτλπ;
Δε διαφωνώ καθόλου ότι είναι υπηρετικό προσωπικό, αλλά κάποιων ανθρώπων και όχι απρόσωπα του κεφαλαίου. Σαφώς αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ πλούσιοι.
Δε διαφωνούμε ότι η ανισοκατανομή πλούτου είναι μέγιστο παγκόσμιο πρόβλημα, αλλά στον τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης αυτής.
Και αυτό συμβαίνει γιατί μάλλον αδυνατείς να καταλάβεις το "για τα λεφτά τα κάνεις όλα, για τα λεφτά δε μ' αγαπάς" που λέει και το λαικό άσμα. Καλώς η κακώς αυτή τη στιγμή η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως κυνηγάει το χρήμα, δε μπορείς να τους επηρεάσεις δίνοντάς τους κάτι άλλο.
Επίσης συνεργασία να κάνει με ποιους το ΚΚΕ; με το ΣΥΡΙΖΑ; τους καιροσκόπους-ευκαιριακούς- οπορτουνιστές;Που μιλάνε για κοινωνική συνοχή;Για Ευρωπαϊκή Ένωση;Για καπιταλισμό; Μάαστριχ; Ευρώ;που στα σωματεία υπογράφουν συμβάσεις για το ποσό θα χάσουν οι εργαζόμενοι;
Που δεύτερα, τρίτη, τετάρτη ο Τσιπρας λέει είναι κρίση χρέους; Πέμπτη, Παρασκευή λέει είναι κρίση συστημική και Σαββάτο Κυριακή τίποτε, αναπαύεται. Εγώ θέλω ανατροπή όχι ευκαιριακά κολπάκια. Εδώ είμαστε φίλε μου DFK και θα δεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξελιχθεί σαν το ΠΑΣΟΚ μετά το 74, αυτός είναι ο ρόλος του στο σύστημα και θα φανεί πολύ σύντομα μόλις θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα. Όταν θα πάνε να διαπραγματευτούν για τα μέτρα όντας μέλος της ΕΕ και με το μονοπώλιο και τους ομίλους να γαζώνουν, εκεί θα φανούν πολλά.Το ΚΚΕ επέλεξε να πει την αλήθεια στον λαό, ότι έκανε και το 92 με το Μάαστριχ που πάλι είχαν πέσει όλοι πάνω του, δυστυχώς πάλι θα επιβεβαιωθεί
Τεσπα , συγνώμη για το δεύτερο κομμάτι αλλά τώρα που γύρισα σπίτι και είδα ότι ο κόσμος πήγε και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ απλά απογοητεύτηκα και δυστυχώς θα φανεί στο άμεσο μέλλον.
Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα. Για όσους ψηφίσατε ΣΥΡΙΖΑ για όποιους λόγους, ξανασκεφτείτε το. Πιθανόν θα έχουμε επαναληπτικές εκλογές, πλάκα θα έχει να δω το "καλόπαιδο" που ξεπήδησε από τις φοιτητικές συνελεύσεις να γίνει και πρωθυπουργός. Αλλά μάλλον θα γίνει αυτό που λέει ο peEWw, θα αναδειχθεί στο μεγαλύτερο κωλοτούμπα της εποχής μας και θα γίνει νεοφιλελευθερότερος των νεοφιλελευθέρων, για να αποφύγει να γίνει ο πρωθυπουργός που πτώχευσε την Ελλάδα.
Όσο για το ΚΚΕ, αναγνωρίζω την παγιότητα των θέσεών του. Απλά είναι ανεδαφικές.