Author Topic: Εκλογές 2012  (Read 81119 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Re: Εκλογές 2012
« Reply #360 on: May 09, 2012, 11:36:42 PM »
Τι έγινε, γατάκια*;

* δώδεκα, συγκεκριμένα
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

chesteR!

• DV zombie
« Reply #361 on: May 09, 2012, 11:40:58 PM »
ETSI NA MPOUKWNETETE PAKISTANIKA KAYLIA POU MYRIZOUN PASTOURMA
Hey dude,where's my KaR ?

storm

• DV zombie
« Reply #362 on: May 09, 2012, 11:51:29 PM »
ETSI NA MPOUKWNETETE PAKISTANIKA KAYLIA POU MYRIZOUN PASTOURMA

axxaaxxaaxaxaxxaaxxaxa τιι λεεεεεειεεειιιι ρε ο τρελακιας!!! χαχααχχα
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #363 on: May 10, 2012, 03:52:57 PM »
ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΡΟΙΤΕΡ

Έχω και ένα μπόνους βίντεο που αποδεικνύει ότι οι νεοναζί, σε όλες τις χώρες, ξεκινούν με τον ίδιο τρόπο: σημαία που θυμίζει τη ναζιστική αλλά δεν είναι, ίδια συνθήματα (έξω οι ξένοι από την ΤΑΔΕνία, η ΤΑΔΕνία ανήκει στους ΤΑΔΕνούς), ίδιο στόχο (ήπια είσοδος στο κοινοβούλιο, θεσμός ενός πολιτεύματος που... αρνούμαστε).

Α, και ίδια μέλη (ως μέλη ή ως βουλευτές).  :D :D :D :D :D

Το προφίλ του ναζί: 1. ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
all we 'll do ♫
every day

DREAMERXZ

• Assistant team
  • DV zombie
  • Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα .
« Reply #364 on: May 10, 2012, 03:58:54 PM »
Εγώ δεν θέλω τους ΤΑΔΕνούς .
Ονειρεύομαι άρα υπάρχω .

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #365 on: May 10, 2012, 04:21:18 PM »
Το ότι η επιστροφή μας στη δραχμή είναι πλέον άνω του 50% πιθανή δεν προβληματίζει κανέναν; Να δείτε τότε πόσο ποσοστό θα μαζέψει η ΧΑ.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #366 on: May 10, 2012, 04:25:23 PM »
Μας προβληματίζει περισσότερο η επικείμενη κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ.

Η ιστορική ευκαιρία, που λέγαμε, της αριστεράς να πετάξει τον δικομματισμό στα τάρταρα αποδεικνύεται λίγη μπροστά στη φιλοδοξία του Κουβέλη να κυβερνήσει.

Ποιος θα το 'λεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πουλούσε τους ψηφοφόρους του για τρία υπουργία (ε ΚΚΕδάκια);
all we 'll do ♫
every day

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #367 on: May 10, 2012, 04:56:34 PM »
Το ότι η επιστροφή μας στη δραχμή είναι πλέον άνω του 50% πιθανή δεν προβληματίζει κανέναν; Να δείτε τότε πόσο ποσοστό θα μαζέψει η ΧΑ.

DFK σε παρακαλώ δες το στο 9:34 και μετά

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ - Εκπομπή στον ενικό [1-4-2012]
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #368 on: May 10, 2012, 05:13:19 PM »
 Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα pages αυτη η κρίση ειναι παγκόσμια καπιταλιστική,το σύστημα εχει φρακάρει και είχα εξηγήσει τους λόγους, αυτή η κρίση λοιπόν είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μετά του 1929-33 και έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά μάλιστα.Για να  βγεις απο αυτην την κριση κυβερνώντας με καπιταλιστικούς όρους πρέπει να λερώσεις τα χέρια σου δεν γίνεται αλλιώς. Αυτήν τη στιγμή δυστυχώς από ότι βλέπω ούτε στη μέση αυτής της κρίσης δεν βρισκόμαστε,αν οι συναισθηματιες δεν καταλαβαίνουν οτι μια ''αριστερή'' κυβέρνηση δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει με καπιταλιστικούς όρους χωρίς να λερώσει τα χέρια της τότε τι να πω....
« Last Edit: May 10, 2012, 05:20:55 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #369 on: May 10, 2012, 05:55:01 PM »
DFK σε παρακαλώ δες το στο 9:34 και μετά

Εφόσον έχεις σπουδάσει οικονομικά, θα έπρεπε να ξέρεις τι θα σημάνει η έξοδος της χώρας από την ΕΕ και η επιστροφή στη δραχμή, πράγμα που ο κ. Τσακνής ως μουσικοσυνθέτης λίγο δύσκολο να γνωρίζει.

Μας προβληματίζει περισσότερο η επικείμενη κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ.

Η ιστορική ευκαιρία, που λέγαμε, της αριστεράς να πετάξει τον δικομματισμό στα τάρταρα αποδεικνύεται λίγη μπροστά στη φιλοδοξία του Κουβέλη να κυβερνήσει.

Ποιος θα το 'λεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πουλούσε τους ψηφοφόρους του για τρία υπουργία (ε ΚΚΕδάκια);

Η κυβέρνηση που λες, θα δούμε αν γίνει. Αν γίνει βέβαια δεν έχει ζωή παραπάνω από μισό χρόνο.

