Author Topic: Εκλογές 2012  (Read 81201 times)

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
Re: Εκλογές 2012
« Reply #75 on: April 29, 2012, 07:22:08 PM »
wtf ανταρσία και χα μαζί πρωτοπόροι , where are we going ?

Άλλο πάλι κι αυτό, τι σχέση έχει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ (και οποιοδήποτε αριστερό κόμμα, for that part) με την ΧΑ;
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Greek Sniping

• Assistant team
  • DV zombie
    • Netcups Greece
« Reply #76 on: April 29, 2012, 07:32:50 PM »
Egw lew na idrusoume ena komma san community mias kai einai ths modas...
Pisteuw me toses tromeres apopseis edw mesa 8a kanoume patago...

"The issue is not whether you are paranoid, the issue is whether you are paranoid enough."

pancy

• DV zombie
« Reply #77 on: April 29, 2012, 07:34:51 PM »
<----------
---------->

wcyd

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #78 on: April 29, 2012, 07:42:12 PM »
that's right. καπιταλισμό θέλω. με κοινωνικό κράτος. βλ. σκανδιναβικές χώρες. αυτό θα ήταν το ιδανικό τουλάχιστον. καμμένο δεν ψηφίζω γιατι 1) δεν είναι κοινωνικά φιλελεύθερος (fuck jesus christ and virgin mary) και 2) είναι full από στελέχη ΝΔ που για μένα είναι κόκκινη γραμμή στο να μην προτιμήσω ένα κόμμα. Δηλαδή κουβέλη θα ψήφιζα αλλά απλά δεν γίνεται ο διεφθαρμένος να υποστηρίζει οτί υπέστει κάθαρση, με την έννοια του ότι έβαλε μέσα πολύ σαβούρα από ΠΑΣΟΚ. εκεί με έχασε.

Η καταστροφή ποιάς αριστεράς; Η καταστροφή της αριστεράς του ΚΚΕ που με αηδιάζει μέχρι τέλους; Η καταστροφή της αριστεράς που δεν καταδικάζει τον στάλιν και τον kim jong il? της αριστεράς του "φταίει ο καπιταλισμός" ως απάντηση στα πάντα (όπα ρε φίλε, genius!); Ε ας καταστραφεί αυτή η αριστερά. Για μένα μέρος του προβλήματος είναι γιατι ποτέ δεν προτείνεται μια λύση ρεαλιστική για τα δεδομένα μας αφού "είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε". Ποτέ δεν συμφωνεί σε τίποτε αφού όλα (μα όλα) αποσκοπούν στην ενίσχυση του μεγάλου κεφάλαιου. Και η κριτική του είναι γεμάτη από φράσεις τύπου "αυτοί που τα λένε αυτά είναι x,y) που είναι ισοπεδοτική και υποτιμητική. οπότε περιμένουμε the rise of the peoples και μέχρι τότε ας μας γαμήσουν και τη μάνα, δε βαριέσαι. father joseph would be proud! ας καταστραφεί ΑΥΤΗ η αριστερά.

θα φάω πολύ flame αλλά δε γαμιέται...