Ιστορική ευκαιρία να πεταχτεί ο δικομματισμός στα τάρταρα, ιστορικό αδιέξοδο ότι δεν υπάρχει κανείς να τον αναπληρώσει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει 3 υπουργεία, γιατί ξέρει ότι στις επαναληπτικές εκλογές αν δεν τα έχει όλα θα έχει την πλειοψηφία τους.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #370 on: May 10, 2012, 05:59:10 PM »
ευκολο δεν θα ειναι,αλλα εσυ ετσι οπως παει και σε πανε με το Ευρω και με την ΕΟΚ πως το βλεπεις;
Ingrid Bergman

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #371 on: May 10, 2012, 06:20:33 PM »
ευκολο δεν θα ειναι,αλλα εσυ ετσι οπως παει και σε πανε με το Ευρω και με την ΕΟΚ πως το βλεπεις;

Δεν πάει καθόλου καλά. Απλά αυτά που μας επιβάλλουν λόγω μνημονίου θα τα κάνουμε μια και καλή μόνοι μας όταν βρεθούμε απέξω. Ειλικρινώς προτιμώ εσωτερική στάση πληρωμών του δημοσίου, ώστε να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός και ταυτόχρονα διαπραγμάτευση του εξωτερικού χρέους, εντός όμως ΕΕ.

Εκτός, θα αναγκαστούμε να τον ισοσκελίσουμε ή να τυπώσουμε τόση δραχμή για να πληρώνουμε το δημόσιο, ώστε τη μιά μέρα το ψωμί θα κάνει 100δρχ και την επόμενη 110.

Ρεαλιστικό πλάνο εκ μέρους της αριστεράς υπάρχει για έξοδο από ευρωζώνη και ΕΕ;

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #372 on: May 10, 2012, 06:31:08 PM »
τι σημαίνει ρεαλιστικό ρε συ;Το πλάνο που σου παρουσίασα εγώ τις προάλλες μου πες μου που διαφωνείς;
« Last Edit: May 10, 2012, 06:32:58 PM by peEWw »
Ingrid Bergman

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
« Reply #373 on: May 10, 2012, 06:39:01 PM »

Ρεαλιστικό πλάνο εκ μέρους της αριστεράς υπάρχει για έξοδο από ευρωζώνη και ΕΕ;
εχουν βαλει τον κουτσο (ελλαδα) να τρεχει 100σταρι σε ολυμπιακους και εσυ θες κατι ρεαλιστικο για να πεις "ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΑΝΓΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ".. εχετε κανει τα αυτονοητα να μοιαζουν επιστημη, τεχνοκρατες της κακιας ωρας! οταν σου ειπαν "θα μπουμε στην ε.ε" ρωτησες αν υπηρχε ρεαλιστικο πλανο ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ σε αυτην καθως και ρεαλιστικα στοιχεια που να δειχνουν οτι κατι τετοιο θα σε οφελουσε, ή απλα δεχτηκες να κανεις το σκατο σου παξιμαδι χωρις να πεις κουβεντα?

ΚΑΘΙΣΑΝΤΟ
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #374 on: May 10, 2012, 06:53:51 PM »
τι σημαίνει ρεαλιστικό ρε συ;Το πλάνο που σου παρουσίασα εγώ τις προάλλες μου πες μου που διαφωνείς;

Μονομερής διαγραφή του χρέους θα έχει τέτοιες συνέπειες που δε θέλω να το φαντάζομαι. Ειλικρινά πιστεύεις ότι γίνεται; Είναι σα να χρωστάς σε καμιά 20αριά μπρατσωμένους τύπους και μια μέρα να τους πεις ότι δε τα πάρουν ποτέ.

Άμα τους βαρέσεις κανόνι μπορείς να κάνεις κι έξοδο από ΕΕ.

Κοινωνικοποίηση των μονοπωλείων means what?

εχουν βαλει τον κουτσο (ελλαδα) να τρεχει 100σταρι σε ολυμπιακους και εσυ θες κατι ρεαλιστικο για να πεις "ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΜΑΝΓΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ".. εχετε κανει τα αυτονοητα να μοιαζουν επιστημη, τεχνοκρατες της κακιας ωρας! οταν σου ειπαν "θα μπουμε στην ε.ε" ρωτησες αν υπηρχε ρεαλιστικο πλανο ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ σε αυτην καθως και ρεαλιστικα στοιχεια που να δειχνουν οτι κατι τετοιο θα σε οφελουσε, ή απλα δεχτηκες να κανεις το σκατο σου παξιμαδι χωρις να πεις κουβεντα?

ΚΑΘΙΣΑΝΤΟ

Ρεαλιστικό πλάνο θα ήταν να εκμεταλλευόμασταν τα χαμηλά επιτόκια που είχαμε με ευρώ για να κάνουμε υποδομές. Αντιθέτως τα μοιράζαμε στο λαό να τα πετάει λουλούδια στα μπουζούκια ή να αγοράζει εισαγόμενα προιόντα και τα υπόλοιπα τα δίναμε στις εταιρίες που μίζωσαν τους πολιτικούς.

Είστε βαθιά νυχτωμένοι αν πιστεύεται ότι το ευρώ φταίει για την πορεία μας. Απλά την επιτάχυνε. Οι ανήθικοι πολιτικοί γ@... το λαό και τον πληρώναν με αυξήσεις και προσλήψεις.