Kapitalismos kalos re manaraki mou gliko den ginetai gia ton poli apla logo oti h vash sto gamhmeno chartflow einai lathos,olh h roh pou akolouthei einai lathos.Oti kerdise o laos sthn dish ta teleutaia xronia ta xanei se mia nixta(deite epishs ti ginetai ston Kanada autes tis meres).Oi skadinavikes xwres,exoun arxisei kai autes na allazoun tous nomous,hdh simfwnhsan me pio euelikta wraria ktlp kai einai thema xronou kai autes na perasoun pio antidrastika metra dioti STON KAPITALISMO kai mias kai exw spoudasei oikonomika tha sou pw oti otan exeis eleutherh agwra kai o o antagwnisths sou auksanei ta kefalaia tou-kerdh tou meiwnwntas ta kosth tou(meiwsh msithwn,anasfalistwn kai genikotera auto pou leme fthino ergatiko dinamiko) EINAI THEMA xronou an theleis na meineis kai esi se auto to game na akolouthiseis tous idious kanones.Ola auta pou exei kerdisei o laos se souhdia norvhgia kai dania einai thema xronou na ta xasei.
Epishs thn voreia korea to KKE kai me osous eixa milhsei egw,pote den mou eipan oti tous thewroun oti exoun oikodomhsei swsto sosialistiko modelo,isa isa kai kala sosialistes tous lene,to idio me thn kina.
Ton STALIN apo pou kai ws pou na ton katadikasoun?Epeidh to lene oi ditikoi kai oi ditikes phges,exoun pollous logous kai to kanoun auto kai exoun trelathei oi ditikoi me ton stalin pou borw na stous pw,ta noumera pou lene eina asteia kai tou fortwnoun sinexeia dolofonies kai egklhmata pou einai na gelas.
To KKE otan ekane thn anadromh ths sosialistikhs oikodomhshs sthn Sovietikh enwsh mexri kai thn ptwsh ths(1917-1991) ekane meleth eureuna kai apo keinou oloi apofasisan oti o Stalin epekse ena poli spoudaio rolo sthn diadromh auth.Vghkan kai ta apanta tou Stalin 16 tomoi apo thn ekdotikh Sigxromh epoxh ktlp.
Esi apo opou kai ws pou krazeis kati pou den exeis idea apla epeidh etsi se mathan sth dish?Ksereis ti egine ekeinh thn periodo,ti htan mouzikoi,mensebikoi,Leukos Stratos,ti shmainei divide and rule,sabotaz,antepanstash,na sthn peftei olos o ditikos kosmos,mazi me tous prodotes tous apo mesa?An psinesai na milhsoume gia ton Stalin egw eimai mesa apla prepei na ksereis kapoia stoixeiwdh pragmata prin gia na boresoume na kanoume enan kathws prepei dialogo.

10 psifous h xrish augh?Malista,opote prepei na vrw tropo na parw thn oikogeneia mou apo thn ellada gt vlepw na ginonte sapounia......
« Last Edit: April 29, 2012, 07:49:58 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #79 on: April 29, 2012, 07:55:59 PM »

« Last Edit: April 29, 2012, 07:59:55 PM by peEWw »
A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

igna

• CBWARRIOR.
« Reply #80 on: April 29, 2012, 08:31:23 PM »
poso tragiko! mono pou to skeutomai........

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #81 on: April 29, 2012, 09:14:46 PM »
@15:23
Έξω από την Ε.Ε και κοινωνικοποίηση του πλούτου

κατ'αρχάς κάνεις το λάθος του να με κατηγοριοποιείς στους "δυτικούς". και τι πάει να πει δυτικός δηλαδή; αυτόματα με το να με ονομάζεις έτσι υποθέτεις πως π.χ. εγκρίνω τον πόλεμο στο ιρακ, τα πραξικοπήματα της CIA κτλπ.
δεν γίνεται καλός καπιταλισμός. σε αυτό δεν ξέρω πως να απαντήσω με την έννοια του οτι δεν ξέρω τι κάνει στην πράξη ένα σύστημα καλό. για αυτό που είμαι σίγουρος είναι πως κανένα κομμουνιστικό καθεστώς δεν ήταν καλό. όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο καπιταλισμός της φινλανδίας δεν είναι αρκετά καλός. μπορώ όμως να καταλάβω οτι και εκεί σύντομα θα τους πάρει η μπάλα και πως η Ε.Ε. γίνεται ένας μηχανισμός λιτότητας και εξαθλίωσης, οτι όλοι οι λαοί σιγά-σιγά θα εφαρμόζουν πολιτικές λιτότητας. πες μου όμως οτι θεωρείς το διεφθαρμένο, γεμάτο λαμόγια από πάνω μέχρι κάτω κράτος της ελλάδας ήταν καπιταλισμός. όσο είναι η κίνα κομμουνισμός άλλο τόσο ήταν και η ελλάδα καπιταλισμός.

με αυτό που διαφωνώ είναι η λύση. δεν θεωρώ σε καμμία περίπτωση τον κομμουνισμό λύση. ο στάλιν οικοδόμησε και εκβιομηχάνισε τη ρωσσία, και ο παπαδόπουλος έφτιαξε δρόμους. ο ένας είχε gulag, ολοκληρωτικό χαφιέδικο καθεστώς και πολίτες που δεν ήταν ελεύθεροι να εκφράσουν την άποψή τους, και ο άλλος είχε εξόριστους, ξυλοδαρμένους, δολοφονίες, επίσης χαφιέδικο κράτος και πολίτες που επίσης δεν μπορούσαν να εκφράσουν την άποψή τους. σίγουρα δεν πείναγε κανένας αλλά ας πούμε οτι, ρεαλιστικά και στην πράξη, προτιμώ ένα καθεστώς που να είσαι όσο το δυνατόν πιο ελεύθερος γίνεται και ας μην έχουν κάποιοι στον κόσμο να φάνε, παρά να ζούμε όλοι σε ένα στάνταρ σχετικά χαμηλό βιωτικό επίπεδο, έχοντας πάντως τα απαραίτητα για να επιβιώσουμε. αμφιβάλλω εάν σε σύγχρονο κομμουνιστικό καθεστώς θα είχαμε την ελευθερία να ποστάρουμε τις απόψεις μας, που παρεπιπτώντως βρίσκονται σε ένα φόρουμ που δημιουργήθηκε για ένα video game φτιαγμένο από την infinity ward, το call of duty, κανένα εκ των οποίων δεν θα υπήρχε σε μια σύγχρονη ΕΣΣΔ.

και με αυτά θα κλείσω, γιατί δεν έχω την όρεξη να συζητήσω παραπάνω για τον ιωσήφ. δεν αντιλέγω οτι βοήθησε τη ρωσία να αναπτυχθεί, δεν αρνούμαι οτι ίσως, έαν ήταν κάποιος άλλος, σήμερα να μιλάγαμε γερμανικά, αναγνωρίζω οτι τα νούμερα νεκρών που του καταλογίζουν είναι φουσκωμένα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω πως ήτανε αμιγώς καλός ηγέτης/δικτάτωρας.

επίσης φίλε pew θεωρώ πως είναι τραγικό να κράζεις εμένα όταν σε ένα φόρουμ νέων ένα πολύ μεγάλο μέρος υποστηρίζει τη χρυσή αυγή και βλέπω σβάστικες στα θρανία συμμαθητών μου. όπως και με το ύφος αυτό είναι λίγο δύσκολο να μεταπείσεις κάποιον αφού τουλάχιστον εγώ το λαμβάνω επιθετικά. σε αυτά που με ρώτησες αν ξέρω, έπιασα 6/8 :D καλά τα πήγα. τους έκαναν με τα κρεμμυδάκια και εκεί πάντως (if you catch my drift που λένε και οι γάλλοι...)

οι αντίστοιχοι ρώσσοι χρυσαυγίτες πάντως στις κορνίζες έχουν τον στάλιν και όχι τον τσάρο (fuck logic).

ποιος είναι αυτός ο πακιστανός ανάμεσα στους χρυσαυγίτες; :D

Toulour

• DEMO UPLOADER!
  • just an iMmature
« Reply #82 on: April 29, 2012, 09:42:22 PM »
DE psifizoume pasok nd laos xa

psifizoume ena apo ta kommata pou pisteuete tha mpoune sth voulh

p.s. oxi leuko oxi akuro oxi apoxh k oxi kommata pou pisteuete de tha mpoun sth voulh(logo nomo pavlopoulou mh rwthsete th leei diavaste)

auta ta lew logo tou nomou gia na kserete an h pshfos sas paei xamenh
~ Maturity is nothing but a mere joke ~

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #83 on: April 29, 2012, 09:56:38 PM »
0/6 exeis piasei kai auto den einai tixeo,mou les oti exeis akousei, ereuna meleth den exeis kanei.Apantas alla nti allwn,den einai tixeo pou den ksereis kan ti egine ekeinh thn periodo.les ta klassika pou lene kafeneio style.Sou eipa 6 pragmata mouzikoi,mensebikoi,leukos stratos ktlp pou den exeis idea ti htan ara logiko einai na mhn boreis na antilftheis ti rolo epaiksan sthn ekvash twn pramatwn.

Epishs kommounistika kathestwta den ipirxan ston planhth gh oute iparxoun.Kanena sosialistiko kathestws den katafere na metekselithei se kommounismo.Na se peisw kai na peisw geniktera oute kan pou me endiaferei.
Den phra thesh gia thn xrish augh????LOL
Apla gia ton hitmanchris apanthse o stewie,simfwnw apolita me thn apanthsh tou stewie ara giati na apanthsw kai egw.
Sthn rwssia oi fasistes zvastikes exoun kai nazistika xairetane,an ton exoun tha ton exoun logika(den vriskw kapoio allo log) dioti epi diakiverhshs tou h USSR htan pio dinath apo pote.
Telos o peinasmenos=sklavomenos
P.s Mhn ta les opws ta lene sta media gia na fanoun pio wrea,den einai metra litothtas einai antidrastika metra.
O kapitalismos sthn vash tou einai lathos, to PRWTO GAMHMENO KOUTI sto chartflow einai  TO KERDOS,pou vasizetai sthn ekmetalleush anthrwpou apo anthrwpo olh h roh meta einai sapia!
Ingrid Bergman

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #84 on: April 29, 2012, 10:09:22 PM »
Πριν από λίγο είχε το Μιχαλολιάκο στην ΕΤ1.

Προσπαθούσε να μας πείσει ότι δεν είναι νοσταλγός των ναζί, κ αποκαλύφθηκε ότι ήταν σε ταβέρνα κ γιόρταζε για να τιμήσει την ημέρα γενεθλίων του Χίτλερ.
Του διαβάζανε δηλώσεις του ναζιστικές κ έλεγε ότι είναι ψέματα κ δεν έχει πει τέτοιο πράγμα ποτέ. Μετά του δείχναν τα τεύχη της ΧΑ που αρθρογραφεί κ τα έγραφε εκεί πέρα, με εξώφυλλο τον Αδόλφο να χαιρετάει ναζιστικά κ έλεγε ότι δεν ισχύουν γιατί ήταν τεύχη του 1987 κ κανέναν άλλο πολιτικό αρχηγό δεν τον ρωτάνε για πράγματα προ 25ετίας.
Για χειροκρότημα ήταν, τέτοιο τσίρκο είχα καιρό να δω. Άνετα γελούσες κανά 2ωρο.

Επιπλέον μας είπε κ κάτι ωραία σχετικά με δημιουργία ταγμάτων ασφαλείας όταν μπουν στη βουλή κ πάρουν τη νόμιμη επιδότηση που προβλέπεται στα κόμματα που είναι στο κοινοβούλιο, μας είπε ότι τους τελευταίους νόμιμους μετανάστες τους έβαλε ο ... Παττακός, ότι ο ιδεολογικός του πατέρας είναι ο Μεταξάς κ ότι δεν είναι ... φασίστας (προς θεού).
all we 'll do ♫
every day

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #85 on: April 29, 2012, 10:59:08 PM »
0/6 exeis piasei kai auto den einai tixeo,mou les oti exeis akousei, ereuna meleth den exeis kanei.Apantas alla nti allwn,den einai tixeo pou den ksereis kan ti egine ekeinh thn periodo.les ta klassika pou lene kafeneio style.Sou eipa 6 pragmata mouzikoi,mensebikoi,leukos stratos ktlp pou den exeis idea ti htan ara logiko einai na mhn boreis na antilftheis ti rolo epaiksan sthn ekvash twn pramatwn.

Epishs kommounistika kathestwta den ipirxan ston planhth gh oute iparxoun.Kanena sosialistiko kathestws den katafere na metekselithei se kommounismo.Na se peisw kai na peisw geniktera oute kan pou me endiaferei.
Den phra thesh gia thn xrish augh????LOL
Apla gia ton hitmanchris apanthse o stewie,simfwnw apolita me thn apanthsh tou stewie ara giati na apanthsw kai egw.
Sthn rwssia oi fasistes zvastikes exoun kai nazistika xairetane,an ton exoun tha ton exoun logika(den vriskw kapoio allo log) dioti epi diakiverhshs tou h USSR htan pio dinath apo pote.
Telos o peinasmenos=sklavomenos
P.s Mhn ta les opws ta lene sta media gia na fanoun pio wrea,den einai metra litothtas einai antidrastika metra.
O kapitalismos sthn vash tou einai lathos, to PRWTO GAMHMENO KOUTI sto chartflow einai  TO KERDOS,pou vasizetai sthn ekmetalleush anthrwpou apo anthrwpo olh h roh meta einai sapia!

οκ έχεις δίκιο. μόνο που δεν μπορείς από ένα 16χρονο να ξέρει την κάθε γαμημένη λεπτομέρεια για το πως οι γαμημένοι κομμουνιστές ανέτρεψαν τους γαμημένους τους τσάρους και πήραν τη γαμημένη την εξουσία. που δεν λέω καν γι'αυτό αλλά για το fucken καθεστώς από μόνο του και όχι το πως ανέτρεψαν τους τσάρους. όπως και στ'αρχίδια μου τι είπε το ΚΚΕ στην 13η σύνοδο για τον στάλιν και πως έκρινε το έργο του, δυστυχώς με όσους ΚΚΕδες έχω μιλήσει έχουν υπερασπιστεί τον joseph μέχρι τέλους και δεν παραδέχονται τα λάθη του. πες μου γαμώτο αν στην πράξη η ΕΣΣΔ και κάθε κράτος ανατολικού μπλοκ δεν ήτανε τίγκα στη διαφθορά και αυτό που έπαιζε ρόλο ήταν οι διασυνδέσεις με το κόμμα για να αναρριχηθείς ψηλά, πες μου αν δεν υπήρχαν gulags στη σιβηρία, πες μου οτι αν είχες διαφορετική άποψη από το καθεστώς ήσουνα περιθωριοποιημένος. για μένα μόνο και μόνο το οτι έχω δει στο άκουσμα του θείου στάλιν άτομα (από πρώην ανατολικό μπλόκ) να τα λούζει κρύος ιδρώτας αρκεί. ας ψηφίσει ο καθένας ΚΚΕ, και είμαι βέβαιος πως εάν σε ένα παράλληλο σύμπαν ανέβαινε στην έξουσία οι ίδιοι θα το καταρράσονταν μετά από κάποια χρόνια γιατι οι πιο πολλοί σκεπτόμενα άτομα είναι.

ο καπιταλισμός είναι στη βάση του λάθος αλλά δουλεύει καλύτερα από τον κομμουνισμό που είναι θεωρητικά σωστός. btw δεν θέλω να μιλάω έτσι επιθετικά και νομίζω οτι φαίνεται αυτό γενικά αλλά με αναγκάζεις.
όπως επίσης ο καπιταλισμός δεν είναι αυτό που έχουμε σήμερα που είναι μια υπερδιαστρεβλωμένη έκδοσή του με θεό τις τράπεζες.

άστο καλύτερα. γουστάρω καπιταλισμό και να με γαμάει το κεφάλαιο και οι βιομήχανοι, άσε να με γαμάνε. δεν υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή στη γη και όσο ο κομμουνισμός εξακολουθεί να προβάλλεται ως η μόνη εναλλακτική δε θα υπάρξει ποτέ. εάν θεωρείς εμένα μπηγμένο στη δυτική προπαγάνδα τότε είσαι και μαλάκας, ειλικρινά και όσο πιο ευγενικά γίνεται.

για μένα δεν είναι το σύριζα και η δημαρ που κρατάνε το λαο σε μια ψευδή αίσθηση αντίθεσης με το σύστημα και εμποδίζουν την αφύπνιση των λαϊκών στρωμάτων (αηδιάζω με τη γλώσσα αυτή btw), είναι το ΚΚΕ που κρατάει τον κόσμο του μακριά από την πραγματικότητα και τον ρεαλισμό. επίσης, είναι αυτή η ανικανότητα της αριστεράς να δώσει ουσιαστικές ρεαλιστικές απαντήσεις που οδηγεί σε καρκίνους τύπου ΧΑ.

εάν εν τέλει θεωρείς πως δεν είμαι άξιος συζήτησης μαζί σου τότε μην απαντάς.

asskicker

• 222 HERO!~
  • Μην μπερδεύεις τον χαρακτήρα μου με την συμπεριφορ
« Reply #86 on: April 29, 2012, 11:24:37 PM »
psifizoume pasok na oloklirwsei to ergo tou   ;D

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #87 on: April 29, 2012, 11:52:03 PM »

all we 'll do ♫
every day

storm

• DV zombie
« Reply #88 on: April 30, 2012, 12:16:15 AM »
που το πετυχες αυτο ρε αλανι? :o :o :o  :o :o :o :o
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

PyRo

• DEMO UPLOADER!
« Reply #89 on: April 30, 2012, 01:41:10 AM »
Μη με γελούν τα μάτια μου!
Είναι ένα αρχαίο κείμενο!

/αλήθεια τώρα, τί βλέπουμε στο έγγαφο αυτό?
την αλήθεια όμως ε
« Last Edit: April 30, 2012, 02:02:40 AM by PyRo »
... but don't forget the Rizla.